Zimnička

XXX.XXX.70.185
Prosím poradtě, jedná se mi s fenou o halešku ? 25 den březosti jsem s ní byla u veterináře na sonu, nebylo vubec nic vidět, jen fence se začaly červenat cecíčky a jsou jak anténky. Od ranného " zabřeznutí " má bílý až jemně žlutý výtok nezapachájíci. Jedná se o velké plemeno psa. Nevím jak se teda k ní mám chovat ? prosím poradťe
Zimnička

XXX.XXX.70.185
Zimnička

XXX.XXX.70.185
Prosím poradí někdo ?
Zimnička

XXX.XXX.70.185
Je to 24 dní od posledního krytí, plemeno Velký švýcarský pes.
Zimnička

XXX.XXX.70.185
Právě že já četla že tento výtok může znamenat březost, tak nevím. K vetovi chodím s každou blbinou, ale radši se chci zeptat na vaše zkušenosti ? fenka je mazlivější ale jinak žádný změna chovaní, jí normálně i pije.
Zimnička
napsal(a):
A s fenou děláte jaké aktivity? Ideální je se vyhnout větší zátěži (skoky, atd.), ale jinak s ní můžete dělat běžné věci dále a prostě uvidíte. Však není kam spěchat, ne? Ona Vám to fena dá včas najevo, jak se začne kulatit. Na krátkosrsté feňuli to uvidíte brzy, zda přibírá v oblasti břicha.
A chovejte se k ní dál stejně, byla by březí, ne nemocná! takže krom šetření stran skákání, apod. co by mohlo ohrozit štěňata může dál dělat vše, na co byla zvyklá.
Zimnička

XXX.XXX.70.185
Mě se jedná právě o to, zda na sonu 24 den po nakrytí jde něco vidět u velkého plemena ? Nebo už je to prohrané :( tak jsme se snažili
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zimnička
napsal(a):
Takhle chlupatý?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zimnička
napsal(a):
Mě se jedná právě o to, zda na sonu 24 den po nakrytí jde něco vidět u velkého plemena ? Nebo už je to prohrané :( tak jsme se snažili
24 dní po nakrytí je relativně brzy.28. den je lepší. Ono zárodek se zvětšuje každým dnem a čím je větší, tím lépe se ve velké feně mezi střevními kličkami hledá.