Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Spenek

23.3.2016 12:06
Spenek

XXX.XXX.0.73

Dobrý den,

chtěla bych Vás poprosit o vyplnění dotazníku, který poslouží jako podklad pro mou diplomovou práci. Tématem práce je komunikační kampaň pro projekt, který se zabývá ručním šitím kožených obojků pro psy. Vyplnění dotazníku by Vám nemělo zabrat více než pět minut. Výsledky budou použity jen pro studijní účely.
Zde odkaz:

https://nakupovani-pro-psy.vyplnto.cz/

předem moc děkuji za jeho vyplnění.
Tereza:).

23.3.2016 12:16
aj

XXX.XXX.5.173

Pokusila jsem se vyplnit dotazník, ale odradili mně některé otázky. např. otázka č.6 nebo 14- proč nelze přidělit stejnou důležitost více hodnotám ? Např. když je cena a kvalita stejně důležitá.

23.3.2016 12:18
lavacca

XXX.XXX.164.49

aj napsal(a):
Pokusila jsem se vyplnit dotazník, ale odradili mně některé otázky. např. otázka č.6 nebo 14- proč nelze přidělit stejnou důležitost více hodnotám ? Např. když je cena a kvalita stejně důležitá.

Jj, taky jse si říkala, že tohle není úplně přesné. :) Nicméně vyplnila jsem to, když už jsem v tom byla. :).

23.3.2016 12:27
aj

XXX.XXX.5.173

Taky některá kritéria jsou nesmyslně sestavena. např. otázka 14: Pokud kupujete obojek, vodítko svému psovi, jakou důležitost přikládáte následujícím položkám?
Možnosti : funkčnost, kvalita, životnost- tak mně to připadá jako synonyma. Nedokážu si představit kvalitní výrobek, který by nebyl zároveň funkční a neměl jistou životnost.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.3.2016 16:21

Já se tam nějak nevešla. Oblečení a postroje si umím ušít sama, v kvalitnějším provedení, z lepších materiálů, podle svých představ a přímo na psa, tak mi to nějak nejde vyplnit.

24.3.2016 09:57
LájošM

XXX.XXX.14.251

Zasekl jsem se u otázky 7. Jsem ochoten dát jinou maximální částku za obojek, jinou za vodítko a jinou za pelech.
Hned u otázky č.1 bych chtěl zaškrtnout 3 možnosti, ale nejde to.
Otázka č.8 - co je daná věc? Vodítko nebo obojek nebo pelech nebo 3 tečky?

Dál už jsem nepokračoval. Možná by od studentky VŠ chtělo více se nad otázkami zamyslet a přidat na logice.

24.3.2016 10:16

LájošM napsal(a):
Zasekl jsem se u otázky 7. Jsem ochoten dát jinou maximální částku za obojek, jinou za vodítko a jinou za pelech.
Hned u otázky č.1 bych chtěl zaškrtnout 3 možnosti, ale nejde to.
Otázka č.8 - co je daná věc? Vodítko nebo obojek nebo pelech nebo 3 tečky?

Dál už jsem nepokračoval. Možná by od studentky VŠ chtělo více se nad otázkami zamyslet a přidat na logice.

Otázky jsou natolik nedotažené, že to spíš vypadá jako skutečný amatérský průzkum trhu, ne jako materiál k diplomové práci. Chtělo by to přepracovat.

24.3.2016 10:27
LájošM

XXX.XXX.14.251

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Otázky jsou natolik nedotažené, že to spíš vypadá jako skutečný amatérský průzkum trhu, ne jako materiál k diplomové práci. Chtělo by to přepracovat.

Já teda nevím, jak by to ten trh mohlo prozkoumat smajlík

24.3.2016 10:41
noemi

XXX.XXX.64.236

Přidávám se k ostatním...doporučuji dát u některých otázek možnost více odpovědi.
Napsání částky a dát do souvistlosti vodítko, obojek a pelech s možností napsání jedné sumy, mi připadá krapet "srandovní" - ve smyslu, jestli zadavatel dotazníku vlastnil někdy psa.

Přidejte reakci

Přidat smajlík