Https://m.youtube.com/watch?v=mW_JY_AdnuE&feature=youtu.be
Já bych měl krutý problém.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Bez problémů, mám psisko postrádající lovecké pudy.
Neudržela bych sebe. Sklopec a spoustu obědů zadarmo.

No, já ani náhodou, můj magor, by byla v transu ještě měsíc po zážitku a rok by se jí o tom zdálo a mohla bych se postavit na hlavu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Bez problémů...
Mám nelovící psy

Jo, ale měl by co dělat aby zůstal v klidu. Kdybych ho pustila tak by se připojil k nim a pobíhal s nima, považoval by to za hru, lovit by je nechtěl určitě. A od radosti by nejspíš chytil amok
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
napsal(a):
Bez problémů, mám psisko postrádající lovecké pudy.
Neudržela bych sebe. Sklopec a spoustu obědů zadarmo.
Jak jinak... ty abys něco nesbaštila

To je super, to bych tu potřebovala, u nás se o ušáka nezavadí :-D.
twig280

XXX.XXX.128.242
Jaké máte psi?
twig280
napsal(a):
Jaké máte psi?
Samojeda. Berňák byl v naprosté pohodě, ten chodil celý život na volno a nevystartoval v životě za nikým, za ničím. Jednou se sice nechal (jako puboš) strhnout na pár sekund tímto torpédem, ale stačilo zařvat, jestli mu náhodou taky nešibe a po pár metrech byl zpátky. Od té doby usoudil, že mu ten paničky hysterák nestojí za to:).
napsal(a):
Jeden se s oblibou prochází v naší trase: kolem našeho baráku, po okolních polích, na takovém plácku tady kousek před bývalou pálenicí, kudy ráno chodíme na volno. To už tam naštěstí nebývá, ale večer ho tam občas vyrušíme, to je pes naštěstí na flexině. Ale i tak mu asi chuďatu, zvoní hrana", páč tu kolem chodí liška
lesnížínka
napsal(a):
Jeden se s oblibou prochází v naší trase: kolem našeho baráku, po okolních polích, na takovém plácku tady kousek před bývalou pálenicí, kudy ráno chodíme na volno. To už tam naštěstí nebývá, ale večer ho tam občas vyrušíme, to je pes naštěstí na flexině. Ale i tak mu asi chuďatu, zvoní hrana", páč tu kolem chodí liška
Na podzim když měli myslivci hon, tak šli v rojnici, po cestě jel traktor a na něm bylo asi 12 bažantů a čtyři ušáci. Takže u nás jsou, vlastně už asi ne
Arni
napsal(a):
Na podzim když měli myslivci hon, tak šli v rojnici, po cestě jel traktor a na něm bylo asi 12 bažantů a čtyři ušáci. Takže u nás jsou, vlastně už asi ne
Já dostal minulý týden 8 bažantů. Myslivci střelili, ale škubat se jim nechtělo! Tak to rozdali jako úplatky. No, můžu říct, že každý ten chudák dostal zásah snad od celého mysliveckého sdružení. Za ty peníze za broky, co do každého narvali, by se dal pořídit snad jateční pštros. Někteří vypadali, že po nich ti zelení mužíci pálili spíš z protiletadlového flaku jak z brokovnice!
napsal(a):
Tak to my je potkáváme na procházce každý den. Zatím jsme ve fázi, že si zajíce musím všimnout první. Pak psa zavolám, posadím a když ho vidí, tak už sedí a sleduje, za to že je v klidu chválím. Ale pokud by ho viděl první, tak by za ním vyletěl. Už se mi to stalo, vrátil se až když mě neviděl. Takže tam kde je potkáváme, pokud s ním necvičím nebo si nehrajeme (to ho zajíci nezajímají) tak ho mám na stopovačce pro jistotu, aby už se mu nepodařilo zajíce honit.
Zajímavé je, že srnek si nevšímá, možná je to tím, že za srnkou se mu nikdy nepodařilo vyběhnout.
Jinak staršího psa už nezajímají, asi pochopil, že je stejně nikdy nedožene. Na dvoře máme králíky a taky ho nezajímají, ale štěně se z nich zatím může pořád zbláznit. A to s ním trénuju téměř každý den. Ale jak má příležitost, tak je v králikárně vždycky prožene.
No, čeká nás ještě spousta práce, ale snad to dáme.
Aliens_II
napsal(a):
Https://m.youtube.com/watch?v=mW_JY_AdnuE&feature=youtu.be
Já bych měl krutý problém.
Tak můj by si stopro nějakého vybral - ale k mazlení! Miluje i koťata, čistí jim srst, olizuje je, takže toto by pro něj bylo nepřeberné množství adeptů na mazlení!