Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.2.2016 17:39
kiekko

XXX.XXX.86.10

Dobrý dem, pejsek má starší zranění - něco jako menší řezná rána na přední noze u hrudníku. Jelikož si do toho kouše a líže to, rána se nehojí. Je růžová, suchá, trošku ztvrdlá kůže. Rána je čistá, omýváme Betadinem. Dnes jsme byli u veterináře pro jistotu, at se mu to nezanítí. Dostali jsme mastičku a krunýř. Bohužel s tím je problém. Od veterináře jej přítel musel přímo odnést (má asi 27 kg :D) protože s ním není schopen chodit a je chudák celý vyděšený, Tak se chci zeptat, jaké jsou vaše zkušenosti s krunýřem?.. Zvykne si vůbec?

11.2.2016 18:25
rapotacka11

XXX.XXX.32.43

Límec ?
Já bych mu dala tričko a hlídala bych.
(Ne snažila se hlídat...)
Co je pro něj horší ?
Nervovat ho, nebo to dýl hojit.
Vy musíte vědět...

11.2.2016 18:31
scylla

XXX.XXX.150.32

Nidky nedávám psům trychtýř, hlídám je, aby si to nelízali. Možná ho to svědí. Co je to za mastičku?

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.2.2016 18:32
Uživatel s deaktivovaným účtem

kiekko napsal(a):
Dobrý dem, pejsek má starší zranění - něco jako menší řezná rána na přední noze u hrudníku. Jelikož si do toho kouše a líže to, rána se nehojí. Je růžová, suchá, trošku ztvrdlá kůže. Rána je čistá, omýváme Betadinem. Dnes jsme byli u veterináře pro jistotu, at se mu to nezanítí. Dostali jsme mastičku a krunýř. Bohužel s tím je problém. Od veterináře jej přítel musel přímo odnést (má asi 27 kg :D) protože s ním není schopen chodit a je chudák celý vyděšený, Tak se chci zeptat, jaké jsou vaše zkušenosti s krunýřem?.. Zvykne si vůbec?

Zvykne si, nauci se s nim chodit, aby nenarazel.

11.2.2016 18:38
lavacca

XXX.XXX.164.49

kiekko napsal(a):

Pokud myslíte klasický plastový límec, tak ano, zvykne si. Nepíšete, jakého máte psa, ale nejspíš vás má dost na háku, když ho musíte nosit...u nás ho měli po kastraci a prostě se nandal a šlo se. Ano, chvíli s ním bourali, ale naučili se, kam se s ní vejdou, kam ne a bylo to ok. Denně jsem jim dávala cca 2-3 hoďky "volno", kdy jsem psa měla neustále na očích a při sebemenším náznaku lízání ho zastavila.

11.2.2016 18:39
lavacca

XXX.XXX.164.49

scylla napsal(a):
Nidky nedávám psům trychtýř, hlídám je, aby si to nelízali. Možná ho to svědí. Co je to za mastičku?

A to jste se psem 24 hodin denně bez spánku?

Derp

11.2.2016 19:01
Derp

XXX.XXX.44.20

Nemyslím si, že by je měl pes na háku, je to živý tvor, má pocity, zřejmě se necítí příjemně, má strach, něco ho bolí, ale tady má každý psa nastaveného tak, že na povel i prdí. I kdyby měl pes zlomenou nohu, někam se bál jít, tak prostě musí roboticky poslechnout. Neříkám, že se má pes nosit při každém zasekutí, mně se stěně taky seklo před vstupem do ordinace po špatné zkušenosti a málo co zabralo.

11.2.2016 19:10
kiekko

XXX.XXX.86.10

lavacca napsal(a):
Pokud myslíte klasický plastový límec, tak ano, zvykne si. Nepíšete, jakého máte psa, ale nejspíš vás má dost na háku, když ho musíte nosit...u nás ho měli po kastraci a prostě se nandal a šlo se. Ano, chvíli s ním bourali, ale naučili se, kam se s ní vejdou, kam ne a bylo to ok. Denně jsem jim dávala cca 2-3 hoďky "volno", kdy jsem psa měla neustále na očích a při sebemenším náznaku lízání ho zastavila.

Máme retrívra a fakt ho přítel musel vzít, protože jsme uvnitř ordinace nemohli čekat, až se rozkouká a půjde ;) Určitě nás nemá na háku, jen byl z toho logicky dost vyplašený, protože to měj poprvé na sobě.

11.2.2016 19:14
kiekko

XXX.XXX.86.10

scylla napsal(a):

Je to Tenazym suspenze, takže vlastně mast s antibiotiky. Zkusíme mazat, deziknfikovat a s límcem to také zkusíme... Ale zase nemuže běhat volně na zahradě s límcem bez dohledu, jelikož bych tam videla dost nástrah. A celý den v kotci by se zbláznil. Navíc máme další problém, s límcem neproleze do boudy, takže to stejně asi budeme na noc muset sundávat :/.

12.2.2016 12:15
umpa.lumpa

XXX.XXX.54.225

kiekko napsal(a):
Je to Tenazym suspenze, takže vlastně mast s antibiotiky. Zkusíme mazat, deziknfikovat a s límcem to také zkusíme... Ale zase nemuže běhat volně na zahradě s límcem bez dohledu, jelikož bych tam videla dost nástrah. A celý den v kotci by se zbláznil. Navíc máme další problém, s límcem neproleze do boudy, takže to stejně asi budeme na noc muset sundávat :/.

Opravdu psa radši na noc necháte volně a narušíte tak léčbu? K čemu ho pak léčíte?

14.2.2016 21:34
kiekko

XXX.XXX.86.10

umpa.lumpa napsal(a):
Opravdu psa radši na noc necháte volně a narušíte tak léčbu? K čemu ho pak léčíte?

Myslím si, že je důležité, že jsme vůbec s nějakou léčbou začali ;) a to jak si ji přizpůsobíme, pokud to jinak nepůjde a bude to ku prospěchu stavu pejska, tak nevím, proč bychom ho měli zbytečně stresovat límcem. Jak se nám tedy zatím daří. Límec nenosí vůbec, ránu pečlivě čístíme a mažeme mastí a krásně se mu to hojí a téměř už si toho nevšímá. ;) Takže myslím, že nakonec lze léčit i bez límce, tedy aspon v našem případě. ;).

14.2.2016 21:44
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Někdo už radil. Zkuste jej obléci. Byli jsme po napadeni na šití, rána v podpaží. Měl jsem ale oblek na zimu, ale stačí i tričko, co přilehne.

Love vera

17.2.2016 19:44
Love vera

XXX.XXX.68.148

Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)

Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík