Uživatel s deaktivovaným účtem

Parča
napsal(a):
Dobrý den. Máme boloňáčka, který se rád dívá z okna. Ráda bych věděla co bych pro něj mohla udělat, aby se mohl sám dívat z okna. Myslím tím nějaké zařízení. Bydlíme v paneláku.
Sítě do okna, jako pro kočky.
Co mu tam nechat udělat k oknu takovýto parádní domeček? Nahoře by se mohl koukat z okna a dole by měl boudičku
EvaStamos

XXX.XXX.91.24
Řeším úplně to samé
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
KiraDingova
napsal(a):
U okna máme stůl, u stolu židle. Vyskočí na židli pak na stůl a kouká.
Nejsem žádná cíťa, ale aby mi pes šmatlal po stole, tak to bych mu asi promluvila do duše!
Parča
napsal(a):
Dobrý den. Máme boloňáčka, který se rád dívá z okna. Ráda bych věděla co bych pro něj mohla udělat, aby se mohl sám dívat z okna. Myslím tím nějaké zařízení. Bydlíme v paneláku.
A co tak místo koukáni z okna a řešení jak se tam dostane s ním jít ven a vylitat a vyblbnout a pak mu bude nějake čumění z okna u pr..e.
ivulka2
napsal(a):
A co tak místo koukáni z okna a řešení jak se tam dostane s ním jít ven a vylitat a vyblbnout a pak mu bude nějake čumění z okna u pr..e.
To nemyslím, že je tak úplně pravda, ale zase záleží na psovi. :)
O té části s lítáním a blbnutím žádná, ale třeba naše feňule, ač je děsně aktivní venku a je tam pokaždé, kdy se to dá (zahrada, procházky, louky, lesy...), tak i večer či brzo ráno, když já snídám a pod., ji strašně baví sedět mi na klíně a z toho okna čumět. To víte, auta, cyklisté, sem tam nějaká kočka, nedej bože, když jde okolo školka či důchodci, co na ni mávají.
viz. fotka - i když tam se zrovna válí po stole (ano, pokud se nejí, má to dovolené od mých rodičů)
1. fotka - uběhaný unavený pes, který je celé odpoledne venku a pak půl hodiny čumí z okna
2. fotka - po té půl hodině

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nejsem žádná cíťa, ale aby mi pes šmatlal po stole, tak to bych mu asi promluvila do duše!
A jak byste mu promlouvala do duše když nejste doma?
Měla jsem to úplně stejně. Stůl pod oknem, kolem stolu židle a na stole psí pozorovatelna. Pochopitelně tam nechodil, když jsem byla doma. Jeho pobyt na stole jsem poznala jen podle skopaného ubrusu, když jsem ho nestačila ráno před odchodem preventivně složit. Nikdy za to nedostal, co měl taky těch 6 hodin, co byl doma, dělat. ( Tomu, že pes s chutí prospí pánovu nepřítomnost, nevěřím ani náhodou. Prospí - co jiného má dělat, ale... ).
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
napsal(a):
A jak byste mu promlouvala do duše když nejste doma?
Měla jsem to úplně stejně. Stůl pod oknem, kolem stolu židle a na stole psí pozorovatelna. Pochopitelně tam nechodil, když jsem byla doma. Jeho pobyt na stole jsem poznala jen podle skopaného ubrusu, když jsem ho nestačila ráno před odchodem preventivně složit. Nikdy za to nedostal, co měl taky těch 6 hodin, co byl doma, dělat. ( Tomu, že pes s chutí prospí pánovu nepřítomnost, nevěřím ani náhodou. Prospí - co jiného má dělat, ale... ).
Pokud by měl ty tendence, tak bych dala stůl a židle tak, aby neměl důvod ani možnost po něm lézt. Pokud by vlezl na stůl, když jsem doma, tam by dostal zdrba, a mazal by na místo. Naštěstí naši psi pochopili, že na stůl se neleze již v mládí

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pokud by měl ty tendence, tak bych dala stůl a židle tak, aby neměl důvod ani možnost po něm lézt. Pokud by vlezl na stůl, když jsem doma, tam by dostal zdrba, a mazal by na místo. Naštěstí naši psi pochopili, že na stůl se neleze již v mládí
Máte to dobře srovnané, ale chtěla bych vás vidět v panelákové kuchyni. Jedině bych snad musela stůl před odchodem překlápět na linku. To jsem mu radši ten výhled dopřála, složila jen ubrus, po příchodu stůl otřela ( pravda - dodnes je trochu poškrábaný ) a upravila. Černobílá je teorie - zelený strom života .
(Nikdy tam nevlezl když jsem byla doma, neměl důvod - nenudil se ).
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
napsal(a):
Máte to dobře srovnané, ale chtěla bych vás vidět v panelákové kuchyni. Jedině bych snad musela stůl před odchodem překlápět na linku. To jsem mu radši ten výhled dopřála, složila jen ubrus, po příchodu stůl otřela ( pravda - dodnes je trochu poškrábaný ) a upravila. Černobílá je teorie - zelený strom života .
(Nikdy tam nevlezl když jsem byla doma, neměl důvod - nenudil se ).
V panelákovém bytě bych zavřela dveře do kuchyně, a bylo by to vyřešené .

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
V panelákovém bytě bych zavřela dveře do kuchyně, a bylo by to vyřešené .
Jasně, já je taky zavírala, z druhé strany, psi byli uvnitř . Nejmenší zlo.
Každý to máme jinak, někomu chodí psi do postele, mě holt chodil pes na stůl. Třeba to byla daň za to, že zůstávali doma sami.
ivulka2
napsal(a):
Proč tak zhurta? To že chce zadavatelka pro psa přístup k oknu nemusí znamenat, že s pejskem venku nelíta. Naše fenka lítá celý den a z okna kouká taky, protože když se děje něco před domem, musí to přeci zkontrolovat .
My máme v kuchyni rohovou lavici, která dosahuje až k oknu, takže ideální pozorovatelna
Jeanine

XXX.XXX.174.231