Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.2.2016 14:42
Iliena

XXX.XXX.5.23

Drobný námět na snad veselou diskuzi
Pes v posteli, pro někoho něco nepředstavitelného, pro další je to úplně normální. Jak je to u vás? Spí s vámi váš pes? Nebo jste nejdřív nechtěli a pak "vyměkli"? . Máte nějaké hezké foto?

Já třeba byla vychovaná tak, že do domu žádné zvíře nepatří a zvíře v posteli=horor. Nezabralo to, ani jednu jedinou noc naše čuba nespala jinde než v posteli. Ovšem ty pohledy moji mámy, když k nám přijede na návštěvu vážně stojí za to .

18.2.2016 14:47
Aliens_II

XXX.XXX.77.30

To bude vděčné téma.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.2.2016 14:51

V posteli a nikdy jinak. A když hezky poprosím, tak můžu taky.

18.2.2016 14:54
Arni

XXX.XXX.60.254

Aliens_II napsal(a):

To bude vděčné téma.

Tipuji dva tábory názorů

18.2.2016 14:54
Iliena

XXX.XXX.5.23

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
V posteli a nikdy jinak. A když hezky poprosím, tak můžu taky.

jo, první chodí spát přítel, pak pes pak já...ovšem to uz se tam těžko vejdu

18.2.2016 15:00
inusanka

XXX.XXX.98.58

Manžel měl představu psa na dvorku. Ten první směl nejdřív jen do chodby, potom do pokoje, ale do postele tedy ne. No a skončili jsme s NF v posteli. Občas se stává, že si musí manžel psa z postele vyhodit, ale většinou spí natažená podél mne.

18.2.2016 15:08
Aliens_II

XXX.XXX.77.30

My máme tři místa.
Pelíšek, gauč a postel. Priorira kde je to nej, je naprosto jasná, i když, sama se rozhoduje, jestli se mnou pospí a nebo ne e.

18.2.2016 15:08
daajs

XXX.XXX.80.101

Můj první pes v mládí spal v boudě(začínal).Jako správný jezevčík se přes nevůli celé rodiny probojoval až do postele.Pak ho všichni milovali, následně oplakali a od té doby už rodina i po mém odtsěhování bez jezevčíka nebyla.Po vychování dětí jsme si zase pořídili jezevčíka s tím, že ložnice jo, postel ne.samo si odspal skoro 18let v posteli i s kočkama, protože mi přišlo nespravedlivé jezevčíka vyhodit, kočky nepřesvědčit, že tam ne.Navíc jsem bojovala opakovaně přidáním matrace(kvůli výšce), opakovaným shazováním dolů, ale jezevčík byl silnější.Teď máme dva utulkáče, takže teď už postel ne, přece jen to spaní je trochu pohodlnější.A
le neodsuzuji(příležitostně bych si dopřála, ale asi bych to nezvládla ukočírovat).

18.2.2016 15:09
Jana9485

XXX.XXX.115.219

Naše samozřejmě spí také v posteli . Určitá snaha tu před půl rokem byla, když jsme si ji jako malé štěňátko přivezli. Koupili jsme krásný pelech, měla v něm deku, hračky, důsledně jsme ji do něj dávali, když usnula atd... Ale nějak to na ní nezanechávalo žádné "následky" a pro jistotu ten pelech rozkousala, aby jsme jí tam nenutili, když ona přeci nechce, že jo! Já vím měli jsme být tvrdší, ale spí v posteli

18.2.2016 15:10
daajs

XXX.XXX.80.101

inusanka napsal(a):
Manžel měl představu psa na dvorku. Ten první směl nejdřív jen do chodby, potom do pokoje, ale do postele tedy ne. No a skončili jsme s NF v posteli. Občas se stává, že si musí manžel psa z postele vyhodit, ale většinou spí natažená podél mne.

Viím to na trojpostel

18.2.2016 15:11
Iliena

XXX.XXX.5.23

Aliens_II napsal(a):
My máme tři místa.
Pelíšek, gauč a postel. Priorira kde je to nej, je naprosto jasná, i když, sama se rozhoduje, jestli se mnou pospí a nebo ne e.

ty spací pózy jsou super

18.2.2016 15:14
mishule

XXX.XXX.99.26

Běžně se mnou spí mamčin či sestřin maltézáček, občas obě. Ta moje má ovšem útrum, spí sama v kuchyni, kde má pelíšek a je tak spokojená. Kolikrát se i stalo, že jsem ponocovala v obýváku, kde běžně usíná (v osm spát na gauč, v půl 10 stěhování do pelechu), že se sama zvedla a řekla si, že chce jít do kuchyně. Má tam svůj klid a je neskutečně spokojená.

Ale nejlíp, nejlíp se spí na židlích v kuchyni, viz. poslední foto.

18.2.2016 15:34
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Tak ten náš spí jak v posteli, tak na gauči, jako malý i ve stole . Jak roste je to v posteli čím dál složitější, dřív prudil přítele, poslední měsíc mě.

18.2.2016 15:44

Iliena napsal(a):
jo, první chodí spát přítel, pak pes pak já...ovšem to uz se tam těžko vejdu

No já už jsem úplně v háji. Zabral mi i křeslo v práci, kam už se ale bohužel nevejdu.

18.2.2016 15:57
Iliena

XXX.XXX.37.7

Andrýsek3 napsal(a):
Tak ten náš spí jak v posteli, tak na gauči, jako malý i ve stole . Jak roste je to v posteli čím dál složitější, dřív prudil přítele, poslední měsíc mě.

To je brouček jak vidím tu vyvýšenou postel, když byla malá tak jsme jí do postele udělali schůdky

18.2.2016 15:58
Iliena

XXX.XXX.37.7

No já už jsem úplně v háji. Zabral mi i křeslo v práci, kam už se ale bohužel nevejdu.

No přeci nebude ležet na zemi

18.2.2016 16:04

Tak u nás všichni psy v posteli začínaj, je to pro mě velmi jednoduché štěňátko v noci nepláče a slyším ho když se vzbudí a můžu ho popadnout a jít s ním ven.
Nyní mají psi v posteli spaní tzv. sezónní...v zimě spí v posteli...v ložnici se netopí, aby jim chudinkám nebylo horko (proto se mi asi vyhýbají virozy..jak jsem otužilá ) a nejhorší je, že se pesani snaží spát nalepený na mě, takže už se moc těším na léto, kdy je tam na ně moc horko, takže mi přijdou dát dobrou noc a jdou si lehnout na chodbu...to si pak připadám opuštěná a už se moc těším na zimu až zas budou spát se mnou...takže se díky pesanům pořád na něco těším (tedy ne na jaro a podzim, protože línáme a všude je bahno a jsme jak prasata - teda myslim jen psy ne sebe)

18.2.2016 16:07
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Iliena napsal(a):
To je brouček jak vidím tu vyvýšenou postel, když byla malá tak jsme jí do postele udělali schůdky

My pod ní měli starou matraci, tak to bral přes ní, teď už na ni skàče pomalu z gauče (2m).

