Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.3.2016 09:39
ketlin

XXX.XXX.204.32

Dobrý den,
krmíte někdo těmito granulemi Best Breeder Grain Free Salmon, Trout, Sweet Potato & Asparágus ?).

2.1.2017 15:06
Helena15

XXX.XXX.73.11

Nikdo? Já bych chtěla zkusit Best Breeder Grain Free Lamb pro alergika na všechno drůbeží. Rybí nežere a Woflsblut nechce, že jsou moc velké granule.
Jaký máte názor na tyhle? Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.1.2017 19:04

Helena15 napsal(a):
Nikdo? Já bych chtěla zkusit Best Breeder Grain Free Lamb pro alergika na všechno drůbeží. Rybí nežere a Woflsblut nechce, že jsou moc velké granule.
Jaký máte názor na tyhle? Děkuji.

No a Wolfsblut má snad 20 receptur a small breed a puppy jsou mikrogranule
ND mini jsou tak malé, že naše Míca se jim směje.

2.1.2017 19:17
Terven

XXX.XXX.160.10

Http://www.mujmazlik.cz/pro-pejsky/granule-pro-psy/nd-psi-granule/nd-low-grain-dog-adult-mini-lamb-blueberry-12kg

Co tyhle? Jsou jehněčí...nějakou rybku to sice obsahuje, ale cítit z toho není a jsou fakt mrňavé.

2.1.2017 19:32
tapina

XXX.XXX.188.80

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Míca se nesměje, vždyť je to pitbul smajlík

Malinké granule "pro alergiky" jsou ještě např. Trainer fitness horse+pea. Ty krásně voní. Jsou teda asi dost hrachové, ale psům to chutnalo. Purizon jsou taky malilinkaté.

Koukala jsem na ty Best Breeder rybí. Myslíte, že to stojí za to?

2.1.2017 19:57

tapina napsal(a):
Míca se nesměje, vždyť je to pitbul smajlík

Malinké granule "pro alergiky" jsou ještě např. Trainer fitness horse+pea. Ty krásně voní. Jsou teda asi dost hrachové, ale psům to chutnalo. Purizon jsou taky malilinkaté.

Koukala jsem na ty Best Breeder rybí. Myslíte, že to stojí za to?

Nee nemám pitbuly
Vlastně už ani nevím co mám

Best Breeder jak kennel, to nemůžu povolit smajlík
To je vlastně Ga partners jejich grain free recept salmon, tam o dost levnější
Doplňkové látky na tu cenu mě nenadchly,24% masa, tuk málo, oni tam žádný totiž asi nepřidávají..moje zvířectvo by strašně zhublo..leda dát k tomu kousek kachny smajlík kromě modré skalice je to ok. Ale nevyjímečné.
Podle mě tohle lidé kupují, protože novinka, zajímavé.

2.1.2017 20:01
tapina

XXX.XXX.188.80

Nee nemám pitbuly
Vlastně už ani nevím co mám

Best Breeder jak kennel, to nemůžu povolit smajlík
To je vlastně Ga partners jejich grain free recept salmon, tam o dost levnější
Doplňkové látky na tu cenu mě nenadchly,24% masa, tuk málo, oni tam žádný totiž asi nepřidávají..moje zvířectvo by strašně zhublo..leda dát k tomu kousek kachny smajlík kromě modré skalice je to ok. Ale nevyjímečné.
Podle mě tohle lidé kupují, protože novinka, zajímavé.

GA partners = Essential ?

2.1.2017 20:17

tapina napsal(a):
GA partners = Essential ?

Také, někde jsem to četla
Ale původně ne snad ?
A ty nesedí ? Protože složení a cena je dobré.

2.1.2017 20:20
tapina

XXX.XXX.188.80

Také, někde jsem to četla
Ale původně ne snad ?
A ty nesedí ? Protože složení a cena je dobré.

Nevím, nezkoušeli jsme.

Které původně teda jsou GA? Odkaz prosím... Našla jsem akorát něco v Polsku.

2.1.2017 20:28

tapina napsal(a):
Nevím, nezkoušeli jsme.

Které původně teda jsou GA? Odkaz prosím... Našla jsem akorát něco v Polsku.

Http://www.ga-petfoodpartners.co.uk/grain-free-diets-cats
jako že objednej si, my vyrobíme, předpřipravené recepty

tu vlastně jsou všecky
http://www.allaboutdogfood.co.uk/dog-food-reviews/1550/ga-grain-free-adult
tu klik na 5 varieties

http://www.allaboutdogfood.co.uk/search-all-about-dog-food.php?q=ga+grain+free+salmon&submit=.

2.1.2017 20:32
tapina

XXX.XXX.188.80

A jó vlastně.

Co ty granule z červíků na zoohitu? Mají taky mini variantu. Vypadá to rozumně?

