Pepsi

XXX.XXX.215.81
Štěně BOM 9 měsíců, kolem 18kg. Možná to nic není, ale nerada bych to podcenila.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Si paranoidní
Pes má hnáty, jak dráty do betonu
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Si paranoidní
Pes má hnáty, jak dráty do betonu
Naprosto to chápu, asi už jsem taky paranoidní Mě zase štěně začalo mžourat jedno oko, všimla jsem si, že jakoby tu kůžičku má v rohu trošku vytáhlou směrem do oka, tak jsem se bála, aby to nebyl problém se třetím víčkem. Byla jsem u veterináře, ale říkal mi, že do roku věka psa s tím občas bývají problémy, a že to tak hrozný není, dal mi zatím kapky ať kapu, a že uvidíme, zda se to zlepší. Už si fakt připadám jako blázen, že tam chodím s každou kravinou. Ale jsme domluvení, že jednou za 14 dní tam mám chodit v rámci socializace, takže ho vždycky tak letmo prohlídne
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Každej jsme někdy trochu "paranoidní" hlavně, když pak se štěndem máš plány do budoucna - chov, výstavy...
Myslím, že to k chovu psů trochu patří
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Každej jsme někdy trochu "paranoidní" hlavně, když pak se štěndem máš plány do budoucna - chov, výstavy...
Myslím, že to k chovu psů trochu patří
Já jsem na tom ještě hůř Mám křížence, takže chov ani výstavy v plánu nemám
Ale u mě je to asi dáno tím, co jsem si užila se starším psem.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pepsi
napsal(a):
Štěně BOM 9 měsíců, kolem 18kg. Možná to nic není, ale nerada bych to podcenila.
Jste panaroidní.
Pepsi

XXX.XXX.215.81
Tak vám děkuji za uklidnění plánů s ní mám hodně, hlavně v agility, tak jsem na ty nohy dost precitlivělá tak jsem se chtěla jen ujistit, že mi něco neuniká
marcelaamax
napsal(a):
Já jsem na tom ještě hůř Mám křížence, takže chov ani výstavy v plánu nemám
Ale u mě je to asi dáno tím, co jsem si užila se starším psem.
Taktéž u nás výstavy a chov nepůjdou .Ale i tak jsem kolikrát paranoidní a vidím na psovi i to co tam není .Kolikrát si říkám že si pořídím obrovský mikroskop abych ho mohla líp zkoumat .