18.2.2016 16:09
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Je to fešák!

18.2.2016 18:18
Danczéz

XXX.XXX.210.141

Budu tu asi mezi všemi dosavadními diskutujícími vypadat jako herodes...ale u nás postel v žádném případě. Časem se začalo přehlížet noční spaní na gauči, ale do postele bych si psa nikdy nevzala. Nepřijde mi to nehygienické, přece jen jsem s ní v kontaktu celý den, ale postel je prostě výsostné území moje (a teď i přítele) a vážně by mi to hodně vadilo, kdyby tam měl být ještě pes.

18.2.2016 18:29

Danczéz napsal(a):
Budu tu asi mezi všemi dosavadními diskutujícími vypadat jako herodes...ale u nás postel v žádném případě. Časem se začalo přehlížet noční spaní na gauči, ale do postele bych si psa nikdy nevzala. Nepřijde mi to nehygienické, přece jen jsem s ní v kontaktu celý den, ale postel je prostě výsostné území moje (a teď i přítele) a vážně by mi to hodně vadilo, kdyby tam měl být ještě pes.

Koukám první vlaštovka smajlík. Můžu být druhá, ani u nás spaní v posteli není žádoucí. Spí v ložnici, ale má tam svůj pelech. Stačí, že sbírám chlupy s koberce, sem tam z polívky a kafe, v posteli je mít nemusím. Ani ona po posteli netouží, stěhuje se po ložnici podle tepla a zimy. I když, když je jí zima (asi), do postele se potají nasádlí.

18.2.2016 18:37
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Vlaštovky jsou znamením jara, takže čím víc, tím lépe.

Dnes jsem viděl první sněženky. A taky už pukají "kočičky".

18.2.2016 18:37
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Koukám první vlaštovka smajlík. Můžu být druhá, ani u nás spaní v posteli není žádoucí. Spí v ložnici, ale má tam svůj pelech. Stačí, že sbírám chlupy s koberce, sem tam z polívky a kafe, v posteli je mít nemusím. Ani ona po posteli netouží, stěhuje se po ložnici podle tepla a zimy. I když, když je jí zima (asi), do postele se potají nasádlí.

Popravdě jsem čekala, že tu bude vlaštovek mnohem více. Naprosto rozumím, že hodně lidí psa v posteli nechce, byla příjemná změna nedávno spát u přítelovi mamky, kam pes do postele ani náhodou. Zase na druhou stranu, když přítel odejde v 5 do práce, nebo se někde večer zdrží, je příjemné mít "náhradu" a topení v jednom.

18.2.2016 18:42
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Ještě když už jsme u toho spaní, občas mi spí to trdlo s otevřenýma očima.
Ale jsem četl, že to chrťáci dělají.

18.2.2016 18:57
Arni

XXX.XXX.111.238

Tak nějak jsem s tím souhlasil. Vítězná strana byla v převaze.2:1. Nevadí mi to, ale asi mu žena za úplatu řekla v případě nočního čůrání se obrátíš na páníčka. Stává se to zřídka, nicméně tím kdo je vyzván jsem vždy já.

18.2.2016 19:04

A já třetí, ale bohužel v noci se k nám tak nenápadně vkrade, že mě probudí až zima, když se nemůžu přikrýt tak maže dolů na pelech.

18.2.2016 19:11

A já třetí, ale bohužel v noci se k nám tak nenápadně vkrade, že mě probudí až zima, když se nemůžu přikrýt tak maže dolů na pelech.

My s ní navíc dost cestujeme a aby se cpala do postele v hotelu nebo penzionu, případně na návštěvě, to by mi přišlo nějak špatně.
A vysvětlovat - tady ne ? tak to by pro psa zvyklého, taky asi nebylo nic moc.
Předchozího psa jsem ve stáří do postele brala z nutnosti. Byl už hodně zmatený a když se vzbudil, bloumal místností, nevěděl co, někde se šprajcnul pod židlí, stejně jsem musela vstát a vysvobozvat ho- tak jsem ho radši držela u sebe a spali jsme víc v klidu. Když se cpal dolů, vzala jsem ho vyvenčit a spalo se dál.

18.2.2016 19:14
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

My s ní navíc dost cestujeme a aby se cpala do postele v hotelu nebo penzionu, případně na návštěvě, to by mi přišlo nějak špatně.
A vysvětlovat - tady ne ? tak to by pro psa zvyklého, taky asi nebylo nic moc.
Předchozího psa jsem ve stáří do postele brala z nutnosti. Byl už hodně zmatený a když se vzbudil, bloumal místností, nevěděl co, někde se šprajcnul pod židlí, stejně jsem musela vstát a vysvobozvat ho- tak jsem ho radši držela u sebe a spali jsme víc v klidu. Když se cpal dolů, vzala jsem ho vyvenčit a spalo se dál.

Musím říci, že ač třetí měsíc, tak když řeknu, že postel ne, tak jde tam kam řeknu. Gauč, pelech a podobně. Právě na návštěvě a u našich jsem si ji testnul a kupodivu, hmmmm, jsem spokojen.

18.2.2016 20:06
nexxi

XXX.XXX.228.56

Tak moje čubina v posteli nechrní - z praktických důvodů - kradla mi deku. vlezla do postele, začala se otáčet do klubíčka a jak se tak točila, tak si na nožičky namotala deku jak špagety, udělala si hnízdo a spokojeně usnula.. takže byla nemilosrdně vyhnána a pochopila.. nicméně má doma vlastní křeslo, přepravku, papasan a sdílíme pohovku.. jen nechápu, když máme pro sebe veliký byt, proč zásadně najde nějaký pidimísto a tam se nutně musí nacpat a zkroutit :D.

18.2.2016 20:09
nexxi

XXX.XXX.228.56

Aliens_II napsal(a):
My máme tři místa.

Když jsem viděla kdysi v časopise psa v té poloze, co máte jako předposlední, tak bych dala ruku do ohně za to, že je to fotomontáž.. ted už mi tak víc jak šest let spí čubina doma ale i tak to nechápu, co je k tomu vede. udělat to já, tak mě můžou rovnou vézt do lázní

18.2.2016 20:09
Iliena

XXX.XXX.17.238

Andrýsek3 napsal(a):
Popravdě jsem čekala, že tu bude vlaštovek mnohem více. Naprosto rozumím, že hodně lidí psa v posteli nechce, byla příjemná změna nedávno spát u přítelovi mamky, kam pes do postele ani náhodou. Zase na druhou stranu, když přítel odejde v 5 do práce, nebo se někde večer zdrží, je příjemné mít "náhradu" a topení v jednom.

