Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.3.2016 16:56

Ahoj, doporučíte kvalitní šampon? Koupeme šamponem většinou 3x do roka, takže nám vydrží dlouho. Kvalitní a aby příjemně voněl, ne moc silně. Krátkosrstý pes, černá srst (labrador). Teď jsme měli od Greenfields s Aloe vera. Díky.

7.3.2016 17:06
lavacca

XXX.XXX.164.49

Já jsem hodně spokojená se šampóny Gottlieb. Pokud chcete voňavý, tak co ten smrkový s norkovým olejem ? Já používám ten vaječný s norkovým olejem a k tomu kondicioner s norkovým olejem.

7.3.2016 17:55

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ahoj, doporučíte kvalitní šampon? Koupeme šamponem většinou 3x do roka, takže nám vydrží dlouho. Kvalitní a aby příjemně voněl, ne moc silně. Krátkosrstý pes, černá srst (labrador). Teď jsme měli od Greenfields s Aloe vera. Díky.

Menforsan na černé psy krásně voní a srst je krásná.

7.3.2016 18:15

lavacca napsal(a):
Já jsem hodně spokojená se šampóny Gottlieb. Pokud chcete voňavý, tak co ten smrkový s norkovým olejem ? Já používám ten vaječný s norkovým olejem a k tomu kondicioner s norkovým olejem.

Šampon s norkovým olejem taky doporučuji, koupala jsem v tom afgána a super

7.3.2016 18:27
vava69

XXX.XXX.98.20

Doporučíte nějaký dezinfekční šampon? Dnes jsme byli u veta, udělalo se jí pár stroupků, prý žádný zánět, jen doporučil vykoupat.

7.3.2016 19:36

vava69 napsal(a):
Doporučíte nějaký dezinfekční šampon? Dnes jsme byli u veta, udělalo se jí pár stroupků, prý žádný zánět, jen doporučil vykoupat.

S teetree olejem třeba.

7.3.2016 19:42
Clayton

XXX.XXX.104.9

Taky nám vyhovuje Gottlieb na černého i šedého psa.Ale my koupeme tak jednou za 3 roky...

7.3.2016 19:43
tapina

XXX.XXX.211.113

KW.

7.3.2016 20:37
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Ja doporucuji 1 All system Jemny šampon s kondicionerem. Je nedrazdivy pro oci a vhodny i pro stenata.

Neregistrovaný uživatel

7.3.2016 20:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

Když už opravdu musim koupat, tak používám šampóny Aminology.
Pěkně voní, jsou šetrné a skoro nepění

7.3.2016 20:44
imattree

XXX.XXX.8.240

Jen tak se přidám, myslíte, že je potřeba psa koupat? (Pokud pomineme vyválení se v hnoji, atd.).

7.3.2016 20:50
vava69

XXX.XXX.98.20

My právě v podstatě nekoupeme, protože od jara do podzima jsou v přírodní vodě. Takže šampon u nás není žádný. Jen před výstavou "peru" náprsenku a tlapky. Proto se ptám. Dezinfekční jsme nepouživala vůbec nikdy.

7.3.2016 20:57

imattree napsal(a):
Jen tak se přidám, myslíte, že je potřeba psa koupat? (Pokud pomineme vyválení se v hnoji, atd.).

Záleží jakého a kde ten pes žije (město/ves).

7.3.2016 21:03

imattree napsal(a):

Já si myslím že občas je potřeba vykoupat i psa. Bydlí doma a ikdyž se koupe v létě v přírodě tak tam ta voda úplně čistá není a myslím že je mu i líp když se 3x do roka vykoupe šamponem. Podle mě je to taková základní hygiena. Nesmrdí, ale nedokážu si představit ho nekoupat vůbec. Přijde mně to divné. Akorát teda nesouhlasím s tím koupat ho častěji jak jednou za 3-4 měsíce.

7.3.2016 21:59
imattree

XXX.XXX.8.240

No my nekoupeme vůbec, protože kdykoli někoho vykoupeme, tak jde a vyválí se v první exkrementu, který najde. Navíc mají perfektně samočistící srst a šamponováním by podle mne mohla přijít o své oleje a samočistící schopnost.

7.3.2016 22:03

imattree napsal(a):
No my nekoupeme vůbec, protože kdykoli někoho vykoupeme, tak jde a vyválí se v první exkrementu, který najde. Navíc mají perfektně samočistící srst a šamponováním by podle mne mohla přijít o své oleje a samočistící schopnost.

To určitě nepřijde, možná kdybyste koupala 2x do týdne. Což znám i takové.

Přidejte reakci

Přidat smajlík