Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.2.2016 20:18
Malina5

XXX.XXX.87.132

Prý mají být psi jednou za čas bez jídla aspoň jeden den, děláte to?

12.2.2016 20:25
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Nevím, jak ostatní, ale mě to hafice dělá sama. Býval jsem z toho ze začátku celkem nesvůj, ale když to dělá sama.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.2.2016 23:05

Aliens_II napsal(a):
Nevím, jak ostatní, ale mě to hafice dělá sama. Býval jsem z toho ze začátku celkem nesvůj, ale když to dělá sama.

Moje cubajs to taky cas od casu dela, da si hladovku dobrovolne sama. A v lete to je katastrofa, to vzdycky zhubne tak 5kg...

12.2.2016 23:23
koně

XXX.XXX.205.252

V kynologických příručkách, které jsem studovala za mého mládí, byla hladovka jeden den v týdnu běžně doporučovaná.
Ovšem to bylo už hodně dávno a náhledy na většinu věcí se mění, vědecky vyvracejí, či naopak potvrzují.
Já osobně krmím každý den zvířata, i sebe

13.2.2016 06:56
scylla

XXX.XXX.150.32

Malina5 napsal(a):

Ne, proč bych měla?

13.2.2016 09:02
ivulka2

XXX.XXX.155.174

Malina5 napsal(a):

Hladovku dávám běžně alespon jeden den v týdnu všem psum i štěnatum a všichni jsou zdraví a v kondici, pro šelmu je to přirozená věc.

13.2.2016 09:44

Já hladovku nedělám, pro šelmy je to asi přirozené (sním toho co nejvíc, protože nevím kdy se zase najím a pak to strávím), já mám doma psy, kteří jsou žravější a kdyby mohli tak by jedli až by praskli. Já měla problém i před kastrací feny, kdy nesměla jíst 24 hodin před operací a neustále za mnou lozila a chtěla papat. Věřím, že jsou pesani, co si hladovku naordinují sami nebo ti kterým to zas až tak nevadí a možná je to i k něčemu dobré, ale my hladovku nedržíme a psy mám taky fit a v kondici.

13.2.2016 09:54
scylla

XXX.XXX.150.32

Myslím, že to není dobré k ničemu a u štěňat bych to neudělala vůbec.

13.2.2016 10:07
aha

XXX.XXX.98.70

Taky hladovku nedávám. Máme určenou krmnou dávku- ne jako v přírodě, že jeden den se přecpe a jeden nežere vůbec. Tak postrádám důvod hladovky.

13.2.2016 11:07
scylla

XXX.XXX.150.32

U nás sežerou, co chtějí.

13.2.2016 11:45

aha napsal(a):
Taky hladovku nedávám. Máme určenou krmnou dávku- ne jako v přírodě, že jeden den se přecpe a jeden nežere vůbec. Tak postrádám důvod hladovky.

Neni to, ze by se jeden den vlk prezral a proto druhy den nezral, je to kvuli tomu, ze ne vzdy se mu podari neco ulovit.

13.2.2016 11:50
scylla

XXX.XXX.150.32

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Neni to, ze by se jeden den vlk prezral a proto druhy den nezral, je to kvuli tomu, ze ne vzdy se mu podari neco ulovit.

No a pes není vlk a lovit nemusí, takže by se mol nažrat každý den.

13.2.2016 13:18
imattree

XXX.XXX.109.11

No právě, vlk se přežere, protože neví, kdy zase něco uloví, takže tam vzniká ta nedobrovolná hladovka, kdyby mohl jíst každý den, bude jíst každý den.

Jinak jedna naše fena taky občas půl dne nebo celý den nejí, když to udělala poprvé, měl jsem trochu strach, teď už to neřeším, ale rozhodně bych ji bez jídla nenechal.

Přijde mi to trochu jako přežitek, podobně jako názor, že když pes ochutná krev začne lovit a být krvelačný.

