Veterinář Mladá Boleslav

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.3.2016 20:59
dadu

XXX.XXX.250.70

Chtěla bych se vás zeptat, jaké máte zkušenosti s veterinářema v Mladé Boleslavi? Sháním veterináře, který má cit pro čivavy. Důvěru mám pouze k panu doktoru Langerovi st., který teď bohužel nějakou dobu neordinuje.

4.3.2016 19:35
dadu

XXX.XXX.250.70

Nikdo nic?

4.3.2016 20:04
rapotacka11

XXX.XXX.32.43

Až seženete, dejte vědět.

4.3.2016 21:16
Pavluše

XXX.XXX.227.18

Hlavně nejezděte do Mnichova hradiště, pan Ota je největší saďour a ignorant

4.3.2016 23:28
danarny

XXX.XXX.75.15

dadu napsal(a):
Chtěla bych se vás zeptat, jaké máte zkušenosti s veterinářema v Mladé Boleslavi? Sháním veterináře, který má cit pro čivavy. Důvěru mám pouze k panu doktoru Langerovi st., který teď bohužel nějakou dobu neordinuje.

No i starýmu Langrovi se bohužel pár věcí nepovedlo.
Ze Salvusu mám dobrou zkušenost se Zákravským, z Bonavetu s Tíkalovými. Ty mladé doktorky z MB vetu taky nejsou špatníé. Na klasické očkování a kastrace mám Daňkovou z Pískové Lhoty, jsem s ní spokojená a mohu doporučit.

5.3.2016 09:05
petrovina

XXX.XXX.16.82

Jezdím už léta se svou zvířenou, do Kosmonos k Brzobohatému, umí a ošetřuje s citem.

5.3.2016 09:05
dadu

XXX.XXX.250.70

No, já mám podezření, že moje čivavka má vodu na plicích smajlík Vím, že se na to používá Furon, ale když jsem si přečetla, co je to za svinstvo, ...

5.3.2016 11:47
tapina

XXX.XXX.211.42

dadu napsal(a):
No, já mám podezření, že moje čivavka má vodu na plicích smajlík Vím, že se na to používá Furon, ale když jsem si přečetla, co je to za svinstvo, ...

Tak asi by to chtělo nějaké vyšetření, který to potvrdí nebo vyvrátí. Pokud by byl indikovanej furon, je na vás popřemýšlet nad tím, jestli je větší svinstvo ten lék nebo voda na plicích. Osobně bych řekla, že horší je to srdeční selhání alias voda na plicích.

5.3.2016 18:31
nexxi

XXX.XXX.228.56

tapina napsal(a):
Tak asi by to chtělo nějaké vyšetření, který to potvrdí nebo vyvrátí. Pokud by byl indikovanej furon, je na vás popřemýšlet nad tím, jestli je větší svinstvo ten lék nebo voda na plicích. Osobně bych řekla, že horší je to srdeční selhání alias voda na plicích.

Přesně.. viz vedlejší téma že prednison je svinstvo. ano. je. ale nám u neoperovatelného nádoru daroval dva roky života psovi navíc.. sice nakonec zemřel na komplikace vyvolané prednisonem, ale bez něj by ho ten nádor zabil mnohem dřív a trpěl by. takhle mu bylo dopřáno zemřít nakonec na na unavu stářím a nemocí, ale takovou pozvolnou, přirozenou.. bez bolestí a záchvatů.

5.3.2016 21:48
dadu

XXX.XXX.250.70

Právě proto hledám veterináře, který má pro čivavy cit.

5.3.2016 23:33
tapina

XXX.XXX.211.42

dadu napsal(a):
Právě proto hledám veterináře, který má pro čivavy cit.

Do Liberce už byste to měli daleko?

Přidejte reakci

Přidat smajlík