Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.1.2016 00:46
conaf

XXX.XXX.25.154

Zdravím, neměl jste to někdy někdo u štěňátka? Nějaká zkušenost?
Štěňátku je dnes 5 dní, má to od narození. Je úplně v pořádku,100% zdravé a přibírá.
Podle veta pravděpodobně nic, jen to mám sledovat kdyby se to šířilo nebo zvětšovalo.
Zatím to vypadá stále stejně. Malý pupínek/boulička na krku pod uchem na které neroste srst a je pohyblivá spolu s kůží...
Netušíte?

31.1.2016 10:07
aj

XXX.XXX.50.88

Nesetkala jsem se s tím, ale připadá mi to jako malé cystičky. Asi se to samo vstřebe.

31.1.2016 13:11
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

conaf napsal(a):
Zdravím, neměl jste to někdy někdo u štěňátka? Nějaká zkušenost?
Štěňátku je dnes 5 dní, má to od narození. Je úplně v pořádku,100% zdravé a přibírá.
Podle veta pravděpodobně nic, jen to mám sledovat kdyby se to šířilo nebo zvětšovalo.
Zatím to vypadá stále stejně. Malý pupínek/boulička na krku pod uchem na které neroste srst a je pohyblivá spolu s kůží...
Netušíte?

Neviděla jsem, snad to nic nebude. Chápu, že Vás to štve, ale jestli je to jenom na kůži, dalo by se to časem event. vyříznout, ne?
Mojí útulkačce se asi ve 2 letech udělala taková jako bradavice na kůži, vet povídal, že se to holt někdy stává, že to nic není, asi to i pojmenoval a vyříznul to. Tak jestli nemá něco takového i to čerstvé štěndo.
Co je to za mimina?

31.1.2016 14:04
stovi

XXX.XXX.112.229

Tak tohle jsem ještě neviděla. Ale asi se to samo zahojí.

31.1.2016 17:14
conaf

XXX.XXX.25.154

Ok, díky...

Přidejte reakci

Přidat smajlík