Myslim, ze netřeba komentáře..:
http://www.labet.cz/parfemy-deodoranty-a-kolinske-pro-psy-c173/.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak to by se líbilo našemu psovi...jakmile stříknu koberec nějakým sprejem, co neutralizuje pachy a ještě k tomu voní ihned se v tom běží vyválet...jakmile mám v ruce voňavku už je u mě a kouká jestli by také nemohl být stříknutý...holt takovej psí úchyláček, ale vzhledem k jeho velikosti by to museli prodávat v kanystrech
Gerhild
napsal(a):
Mno, když si tak vybavím zjevně nejoblíbenější vůně našeho mazánka, musely by se speciálně pro něj vyrábět parfémy s "vůní" kočičího ehm exkrementu, shnilých rybích vnitřností a týden mrtvé veverky. Musím říct, že je mi z té představy krapet nevolno...
Ale já mám pocit, že jsem kdesi četla, že právě přesně takovéto parfémy pro psy se vyrábějí. Zcela jasně mě zaujala "vůně" chcíplé ryby... !

Gerhild
napsal(a):
Mimo téma - Sardullah, máte neuvěřitelně nádherného psa!
Děkuji

joanne.s
napsal(a):
Třeba to pesan vážně ocení, ty smrady.
Ale já bych to nespíš nezvládla. Měla jsem problém i postát u stánku s hračkama pro kočky, které byly vycpané kozlíkem lékařským. Kdo to nezná, podle všudypřítomného smradu by si myslel, že pán posnídal rybu a pak se po..al i po...lil zároveň.
A víte, že chápu?
Osobně bych to nekoupila, ale náš pes kupříkladu opravdu silně zapáchá a bohužel s tím nejde nic udělat, protože zápach je způsoben nevyléčitelným kožním onemocněním.
Já už jsem si na zápach zvykla, ale když například někdo přijde na návštěvu, je to pro něj velmi nepříjemné. Proto, když čekáme opravdu významnou návštěvu, pesana vyčešu a lehce jej stříknu protisvědivým sprayem od veterináře, který máme přímo na jeho kůži. Je lehce parfemovaný a opravdu nádherně voní. Vydrží to i dva dny a je to rozhodně příjemnější, než čuchat výpary z toho našeho smraďocha :)
Ale kdybych neměla tento spray přímo od veta (na kůži, nikoli na zápach), tak by mě parfémovat psa ani nenapadlo, to je fakt..