Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.2.2016 23:35
daolin

XXX.XXX.88.87

Dobrý den.Mám dvouletého staforda a včera jsme si domu přivezli dvouletou fenečku křížence bullteriéra a pita.Problém je v tom, jak k fence pořád pes čuchá a olizuje jí cecíky, tak po něm začala vyjíždět.Venku je vše v pořádku, tam si spolu hrají a blbnou, ale jak přijdeme domu, tak on jí nedá chvíli pokoj, takže ted už jen jak se k ní blíží, tak fenka zvedá pysk a vrčí.Nevíte, prosím, co s tím? Moc děkuji za odpovědi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.2.2016 23:40

daolin napsal(a):
Dobrý den.Mám dvouletého staforda a včera jsme si domu přivezli dvouletou fenečku křížence bullteriéra a pita.Problém je v tom, jak k fence pořád pes čuchá a olizuje jí cecíky, tak po něm začala vyjíždět.Venku je vše v pořádku, tam si spolu hrají a blbnou, ale jak přijdeme domu, tak on jí nedá chvíli pokoj, takže ted už jen jak se k ní blíží, tak fenka zvedá pysk a vrčí.Nevíte, prosím, co s tím? Moc děkuji za odpovědi.

Nesmíte ho nechat jí otravovat.

28.2.2016 23:44
daolin

XXX.XXX.88.87

No to ho práve porad odhanime, ale je jak posedlej

28.2.2016 23:47

daolin napsal(a):

Tak to máte těžký, až to fenu přestane bavit, tak se asi servou.

28.2.2016 23:50
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

daolin napsal(a):

A co harani, nebude harat? Nebo az bude to budete resit jak, kdyz ted nejste schopni zajistit fence klid.

28.2.2016 23:52
daolin

XXX.XXX.88.87

Lexaurine, diky za radu...kastrace...a já se ptala na radu, ne na vas chytrej koment..

28.2.2016 23:55

daolin napsal(a):

Mějte ho na vodítku, ať si ho tahá za sebou.

28.2.2016 23:57
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

daolin napsal(a):
Lexaurine, diky za radu...kastrace...a já se ptala na radu, ne na vas chytrej koment..

No kdo chce kam...

29.2.2016 00:10
daolin

XXX.XXX.88.87

Rájka999- to me taky napadlo...tak to zatím zkusíme, snad se to časem srovná...a děkuju :).

29.2.2016 06:08
rapotacka11

XXX.XXX.32.43

daolin napsal(a):

Odháníme?
Ahá...

29.2.2016 08:46
Mika&Amy

XXX.XXX.167.50

Normálně mu to natvrdo zakažte, fenka patří Vám a on si nemá co dovolovat.

29.2.2016 09:51
anonymx

XXX.XXX.27.66

Nechte je být, fena ho "srovná" a on pochopí, že to nemá smysl. To by museli být oba nenormální, aby se fena a pes porvali.

29.2.2016 11:10
conie

XXX.XXX.206.202

anonymx napsal(a):
Nechte je být, fena ho "srovná" a on pochopí, že to nemá smysl. To by museli být oba nenormální, aby se fena a pes porvali.

No, při uvedených plemenech by se právě na to, že se pes a fena neservou, nespoléhala. Pes nesmí fenu stále otravovat - zákazový povel máte? Každému vyčlenit jeho místo - pelech, klec, křeslo apod. a jak jeden začne (pes otravovat, fena bezdůvodně vrčet) - poslat na místo. Nenechala bych to dojít ke rvačce.

29.2.2016 11:28
anonymx

XXX.XXX.27.66

A jak to děláte když s nimi nejste?

29.2.2016 12:24
daolin

XXX.XXX.88.87

Jsem s nimi stále...a dekuji za rady...me slo právě o to, jak dát tomu psovi dostatečně najevo, at ji prostě nechá být...

29.2.2016 12:25
daolin

XXX.XXX.88.87

Rapotacka11-ano, odháníme ho od ní...nebudu tu vypisovat extra pro Vás postup.

29.2.2016 12:29

Odháníme ho do ní...Dostane povel "na místo", odejde na místo a tam setrvá. Feně udělám místo ve druhé koutě, místnosti, pošlu ji "na místo" a tam setrvá. Tak jaképak otravování.

29.2.2016 12:37
daolin

XXX.XXX.88.87

Oba dva psi jsou z adopce, mám je krátce a jsou ve vycviku...ani jeden neumel pomalu sedni, natoz misto a zustan...pes uz to zvládá-myslím tím nějaké povely dobře, ale tohle zatim ne...fenku mám dva dny, takze vse máme pred sebou, co se vycviku tyce.

29.2.2016 12:47

daolin napsal(a):
Oba dva psi jsou z adopce, mám je krátce a jsou ve vycviku...ani jeden neumel pomalu sedni, natoz misto a zustan...pes uz to zvládá-myslím tím nějaké povely dobře, ale tohle zatim ne...fenku mám dva dny, takze vse máme pred sebou, co se vycviku tyce.