To je vše a už končím smajlík

2.1.2017 20:46

Insect larví bílkovina
jak do misky nasypat granule a ne bli..
ne kecám, sorry, sežrala bych to normálně, všecky granule jím
je to zajímavé
celé rostlinné až na těch 10 % larviček
a to je asi dost málo
ale to se matu vlastně, protože larva je převážně protein, že ano ?
a pak je Trainer fitness králík a ten má "jen" 20
a staré dobré Pedygrý s 4%
takže tohle je super
a jak to nemá recenzi, tam, lidé bojí
není čeho smajlík

3.1.2017 09:40
Helena15

XXX.XXX.73.11

No právě. Já to asi nenapsala dost přesně, můj pes je nejen alergik, ještě i vybíravá potvora. Malinkým kulatým granulím se taky směje a neochutná je. Jehněčí Annamaet mi zbyl celý pytel a Canine Caviar taky nevzala. Kulaté granule neuznává. Hledám ploché velikosti do 1 cm, ty se dobře koušou. Zatím jsem je našla jen u Acany a Taste.
Best Breeder je má taky a je to hodně jednoduchá receptura a právě to se mi na něm líbí. Je horší než Acana Apple? Tu snese, ale už to chce změnu.

3.1.2017 09:43
Helena15

XXX.XXX.73.11

Terven napsal(a):
Http://www.mujmazlik.cz/pro-pejsky/granule-pro-psy/nd-psi-granule/nd-low-grain-dog-adult-mini-lamb-blueberry-12kg

Co tyhle? Jsou jehněčí...nějakou rybku to sice obsahuje, ale cítit z toho není a jsou fakt mrňavé.

Děkuji ale ND má všude vejce. Drůbežího nesmí nic, tedy ani krůtu, kachnu, kuře, vejce z kterých drůbež pochází nesmí.

3.1.2017 09:49

Helena15 napsal(a):
No právě. Já to asi nenapsala dost přesně, můj pes je nejen alergik, ještě i vybíravá potvora. Malinkým kulatým granulím se taky směje a neochutná je. Jehněčí Annamaet mi zbyl celý pytel a Canine Caviar taky nevzala. Kulaté granule neuznává. Hledám ploché velikosti do 1 cm, ty se dobře koušou. Zatím jsem je našla jen u Acany a Taste.
Best Breeder je má taky a je to hodně jednoduchá receptura a právě to se mi na něm líbí. Je horší než Acana Apple? Tu snese, ale už to chce změnu.

Acana je lepší. Tedy má minerály atd. v lepší formě + nějaký ten chondro..To je asi tak vše. No a také ta cena smajlík smajlík
Je nějaká divně dietní. Docela dost. Krmit velkého psa, nevím nevím. A vláknina 6,5. Za co tady se platísmajlík
Tak to radši lososa z Lidlu.
a tak, když sedí, ok. Dejte jiné. Pork, ne ?

3.1.2017 09:56

Helena15 napsal(a):
Děkuji ale ND má všude vejce. Drůbežího nesmí nic, tedy ani krůtu, kachnu, kuře, vejce z kterých drůbež pochází nesmí.

Testy nebo jste to zkusila doma ?

3.1.2017 10:11

Bez drůbeže a vajec, čisté suroviny:
Wolfsblut alaska salmon podlouhlé, Red rock placky...vlastně je jich hromada, wolfsblut.com (záložka kroketten)
Akela fish
Eden -//-
Fish4dogs
Canagan losos, Devoted losos
Barking Heads Fish-n-Delish
Wolfsblut wild pacific (docela placka)
V nouzi Trainer fitness kůň, králík, jehně.

A jinak, neptala bych se ho. Buď sní něco kvalitního nebo mu dejte maso. I za cenu vaření.

3.1.2017 11:10
tapina

XXX.XXX.11.212

Myslíte, že je velký trabl dát psovi kočičí granule?

Jen jako takový nápad, pro mlsouna.
Psalo se, že rybí nemá ráda. Většina těch jakoby rybích jsou pěkně hnusné. Fish4dogs a co teprv 4cats opravdu voní. Ty 4cats mají i několik druhů ryb na výběr. Takové fish and chips smajlík

Vaření je blbé, to je strašná alchymie, něco se vyvaří, ztratí, nejsou tan kosti, musí se to vyvážit. Na dlouhodobé krmení oslabeného, nevím, složité. Syrové je lepší, jednoduché.

3.1.2017 11:48

tapina napsal(a):
Myslíte, že je velký trabl dát psovi kočičí granule?

Jen jako takový nápad, pro mlsouna.
Psalo se, že rybí nemá ráda. Většina těch jakoby rybích jsou pěkně hnusné. Fish4dogs a co teprv 4cats opravdu voní. Ty 4cats mají i několik druhů ryb na výběr. Takové fish and chips smajlík

Vaření je blbé, to je strašná alchymie, něco se vyvaří, ztratí, nejsou tan kosti, musí se to vyvážit. Na dlouhodobé krmení oslabeného, nevím, složité. Syrové je lepší, jednoduché.

