Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Nelinka..

10.3.2016 11:02
Nelinka..

XXX.XXX.54.5

Ahoj. Chtěl bych se poradit ohledně syrového masa pro psa. Mám labradora, kterého krmím granulemi Taste of the Wild a chtěl bych mu občas dát i např. syrové maso se zeleninou abych to trošku obohatil. Ale nevím, jaké je nejvhodnější maso, aby pes neztloustl a taky nevím, jak ho mám dávat psovi krmenému granulemi. Mám mu jeden den granule nedat a dát jenom to maso, nebo kombinovat ?

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.3.2016 11:12

Nelinka.. napsal(a):
Ahoj. Chtěl bych se poradit ohledně syrového masa pro psa. Mám labradora, kterého krmím granulemi Taste of the Wild a chtěl bych mu občas dát i např. syrové maso se zeleninou abych to trošku obohatil. Ale nevím, jaké je nejvhodnější maso, aby pes neztloustl a taky nevím, jak ho mám dávat psovi krmenému granulemi. Mám mu jeden den granule nedat a dát jenom to maso, nebo kombinovat ?

Pokud pes nikdy předtím nedostával syr.maso, tak bych místo večerní dávky granulí dala kuřecí maso (kuř.stehno celé nebo kuř.žaludky nebo srdíčka a kuř.krky k tomu). Pokud to zvládne, dělala bych to takhle tak týden a pak pomalu přidávat zeleninu a přílohu třeba.

10.3.2016 12:02
conie

XXX.XXX.206.202

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pokud pes nikdy předtím nedostával syr.maso, tak bych místo večerní dávky granulí dala kuřecí maso (kuř.stehno celé nebo kuř.žaludky nebo srdíčka a kuř.krky k tomu). Pokud to zvládne, dělala bych to takhle tak týden a pak pomalu přidávat zeleninu a přílohu třeba.

Krmím granulemi a syrovým masem. Přílohy nedávám právě proto, že psi mají 1x denně granule a 1x denně syrové. Psi jsou spokojení, já taky, když to nevyjde, psi se spokojí s granulemi.

10.3.2016 12:14

conie napsal(a):
Krmím granulemi a syrovým masem. Přílohy nedávám právě proto, že psi mají 1x denně granule a 1x denně syrové. Psi jsou spokojení, já taky, když to nevyjde, psi se spokojí s granulemi.

Psala jsem přílohu třeba...a třeba taky bez přílohy

10.3.2016 19:35

Bych to syrové dala radši ráno aby neměli veselou noc.

10.3.2016 20:24

Bych to syrové dala radši ráno aby neměli veselou noc.

Tak budou mít veselý den a poté i návrat z práce

10.3.2016 22:57
umpa.lumpa

XXX.XXX.195.92

Chcete dávat granuláři hned ze startu kuřecí kosti?

Chcete ho zabít?

10.3.2016 23:29
Terven

XXX.XXX.160.10

Doporučuju pročíst toto (a vůbec probrouzdat stránky)
http://www.manwe.eu/index.php/jak-pejit-z-granuli
zde se uvádí celé kosti podat 3.-4. týden, pomleté dříve.
A vůbec doporučuju koupit knihu K. Novosádové - Barf - ušetříte si tím spoustu tápání a nejistoty, cokoliv nejasného můžete ihned dohledat.
Případně i knihu Barf - otázky a odpovědi - tam toho pro začátek taky najdete fůru.

Nelinka..

11.3.2016 08:22
Nelinka..

XXX.XXX.54.5

Děkuji :).

11.3.2016 09:44

umpa.lumpa napsal(a):
Chcete dávat granuláři hned ze startu kuřecí kosti?

Chcete ho zabít?

Zabít ho nechci, ale když mu dá samotné maso, tak je větší šance, že se posrandí. Navíc je to mladý pes.

Nelinka..

11.3.2016 09:58
Nelinka..

XXX.XXX.54.5

Ale náš pes na kosti moc dobře nereaguje. Mívá po nich trochu průjem, i když je jí od malička :/ - A co třeba kuřecí prso, taky by šlo ? :).

11.3.2016 10:25

Nelinka.. napsal(a):
Ale náš pes na kosti moc dobře nereaguje. Mívá po nich trochu průjem, i když je jí od malička :/ - A co třeba kuřecí prso, taky by šlo ? :).

Tak ale to jste měla říct dřív, prso dát můžete, ale taky ta srdíčka a žaludky.

11.3.2016 14:16
umpa.lumpa

XXX.XXX.54.225

Zabít ho nechci, ale když mu dá samotné maso, tak je větší šance, že se posrandí. Navíc je to mladý pes.

To je jedno, jestli je mladý nebo starý. Pokud granuláři hned nacpe celá kuřecí stehna, je na nejlepší cestě, aby se to někde zapíchnulo a nadělalo neplechu. Kosti se přidávají postupně a ze začátku spíše lehce podrcené, poklepané paličkou.

11.3.2016 15:00
tarunka

XXX.XXX.8.131

Nelinka.. napsal(a):

Nekombinovat prejdete na Barf. S nasi fenulou jsme presly na barfovani az v jejich 7 lezech uplne bez problemu. Druha nalezena zpocatku nechtela tak jsme par dni zatahovali. Jinak doptnujem zeleninou, ovocem prilohami ovesne vlocky, ryze, testoviny. Z doplnku hlavne Roboran, pivovarske kvasnice, kelpu. Hodne rad dostanete na FB ve skupine BARFOVANI

Přidejte reakci

Přidat smajlík