Nic proti vlaštovkám, každému vyhovuje něco jiného . Ja to měla naopak, když jsem spala v prosinci jednu noc u rodičů, vůbec jsem se nevyspala. Hrozně mi chybělo to psí vrtění, jedna packa zapíchnutá v žebrech, další v oku a tak

18.2.2016 20:15
Iliena

XXX.XXX.17.238

nexxi napsal(a):
Tak moje čubina v posteli nechrní - z praktických důvodů - kradla mi deku. vlezla do postele, začala se otáčet do klubíčka a jak se tak točila, tak si na nožičky namotala deku jak špagety, udělala si hnízdo a spokojeně usnula.. takže byla nemilosrdně vyhnána a pochopila.. nicméně má doma vlastní křeslo, přepravku, papasan a sdílíme pohovku.. jen nechápu, když máme pro sebe veliký byt, proč zásadně najde nějaký pidimísto a tam se nutně musí nacpat a zkroutit :D.

Pidimísto a zkroutit? Jo . Ja takhle spát, tak týden neotočím hlavu

18.2.2016 20:16
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

nexxi napsal(a):
Když jsem viděla kdysi v časopise psa v té poloze, co máte jako předposlední, tak bych dala ruku do ohně za to, že je to fotomontáž.. ted už mi tak víc jak šest let spí čubina doma ale i tak to nechápu, co je k tomu vede. udělat to já, tak mě můžou rovnou vézt do lázní

Ale že vypadají srandovně?

Jak se tak poskládají.

18.2.2016 20:33
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

18.2.2016 20:33
nexxi

XXX.XXX.228.56

Aliens_II napsal(a):
Ale že vypadají srandovně?

Jak se tak poskládají.

Joo srandovní to je.. jen nechápu, co je na tom tak fascinuje.. když můžou ležet kdekoli jinde kde se můžou natáhnout ;).

18.2.2016 20:34
nexxi

XXX.XXX.228.56

Andrýsek3 napsal(a):
Tak ještě momentky z gauče.

Super

18.2.2016 20:36

Iliena napsal(a):
Nic proti vlaštovkám, každému vyhovuje něco jiného . Ja to měla naopak, když jsem spala v prosinci jednu noc u rodičů, vůbec jsem se nevyspala. Hrozně mi chybělo to psí vrtění, jedna packa zapíchnutá v žebrech, další v oku a tak

Pro mě jediná větší komplikace - když není raťafák pod peřinou, tak ho mám vedle hlavy. No a někdy v rámci nočního protahování rychle zakloní hlavu a dá mi dělo do té mojí. Bezva budíček uprostřed noci. Jinak je zlatý a dobře topí.

18.2.2016 20:45

krásné fotky.
já nemám psa. mám sovu. z posledního venčení jde rovnou do pelechu v ložnici, lehne, přikryju, jdu spát. několikrát za noc se ozve HU HÚ. to znamená pojď mě přikrýt. když se mi nechce, z ničeho nic koukám zblízka do psí tlamy, která říká HU HÚ HÚÚ. si normálně dojde ať s tím něco dělám. ale do postele ne.

18.2.2016 21:10
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

krásné fotky.
já nemám psa. mám sovu. z posledního venčení jde rovnou do pelechu v ložnici, lehne, přikryju, jdu spát. několikrát za noc se ozve HU HÚ. to znamená pojď mě přikrýt. když se mi nechce, z ničeho nic koukám zblízka do psí tlamy, která říká HU HÚ HÚÚ. si normálně dojde ať s tím něco dělám. ale do postele ne.

, jaký si to kdo udělá, takový to má. Tra, la la.

18.2.2016 21:14
pošťák

XXX.XXX.155.222

U nás pes nechodí do ložnice, může jen do kuchyně a respektuje to! Mi mu do boudy taky melezem

18.2.2016 21:18

Aliens_II napsal(a):
, jaký si to kdo udělá, takový to má. Tra, la la.

No a to jednu dobu měla nápady jako že potřebuje polštář, tak deka navrch je kompromis ať nejsme jak u blbých na dvorečku. někdy si lehne vedle pelechu na tůůůůze tvrdý koberec a kouká jako chudáček na moji postel.
ps: chrti se mi nelíbí, ale ten lurcher vůbec nevypadá zle. moc pěkná osobnost.

18.2.2016 21:30
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

No a to jednu dobu měla nápady jako že potřebuje polštář, tak deka navrch je kompromis ať nejsme jak u blbých na dvorečku. někdy si lehne vedle pelechu na tůůůůze tvrdý koberec a kouká jako chudáček na moji postel.
ps: chrti se mi nelíbí, ale ten lurcher vůbec nevypadá zle. moc pěkná osobnost.

Díky. Je zvláštní osobnost, ale to je v pravdě každý pes, když jsme tady na psím fóru. Ale že až tak moc, jsem nečekal. Jako by, tím, že není čistá, tím víc se snaží být taková, pro co byla určena. Tak moc je a chce být chrtí a tak moc "divoká" a volná.
Zajimavé. Není a nejsou Lurcheři ničím řízeni, teda jinak, nebyli. Myslím ve standardu. Žádný nebyl. Měli dělat jen jedno. Lovit a později už i závodit a být společenští. A tím, že se množili jen na vesnicích mezi lůzou a mezi "spodinou", zachovali si to, proč vznikli.

To mě fascinuje a taky i na ostatních psech. A jsem přesvědčen, že mnoho chovatelů psů, mají tyto plemena i z těchto důvodů. Jsou tady mezi námi a nemusím je vypisovat. Asi o nich víme.

A pro ně zvedám , neb jsem rád, že jsou tací. No a ti ostatní, abych je nenašval, jooo, v poho, mít psa, je skvělý počin a dar. Jo, jo.

18.2.2016 21:36
Iliena

XXX.XXX.37.7

krásné fotky.

Naše čuba si zas "neumí" sama zalézt pod peřinu, takže mě čas od času vzbudí šťouchání packou do ramene. Takže automaticky v polospánku nadzvednu peřinu aby si tam mohla dámička zalézt. Ale aspoň nemusím vylézat z postele

18.2.2016 22:02

Iliena napsal(a):

Naše čuba si zas "neumí" sama zalézt pod peřinu, takže mě čas od času vzbudí šťouchání packou do ramene. Takže automaticky v polospánku nadzvednu peřinu aby si tam mohla dámička zalézt. Ale aspoň nemusím vylézat z postele

Úplně přesně.

19.2.2016 08:55
mishule

XXX.XXX.99.26

Když jste byli i těch spacích pozic, tak zrovna na tohle my máme opravdu experta.

