Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.3.2016 22:58
divoka sučka

XXX.XXX.71.6

Mam 4,5 mesačneho nemeckeho ovčiaka a nešteka mame aj 5 ročneho nem.ovč. a ten šteka ten prcek jenom zavrči ked sa hraju poradte mi ved on bi mal opakovat po velkym hafanovy.
za rady vopred dekuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.3.2016 22:59

divoka sučka napsal(a):
Mam 4,5 mesačneho nemeckeho ovčiaka a nešteka mame aj 5 ročneho nem.ovč. a ten šteka ten prcek jenom zavrči ked sa hraju poradte mi ved on bi mal opakovat po velkym hafanovy.
za rady vopred dekuji

Bude štěkat později, možna až v roce.

12.3.2016 23:00
tapina

XXX.XXX.211.41

Buďte ráda.

P.S. myslím, že na to ještě "přijde", kór když má vzor.

13.3.2016 11:29

NO feňule hlídala už od čtyř měsíců, ale např. současný pes (BSPx bernardýn) do dvou let pomalu nezaštěkal a to má vedle sebe poměrně uštěkanou sestru a pak jsme ho museli spíš krotit...

13.3.2016 14:11

Kedysi som mal NO a tiež neštekal, cca do 1 roku.

13.3.2016 14:13

Teraz mám 8-mesačnú fenku strážneho plemena a tiež ešte nešteká, nestráži. Jej súrodenci z minulého vrhu začali štekať cca. v 1 až 1,5 roku. Toto plemeno dôspieva neskôr a NO dospieva zhruba v 2 rokoch. Dajte mu čas.

13.3.2016 14:22

No vidíte, já mám plemeno, které neštěká a ten můj hlídá a bafá. Ne nijak plnohodnotně, ale snaží se. Začal s tím v půl roce na výletě v penzionu, když slyšel někoho na chodbě.

19.3.2016 14:36
alex alex

XXX.XXX.2.244

divoka sučka napsal(a):
za rady vopred dekuji

Bud rad.

20.3.2016 13:34
fikovnice

XXX.XXX.99.69

divoka sučka napsal(a):
za rady vopred dekuji

4,5 měsíce je ještě děcko. Však se rozštěká pozdějc, jak píšou ostatní...

Přidejte reakci

Přidat smajlík