Jak naučit svého psa APORT

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

tereza123

10.4.2016 12:49
tereza123

XXX.XXX.81.24

Ahojte, mám doma fenku, křížence. Můj pes, když řeknu aport tak běží pro míček nebo placek, ale nikdy nepřinese a vyzívá mě abych ji honila, jinak ji to nebaví. už jsi nevím rady. Kdyz řeknu přines tak příjde, ale bez balonku.

10.4.2016 13:27
Šarina

XXX.XXX.231.146

Cvičák.

10.4.2016 13:33
kniga

XXX.XXX.128.66

Zpusobu je nekolik, co se tu regisrovat? at se nezabyvam odpovedi pro nekoho kdo se tu uz nikdy neukaze :) :)

1) muzes na to jit pres klikr, naklikat si psa a pak vytvarovat chovani, ze ti cpe balonek do ruky..
2) stejne tak s klikrem muzes zacit tim ze pes sedi pred tebou a drzi v tlame aport, tedy balonek
3) pro tebe asi nejjednodusi zpusob jsou dve identicke hracky, dva stejne balonky
4) nebo si porid balonek ze snurkou, pokud ji bavi pretahovani.. no a pak aport vlastne bude o tom, ze ti bude nosit balonek aby ses s ni tahala...

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.4.2016 13:46

Asi tak jak píše přede mnou. Může se použít i tzv nucený aport ale u křížence to nemá cenu.

10.4.2016 18:01
LájošM

XXX.XXX.14.251

Aport se většinou cvičí jako soubor více cviků - držení, předsedání s činkou, přinesení.
Nejlépe vám opravdu poradí na cvičáku, až vašeho psa uvidí.

10.4.2016 18:04

Jinak at chcete cvičit jakoliv, cvičte to nejprve na vodítku, teprve až to bude na vodítku umět dobře, puste jí na volno.

Přidejte reakci

Přidat smajlík