Ranní rozhovor se psem

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.4.2016 20:13

Manžel se ráno dívá na televizi, Tori Rose přijde a začne ho otravovat, mazlit se. Tak se jí manžel zeptá, "Co je?", mazlí se dál, "Co chceš?" Nato Tori přidřepne a udělá loužičku.
Holt ptal se, tak mu odpověděla.

24.4.2016 20:15

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Manžel se ráno dívá na televizi, Tori Rose přijde a začne ho otravovat, mazlit se. Tak se jí manžel zeptá, "Co je?", mazlí se dál, "Co chceš?" Nato Tori přidřepne a udělá loužičku.

24.4.2016 20:38

24.4.2016 20:39
noemi

XXX.XXX.64.236

24.4.2016 21:27
Arni

XXX.XXX.111.238

Chyba není na manželově příjímaci, náš pes začne otravovat, mazlit se, čumákem rýpat a na závěr tančí kolečka. Potom mám jasno.

24.4.2016 21:47
nexxi

XXX.XXX.228.56

To mi trošku připomnělo tohle video, sice je nepsí, ale pokaždý když ho vidím se mlátím smíchy

https://www.youtube.com/watch?v=19jaOSNibkU.

24.4.2016 21:55

nexxi napsal(a):
To mi trošku připomnělo tohle video, sice je nepsí, ale pokaždý když ho vidím se mlátím smíchy

24.4.2016 22:22

nexxi napsal(a):

24.4.2016 22:38

My máme ráno monolog. Začne mi hlasitě zívat (rozuměj řvát jak na lesy) přímo u ucha, ale ne kvůli čůrání, nýbrž kvůli snídani. Půlka se bere na venčení, abych ho nemusela táhnout z domu za sebou jako kachnu, druhou půlku dostane doma. Pak ještě vyžebrá kus okurky apod., řekne čau a maže zpátky do postele.

25.4.2016 07:15

nexxi napsal(a):

Tak to jsem se po ránu fakt nasmála

25.4.2016 07:43
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Ráno jdu ke compu. Pes za oknem přimáčklý na zeď spokojeně podřimuje, jedním okem koukne, já na něj mávnu, zavrtí ocáskem zavře oko a pokračuje v podřimování. Jdu se převléct, nachystat mu snídani, zavolám ho do pracovny, kde ležíme na zemi, já ho muconím, probereme se klíšťaty, vyčešem, dostane dojíst kočičí misku, trošku mléka a jdeme obejít zahradu a na prochajdu ven, kolem potoka, pozdravit pejsky. Doma pak dostane snídani. Co se týče rozhovoru, já mu něco kvákám neustále, něco jako: ty jsi moje mišinka, pejsánek míšánek vyspinkaný, minimimi, pejsínka ležínka a mucínka, číkovný pejsek hlídačkový, co pěkně hlídal kočinky, zahrádečku a domeček...

25.4.2016 09:40
marcelaamax

XXX.XXX.210.237

lesnížínka napsal(a):
Ráno jdu ke compu. Pes za oknem přimáčklý na zeď spokojeně podřimuje, jedním okem koukne, já na něj mávnu, zavrtí ocáskem zavře oko a pokračuje v podřimování. Jdu se převléct, nachystat mu snídani, zavolám ho do pracovny, kde ležíme na zemi, já ho muconím, probereme se klíšťaty, vyčešem, dostane dojíst kočičí misku, trošku mléka a jdeme obejít zahradu a na prochajdu ven, kolem potoka, pozdravit pejsky. Doma pak dostane snídani. Co se týče rozhovoru, já mu něco kvákám neustále, něco jako: ty jsi moje mišinka, pejsánek míšánek vyspinkaný, minimimi, pejsínka ležínka a mucínka, číkovný pejsek hlídačkový, co pěkně hlídal kočinky, zahrádečku a domeček...