19.2.2016 09:44

Další vlaštovka :-D se mnou pes v posteli nespí, nesmí totiž do ložnice. Starý pes s námi spával, ale do ložnice nám vedou dřevěné dost příkré schody, a když pak byl opravdu starý přestal je zvládat. To bylo neštěstí a trvalo to několik měsíců než pochopil že nahoru ne a že prostě musí ležet na pelíšku dole. Ty poslední roky sem spala tím způsobem že sem usínala v ložnici a ve tři, čtyři ráno se stěhovala ke psovi. Takže u nového psa sem to zamítla hned na začátku. Pes to bere tak že schody a ložnice jsou pro něj tabu, nikdy tam nebyl a ani ho nenapadne tam lézt. Ovšem to že ted spí v křesle a leze po gauči to má dovoleno. Když jsme na chalupě občas se nám do postele vplíží, ale spíš se na ní válí sám, my mu tam asi překážíme :-D.

19.2.2016 09:47

krásné fotky.

Tak to mě fakt pobavilo...tady je přesně vidět jak s námi ti naši psí miláčkové voraj

19.2.2016 12:07

Tak to mě fakt pobavilo...tady je přesně vidět jak s námi ti naši psí miláčkové voraj

Jo, někdo říká rozmazlenej, já říkám, že není blbej

19.2.2016 12:10
aj

XXX.XXX.50.88

To Andryseek: Máte krásného psa, někdy v příštím životě si takového taky pořídím

19.2.2016 12:25
Zrzavci

XXX.XXX.65.169

Další vlaštovka :-D se mnou pes v posteli nespí, nesmí totiž do ložnice. Starý pes s námi spával, ale do ložnice nám vedou dřevěné dost příkré schody, a když pak byl opravdu starý přestal je zvládat. To bylo neštěstí a trvalo to několik měsíců než pochopil že nahoru ne a že prostě musí ležet na pelíšku dole. Ty poslední roky sem spala tím způsobem že sem usínala v ložnici a ve tři, čtyři ráno se stěhovala ke psovi. Takže u nového psa sem to zamítla hned na začátku. Pes to bere tak že schody a ložnice jsou pro něj tabu, nikdy tam nebyl a ani ho nenapadne tam lézt. Ovšem to že ted spí v křesle a leze po gauči to má dovoleno. Když jsme na chalupě občas se nám do postele vplíží, ale spíš se na ní válí sám, my mu tam asi překážíme :-D.

Taky u nás psi do ložnice nejdou. Jednak má druhá půle alergii a nechci mu přihoršovat a druhak jsem si už u prvního pesana potvrdila, že to bylo moudrý rozhodnutí-hlavně pro něj. Byl zvyklý na pelíšku a když přišlo stáří a abyly dny kdy mu nebylo dobře, a občas došlo k nehodě, nedělo se nic, prostě se pelíšek vypral a nic se neřešilo.Kdyby byl býval zvyklý v posteli, tak by tam v tu dobu nemohl být a byla by to pro něj taky nepříjemná změna. Takže tu potřebu občas mít čoklidy v posteli si kompenzuju na chalupě, kde je psí gauč, kde se všichni svalíme - tedy pokud na mě zbyde místo, protože když se dva velcí psi rozvalí, moc ho nezbyde. A navíc- pohyb psů v mětstkém prostředí není úplně nejčistší a ač psy po každé sebekratší procházce poctivě utírám, nechce se mi mít to z ulic v posteli.

19.2.2016 12:34
daajs

XXX.XXX.80.101

Aliens_II napsal(a):
Vlaštovky jsou znamením jara, takže čím víc, tím lépe.

Dnes jsem viděl první sněženky. A taky už pukají "kočičky".

Nám už týden i bledule ¨.

19.2.2016 21:47
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

aj napsal(a):
To Andryseek: Máte krásného psa, někdy v příštím životě si takového taky pořídím

Jee děkuji, jo je to model

21.2.2016 13:34
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Tak retrívr je v posteli jen občas, byl pořízeny jako venkovní, domů teď už nechce takže bydlí na chodběsmajlík stěně je vposteli do té doby, než se zacnem prevalovat a podobně, to uz ho to otravuje a jde do pelisku:-D.

22.2.2016 09:33
Malina5

XXX.XXX.87.132

22.2.2016 09:48
Maju2

XXX.XXX.182.186

Náš Loki do postele nesmí a ví to. Spí buď na gauči nebo v pelíšku. Přes noc cestuje cca 4x sem a tam. Ikdyž jsme ho do postele volali, tak stejně nešel a jsem nakonec ráda, pomazlit se můžeme na gauči. :).

22.2.2016 09:48
nexxi

XXX.XXX.255.2

Ja stejne nepichopim co je vede k tomu takhle skladat ty nohy. Ze se nezlomi..

22.2.2016 10:01
Iliena

XXX.XXX.2.253

Mě vždycky pobaví póza "žabák"

22.2.2016 15:22
Angie1

XXX.XXX.210.191

Tak taky přihodím pár fotek :D Našeho Gara :).

22.2.2016 20:24

Malina5 napsal(a):
Taky přidám jednu fotku.

Jó, papasan je nej pelíšek.

23.2.2016 08:39
Hodonak

XXX.XXX.126.173

Už jsem to tuším dával... Ale Bestie si umí najít opravdu polohu... a občas, když si v posteli čtu, na mě zpod duchny něco vykoukne...

23.2.2016 20:56
aha

XXX.XXX.230.198

Tak taky přidáme svou trošku do mlýna. Nemůžu odolat buličímu schovávání čumáčku. Druhá fotka ukazuje správně využití ortopedického pelíšku.

23.2.2016 21:28

Stále mě nepřestává udivovat v jakých pozicích jsou naši psí miláčci schopni usnout

23.2.2016 22:03

Dýchají ušima, jak prosté

23.2.2016 22:03

aha napsal(a):
Tak taky přidáme svou trošku do mlýna. Nemůžu odolat buličímu schovávání čumáčku. Druhá fotka ukazuje správně využití ortopedického pelíšku.

Co to máte za krasavce ?

nechapu

23.2.2016 22:42
nechapu

XXX.XXX.168.145

A co tvoje zena? nehuci na tebe ze chce..

23.2.2016 22:48
aha

XXX.XXX.234.92

Co to máte za krasavce ?

Bulteriéří holčičku.

25.2.2016 16:27
Angie1

XXX.XXX.210.48

Dnešní lenošení s paničkou v posteli :-D.

25.2.2016 23:18
Zrzavci

XXX.XXX.127.88

Metamorfóza spícího psa v mražené kuře:.

