Doma vyrobené pomůcky k výcviku...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.2.2016 10:43
MUCHA

XXX.XXX.19.34

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, co jste si vyráběli doma za pomůcky k výcviku? Jak třeba udělat zástěnu - obíhací maketu?
Děkuji za radu i foto, pokud vložíte .

2.2.2016 10:47
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

MUCHA napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, co jste si vyráběli doma za pomůcky k výcviku? Jak třeba udělat zástěnu - obíhací maketu?
Děkuji za radu i foto, pokud vložíte .

Dobrý den,

já si doma vyráběla maximálně šňůru a couračku ale tohle mě taky zajímá smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.2.2016 11:01
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já si pletla nylonové vodítko, pak jsme dělali na zahradě různé prolejzačky a překážky, na víc zatím nevzpomenu, jde spíše o to sehnat vhodný materiál, u nás bylo co dům dal a pak už jen mít inspiraci, fotky už bohužel nemám.Zástěna či maketa by šla z čehokoliv, jen aby byla stabilní, no snad někdo poradí víc, mě nic moc zrovna nenapadá

2.2.2016 11:15
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Tak já si vyráběla překážky , teď si vyrábím couračku akorát mi chybí kovový sponky tak je snad dnes v železářství seženu .
Jestli myslíte zástěnu pro figuranta tak tu bych udělala z nějakých latí a plachty, plachtu bych přidělala na latě lepeňákama nebo sponkovačkou jestli máte a aby se to při větru třeba nepřevrátilo tak do nožek dát vruty s očkem a připíchnout k zemi háčkem z nějakého silnějšího drátu.

2.2.2016 11:17
mishule

XXX.XXX.99.26

Já si vyrobila super přeskakovací překážky. Mezi dva trámy altánu či mezi branku jsem natáhla dvě ta gumová lanka na upevňování věcí na vozík od auta.

Fenka skákala jako divá. jen jsem je dávala níž, abych předešla úrazu.

Jako přeskakovací překážka nám taky sloužila menší lavička bez opěradla.

2.2.2016 11:24
Arni

XXX.XXX.39.232

Zástěnu na figuranta lze udělat z hliníkových profilů na výrobu voliér pro ptáky. Bratr je objednává na netu. Jsou lehké, prodávají se k nim různé spojky tak lze kvůli přepravě rozebrat. Na plachtu bych na bocích ušil tunely do těch by se navlékl profil. Ukotvení lze udělat různé. Ty profily jsou opravdu dobré.

2.2.2016 17:11
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Nevíte kde sehnat ?Prolezla jsem asi 5 železářství a nic, nikde.A obědnávat dvě spony z netu...

2.2.2016 17:44
Clayton

XXX.XXX.104.9

kobylatko napsal(a):
Nevíte kde sehnat ?Prolezla jsem asi 5 železářství a nic, nikde.A obědnávat dvě spony z netu...

Co Hornbach, Obi apod...?

2.2.2016 17:48
Arni

XXX.XXX.111.238

Posílám odkaz na profily jež sem tady uvedl. Lze z toho vyrobit překážky, zástěny a kdoví co. Je to za přijatelnou a je to jako stavebnice, stačí pilka a ruce
Možná se to někomu bude hodit.
http://www.volieryzelinka.cz/material-na-stavbu-volier/.

2.2.2016 18:47
MUCHA

XXX.XXX.19.34

Moc děkuji za odkaz

2.2.2016 19:57
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Clayton napsal(a):
Co Hornbach, Obi apod...?

To je až v Olmu , ale ještě zkusím hobby obchod v Litovli, maj tam lana, vruty, desky... a tak různě.Kdyžtak holt budou muset chlapi vyrobit , už vidím to jejich nadšení .

Přidejte reakci

Přidat smajlík