F4D a F4C z Británie je trochu něco jiné než Totw, není ryba jako ryba, pravda.
Kočičí pes může jíst, záleží, jestli pobere tolik bílkovin a tuku, některé jsou hodně..tedy můj pes má opačný problém smajlík u F4C je všeho akorát. Ale kdo to dělá, když ta cena..

Barking H. bad hair day
WB range lamb, Wide plain + gold fields + grey peak + jack rabbit, ..
Jenže to není cesta ven, krmit psa pštrosem
Byl by rád, rozkrmit se, čerstvým místním masem.

3.1.2017 12:48
Helena15

XXX.XXX.73.11

Testy nebo jste to zkusila doma ?

Testy nemáme, krevní mi vet pro nespolehlivost nedoporučil a kožní se musí pod narkózou. Zkoušela jsem na mase. Reakce přijde do 2 hodin a drbe se jak šílený ještě další tři dny. Jediné vejce nebo i jen malý kousíček bílého masa spouští svědivost.

3.1.2017 12:52
Helena15

XXX.XXX.73.11

Acana je lepší. Tedy má minerály atd. v lepší formě + nějaký ten chondro..To je asi tak vše. No a také ta cena smajlík smajlík
Je nějaká divně dietní. Docela dost. Krmit velkého psa, nevím nevím. A vláknina 6,5. Za co tady se platísmajlík
Tak to radši lososa z Lidlu.
a tak, když sedí, ok. Dejte jiné. Pork, ne ?

Jo Pork chutná moc. Ale divně smrdí, cítím z něj nějakou chemii, bála jsem se ho vzít potřetí. Kouknu ještě na Wolfsbluty, taky v každých něco bylo. Rybu nežere a míchat dva druhy masa vet nedoporučuje. Díky.

3.1.2017 13:00

Helena15 napsal(a):
Jo Pork chutná moc. Ale divně smrdí, cítím z něj nějakou chemii, bála jsem se ho vzít potřetí. Kouknu ještě na Wolfsbluty, taky v každých něco bylo. Rybu nežere a míchat dva druhy masa vet nedoporučuje. Díky.

Však WB ty Red rock a konina třeba.

Mně se ta Acana nelíbí. Mám takový trapný přístup - citlivý pes = maso nebo aspoň jídlo z nejbližší země. Nevidím nic těžkého na tom vzít v krámě králičí stehna a hodit je do misky.
Moučka fuj, chemie fuj, fosforečnany, výlisky, málo energie, nestravitelná vláknina, hromady zelené červené fialové čočky,..no co to je.

3.1.2017 15:31
Helena15

XXX.XXX.73.11

To máte pravdu. Je to z lenosti. Já dávám ráno granule a večer maso se zeleninou. Syrové nechce, tak dávám vařené. S granulema je méně práce. Navíc má trochu nadváhu a masa by sežral snad tunu. Granule tu žravost trochu omezí a navíc jsou vždy po ruce. Taky mají od všeho co má pes dostat a to já vařenou stravou nedocílím. Takhle je jistota, že nic nechybí aspoň v té poloviční dávce. Navíc maso pro lidskou spotřebu je u nás děsně drahé a to pro psy je když se vaří divně cítit, raději kupuji to lidské. A to už ta Acana vyjde levněji.

3.1.2017 16:22
tapina

XXX.XXX.11.212

Helena15 napsal(a):
To máte pravdu. Je to z lenosti. Já dávám ráno granule a večer maso se zeleninou. Syrové nechce, tak dávám vařené. S granulema je méně práce. Navíc má trochu nadváhu a masa by sežral snad tunu. Granule tu žravost trochu omezí a navíc jsou vždy po ruce. Taky mají od všeho co má pes dostat a to já vařenou stravou nedocílím. Takhle je jistota, že nic nechybí aspoň v té poloviční dávce. Navíc maso pro lidskou spotřebu je u nás děsně drahé a to pro psy je když se vaří divně cítit, raději kupuji to lidské. A to už ta Acana vyjde levněji.

Nechci Vám to nijak vyvracet, určitě to máte spočítané. Taky krmíme jen masem pro lidi a to docela drahým - hlavně králík a ryby,25 kg pes, a vyjde to finančně zhruba na stejno jak granule. Kdybych krmila hovězí či vepřové, bude to finančně lepší.
V granulích je spousta vycpávky, kterou zas až tak moc nepotřebujete. Pokud jí pes s chutí maso, není potřeba mlsouna "trápit" granulemi a myslím, že se dostane i do lepší kondice.

3.1.2017 16:34

Jistě, pokud povím megi dej si kolik chceš, nedoplatím se.
Na mase se naopak hubne, spíše tedy dostane se na optimální váhu a zůstane tak. Když nebude jíst jen škvarky..
Má hlad ? Tak ať se dojí přílohou. Zeleninou, jablkem nebo rýží co zbyla od večeře. Furt to vidím bez práce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík