Nikolll

XXX.XXX.56.2
Ahoj. Chtěla bych se zeptat, jaké výrobky, prášky a podobně pro amerického pitbulteriéra na růst svalové hmoty? Chci s ním cvičit weight pulling a taky chci aby byl velmi mohutný. Je to ještě štěně, každopádně kdyby to bylo od staršího věku klidně počkám.
Už mi spousta američanů nabízelo nějaké výrobky, ale do Ameriky se mi pro to nechce.
A ještě by jsem se chtěla zeptat, (kdo má s APBT zkušenosti), zda může být APBT s american bully ve společné domácnosti?
Moc předem děkuji za odpověď.
Nikol
Psa musite predevsim kvalitne krmit, mit kvalitni genetiku, kvalitne trenovat. Zadne prasky nejsou potreba a ustrelila bych vam za to ruce.
APBT se vetsinou nesnese s zadnym psem.
Mohutnost je pri pullingu na obtiz a pit neni mohutmy pes. Mohutnost urcuje genetika, kdo jsou rodice vaseho psa?
Nikolll

XXX.XXX.56.2
Já samozřejmě vím, že se musí kvalitně krmit, genetika a podobně, ale pán mi pořád nabízel nějaký ten prášek, doplněk stravy přímo pro pejsky, takže jsem myslela, že by to nemohli ani vyrábět kdyby to mělo nějak pejskům ublížit. Taky si myslím, že by to ani nepřešlo přes kontrolu.
No to jsem si právě nebyla jistá, jelikož chs musí mít více pejsků po hromadě.
Ale jelikož všelijaké stránky, chs, píšou, že je APBT pes mohutný, stejně jako například Amstaff.
Rodiče jsou s chovatelské stanice, stejně jako můj.
Přikládám foto a stránku "prášku" do krmení pro pejsky z Ameriky: https://bullymax.com/product/chews/p
Jinak každopádně děkuji moc za odpověď
Nikolll

XXX.XXX.56.2
Nikolll

XXX.XXX.56.2
nexxi
napsal(a):
Jestli je to se svaly jak u lidí, tak hlavně kvalitní bílkoviny, takže bych ho krmila hlavně masem.
Ano, chci ho krmit stravou BARF .
Děkuji moc za odpověď.
Nikolll

XXX.XXX.56.2
imattree
napsal(a):
Už zase reklama?
Nene jen krmení masem, (viz. předchozí) = krmení barfem
Nikolll

XXX.XXX.56.2
imattree
napsal(a):
Už zase reklama?
A jen jsem se ptala, na nějaké přípravky, prodávající se v České republice
Jinak vím, že se na bull plemena používaly obojky s kapsičkama, do kterých se dávala zátěž, aby osvlalili, nechávali se brodit v potoce, aby se propadali do říčního písku a nasvalovali se, házely se aporty do svahů, aby pes běhal nahoru a dolů, chodilo se běhat na haldy písku.. ale to jsou všechno spíš způsoby jak nabrat přirozeně.
Nikolll

XXX.XXX.56.2
nexxi
napsal(a):
Jinak vím, že se na bull plemena používaly obojky s kapsičkama, do kterých se dávala zátěž, aby osvlalili, nechávali se brodit v potoce, aby se propadali do říčního písku a nasvalovali se, házely se aporty do svahů, aby pes běhal nahoru a dolů, chodilo se běhat na haldy písku.. ale to jsou všechno spíš způsoby jak nabrat přirozeně.
Vážně? To jsem nevěděla... Moc děkuji za odpověď, určitě využijeme:)
pajajs

XXX.XXX.143.14
marcelaamax
napsal(a):
Jo zátěžové obojky, tahání nějakého závaží na postroji, běhání, zavěšování na peška, nebo cokoli podobného - to je OK, ale cpát do psa chemii na růst svalové hmoty? Tak to mi přijde jako hnus.
Zachvilku tu budeme mít psí kulturisty.
Nikolll

XXX.XXX.56.2
Andryseeek3, marcelaamax,...- no ne že líbí, ale myslím si že by to nemohlo být jinak prodáváno, jestli by jim to mělo ublížit, navíc jsem četla, že je to pouze s neškodných věcí, prý to je s proteinu, tj.z masa... nejsem si tím jistá, zda je to pravda nebo ne, ale nevěděla jsem pořádně čím vším toho docílit, ale každopádně budu používat vše, co psala p.nexxi tj. obojky se zátěží apod., ale pokud by jsem se dozvěděla víc o těch přípravcích, což ještě pořádně nevím(na tomto byla založena tato diskuse) tak bych možná nad tím přemýšlela víc, teďka, jelikož je to štěňátko, budu využívat přírodní prostředky, postupem času by jsem (pokud opravdu by to bylo JEN s proteinu) přemýšlela o užívání. Samozřejmě si moc cením všech vašich odpovědí, ještě jednou moc děkuji.
Nikolll

