Uživatel s deaktivovaným účtem

Já si pletla nylonové vodítko, pak jsme dělali na zahradě různé prolejzačky a překážky, na víc zatím nevzpomenu, jde spíše o to sehnat vhodný materiál, u nás bylo co dům dal a pak už jen mít inspiraci, fotky už bohužel nemám.Zástěna či maketa by šla z čehokoliv, jen aby byla stabilní, no snad někdo poradí víc, mě nic moc zrovna nenapadá
Tak já si vyráběla překážky , teď si vyrábím couračku akorát mi chybí kovový sponky tak je snad dnes v železářství seženu .
Jestli myslíte zástěnu pro figuranta tak tu bych udělala z nějakých latí a plachty, plachtu bych přidělala na latě lepeňákama nebo sponkovačkou jestli máte a aby se to při větru třeba nepřevrátilo tak do nožek dát vruty s očkem a připíchnout k zemi háčkem z nějakého silnějšího drátu.
Já si vyrobila super přeskakovací překážky. Mezi dva trámy altánu či mezi branku jsem natáhla dvě ta gumová lanka na upevňování věcí na vozík od auta.
Fenka skákala jako divá. jen jsem je dávala níž, abych předešla úrazu.
Jako přeskakovací překážka nám taky sloužila menší lavička bez opěradla.
Zástěnu na figuranta lze udělat z hliníkových profilů na výrobu voliér pro ptáky. Bratr je objednává na netu. Jsou lehké, prodávají se k nim různé spojky tak lze kvůli přepravě rozebrat. Na plachtu bych na bocích ušil tunely do těch by se navlékl profil. Ukotvení lze udělat různé. Ty profily jsou opravdu dobré.
Nevíte kde sehnat ?Prolezla jsem asi 5 železářství a nic, nikde.A obědnávat dvě spony z netu...
Posílám odkaz na profily jež sem tady uvedl. Lze z toho vyrobit překážky, zástěny a kdoví co. Je to za přijatelnou a je to jako stavebnice, stačí pilka a ruce
Možná se to někomu bude hodit.
http://www.volieryzelinka.cz/material-na-stavbu-volier/.