Počínající prošlapy nebo už jsem jen paranoidní?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Pepsi

5.2.2016 08:19
Pepsi

XXX.XXX.215.81

Štěně BOM 9 měsíců, kolem 18kg. Možná to nic není, ale nerada bych to podcenila.

5.2.2016 08:36
anonymx

XXX.XXX.27.66

Klídek, v 9ti měsících už je vývoj v podstatě ukončen, teď už fakt prošlapy nehrozí.

Neregistrovaný uživatel

5.2.2016 09:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

Si paranoidní
Pes má hnáty, jak dráty do betonu

5.2.2016 09:55
marcelaamax

XXX.XXX.210.250

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Si paranoidní
Pes má hnáty, jak dráty do betonu

Naprosto to chápu, asi už jsem taky paranoidní Mě zase štěně začalo mžourat jedno oko, všimla jsem si, že jakoby tu kůžičku má v rohu trošku vytáhlou směrem do oka, tak jsem se bála, aby to nebyl problém se třetím víčkem. Byla jsem u veterináře, ale říkal mi, že do roku věka psa s tím občas bývají problémy, a že to tak hrozný není, dal mi zatím kapky ať kapu, a že uvidíme, zda se to zlepší. Už si fakt připadám jako blázen, že tam chodím s každou kravinou. Ale jsme domluvení, že jednou za 14 dní tam mám chodit v rámci socializace, takže ho vždycky tak letmo prohlídne

Neregistrovaný uživatel

5.2.2016 09:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

Každej jsme někdy trochu "paranoidní" hlavně, když pak se štěndem máš plány do budoucna - chov, výstavy...
Myslím, že to k chovu psů trochu patří

5.2.2016 10:04
marcelaamax

XXX.XXX.210.250

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

Každej jsme někdy trochu "paranoidní" hlavně, když pak se štěndem máš plány do budoucna - chov, výstavy...
Myslím, že to k chovu psů trochu patří

Já jsem na tom ještě hůř Mám křížence, takže chov ani výstavy v plánu nemám

Ale u mě je to asi dáno tím, co jsem si užila se starším psem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.2.2016 10:17
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pepsi napsal(a):
Štěně BOM 9 měsíců, kolem 18kg. Možná to nic není, ale nerada bych to podcenila.

Jste panaroidní.

Pepsi

5.2.2016 10:21
Pepsi

XXX.XXX.215.81

Tak vám děkuji za uklidnění plánů s ní mám hodně, hlavně v agility, tak jsem na ty nohy dost precitlivělá tak jsem se chtěla jen ujistit, že mi něco neuniká

5.2.2016 12:41
kobylatko

XXX.XXX.45.44

marcelaamax napsal(a):
Já jsem na tom ještě hůř Mám křížence, takže chov ani výstavy v plánu nemám

Ale u mě je to asi dáno tím, co jsem si užila se starším psem.

Taktéž u nás výstavy a chov nepůjdou .Ale i tak jsem kolikrát paranoidní a vidím na psovi i to co tam není .Kolikrát si říkám že si pořídím obrovský mikroskop abych ho mohla líp zkoumat .

5.2.2016 12:49
marcelaamax

XXX.XXX.210.250

kobylatko napsal(a):
Taktéž u nás výstavy a chov nepůjdou .Ale i tak jsem kolikrát paranoidní a vidím na psovi i to co tam není .Kolikrát si říkám že si pořídím obrovský mikroskop abych ho mohla líp zkoumat .

Já teď snad budu klidná, když ho jednou za 14 dní uvidí vet

6.2.2016 04:21
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Pepsi napsal(a):
Tak vám děkuji za uklidnění plánů s ní mám hodně, hlavně v agility, tak jsem na ty nohy dost precitlivělá tak jsem se chtěla jen ujistit, že mi něco neuniká

Není moc uklidňující, když zjistíte, že trpíte paranoiou .

Přidejte reakci

Přidat smajlík