Uživatel s deaktivovaným účtem

Ahoj, doporučíte kvalitní šampon? Koupeme šamponem většinou 3x do roka, takže nám vydrží dlouho. Kvalitní a aby příjemně voněl, ne moc silně. Krátkosrstý pes, černá srst (labrador). Teď jsme měli od Greenfields s Aloe vera. Díky.

napsal(a):
Ahoj, doporučíte kvalitní šampon? Koupeme šamponem většinou 3x do roka, takže nám vydrží dlouho. Kvalitní a aby příjemně voněl, ne moc silně. Krátkosrstý pes, černá srst (labrador). Teď jsme měli od Greenfields s Aloe vera. Díky.
Menforsan na černé psy krásně voní a srst je krásná.

lavacca
napsal(a):
Já jsem hodně spokojená se šampóny Gottlieb. Pokud chcete voňavý, tak co ten smrkový s norkovým olejem ? Já používám ten vaječný s norkovým olejem a k tomu kondicioner s norkovým olejem.
Šampon s norkovým olejem taky doporučuji, koupala jsem v tom afgána a super

vava69
napsal(a):
Doporučíte nějaký dezinfekční šampon? Dnes jsme byli u veta, udělalo se jí pár stroupků, prý žádný zánět, jen doporučil vykoupat.
S teetree olejem třeba.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Když už opravdu musim koupat, tak používám šampóny Aminology.
Pěkně voní, jsou šetrné a skoro nepění

imattree
napsal(a):
Jen tak se přidám, myslíte, že je potřeba psa koupat? (Pokud pomineme vyválení se v hnoji, atd.).
Záleží jakého a kde ten pes žije (město/ves).

imattree
napsal(a):
Jen tak se přidám, myslíte, že je potřeba psa koupat? (Pokud pomineme vyválení se v hnoji, atd.).
Já si myslím že občas je potřeba vykoupat i psa. Bydlí doma a ikdyž se koupe v létě v přírodě tak tam ta voda úplně čistá není a myslím že je mu i líp když se 3x do roka vykoupe šamponem. Podle mě je to taková základní hygiena. Nesmrdí, ale nedokážu si představit ho nekoupat vůbec. Přijde mně to divné. Akorát teda nesouhlasím s tím koupat ho častěji jak jednou za 3-4 měsíce.

imattree
napsal(a):
No my nekoupeme vůbec, protože kdykoli někoho vykoupeme, tak jde a vyválí se v první exkrementu, který najde. Navíc mají perfektně samočistící srst a šamponováním by podle mne mohla přijít o své oleje a samočistící schopnost.
To určitě nepřijde, možná kdybyste koupala 2x do týdne. Což znám i takové.