XXX.XXX.56.2
nexxi
napsal(a):
Hlavně jestli je to ještě mrně, tak pomalinku, polehounku, šetřit klouby.. tihle psi dávají do všeho maximum, tak at něco nepřeženete.
Děkuji moc za odpověď, budu si dávat na to pozor, zatím ho chci jen tak připravovat, většina sportů je okolo těch cca 6měsíců i míň, i víc... Takže jen tak zatím sportovat, já taky posiluji, takže až povyroste, budeme spolu sportovat často. Bude mít přeplněný program
Jenže tihle pejsci taky trpí torzi žaludku, což znamená, že by neměl jíst před běháním, tak to snad zvládneme...
Nikolll

XXX.XXX.56.2
imattree
napsal(a):
Ano, jakoukoli zátěž trénovat minimálně od roku.
Jojo, ale weight pulling prý jde už od šesti měsíců.
Nikolll
napsal(a):
Děkuji moc za odpověď, budu si dávat na to pozor, zatím ho chci jen tak připravovat, většina sportů je okolo těch cca 6měsíců i míň, i víc... Takže jen tak zatím sportovat, já taky posiluji, takže až povyroste, budeme spolu sportovat často. Bude mít přeplněný program
Jenže tihle pejsci taky trpí torzi žaludku, což znamená, že by neměl jíst před běháním, tak to snad zvládneme...
Ucast ve sportech je ofiko od 12 mesicu a i v tom veku se na vas na zavodech budou divat jako na magora.
Z jake chovatelske stanice mate psa konkretne? Troufam si tvrdit ze v cz znam vetsinu psu, všechny dobre chovatele a dokazu vam rict, jake ma pes predpoklady.
Trochu jsem se bala, ze myslite bullymax. Tento pripravek nikdo nepouziva, vubec nikdo kdo se psy zavodi, a je to uplne k hovnu. A rozhodne kvuli koupi nemusite jezdit do USA :-D
APBT na torzi zaludku vetsinou netrpi.
Zatezove obojky a postroje jsou kontraproduktivni=k hovnu. Nikdo, kdo zavodi, zatezaky nepouziva.
Obrazky pred a po, ktere jste pridala, jsou obrazky uplne normalni prirozene premeny dospivanim ze stenete/mladeho psa. Na zadnem obrazku neni apbt.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nikolll
napsal(a):
Vážně? To jsem nevěděla... Moc děkuji za odpověď, určitě využijeme:)
Zatěžové obojky a postroje.
Nikolll

XXX.XXX.56.2
apbtbreeder
napsal(a):
Ucast ve sportech je ofiko od 12 mesicu a i v tom veku se na vas na zavodech budou divat jako na magora.
Z jake chovatelske stanice mate psa konkretne? Troufam si tvrdit ze v cz znam vetsinu psu, všechny dobre chovatele a dokazu vam rict, jake ma pes predpoklady.
Trochu jsem se bala, ze myslite bullymax. Tento pripravek nikdo nepouziva, vubec nikdo kdo se psy zavodi, a je to uplne k hovnu. A rozhodne kvuli koupi nemusite jezdit do USA :-D
APBT na torzi zaludku vetsinou netrpi.
Zatezove obojky a postroje jsou kontraproduktivni=k hovnu. Nikdo, kdo zavodi, zatezaky nepouziva.
Obrazky pred a po, ktere jste pridala, jsou obrazky uplne normalni prirozene premeny dospivanim ze stenete/mladeho psa. Na zadnem obrazku neni apbt.
No já jsem si říkala, že je to brzo, ale jak jsem se ptala, říkali že od téhle doby
Anathema kennels:)
:D
Mě kdysi někdo říkal, že amstaff, APBT a ostatní větší plemena na torzi žaludku trpí...
No prozatím budeme jen tak trochu sportovat...:)
To já nevím přesně, mě na email poslali tyhle fotky, k výrobku bully max... No uvidíme...prozatím jen tak trénovat a dbát na kvalitní stravu, chci krmit pouze barfem, je to výživnější a vím, co tam je .
Já osobně jsem vegetarián, ale Dastymu budu dávat krmivo barfem...
Moc děkuji za odpověď.
Nikolll

XXX.XXX.56.2
apbtbreeder
napsal(a):
Po kterych od Anathema mate sve stene? On urcite nema velka zvirata. Dalsi diskuse si myslim je vhodnejsi po sz. Myslim, ze s otazkami byste se mela dale obracet na chovatele, ktery je v tomto smeru zkuseny.
Btw vase stene nikdy nebude mohutne, to jste mela koupit jinde.
Krash-Honey.:)
Jojo já už jsem kontaktovala spoustu chovatelů...pouze přes email, ne všichni odpověděli...:/
No jenže v kraji kde bydlím, byla nejblíž tato, jinak většina bez PP...

Nikolll
napsal(a):
Krash-Honey.:)
Jojo já už jsem kontaktovala spoustu chovatelů...pouze přes email, ne všichni odpověděli...:/
No jenže v kraji kde bydlím, byla nejblíž tato, jinak většina bez PP...
Na chovatele od kterého štěně máte.

apbtbreeder
napsal(a):
Domnely chovatel vaseho stenete vas pozdravuje, i kdyz jste se nikdy nevideli.
Priste si stahnete info z webu jineho kennelu
Cože?! Že by lež? To svět neviděl...

apbtbreeder
napsal(a):
Domnely chovatel vaseho stenete vas pozdravuje, i kdyz jste se nikdy nevideli.
Priste si stahnete info z webu jineho kennelu
No jo, znělo to divně, jakoby to psalo dítě...teď už je to evidentní, ani všechny info si neumí přečíst...
Jak už tu bylo psáno.
Strava hodně bílkovin (maso).
Tvrdý trénink těžké váhy budují sílu a svalovou hmotu. Né dlouhé nebo intenzivní i když to je taky potřeba.
Pak hraje velkou roli genetika.
A teď k tomu asi pro většinu tak i zde bohužel i psi se dopují (je velké množství druhů léků, které mají specifické účinky).
A takové věci bych poštou skutečně neposílal ze dvou důvodů, zaprvé je to nezákonné a za druhé velká pravděpodobnost, že by vám poslali falzifikáty za třetí pro psa to není zdravé.
Někdo se dost průhledným způsobem snaží dělat skrytou reklamu Odkaz na stránky konkrétního výrobku, fotky "před" a "po", divná nepřirozená mluva, očividná neochota sdělovat cokoliv o (nejspíš virtuálním) psovi...
Řekla bych, že podobně laděné příspěvky bychom našli pod jinou přezdívkou i v dalších fórech a diskuzních skupinách.
Nikolll

XXX.XXX.56.2
Biochemik
napsal(a):
Jak už tu bylo psáno.
Strava hodně bílkovin (maso).
Tvrdý trénink těžké váhy budují sílu a svalovou hmotu. Né dlouhé nebo intenzivní i když to je taky potřeba.
Pak hraje velkou roli genetika.
A teď k tomu asi pro většinu tak i zde bohužel i psi se dopují (je velké množství druhů léků, které mají specifické účinky).
A takové věci bych poštou skutečně neposílal ze dvou důvodů, zaprvé je to nezákonné a za druhé velká pravděpodobnost, že by vám poslali falzifikáty za třetí pro psa to není zdravé.
Děkuji moc za odpověď:).
Nikolll

XXX.XXX.56.2
apbtbreeder
napsal(a):
Na Bullymaxu neni nic nezakonneho, je to mix minerálů, vitamínu a dalsich doplnku.
Vtipne je, ze majitella papiroveho psa uz radeji nepise
Omlouvám se, ale nemohu trávit čtyřiadvacet hodin na počítači.
Takže tímhle se chci moc omluvit.
Nikolll

XXX.XXX.56.2
balisek
napsal(a):
Někdo se dost průhledným způsobem snaží dělat skrytou reklamu Odkaz na stránky konkrétního výrobku, fotky "před" a "po", divná nepřirozená mluva, očividná neochota sdělovat cokoliv o (nejspíš virtuálním) psovi...
Řekla bych, že podobně laděné příspěvky bychom našli pod jinou přezdívkou i v dalších fórech a diskuzních skupinách.
:D...
Rozhodně jsem nedělala reklamu, jen jsem se slušně ptala, zda něco takového existuje i v ČR.

Se toho chytnu a zeptám se - kvůli velmi nemocnému psu trpícímu nechutenstvím - sháním "amarouny" - maximum výživy v minimu objemu - byl by tip?
stovi
napsal(a):
Spíš bych dávala víc masa. podle mě jsou prášky jako steroidy. Nebo sním běhejte
Čtěte! Tady nejde o psa nežravého, ale nemocného. A s tím toho asi moc nenaběháte, že ano?!
Calopet pasta ani pangamin nejsou "prášky jako steroidy". Calopet je vysoenergetická pasta, která v malém množství obsahuje velkou porci kalorií- něco jako lidské Nutridrinky. Pangamin není nic jiné, než obyčejné pivovarské kvasnice s vysokým obsahem B12.

Díky za tip, calopet určitě zkusím (i když 1pasta vyjde na dva dny), škoda, že nemá žádné proteiny
Nejlepší zdroj proteinů je maso.
Vitamín B12 je skutečně dobrý zvyšuje krvetvorbu, zlepšuje chuť k jídlu atd..
V lepším případě řekněte veterináři a on ho pejskovi píchne je to mnohem účinnější.
Je i spousta léků, steroidů atd. Které jsou tisíckrát účinnější (mají menší nebo větší vedlejší účinky), ale to je na předpis a nebo černý trh
balisek
napsal(a):
Čtěte! Tady nejde o psa nežravého, ale nemocného. A s tím toho asi moc nenaběháte, že ano?!
Calopet pasta ani pangamin nejsou "prášky jako steroidy". Calopet je vysoenergetická pasta, která v malém množství obsahuje velkou porci kalorií- něco jako lidské Nutridrinky. Pangamin není nic jiné, než obyčejné pivovarské kvasnice s vysokým obsahem B12.
Tipuju ze tohle byla reakce na uvodni prispevek..