Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.3.2016 17:53
Loule

XXX.XXX.34.1

Dobrý den,
mám takový dotaz, máme 4 ročního křížence NO venku vždy poslouchal a neutíkal. Ted zhruba měsíc aspon párkrát do týdne (venčen 3-4 denně) prostě začne zdrhat a na přivolání nereaguje, nebo když už se blížíme k domu jde si prostě pryč aspon na 5 minut venčit se sám...Opravdu nechápu čím to je procházky máme nejméne pul hodinové, aportujeme, mazlíme, odměnujeme apod.. Ale nevím čím to může být? Když potom dojde tak mu jen řeknu trochu hlasitým tonem "co to bylo?" nemlátím ho...

Prosím o radu, hloupé komentáře si nechte každý nemůže vědět vše. Děkuji moc jsme z toho už nejistí. :/.

23.3.2016 17:56
surika

XXX.XXX.36.3

Osobně mi přijde půl hodiny málo, ale nemohu soudit - každý pes má jiný temperament. Může se třeba v okolí hárat nějaká fena nebo prostě Váš pes přišel na nový způsob "zábavy".

23.3.2016 17:57
rapotacka11

XXX.XXX.32.107

Hárají se feny (teda u nás).
Nemá poslušnost.
Nepouštět volně.

23.3.2016 18:01
Loule

XXX.XXX.34.1

rapotacka11 napsal(a):
Hárají se feny (teda u nás).
Nemá poslušnost.
Nepouštět volně.

Dřív ikdyž háraly tak rozhodně neutíkal jen tak pryč a když za fenou šel přišel na zavolání.

23.3.2016 18:02
Loule

XXX.XXX.34.1

surika napsal(a):
Osobně mi přijde půl hodiny málo, ale nemohu soudit - každý pes má jiný temperament. Může se třeba v okolí hárat nějaká fena nebo prostě Váš pes přišel na nový způsob "zábavy".

Půl hodiny nejméne (to když jdu do práce) jinak ho utahávám skoro každý den.

23.3.2016 18:13
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Už je starší a nebojí se se od vás vzdálit, zjistil jaká to je zábava utéct. A on není vůbec na vodítku, když jdete teda domů?

23.3.2016 18:21
Loule

XXX.XXX.34.1

Andrýsek3 napsal(a):
Už je starší a nebojí se se od vás vzdálit, zjistil jaká to je zábava utéct. A on není vůbec na vodítku, když jdete teda domů?

Jak kdy jelikož někdy je opravdu vzornej a jde se mnou hned, ale prostě párkrát do týdne si jde ještě po svém.

23.3.2016 18:23
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Loule napsal(a):
Jak kdy jelikož někdy je opravdu vzornej a jde se mnou hned, ale prostě párkrát do týdne si jde ještě po svém.

Já myslela, že 4 měsíční štěně jsem blbá. Měla bych lépe číst, taky bych řekla, že háravka.

23.3.2016 18:25
Loule

XXX.XXX.34.1

Andrýsek3 napsal(a):
Já myslela, že 4 měsíční štěně jsem blbá. Měla bych lépe číst, taky bych řekla, že háravka.

:D stane se... Tak uvidíme třeba se to zlepší a je to opravdu fenkami no když ne tak vodítko bohužel.

23.3.2016 18:48
surika

XXX.XXX.36.3

Nestala se mu poslední dobou nějaká špatná zkušenost, kvůli které by byl nucen se spoléhat sám na sebe - zatoulání se na neznámém místě, rvačka se psem, potrestání od Vás / někoho z rodiny nebo něco podobného?

23.3.2016 19:02
Loule

XXX.XXX.34.1

Zatoulání spíše ne, rvačka ne jen se s jedním psem nesnáší ale to zastaví na povel a čeká na mě až ho chytnu, potrestání jen slovně, je to sice útulkáč ale mám ho již dva roky a vše bylo ok.

Přidejte reakci

Přidat smajlík