Nesestouplé varle - cena operace

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.2.2016 22:25
tchorik

XXX.XXX.166.104

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nevíte orientačně cenu odstranění nesestouplého varlete u psa. Mám štěně, kterému zřejmě varle už nesestoupí a tudíž ho budu prodávat jako mazlíka a chci dát tedy přiměřenou slevu, ale nevím, kolik taková přiměřená sleva je. Jak to řešíte Vy, dáváte slevu hned nebo vracíte peníze, pokud třeba nesestoupí do třech měsíců? Někde jsem slyšela, že je možné, že sestoupí i třeba měsíc po odběru. Díky moc za rady.

Neregistrovaný uživatel

20.2.2016 22:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.143.251

Mám zkušenost, že do 6 měsíců být v klidu, ony varlata prostě cestují u některých psů víc u některých míň u některých psů sedí hned.
Asi bych neplašila

22.2.2016 17:35
tchorik

XXX.XXX.166.104

Díky za odpověď. A nemáte ještě přece jen někdo tip na to jak to smluvně ošetřit, chtěla bych aby to bylo fér pro obě strany, takže asi smluvně, pokud nesestoupí do nějaké doby (např. těch 6 měsíců?) a zhruba jaká částka je adekvátní sleva. Myslela jsem na částku, zhruba jak se pohybuje ta operace při odstranění varlete - náš vet mi říkal, že když je v třísle je to cca 1tis, když je v břiše tak třeba 3tis. Varle sice momentálně v třísle hmatné je, ale co když se vrátí do břicha. Tak jsem myslela tu slevu 3tis. ale nevím, jestli to není málo.

22.2.2016 18:58
MUCHA

XXX.XXX.19.34

Já jsem dostala slevu 4tisíce z 8tisíc.

23.2.2016 07:30
paulí&majk

XXX.XXX.22.21

Nás operace stála 3 tisíce (malý pes 8 kg). Původně měla stát operace max 2 tis. ale varle bylo přirostlé snad až k nějakému orgánu v břiše a taky místo původní 1/2 až 3/4 hodiny operace nakonec trvala 2 a půl hodiny. Když byl štěně tak jsem ještě platila nějaké injekce na podporu toho, aby varle sestouplo, byly to tři pokusy a myslím celkem do 1 tis, už nevím (bohužel zbytečně, ale hodně pejskům to pomůže). A před operací ještě nějakou injekci, aby ta kulka více nabyla a ztvrdla, aby šla lépe vyndat a ta byla tak nějak cca 250. No a pak po operaci vytahování stehů.

23.2.2016 09:22
žoli

XXX.XXX.89.196

Kastrace kavalírka na klinice, obě varlátka v bříše, váha 7,5 Kg
Předoperační vyšetření + sono 500 Kč
Kastrace + ATB + prášky na bolest (cca 5 dnů, dle potřeby) 2900 Kč
Inhalační narkóza 700 Kč.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.2.2016 10:21
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kamarád kastrace cca ročního stafa (také nesestouplé varle) necelých 1500, - Kč.

Přidejte reakci

Přidat smajlík