26.2.2016 09:55

Zrzavci napsal(a):
Metamorfóza spícího psa v mražené kuře:.

označení je přesné

26.2.2016 20:07
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Take pripojuji aktualni foto meho chlupateho gauce

26.2.2016 21:43
Zrzavci

XXX.XXX.255.34

označení je přesné

Takhle ten trouba spával celej život. I v dospělosti. To už tedy ne na klíně

1.3.2016 14:50
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Nejak tema zapadlo, tak posilam jak na nascopence nocuji moje holky kolem mesmajlík

1.3.2016 14:58
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Neschopence, ach jo, ten tablet...

koo

1.3.2016 16:22
koo

XXX.XXX.60.48

Lexaurin- To jsou havaňáci?

1.3.2016 16:50
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

koo napsal(a):
Lexaurin- To jsou havaňáci?

1 havaňák a 1 tibetsky terier

1.3.2016 17:32

Je neděle a já nejsem v práci. A už se těším, jak si po ránu spokojeně pospím. Když se kolem 4 na chvíli budím a vidím, kolik je hodin, spokojeně se překulím na druhý bok s vidinou dalšího nerušeného spánku. Už v polospánku slyším škrabání malých tlapek na plovoučce a lehké žuchnutí na postel, neklamná známka toho, že na kontrolu přišel Larry. Když se chvíli nic neděje, opatrně otvírám jedno oko. Prcek je u mé hlavy prohnutý do oblouku s nehybnou vrtulkou a jeho korálky mě doslova hypnotizují. Šelma připravená ke skoku. Když vidí, že jsem otevřel oči, okamžitě dostávám pusu přes celý obličej, a kdybych ji rychle nezavřel, tak by to byl dokonalý francouzák. Prcek na nic nečeká a okamžitě mi začíná čistit uši. Vůbec mě to nepřekvapuje, že to jeho ranní uvítací rituál. Ovšem vedle postele čeká na svou příležitost salašnický medvěd. Jak se pohnu, tak se elegantním skokem přenese do postele. Celá se pod ním zhoupne. Ale nenechá mě ani vydechnout a hned se na mě vrhá a jeho studený čumák mi rejdí po tváři. Prcek zatím zahájil další fázi ranního uvítání a jako krtek se snaží ke mně zahrabat pod peřinu. Ale protože si salašník na mně zrovna ustlal, tak nechce riskovat zalehnutí a výhružným vrčením dává Cidovi najevo svou nespokojenost. Salašník ho lehce odstrčí tlapou a usilovným válením se ze mě snaží vyrobit placku. Nakonec se rozvalí vedle mě na zádech a jeho tlapky kmitají ve vzduchu jako chapadla chobotnice. To by snad vzbudilo i mrtvolu. Ale i chlupatí pánové nakonec uznali, že na vstávání je ještě čas. Prcek zalezl pod peřinu a stočený do klubíčka mě lechtá pod bradou. Cid se natáhnul vedle mě, přidržuje si mě tlapou a jeho čumák cítím někde za uchem. Docela jim závidím, jak dokážou rychle usnout. Za chvíli už mi salašník chrápe do ucha a Larry taky spokojeně odfukuje a ani neví, že ho lechtám prstem na bříšku. Přemýšlím o tom, jestli ještě usnu, ale krásné teplo z jejich kožíšků mě nakonec ukolébá ke spánku taky. Už by mi ti spolunocležníci chyběli

1.3.2016 18:11

Cid se natáhnul vedle mě, přidržuje si mě tlapou a jeho čumák cítím někde za uchem. Docela jim závidím, jak dokážou rychle usnout. Za chvíli už mi salašník chrápe do ucha

No je vidět, že moji pesani mají salašnickou krev...u nás to probíhá podobně akorát to mám 2x a ještě před spaním mi musí dát dobrou noc

1.3.2016 19:12
Hodonak

XXX.XXX.83.106

No... mě nejvíc na společném spaní s psíšerama vytočí... hodinu se mi snaží všichni tři zaparkovat pod duchnou. Pak si najdeme místo - opatrně je manévruju tak, aby co nejvíc hřáli, a spokojeně usneme. A nad ránem se ozve zarachocení, jak mi přistanou ve schránce letáky /ten zoufalec je roznáší o půl čtvrté!/. A v ten okamžik se všichni tři zvednou a za šíleného řevu utíkají ke dveřím, zahnat vetřelce. A moje krásná, vyhřátá, proprděná duchna z nich spadne až těsně před dveřma. Vypadá to jako obrovská barevná medůza, se zběsile kmitajícíma chlupatýma chapadlama, pohybující se rychlostí zvuku, horizontálním směrem.Chvilku u dveří ječí, a pak dojdou zpátky. A blbě čumí, kam mají zpátky zalézt! A mě nezbývá nic jiného, než pro duchnu jít, a celý cyklus usínání a rovnání opakovat. Když je u konce, začne zvonit budík...

1.3.2016 19:31

Hodonak napsal(a):
No... mě nejvíc na společném spaní s psíšerama vytočí... hodinu se mi snaží všichni tři zaparkovat pod duchnou. Pak si najdeme místo - opatrně je manévruju tak, aby co nejvíc hřáli, a spokojeně usneme. A nad ránem se ozve zarachocení, jak mi přistanou ve schránce letáky /ten zoufalec je roznáší o půl čtvrté!/. A v ten okamžik se všichni tři zvednou a za šíleného řevu utíkají ke dveřím, zahnat vetřelce. A moje krásná, vyhřátá, proprděná duchna z nich spadne až těsně před dveřma. Vypadá to jako obrovská barevná medůza, se zběsile kmitajícíma chlupatýma chapadlama, pohybující se rychlostí zvuku, horizontálním směrem.Chvilku u dveří ječí, a pak dojdou zpátky. A blbě čumí, kam mají zpátky zalézt! A mě nezbývá nic jiného, než pro duchnu jít, a celý cyklus usínání a rovnání opakovat. Když je u konce, začne zvonit budík...

nám naštěstí roznášejí letáky a poštu až během dopoledne...pokud mám zrovna volníko a provozujeme s pesanama gaučing u telky jsem dokonale podupána...moji "ochránci" mě nejprve (také za šíleného řevu...protože schránka na poštu je to nejdůležitější, co vlastníme) podupou cestou k oknu, aby jukli co se to u JEJICH schránky děje a následně cestou ven, aby tomu drzounovi vysvětlili, že naše schránka je tabu...a pak ještě jednou, aby se mrkli z okna, jestli už je vše o.k

