Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.3.2016 22:57

jolyha

2.3.2016 01:52
jolyha

XXX.XXX.229.101

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Za 50Kč/kus, Praha Západ
https://www.ifauna.cz/krmiva/inzerce/r/detail/2700815/slepice-na-krmeni/.

Normálně se vynesené slepice ze slepičáren - stejně staré, seženou za 25 kč /ks. Pán není zrovna nejlevnější, když tu slepici vykuchnete a oškubete, moc vám toho na ní nezbyde, za tuto cenu bych do toho tedy nešla.

Neregistrovaný uživatel

2.3.2016 06:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

jolyha napsal(a):
Normálně se vynesené slepice ze slepičáren - stejně staré, seženou za 25 kč /ks. Pán není zrovna nejlevnější, když tu slepici vykuchnete a oškubete, moc vám toho na ní nezbyde, za tuto cenu bych do toho tedy nešla.

Přesně, a ještě je okolo toho hroznýho drbání, nepořádku - krmná zmaražená a rozbalíčkovaná kuřata se prodávají 30Kč, a je to naprosto bez práce, i s dovozem

2.3.2016 07:09

V cenně slepic se nevyznám, byl to jen návrh.

2.3.2016 07:09

V cenně slepic se nevyznám, byl to jen návrh.

Opr. bez n.

2.3.2016 08:06

Dvouletá slepice není stará, klidně se dá sníst, a když jí necháte žít nanese ještě spousty vajec. na zkrmení psovi je to docela škoda. Neřekla bych že 50 kč je špatná cena. Slepice z drůbežáren to jsou oškubaný chudinky a na nich maso skoro není, pořádná domácí slepice to je něco jiného.

2.3.2016 08:15
rapotacka11

XXX.XXX.32.43

Dvouletá slepice není stará, klidně se dá sníst, a když jí necháte žít nanese ještě spousty vajec. na zkrmení psovi je to docela škoda. Neřekla bych že 50 kč je špatná cena. Slepice z drůbežáren to jsou oškubaný chudinky a na nich maso skoro není, pořádná domácí slepice to je něco jiného.

Pořádná domácí slepice?
Vypadá nadýchaná, ale nic na ní není.
Nebrala bych.
Snad může vzít 1 ks na zkoušku a uvidí.

2.3.2016 08:27
Hodonak

XXX.XXX.126.173

Otázkou je, jestli je to domácí slepice... Připadá mi to jako přeprodej drůbežárenských. A ta cena je docela vysoká. Jo, pokud by to byly opravdu domácí, z venkovního výběhu, dobře živené... beru, a to pro svoji potřebu! Pořádnou slepičí polévku jsem neměl už hodně dlouho. Myslím ze staré, klidně i pětileté slepice, co čtyři hodiny bublala v papiňáku, a vývar má zlatou barvu...

2.3.2016 08:54

rapotacka11 napsal(a):
Pořádná domácí slepice?
Vypadá nadýchaná, ale nic na ní není.
Nebrala bych.
Snad může vzít 1 ks na zkoušku a uvidí.

Záleží na tom jakýho má psa, pokud to nechce pro sebe. Můj pes jí sežere celou, pokud to chce vařit a obírat z kostí, je to lepší na polívku nebo na smetanu. Jinak dvouletá slepice je mladá, máme slepice třeba sedm, osm let a ty jdou pak na zkrmení psovi smajlík

Neregistrovaný uživatel

2.3.2016 09:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Pošetřený 2 letý slepice z domácího chovu by podle mě nikdo na krmení neprodával - tohle mi taky příjde jako prodej nějakých vydrancovaných chudin z drůbežárny

3.3.2016 00:01
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Záleží na tom jakýho má psa, pokud to nechce pro sebe. Můj pes jí sežere celou, pokud to chce vařit a obírat z kostí, je to lepší na polívku nebo na smetanu. Jinak dvouletá slepice je mladá, máme slepice třeba sedm, osm let a ty jdou pak na zkrmení psovi smajlík

U nás, tedy u mé rodiny, která má pár slepic, jdou ty vynesené do tzv. hospice - tj., že se nechají většinou dožít, maso z nich bývá tuhé, i když jsou to domácí slípky kvalitně krmené, s dennodenním venkovním výběhem.

3.3.2016 11:26
lavacca

XXX.XXX.141.145

fikovnice napsal(a):
U nás, tedy u mé rodiny, která má pár slepic, jdou ty vynesené do tzv. hospice - tj., že se nechají většinou dožít, maso z nich bývá tuhé, i když jsou to domácí slípky kvalitně krmené, s dennodenním venkovním výběhem.

Právě že proto, že jsou domácí, jsou tuhé. ;) Nejsou vykrmené na rychlo, mají pohyb, takže nasvalí, atd. Navíc pokud se nechávají fakt dožít, tak už to musí být holky dost staré a každé staré zvíře má maso tužší.

4.3.2016 01:25
fikovnice

XXX.XXX.99.69

lavacca napsal(a):
Právě že proto, že jsou domácí, jsou tuhé. ;) Nejsou vykrmené na rychlo, mají pohyb, takže nasvalí, atd. Navíc pokud se nechávají fakt dožít, tak už to musí být holky dost staré a každé staré zvíře má maso tužší.

Jj, myslím, že jsou tam třeba i 5 či 6leté. Ale pravdou je, že já vlastně nevím, kolika let se slepice dožívají. Dříve takové ty "zabíjecí, kuchací, vyvrhovací" práce apod. dělal strýc. Ale zajímavé je, že postupem času a jak stárne, tak mu to začalo strašně vadit a než by slípku zabil, tak ji prostě dají do "hospice" (nenese, ale samozřejmě dostává krmení, má přes den volný výběh, apod.).

4.3.2016 09:36
Danczéz

XXX.XXX.210.31

Já jednou dostala slepici na zkrmení, od sousedky. Nebyla nijak extra stará (ta slepice, sousedka jo :-D ) a lidi, na tý celý slepici nebylo ani dvě deka masa Nevím jak je to možné, ale zhýčkaná nabušenýma brojlerama, co se prodávají v supermarketu jsem dost čuměla.

Přidejte reakci

Přidat smajlík