Nesetkal se nekdo s třepanim hlavy u psa?dnes jsem si podruhe vsimla u Cherly, ze kdyz spi, normalne na boku, lehce třepala hlavou-prirovnala bych to k takovemu tomu stareckemu tresu u lidi, pohladila jsem ji a za chvili toho nechala.jinak to nedela, nornalme zere, hraje si.jsme 14dni po kastraci, mela klidovy rezim.zitra jdem na vyndani stehu takze se poradim s vet.jen jsem z toho nervozni..diky.
wejka
napsal(a):
Nesetkal se nekdo s třepanim hlavy u psa?dnes jsem si podruhe vsimla u Cherly, ze kdyz spi, normalne na boku, lehce třepala hlavou-prirovnala bych to k takovemu tomu stareckemu tresu u lidi, pohladila jsem ji a za chvili toho nechala.jinak to nedela, nornalme zere, hraje si.jsme 14dni po kastraci, mela klidovy rezim.zitra jdem na vyndani stehu takze se poradim s vet.jen jsem z toho nervozni..diky.
Nezdálo se ji něco? Můj když spí tak u toho běhá, štěká, klepe rtem, klepe hlavou a protáčí panenky občas je to strašidelný, vždycky ho pohladím, a většinou to přestane.
Andrýsek3
napsal(a):
Nezdálo se ji něco? Můj když spí tak u toho běhá, štěká, klepe rtem, klepe hlavou a protáčí panenky občas je to strašidelný, vždycky ho pohladím, a většinou to přestane.
Taky me to napadlo, ale jeste jsem to u ni nevidela, bylo to prave takove zvlastni klepani a kdyz jsem ji pohladila, otevrela oci a jeste chvili se ji klepala a pak prestala.
wejka
napsal(a):
Taky me to napadlo, ale jeste jsem to u ni nevidela, bylo to prave takove zvlastni klepani a kdyz jsem ji pohladila, otevrela oci a jeste chvili se ji klepala a pak prestala.
Nooo si myslím, že se ji něco zdálo, u mého to je někdy divoký, jindy jen klepe rtem, nebo hlavou. Vždycky si pak s přítelem říkáme co se mu asi zdá. Zrovna teď v noci hýbal tlapkami jakoby běžel a poblafával.
Uživatel s deaktivovaným účtem

U jednoho ze psů jsme něco podobného měli, zkuste dávat b komplex s tím nic nezkazíte.
wejka
napsal(a):
Jak se budila z narkozy po kastraci? Byla jste u toho? Vitaminem B6 nemůžete nic pokazit, ale chtělo by to asi neurologii.

wejka
napsal(a):
Jako jak je normalne pro lidi ?:).
Ju, normální z lékárny.Podle váhy psa, jako by jste dávali dítěti.
wejka
napsal(a):
Bohuzel nebyla, v 8 sla na operaci a ve 2 jsme si sli pro ni, ale po kastraci byla v pohode, par dni prospala, byla unavena, nijak zvlast se nechovala.
Není normální, že pár dní prospala. Opravdu není. Že bude při bolesti pravděpodobně po zbytečné kastraci a narkoze méně aktivní je normální, ale že prospí pár dní normánlní není. Vyžádejte si protokol o průběhu operace - kastrace a jděte k neurologovi. Co nejdříve, jesti se dá ještě něco dělat. Zbytečnou kastrací ke zdraví....
scylla
napsal(a):
Není normální, že pár dní prospala. Opravdu není. Že bude při bolesti pravděpodobně po zbytečné kastraci a narkoze méně aktivní je normální, ale že prospí pár dní normánlní není. Vyžádejte si protokol o průběhu operace - kastrace a jděte k neurologovi. Co nejdříve, jesti se dá ještě něco dělat. Zbytečnou kastrací ke zdraví....
Na kastraci sla ze zdravotnich důvodu tak me prosim neosočujte.. A jak s tim muze narkoza souviset? Vet nam rikal, kdyz jsme byly po 2 dnech na kontrole, ze to normalni je, ze nez vyprchaji anestetika.

wejka
napsal(a):
Může to být nedostatek hořčíku, tak k "béčku" přikupte i hořčík
No může to mít souvislost s tou operací a nemusí. Mohlo by se jednat o tzv.
head bobbing syndrome dogs, většinou to věkem přejde. jak psáno výše doporučuje se přidávat vit. B., Jinak toto jsem našla:
Jinak co jsem vydedukovala od ostatních, jež mají takto postižené zvířata - nejvíce se třes objevuje v období dospívání, u fen, když hárání nebo těsně po hárání (tj. když kolísají hormony). Stačí psa z toho třesu vyrušit pomocí pamlsku nebo okřiknutí. Když se v třesu nechá, bývá to pak horší.
Plemena u kterých to bývá: Buldoci, Dobrmani, ale určitě další.
moje fena to také měla a docela mě to vyděsilo, ale co vím tak to měla všeho všudy tak 3x v mladém věku a pak to ustalo. Teď má 9 let a toto se jí dělo právě kolem 1,5 roku, proto jsem se ptala kolik má let. Každopádně jí hlídejte, zkuste podávat to Béčko a jak je psáno výše vyrušit z toho třesu.Ale pokud se vám nebude zdát tak navštivte veta.
jinak si zadejte do vyhledávače a je tamtoho dost napsané o tomto.
Prestige
napsal(a):
No může to mít souvislost s tou operací a nemusí. Mohlo by se jednat o tzv.
head bobbing syndrome dogs, většinou to věkem přejde. jak psáno výše doporučuje se přidávat vit. B., Jinak toto jsem našla:
Jinak co jsem vydedukovala od ostatních, jež mají takto postižené zvířata - nejvíce se třes objevuje v období dospívání, u fen, když hárání nebo těsně po hárání (tj. když kolísají hormony). Stačí psa z toho třesu vyrušit pomocí pamlsku nebo okřiknutí. Když se v třesu nechá, bývá to pak horší.
Plemena u kterých to bývá: Buldoci, Dobrmani, ale určitě další.
moje fena to také měla a docela mě to vyděsilo, ale co vím tak to měla všeho všudy tak 3x v mladém věku a pak to ustalo. Teď má 9 let a toto se jí dělo právě kolem 1,5 roku, proto jsem se ptala kolik má let. Každopádně jí hlídejte, zkuste podávat to Béčko a jak je psáno výše vyrušit z toho třesu.Ale pokud se vám nebude zdát tak navštivte veta.
jinak si zadejte do vyhledávače a je tamtoho dost napsané o tomto.
Mockrat diky za poznatky.samozrejme jsem si hned to klepáni hlavou hledala a vse me smerovala k epilepsii(coz se mi moc nezda) budu ji vice sledovat, zkusim mesic podavat to becko a horcik, pokud by se to zhorsovalo zajdu k vet.diky moc :).
Http://www.happypet.cz/beaphar-vitamin-b-komplex-50ml/?gclid=COCQtM3UocwCFYMK0wodL90Htw muze byt neco takoveho ?

Třeba toto http://m.lekarna.cz/magnesium-b-komplex-60-tablet/ + pangamin.