Prosím zkušenější o radu.
jak řešit situaci, kdy na FCI nejsou výsledky z výstavy v Polsku ani sedm měsíců po konání? (takže nemůžu vytisknout CACIB kartu anžto prostě na webu FCI není) Povinnost, že pořadatel je povinen výsledky dodat do tří měsíců zjevně není závazná.
Děkuju za případné rady!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Dasvo
napsal(a):
Prosím zkušenější o radu.
jak řešit situaci, kdy na FCI nejsou výsledky z výstavy v Polsku ani sedm měsíců po konání? (takže nemůžu vytisknout CACIB kartu anžto prostě na webu FCI není) Povinnost, že pořadatel je povinen výsledky dodat do tří měsíců zjevně není závazná.
Děkuju za případné rady!
Prosim tě, to už není potřeba
Už nepotřebuješ mít potvrzeného caciba
Jen si pamatuj, kdes byl(a) na výstavě a kdo posuzoval a až budeš mít 4 caciby, tedy splněno na CIB, tak si na cmku.cz stáhneš formulář pro udělení titulu CIB a vše tam vypíšeš a pošleš buď mejlem nebo poštou na cmku a veškeré ověřování už udělá cmku za tebe
Tedy ti pak přijde asi po 3-6 měsících diplom CIB
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jen si pamatuj, kdes byl(a) na výstavě a kdo posuzoval a až budeš mít 4 caciby, tedy splněno na CIB, tak si na cmku.cz stáhneš formulář pro udělení titulu CIB a vše tam vypíšeš a pošleš buď mejlem nebo poštou na cmku a veškeré ověřování už udělá cmku za tebe
Já teda žiju v tom, že musíte k té žádosti přiložit potvrzený CACIB který stáhnete ze stránek FCI. pokud se něco změnilo, je to pro mě novinka a děkuju za informaci.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Teď se na tzo dívám. máte pravdu, jsem blbej!
děkuju za pomoc!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Dasvo
napsal(a):
Já teda žiju v tom, že musíte k té žádosti přiložit potvrzený CACIB který stáhnete ze stránek FCI. pokud se něco změnilo, je to pro mě novinka a děkuju za informaci.
To bývalo
Love vera

XXX.XXX.68.148
Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)
Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.