Takové idylické ráno

Jinak já na psa taky hodně mluvím, nejlepší je to na procházce, když ke psovi zrovna promlouvám a z poza rohu se vyřítí nějaký člověk, to většinou tak divně kouká

25.4.2016 09:58

Naše idylické ráno je že ve čtyři zazvoní budít, nacpu rozespalému psovi do huby euthyrox a jdem se vyvenčit na zahradu. V půl páté dostává to zvíře snídani a já se oblíkám do práce, mezitím se ňunáme a hladíme a mazlíme a v půl šesté odjíždím. A pokud je náhodou víkend nebo odpolední zalezu zpátky do peřin a půl sedmé se mi na obličej přisaje ledová nosní houba, žduchá do mě a mlátí ocasem že smetá skoro celý byt, směje se, zívá a vydává pišivé zvuky a říká dělej vylez, jdem ven

25.4.2016 10:12
nexxi

XXX.XXX.245.22

Nase rano o vikendu - protoze nesnasim vstavani, tak cubina pote co me svym kniiik knooouk vzbudi, tak pri prvnich naznacich meho vstavani specha na pelech a predstira tvrdy spanek, neb vi, ze byvam nevrla
Mjo a v tydnu presne pozna, jak po sobe nasleduji procedury.. proste dokad nemam na ksichte naplaclej oblicej, tak se beobtezuje opustit pelech ani kdyz kolem ni petkrat projdu

25.4.2016 10:48

marcelaamax napsal(a):
Takové idylické ráno

Jinak já na psa taky hodně mluvím, nejlepší je to na procházce, když ke psovi zrovna promlouvám a z poza rohu se vyřítí nějaký člověk, to většinou tak divně kouká

Hlavně nepejskaři nechápou.

Typický rozhovor cestou z práce, když jdeme po trase dvě ulice vedle od nějakého zverimexu a zlato se na rohu s výrazem denně bitého psa připlácne k chodníku, což u je samo o sobě ostuda naopak před pejskaři:
"Tak hele, frajere, s tím nepočítej, už jsme byli ve dvou zveráčích a mně došly drobný."
"Bůůů...", žádné kníkání, skutečně hluboké bůůů a pomalu zarůstá do asfaltu.
"No prostě nemám drobný, mám ti obrátit kapsy?" (kdyby věděl, že mám v kapse pětistovku, žádal by kvůli 1 až 5 korunám rozměnit)
"Bůůů..."
Pak se rozhlédnu, jestli se někdo nedívá a vzpouzející se zvíře beru za postroj a odnáším jako tašku, než mu po pár metrech dojde, že si to prostě nevydupe a jde bez násilí po svých.
Jednou to ale sledoval taxikář, co seděl v autě, a najednou slyším: "Já vám nějaké drobné dám, na něj se nedá koukat."

25.4.2016 11:04
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Ollie, to je dobré!
Zverimexy tu nemáme my jdeme tak maximálně do, obchůdku" - což zahrnuje buďto masnu, nebo pekárnu. Je mu to jedno, nijak žravý není, ale vždycky dostane kolečko šunky nebo rohlík či koláček. Ale klidně by kolem prošel úplně bez povšimnutí, zajímají ho mnohem víc kočky, co má paní vedle pekárny a jsou často kolem baráku ve křoví Půjde kamkoliv, jen když se prostě někam půjde - to je pro něj ta nej zábava Mluvím na něj pořád, skoro celou cestu, komentuju každou kravinu. Minule jsme v lese, snad po čtvrté za 8let potkali lidi(těžili si dřevo) Za dva dny jsme tam šli náhodou znovu a já mu vkládám: tady byli minule ti páni, sekali dřevo, podívej jakovou tu mají vyskládanou hromadu, aby jim v zimě nebyla zimica, ale my dneska půjdeme rovně, tou jinou cestou, tamtudy taky někdy chodíme, že jo? A: počkej, tady je kolo v trávě kouknem, jestli tam nejsou hříbečky..no tak ne, asi je na ně moc sucho, hmm tady nejsou...to u nás minule byli, jsme našli, protože my jsme šikulky, nevadí a hele, tady je pěkná kytička, panička na ni koukne...