2.3.2016 08:13
Iliena

XXX.XXX.20.10

Naše čuba moc ráda tahá do postele svoje hračky. Nejlépe v noci, pokaždé když vstane ať už se jde napít nebo zkontrolovat co se děje při cestě zpátky musí něco přinést. Takže se dost často stává, že se ráno vzbudím s gumovým kroužkem pod hlavou, s tenisáky pod peřinou a dalšími hračkami snad všude. Ovšem nejlepší jsou krabice. Pokaždé má nějaký kus kartónu k dispozici vobýváku a když na ní přijde potřeba něco rozcupovat jde na jisto, protože tohle smí. Ale je fakt prima, když to potřebuje dělat uprostřed noci a u mého ucha
Takhle ji tak unavila, že usla uprostřed "práce"

2.3.2016 10:49
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Ja tu svoji hyperaktivku naucila na"dudlicek". Jako stene nespala a nespala, tak kdyz jsme sli do postele jsem sebou brala byci penis a ona lehla a zuzlala a zuzlala az do uplneho usnuti.Pstupne se z toho stal ritual a ted, kdyz jdeme spat, lehne si vedle me, lezi, po chvili vstane a jde ke dverim a ja na to :" jasne, ty nemas svuj dudlicek, ze", otevru ji dvere a ona prosmejdi byt, nekde si ho najde, prileti, lehne, trikrat prezvykne a spi

Mnohokrat jsem si rikala, ze kdyby mi v puberte nekdo rekl, ze budu spat nekdy v posteli s bycim penisem, asi bych si tukala na celo a ejhle

2.3.2016 12:02

Lexaurin napsal(a):
Ja tu svoji hyperaktivku naucila na"dudlicek". Jako stene nespala a nespala, tak kdyz jsme sli do postele jsem sebou brala byci penis a ona lehla a zuzlala a zuzlala az do uplneho usnuti.Pstupne se z toho stal ritual a ted, kdyz jdeme spat, lehne si vedle me, lezi, po chvili vstane a jde ke dverim a ja na to :" jasne, ty nemas svuj dudlicek, ze", otevru ji dvere a ona prosmejdi byt, nekde si ho najde, prileti, lehne, trikrat prezvykne a spi

Mnohokrat jsem si rikala, ze kdyby mi v puberte nekdo rekl, ze budu spat nekdy v posteli s bycim penisem, asi bych si tukala na celo a ejhle

Jste mě pobavila Je to roztomilé. U nás je to zase tak že odmalička si můj labík dudlá večer před spaním velkého plyšového medvěda. Zmuchlá si ho pod sebe, popraví si ho aby to měl akorát, lehne na něj a zaboří se mu do ocásku. A tak dudlá třeba půl hodiny. Pak se odebere do pelíšku spát Takový rituál má od svých 2 měsíců, nedá bez něj ani ránu. Když ho pereme tak je ten večer nešťastný, chvilku dudlá náhražku, pak kňourá, no hrůza

2.3.2016 12:16

Jste mě pobavila Je to roztomilé. U nás je to zase tak že odmalička si můj labík dudlá večer před spaním velkého plyšového medvěda. Zmuchlá si ho pod sebe, popraví si ho aby to měl akorát, lehne na něj a zaboří se mu do ocásku. A tak dudlá třeba půl hodiny. Pak se odebere do pelíšku spát Takový rituál má od svých 2 měsíců, nedá bez něj ani ránu. Když ho pereme tak je ten večer nešťastný, chvilku dudlá náhražku, pak kňourá, no hrůza

My dudlali deku (co měli v pelíšku)...feňule má tendence to dělat i dnes...takže jí furt musim říkat "neňufej, to není dudu" a dát nějaký starý ručník, aby měla co dudlat

2.3.2016 12:19

My dudlali deku (co měli v pelíšku)...feňule má tendence to dělat i dnes...takže jí furt musim říkat "neňufej, to není dudu" a dát nějaký starý ručník, aby měla co dudlat

Všichni stejní je s nima sranda.

15.3.2016 15:22
nexxi

XXX.XXX.228.56

Trosku obcas pochybuju nad tim, kdo je u nas majitelem pohovky..

16.3.2016 00:44
Felow

XXX.XXX.215.159

Hodonak napsal(a):
Už jsem to tuším dával... Ale Bestie si umí najít opravdu polohu... a občas, když si v posteli čtu, na mě zpod duchny něco vykoukne...

Super záložka!

16.3.2016 10:14
tiffany

XXX.XXX.96.13

Mně se líbí, jak mají vaši pesani plyšáky. U nás několik pokusů s plyšákem skončilo jeho rozcupováním a rozkousáním do 10 minut. Déle nepřežil žádný. Žádné přenášení, lehání na něj, něžné okusování, nic. Prostě je nutno toho zmetka okamžitě zlikvidovat. Jako zábava velká, ale lezla do peněz, takže u nás už jen hračky z odolné gumy.

16.3.2016 10:18
tiffany

XXX.XXX.96.13

Jinak v posteli spí samozřejmě také.

21.3.2016 13:27
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Máme nový pelíšek - skříň (na bordel nekoukejte)

21.3.2016 13:33

Andrýsek3 napsal(a):
Máme nový pelíšek - skříň (na bordel nekoukejte)

Prima boudička...

21.3.2016 15:35
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Prima boudička...

Že jo, brzo budeme kupovat pelech, ale něco do čeho by si mohk zalest by bylo nejlepší, ale to asi pro velký psy nedělají.

21.3.2016 15:49
nexxi

XXX.XXX.228.56

Andrýsek3 napsal(a):
Že jo, brzo budeme kupovat pelech, ale něco do čeho by si mohk zalest by bylo nejlepší, ale to asi pro velký psy nedělají.

Kupte kennekku.nebo spis trixie gulliver.. sice to neni v byte moc estetickx ale moje cubina to miluje. O to vic ze je plasan.. blbej zvuk venku? Hura do domeckuuu.

21.3.2016 16:18

Andrýsek3 napsal(a):

Nebo místo pelechu, skříňku s posuvnýma dvířkama...do ní deku a je to...když tam pes bude mít binec, skříňku zavřete a je to...velmi praktické, kdyby to tak šlo udělat se vším...no já bych musela mít permanentně zavřený všechny místnosti

21.3.2016 16:41
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Já právě přemýšlela o kleci no, a na to deku. Když se něco děje tak letí skluzem pod postel.

21.3.2016 18:01

Když byla štěňata malá, měli jsme taky klec s dekou...v naivní představě, že se to bude štěndům líbit, že budou mít boudičku...omyl...boudičku si udělali pod stolem a do klece jsme zavírali naše boty, když měli pesani "likvidační období

21.3.2016 18:02
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Když byla štěňata malá, měli jsme taky klec s dekou...v naivní představě, že se to bude štěndům líbit, že budou mít boudičku...omyl...boudičku si udělali pod stolem a do klece jsme zavírali naše boty, když měli pesani "likvidační období

Tak já nevím.

pl

28.4.2016 11:13
pl

XXX.XXX.252.50

Ahoj, připojuju se s dotazem ohledně spaní našeho téměř 4 měsíčního štěněte. Má své místo na chodbě, kde je přes den, když nikdo není doma a chtěli jsme, aby tam spal i v noci. Sice tam opravdu večer usne, ale pravidelně se vzbudí kolem třetí, čtvrté ráno a štěká. Jelikož bydlíme v bytě a nechceme rušit celý barák, vyměkli jsme a když začne štěkot, pustíme ho k nám do ložnice. Tam sice v posteli moc nespí, spíš si lehne vedle postele nebo na nějaké jiné místo v bytě. Bojíme se, že jsme ho takhle rozmazlili, ale nevíme, jak jinak to udělat:-/ prosím poraďte, třeba s tím máte také zkušenosti...

28.4.2016 12:16

pl napsal(a):
Ahoj, připojuju se s dotazem ohledně spaní našeho téměř 4 měsíčního štěněte. Má své místo na chodbě, kde je přes den, když nikdo není doma a chtěli jsme, aby tam spal i v noci. Sice tam opravdu večer usne, ale pravidelně se vzbudí kolem třetí, čtvrté ráno a štěká. Jelikož bydlíme v bytě a nechceme rušit celý barák, vyměkli jsme a když začne štěkot, pustíme ho k nám do ložnice. Tam sice v posteli moc nespí, spíš si lehne vedle postele nebo na nějaké jiné místo v bytě. Bojíme se, že jsme ho takhle rozmazlili, ale nevíme, jak jinak to udělat:-/ prosím poraďte, třeba s tím máte také zkušenosti...

Tak mu prostě dejte jeden pelíšek do ložnice...nebo vám to vysloveně vadí? a pejsek musí spát striktně na chodbě?

pl

28.4.2016 13:34
pl

XXX.XXX.252.50

Tak mu prostě dejte jeden pelíšek do ložnice...nebo vám to vysloveně vadí? a pejsek musí spát striktně na chodbě?

V ložnici "pelíšek" jakoby má (dali jsme mu tam deku, když tam ráno přechází), ale trochu se bojíme, aby tímhle na nás nebyl moc fixovanej (aby pak jednou mohl být eventuelně na zahradě) a hlavně nejsem moc příznivec společného spaní v posteli. Ale prostě v chodbě sám celou noc nevydrží...

28.4.2016 14:43
beastije

XXX.XXX.205.71

Musím říct, že mi přijde že názor majitele na spaní psa v posteli je to poslední, co psa zajímá.

Naše 17ti kilová AUO striktně od malička nikdy v posteli spát nesměla. Vždycky vedle postele buď na dece nebo na zemi.

Stejně, každé ráno s železnou pravidelností je pes na polštáři. Postel totiž pro ní neni tabu, smí tam, ale když odestelem, lehneme si, podrbeme jí, přikryjeme se, tak dolu. Sama sleze z postele /nebo je vyhozena/, na posteli ani spát nechce, je jí vedro. Ale někdy uprostřed noci je vždy na polštáři.
A když bych alespoň měla veliký polštář, to ne, mám malý zdravotní polštář, ze kterého mi zabírá 90% pes. Psa vyhodím, znovu si lehnu, usnu a opět se proberu se psem kolem hlavy (lehne si tak, že mám hlavu v místě bříška a ona je okolo mě).

Je to ideální poloha, protože ráno první věc je, že mám jazyk v uchu a na obličejí a přítel je na druhé straně psa, takže je fackován ocasem do obličeje.
Samozřejmě, že je to naše vina, protože nejoblíbenější ranní zábava je mazlit psa, hrát si s ní, o víkendu i delší dobu než z té postele vylezeme.

28.4.2016 15:09
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Můj pes spí také v posteli. Nevadí mi to, spíš jsem to tak chtěla. Ale pokud bych nechtěla, aby tam spal, asi bych ho tam nepouštěla od začátku.¨

Jinak my to máme tak, že já ulehnu, pes přijde a šťouchá čumákem do peřiny, já mu jí nadzvednu a on si lehne podélně ke mě, vystrčí jen čumák s podpeřiny (někdy ani to ne) a spí :-D. Pokud nemůžu usnout nebo mě tam pes vadí, normálně mu řeknu ať jde na místo, pes se sebere a lehne si po pelíšku.

28.4.2016 15:42

pl napsal(a):
V ložnici "pelíšek" jakoby má (dali jsme mu tam deku, když tam ráno přechází), ale trochu se bojíme, aby tímhle na nás nebyl moc fixovanej (aby pak jednou mohl být eventuelně na zahradě) a hlavně nejsem moc příznivec společného spaní v posteli. Ale prostě v chodbě sám celou noc nevydrží...

No mě psi v posteli nevadí...i když celou noc se mnou nespí...je jim tam horko...ale s tím nočním cestováním mi to divný nepřijde...feňule několikrát za noc obejde dům...zkontroluje všechny členy rodiny...jestli je vše v pořádku a různě mění místa, kde spí...chvíli v ložnici, chvíli na chodbě....v obýváku na sedačce...v mezipatře...atd...pokud je v ložnici nebudu chtít, tak je prostě pošlu pryč...
Chápu, že někomu psi v posteli vadí, ale chápu i pejska (který je navíc ještě mimino), že nechce být celou noc sám, tak jestli vám v ložnici na dece nevadí, tak mu v tom nebraňte...

28.4.2016 15:50

beastije napsal(a):
Musím říct, že mi přijde že názor majitele na spaní psa v posteli je to poslední, co psa zajímá.

Naše 17ti kilová AUO striktně od malička nikdy v posteli spát nesměla. Vždycky vedle postele buď na dece nebo na zemi.

Stejně, každé ráno s železnou pravidelností je pes na polštáři. Postel totiž pro ní neni tabu, smí tam, ale když odestelem, lehneme si, podrbeme jí, přikryjeme se, tak dolu. Sama sleze z postele /nebo je vyhozena/, na posteli ani spát nechce, je jí vedro. Ale někdy uprostřed noci je vždy na polštáři.
A když bych alespoň měla veliký polštář, to ne, mám malý zdravotní polštář, ze kterého mi zabírá 90% pes. Psa vyhodím, znovu si lehnu, usnu a opět se proberu se psem kolem hlavy (lehne si tak, že mám hlavu v místě bříška a ona je okolo mě).

Je to ideální poloha, protože ráno první věc je, že mám jazyk v uchu a na obličejí a přítel je na druhé straně psa, takže je fackován ocasem do obličeje.
Samozřejmě, že je to naše vina, protože nejoblíbenější ranní zábava je mazlit psa, hrát si s ní, o víkendu i delší dobu než z té postele vylezeme.

