Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

houba33

13.2.2016 20:11
houba33

XXX.XXX.151.223

Mame Labradora któremu je 8 mesicu a prestal nam zrat granule.

Na Vanoce byl dost rozmazlovan ruznejma pamlskama a nejak mu prestali chutnat granule.

Vadi kdyz mu ty granule navonime troskou sunky ? Kdyz ty granule potreme sunkou a kousek mu tam bechame tak to zbasti s radości.

Co jeste michate do granulek ?

Neregistrovaný uživatel

13.2.2016 20:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

Granule u štěňat nemíchám s ničím, pouze s vodou a Canosanem (kloubní výživa).
Do 15.měsíců (do rtg kyčlí/loktů) jsou jen a pouze na granulích.
Po rtg začínám přimíchávat maso.

Hlad nejlepší kuchař. Dej mu hladovku, ráno mu nasyp granule, dej mu 5 min, aby se nažral, nechce, nechce, nežere. Dej mu kolem oběda a zas na 5 min. Nechce, nežere... a takhle třeba večer a druhej den - některý vydrží trucovat dlouho... ale nakonec si daj říct...

13.2.2016 20:36
elaphka

XXX.XXX.213.81

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Granule u štěňat nemíchám s ničím, pouze s vodou a Canosanem (kloubní výživa).
Do 15.měsíců (do rtg kyčlí/loktů) jsou jen a pouze na granulích.
Po rtg začínám přimíchávat maso.

Hlad nejlepší kuchař. Dej mu hladovku, ráno mu nasyp granule, dej mu 5 min, aby se nažral, nechce, nechce, nežere. Dej mu kolem oběda a zas na 5 min. Nechce, nežere... a takhle třeba večer a druhej den - některý vydrží trucovat dlouho... ale nakonec si daj říct...

Souhlas, a taky přestaňte dávat veškerý tyhle dobroučký pamlsky. Je jasné, že když bude mít přístup k šunce, sušenýmu masu aj., tak bude mít pocit, že vždycky nakonec dostane něco lepšího.

Btw. čím krmíte?

Neregistrovaný uživatel

13.2.2016 21:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.139.69

elaphka napsal(a):
Souhlas, a taky přestaňte dávat veškerý tyhle dobroučký pamlsky. Je jasné, že když bude mít přístup k šunce, sušenýmu masu aj., tak bude mít pocit, že vždycky nakonec dostane něco lepšího.

Btw. čím krmíte?

Každého psa jinýma
Maso beru od vetamixu.

Berňák baští Nutra Nuggets Maintenance.
Šarplaninec baští Magnussona Meat & biscuits adult.
Švýcarák baští Brit Care Junior LB (jehně a střídám s příchutí losos)

13.2.2016 23:35
nexxi

XXX.XXX.228.56

Co zkusit na chut neco takovehoto - je to jakoby s omackou a znacka to neni vylozene spatna http://m.heureka.cz/krmivo-psy/belcando-puppy-gravy-15-kg/specifikace/.

13.2.2016 23:47
divoka sučka

XXX.XXX.71.6

Ked bude hladny tak to zožerie.

14.2.2016 06:32
scylla

XXX.XXX.150.32

houba33 napsal(a):
Mame Labradora któremu je 8 mesicu a prestal nam zrat granule.

Na Vanoce byl dost rozmazlovan ruznejma pamlskama a nejak mu prestali chutnat granule.

Vadi kdyz mu ty granule navonime troskou sunky ? Kdyz ty granule potreme sunkou a kousek mu tam bechame tak to zbasti s radości.

Co jeste michate do granulek ?

Vadí, protože šunka je slaná. Jestli to jsou kvalitní granule, ne marketovky nebo purina, RC, eukanuba nebo podobný šrot, dejte mu do nich raději trošku masového nesoleného vývaru. U nás se krmí normální stravou, tedy maso, zelenina, příloha, kosti, mléko, a tak dál a s jídlem psi potíže nemají.

14.2.2016 10:49
elaphka

XXX.XXX.213.81

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Každého psa jinýma
Maso beru od vetamixu.

Berňák baští Nutra Nuggets Maintenance.
Šarplaninec baští Magnussona Meat & biscuits adult.
Švýcarák baští Brit Care Junior LB (jehně a střídám s příchutí losos)

Já jsem tu otázku na krmení myslela na zadavatele
(Ale jinak pěkný výběr granulí).

koo

14.2.2016 11:04
koo

XXX.XXX.60.48

Nežere granule? Dobře dělá, je to chytrý pejsek.

Neregistrovaný uživatel

14.2.2016 11:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.139.10

elaphka napsal(a):
Já jsem tu otázku na krmení myslela na zadavatele
(Ale jinak pěkný výběr granulí).

4.6.2016 12:34
nikola321

XXX.XXX.94.89

Zdravím můj pes nežere granule vzládne i celý den bez jídla příjde a jenom si čuchne a zase odejde tak je to pořát polehává skoro celý den už fakt nevím co sním pomozte mi.

4.6.2016 12:37
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

nikola321 napsal(a):
Zdravím můj pes nežere granule vzládne i celý den bez jídla příjde a jenom si čuchne a zase odejde tak je to pořát polehává skoro celý den už fakt nevím co sním pomozte mi.

A jiné věci žere? Pamlsky a kousek masa?
Třebas už toho má dost.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.6.2016 12:46

nikola321 napsal(a):

Logická odpověď by byla KRMTE MASEM

jen poznámka k vašim příspěvkům v tématu "naražená packa"...velmi zvláštní, omlouvám se pokud vám křivdím, ale připadá dá mi to divné... ...

4.6.2016 15:10
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

nikola321 napsal(a):

A čím se teda živí, kdy nežere granule?

4.6.2016 15:18
fikovnice

XXX.XXX.30.49

scylla napsal(a):
Vadí, protože šunka je slaná. Jestli to jsou kvalitní granule, ne marketovky nebo purina, RC, eukanuba nebo podobný šrot, dejte mu do nich raději trošku masového nesoleného vývaru. U nás se krmí normální stravou, tedy maso, zelenina, příloha, kosti, mléko, a tak dál a s jídlem psi potíže nemají.

Eukanubu jsem měla zařazenou jako že celkem OK? Takže blbě?

4.6.2016 15:19
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Fiona.Praha napsal(a):
A čím se teda živí, kdy nežere granule?

Perpetuum mobile...

4.6.2016 17:02

nikola321 napsal(a):

To je nuda vid, proč nejdeš s tím psem radši ven, teda pokud nějakého máš.

Přidejte reakci

Přidat smajlík