Tak hodně štěstí !

29.2.2016 12:53
daolin

XXX.XXX.88.87

Děkuju :).

29.2.2016 14:30
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

daolin napsal(a):

Tak to byla velika ale velika chyba si vzit k nevychovanemu psu druheho nevychovaneho. Ale kazdy sveho stesti strujce, ze...

29.2.2016 14:41

Lexaurin napsal(a):
Tak to byla velika ale velika chyba si vzit k nevychovanemu psu druheho nevychovaneho. Ale kazdy sveho stesti strujce, ze...

Stalo se - a teď "babo raď".
Snad jen, že je potřeba co nejvíc brát ke cvičení každého zvlášť.

29.2.2016 14:56
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Stalo se - a teď "babo raď".
Snad jen, že je potřeba co nejvíc brát ke cvičení každého zvlášť.

No, ja ponekud nemohu pochopit a ani omluvit, takto nerozvazne jednani navic u takovychto plemen. Neni to prča, fence bych hledala jiny domov, napred si vychovala psa a pak, moznaaaaa, jednou... Tot baba radí

29.2.2016 17:04
daolin

XXX.XXX.88.87

Lexaurinko, jdi si dát prášek a neprud...dekuji...

29.2.2016 17:18
wejka

XXX.XXX.57.129

No, budete to mit asi tezke, je lepsi a lehci jak pro vas tak i pro psa kdyz ma od koho odkoukat 'spravne psi chovani'. Kdyz jsme si k 16ti mes.fence brali z útulku tyrane štene, ze zacatku ho furt otravovala, postuchovala, skakala po nem proste nemel chvili klid.cekali jsme, jestli se ozve sam, ale ze strachu nic nedelal.takze jsme fenku usmernovali, za chvili poznala, kdy ma stene naladu si s ni hrat, ted je to obracene, stene dotira na ni, ale fena jakoz to starsi a asi dominantnejsi bud odejde a nebo na nej zabuble(nezavrci) za 4 mesice co maji spolecne souziti jsem nezazila, aby jeden na druheho zautocil.ale jak tu bylo psano, vyclente jim kazdemu misto, hrajte si s nimi, naucte je tahat za pretahovadlo, proste je spolcete..drzim palce.

29.2.2016 17:34
daolin

XXX.XXX.88.87

Wejko-moc děkuji za reakci...zrovna dneska se spolu pretahovali, hráli a vse bylo v pořádku...žádny jiny problem, nez ten, co jsem psala mezi nimi neni...jsou oba hodní, jak na lidi, na psy...vlastne miluji kazdeho, jen jediná vada je ta, ze on je jak blázen...dneska uz je to lepsi, durazne jsem mu dala najevo, ze takhle ne a snazi se.
jeste jednou děkuji za normální reakci.

29.2.2016 17:44
wejka

XXX.XXX.57.129

daolin napsal(a):
Wejko-moc děkuji za reakci...zrovna dneska se spolu pretahovali, hráli a vse bylo v pořádku...žádny jiny problem, nez ten, co jsem psala mezi nimi neni...jsou oba hodní, jak na lidi, na psy...vlastne miluji kazdeho, jen jediná vada je ta, ze on je jak blázen...dneska uz je to lepsi, durazne jsem mu dala najevo, ze takhle ne a snazi se.
jeste jednou děkuji za normální reakci.

Kazdopadne budte obezretna, az se rozkoukaji tak budou zkouset jeden druheho.budete muset byt razna a asi by nebylo od veci je naucit na klec nebo kazdemu ohradku, asi bych se bala je takto nechat samotne, ne ze by mohli neco vyvest doma, ale aby nebylo zle to co mate na profilu, to jsou oni?krasavci !

29.2.2016 18:09
daolin

XXX.XXX.88.87

Mám je jak deti, ale jakmile neco zkusi je zle...psy typu bull jsem chovala vzdycky, tak si myslim, ze nebude problém...jen jsem se nesetkala s takhle hyperaktivnim psem vuci fenkám jako je náš pejsek...dnes jsem to resila i s veterinarkou...on je samozrejme i vyjukany z toho, ze ma najednou doma fenku, tak potrebuje ocuchat atd...ale vcera by se nechal zabit, jak ji porad lezl mezi nohy...oni si davaji pusinky-vse v poradku, ale ona pak chce klid a jemu to proste nedá...ano, to jsou oni, dekuju

29.2.2016 20:45

Náš pes "obtěžuje" sem tam naší feňuli (byť je kastrovaná), hlavně v době, kdy v okolí hárá nějaká fena, feňule samozřejmě na jeho projevy přízně není vůbec zvědavá a pokud je to na ní moc, tak ho srovná do latě...ale není to bull a pesani spolu vyrostli...takže psa okřikneme, ale spíš proto, aby od tý naší semetriky zase nedostal dršťkovou...

Přidejte reakci

Přidat smajlík