Neregistrovaný uživatel

13.2.2016 14:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

Ne, hladovku nedržíme... ani já a ani psiska

13.2.2016 14:48

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ne, hladovku nedržíme... ani já a ani psiska

13.2.2016 18:46
koňadra

XXX.XXX.128.31

Mám psy, kteří by si sami nenaordinovali hladovku nikdy - jsou příšerně žraví! Na druhou stranu mám psy, kteří (hlavně v létě) někdy nežerou třeba 2 dny - nenutím je. Nějak plánovaně psům hladovku nedávám, jen někdy, zcela nepravidelně, když se ve žrádle začnou nimrat, tak prostě jednou krmení vynechám - těm, kteří žrát nechtějí.

13.2.2016 18:49
rapotacka11

XXX.XXX.32.43

scylla napsal(a):
U nás sežerou, co chtějí.

To je hrozný.
U nás taky.

14.2.2016 10:03

rapotacka11 napsal(a):
To je hrozný.
U nás taky.

Kdyby moje fena měla sežrat co chce, už by bylo po ní. Radši to nezkouším. Btw : Já taky nemůžu "sežrat" co bych chtěla, taky bych se kutálela smajlík

15.2.2016 08:37
Malina5

XXX.XXX.87.132

Děkuji všem za odpovědi.

15.2.2016 08:47
mishule

XXX.XXX.99.26

U nás si fenka taky ordinuje hladovku sama, jinak nemám potřebu jí ji dávat. Už takhle od mala bojujeme s tím, že je to v zásadě nežravec.

15.2.2016 09:04

Můj pes se cpal jak nezavřený i tropech, co zas byly v létě (doma 29 nad), kdy údajně spousta psů žrát nechtěla. Nedostat třeba jen ten symbolický oběd (celodenně aktivní bez pevného režimu, radši 3 jídla denně), tak mi udělá ze života peklo.

15.2.2016 09:04

My jsme měli hladovku v pátek, pes měl průjem tak nic nedostal. V sobotu sem musela dát normální žrádlo, protože by nás asi sežral :-D takže občas ze zdravotních důvodů. Ale plánovaně to nedělám.

16.2.2016 20:42
honzapm

XXX.XXX.182.25

I v zoo drží šelmy jeden den půst, většinou to vychází na neděli.

Já krmím dvakrát denně - ráno a odpoledne.
Někdy třeba ráno zapomenu nebo si myslím, že mu někdo dal - a nedal.
(to se ale nestává vícekrát, než jednou měsíčně, někdy ani to ne - spíš snídá dvakrát)
Večer pak dostane stejně, jako by normálně dostal.

Když bych se se snídaní opozdil, tak někdy už zvrací naprázdno,
takové ty čiré žaludeční šťávy. Nedělá to proto, že mě chce trestat,
ve stylu - tys mi nedal, najust se ti tady zbliju.
Prostě mu to nesvědčí - ten půst. Ale jenom někdy.
Takže celodenní hladovka u nás nepřipadá v úvahu - fyzicky.
I kdybych chtěl, tak on nemůže.

No a v létě v tropech žere míň, hlavně odpoledne, to něco málo obryndá
a většinu nechá, ale to asi většina psů. Tak si to sní na snídani.
Jinak je to labrador a taky by sežral, na co by přišel.
Jednou jela kolem maminka s dítětem v golfových holích a on mu čmajznul rohlík.
Neuvěřitelné. Přitom je to hyperinteligentní a decentní pes, po mně.

16.2.2016 21:16
joanne.s

XXX.XXX.44.21

Jednou jela kolem maminka s dítětem v golfových holích a on mu čmajznul rohlík.
Neuvěřitelné. Přitom je to hyperinteligentní a decentní pes, po mně.

tak to je jedlé

Love vera

17.2.2016 19:29
Love vera

XXX.XXX.68.148

Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)

Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík