dadu
napsal(a):
Chtěla bych se vás zeptat, jaké máte zkušenosti s veterinářema v Mladé Boleslavi? Sháním veterináře, který má cit pro čivavy. Důvěru mám pouze k panu doktoru Langerovi st., který teď bohužel nějakou dobu neordinuje.
No i starýmu Langrovi se bohužel pár věcí nepovedlo.
Ze Salvusu mám dobrou zkušenost se Zákravským, z Bonavetu s Tíkalovými. Ty mladé doktorky z MB vetu taky nejsou špatníé. Na klasické očkování a kastrace mám Daňkovou z Pískové Lhoty, jsem s ní spokojená a mohu doporučit.
dadu
napsal(a):
No, já mám podezření, že moje čivavka má vodu na plicích Vím, že se na to používá Furon, ale když jsem si přečetla, co je to za svinstvo, ...
Tak asi by to chtělo nějaké vyšetření, který to potvrdí nebo vyvrátí. Pokud by byl indikovanej furon, je na vás popřemýšlet nad tím, jestli je větší svinstvo ten lék nebo voda na plicích. Osobně bych řekla, že horší je to srdeční selhání alias voda na plicích.
tapina
napsal(a):
Tak asi by to chtělo nějaké vyšetření, který to potvrdí nebo vyvrátí. Pokud by byl indikovanej furon, je na vás popřemýšlet nad tím, jestli je větší svinstvo ten lék nebo voda na plicích. Osobně bych řekla, že horší je to srdeční selhání alias voda na plicích.
Přesně.. viz vedlejší téma že prednison je svinstvo. ano. je. ale nám u neoperovatelného nádoru daroval dva roky života psovi navíc.. sice nakonec zemřel na komplikace vyvolané prednisonem, ale bez něj by ho ten nádor zabil mnohem dřív a trpěl by. takhle mu bylo dopřáno zemřít nakonec na na unavu stářím a nemocí, ale takovou pozvolnou, přirozenou.. bez bolestí a záchvatů.