Kastrovaný pes a svázání

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.2.2016 14:19
surika

XXX.XXX.36.3

Dobrý den,
mohu se zaptat, když kastrovaného psa po zákroku nepřejde chuť na krytí, jestli se může ještě s fenou svázat (samozřejmě bez toho, aby z toho byla štěňata) a nebo ji bude jen "bezvýsledně otravovat".
Díky za odpovědi.

jolyha

22.2.2016 14:35
jolyha

XXX.XXX.229.101

surika napsal(a):
Dobrý den,
mohu se zaptat, když kastrovaného psa po zákroku nepřejde chuť na krytí, jestli se může ještě s fenou svázat (samozřejmě bez toho, aby z toho byla štěňata) a nebo ji bude jen "bezvýsledně otravovat".
Díky za odpovědi.

Bez problémů může. Jednoho erotomana takového typu jsme měli doma. Kastrován v 10ti letech ze zdravotních důvodů, chuť ho nepřešla. Zpočátku mi to bylo divné, pro jistotu jsme nechali vyšetřit komplet celého psa - i jestli nějakým zázrakem nezůstal plodný... ale naštěstí ne. Tak si s "babčou" - o dva roky mladší fenkou, užívali bezpečně ještě dalších 5 let než odešel za duhový most.

22.2.2016 14:40
inusanka

XXX.XXX.98.58

Kamarádka má psa kastrovaného se čtyřma fenama. Sváže se s každou.

22.2.2016 16:13
lavacca

XXX.XXX.164.49

surika napsal(a):
Dobrý den,
Díky za odpovědi.

Ano, může. Jen z toho nic nebude. U nás to bylo první hárání holek po kastraci, kdy se tak 1x stalo. Pak na ně sice ještě sem tam naskakoval, ale už neměl ani snahu se trefit... asi za 2 roky se na ně vyprdl úplně. :D A naopak na ně vrčel, když dolejzaly, ať mu dají pokoj.

23.2.2016 17:22
danarny

XXX.XXX.75.15

Taky mám doma takového erotomana, kastrovaný byl na roce a půl a dokáže se svázat s háravkou. Jednou se mi i svázal s fenou dva měsíce po hárání když měla falešku. Podržela mu. Nevěřila bych tomu kdybych nebyla u toho.Malej ale šikovnej

Přidejte reakci

Přidat smajlík