Mám to přesně tak...ranní zábava je mazlindání v posteli...i když se mnou psi celou noc nespí, tak ráno v posteli čekaj až "hnu brvou", aby na mě naskákali stylem "jé to jsme se dlooouho neviděli...celou noc"...což kecaj, protože v noci minimálně 2x přišli se přitulit...a musím říct, že každý den díky nim vstávám s bezva náladou...to nejde se na svět mračit, když na vás ráno naskáče 100 kg psí lásky...

Jinak vaším ranním rituálem jste mě faakt pobavila

28.4.2016 15:51

marcelaamax napsal(a):
Můj pes spí také v posteli. Nevadí mi to, spíš jsem to tak chtěla. Ale pokud bych nechtěla, aby tam spal, asi bych ho tam nepouštěla od začátku.¨

Jinak my to máme tak, že já ulehnu, pes přijde a šťouchá čumákem do peřiny, já mu jí nadzvednu a on si lehne podélně ke mě, vystrčí jen čumák s podpeřiny (někdy ani to ne) a spí :-D. Pokud nemůžu usnout nebo mě tam pes vadí, normálně mu řeknu ať jde na místo, pes se sebere a lehne si po pelíšku.

U nás je to obráceně...pod peřinu néé, tam je horko, ale já ulehnu a pes na mě...což sice téměř znemožňuje dýchání, ale zase člověku není zima

17.8.2016 11:37
Iliena

XXX.XXX.37.7

Potřebuju si zlepšit náladu, tak oživím téma. Tohle je první co ráno vidím, když otevřu oči

17.8.2016 12:02

Iliena napsal(a):
Potřebuju si zlepšit náladu, tak oživím téma. Tohle je první co ráno vidím, když otevřu oči

Tak takhle si představuju spokojeného psa

17.8.2016 13:02
Iliena

XXX.XXX.37.7

nexxi napsal(a):
U nas..

Ten kukuč

17.8.2016 13:19
Aliens_II

XXX.XXX.77.30

Lexaurin napsal(a):
V kuchyni a v Chorvatsku

Ta fotka číslo 2, to je pes?

No já se picnu.

17.8.2016 13:33

nexxi napsal(a):
U nas..

Něco podobného taky praktikujeme...pravidelně

17.8.2016 13:38
Lexaurin

XXX.XXX.142.81

Aliens_II napsal(a):
Ta fotka číslo 2, to je pes?

No já se picnu.

Ne, skunk

17.8.2016 14:06
Aliens_II

XXX.XXX.77.30

Lexaurin napsal(a):
Ne, skunk

No je to hezká fotka. Ale třá paruka, nebo tak něco. Nemít to oči a čenich, nebo, nevidět to,
Pesan teda, no hříva parádní, tedy.

17.8.2016 14:36
Lexaurin

XXX.XXX.142.81

Aliens_II napsal(a):

No je to hezká fotka. Ale třá paruka, nebo tak něco. Nemít to oči a čenich, nebo, nevidět to,
Pesan teda, no hříva parádní, tedy.

Klame tělem, ale je to sebevedoy hlídač. To byste se divil

17.8.2016 14:56
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Lexaurin napsal(a):
V kuchyni a v Chorvatsku

Mne by zase zajímalo, co kromě 2 psů vidím na fotce č.3 (to oranžovoněco)? To je pelíšek, bobek, taška...?

17.8.2016 15:07
Lexaurin

XXX.XXX.142.81

Fiona.Praha napsal(a):
Mne by zase zajímalo, co kromě 2 psů vidím na fotce č.3 (to oranžovoněco)? To je pelíšek, bobek, taška...?

To je prekvapive olitanova boudička, která po velkem hraboseni a kutaleni se se psem po predsini skončila vchodem vzhuru .Podezriva už tu opici, ze to dela schvalne, protože se vždy řehtáme az nam tečou slzy.Bohuzel nestiham to natočit na video

17.8.2016 15:10
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Lexaurin napsal(a):
To je prekvapive olitanova boudička, která po velkem hraboseni a kutaleni se se psem po predsini skončila vchodem vzhuru .Podezriva už tu opici, ze to dela schvalne, protože se vždy řehtáme az nam tečou slzy.Bohuzel nestiham to natočit na video

21.8.2016 14:16
Lexaurin

XXX.XXX.190.215

Konecne

21.8.2016 14:17
Lexaurin

XXX.XXX.190.215

Lexaurin napsal(a):
Konecne

Tak nic, video se mi neprilozilo

23.8.2016 11:53
nexxi

XXX.XXX.192.18

V Jysku meli v akci papasan.. tak jsem naznala, ze stare kreslo uz je fakt osklivy a ze je nutna vymena.. mno radost byla takova, ze jsem ani nestihla vybalit z obalu

e

23.8.2016 12:25
e

XXX.XXX.213.70

Hezké téma, hezké fotky

Naše mopsle (teď už tedy jen jedna) vždy chodily spát se mnou - jak říkám, chodí mě ukládat. Chodím spát o několik hodin dřív, než manžel, tomu jejich chrápání vadí, tak je stěhuje do pelechu, když jde spát on. Já už bych bez toho chrápání neusnula :)

A připomnělo mi tuhle skoro devět let starou fotku

23.8.2016 12:35
nexxi

XXX.XXX.192.18

e napsal(a):
Hezké téma, hezké fotky

Naše mopsle (teď už tedy jen jedna) vždy chodily spát se mnou - jak říkám, chodí mě ukládat. Chodím spát o několik hodin dřív, než manžel, tomu jejich chrápání vadí, tak je stěhuje do pelechu, když jde spát on. Já už bych bez toho chrápání neusnula :)

A připomnělo mi tuhle skoro devět let starou fotku

Uzasny:) taky jsem zila s mopsikama. Chudak soucasna cubina nefuni, nefrka - tim padem nez jsem si na to zvykla, tak jsem do ni chodila stouchat a svitit si na ni baterkou, jestli jeste zije.. uz jsem si na tichy provoz zvykla, ale chvilku to trvalo

e

23.8.2016 12:40
e

XXX.XXX.213.70

tak to chápu - já když usínám a neslyším chrápání jak od chlapa, tak taky kontroluju, jestli jako ještě dýchá

22.10.2016 17:35
Barbora2

XXX.XXX.241.203

Pár fotek jak spal mladej :) Dneska už to teda dotáhl k dokonalosti.

22.10.2016 19:17

U nás se bojuje o gauč, bez ohledu na počet pohodlnějších pelechů hned vedle něj.

22.10.2016 19:46
Lexaurin

XXX.XXX.226.60

Takto jsem zkoušela syna z dejepisu

22.10.2016 20:01
rapotacka11

XXX.XXX.32.88

Hm, pěknej syn. A chytrej .

22.10.2016 20:11
Lexaurin

XXX.XXX.226.60

rapotacka11 napsal(a):