25.4.2016 12:07
noemi

XXX.XXX.64.236

U nás klasika, zazvoní budík, vstanu, jdu do obýváku, kde na sedačce leží na zádech rozvalený pes. Jdu ho "poňufat" (samozřejmě je naštvaný, že ho budím a v zimě mu tam dokonce i svítím).
Následují varianty:
a) pes se znechuceně zvedne a jde se postavit ke dveřím pokoje, kde spí dcera a čeká, až mu dveře otevřu a může on jít pokračovat ve spaní do peřin, případně pelechu;
b) pes chvílí ještě leží, občas i změní polohu a nahlas chrápe (stejně jako teď), pak následuje varianta a) .

25.4.2016 12:22

lesnížínka napsal(a):

Tak jsem ráda, že je to úplně normální...že nejsem "blázen" jen já

25.4.2016 13:16
tapina

XXX.XXX.140.210

Tak jsem ráda, že je to úplně normální...že nejsem "blázen" jen já

Já fenku chválím "ty seš hodná holčička, ty seš moje kočička" nebo "ty seš šikulka". Myslím, že jí to č š pěkně zní, protože vrtí i na "opička" "utřeme očička" apod. Můžu do klubu?

25.4.2016 13:35
marcelaamax

XXX.XXX.210.237

Naše idylické ráno je že ve čtyři zazvoní budít, nacpu rozespalému psovi do huby euthyrox a jdem se vyvenčit na zahradu. V půl páté dostává to zvíře snídani a já se oblíkám do práce, mezitím se ňunáme a hladíme a mazlíme a v půl šesté odjíždím. A pokud je náhodou víkend nebo odpolední zalezu zpátky do peřin a půl sedmé se mi na obličej přisaje ledová nosní houba, žduchá do mě a mlátí ocasem že smetá skoro celý byt, směje se, zívá a vydává pišivé zvuky a říká dělej vylez, jdem ven

Mám to samé, většina lidí tu píše, že musí psa tahat z postele, u nás je to obráceně, pes tahá mě

25.4.2016 13:53

tapina napsal(a):
Já fenku chválím "ty seš hodná holčička, ty seš moje kočička" nebo "ty seš šikulka". Myslím, že jí to č š pěkně zní, protože vrtí i na "opička" "utřeme očička" apod. Můžu do klubu?

Vítej v klubu...

Jako jsou rybáři tichý blázni, tak já jsem hlasitej...hlavně ty povely
KE MNĚ!...Štěňatáá, honéém k mamince...
NETAHEJ!...Mimiňo, k opětovnému pokračování v chůzi je nutno udržovat vodítko povolené...

A jak už psala lesnížínka...i na procházkách neustále komentář typu...Sárinko koukej sojka...no kam koukáš...támhle na stromě a hele jak u nám hezky kvetou pampelišky...a pod.

A doma...tak pojďte jdeme vařit...panička dá do trouby kuřátko a pudem loupat brambory...

25.4.2016 14:36
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

sardullah - i na procházkách neustále komentář typu...Sárinko koukej sojka...no kam koukáš...támhle na stromě a hele jak u nám hezky kvetou pampelišky...a pod. - stejně by mně zajímalo, jestli ti psi něco rozumí, jestli si říká: ty seš fakt blbá, mně tak zajímá nějaká kytka, co tady nad nima hýkáš jak osel...

25.4.2016 14:53

lesnížínka napsal(a):
sardullah - i na procházkách neustále komentář typu...Sárinko koukej sojka...no kam koukáš...támhle na stromě a hele jak u nám hezky kvetou pampelišky...a pod. - stejně by mně zajímalo, jestli ti psi něco rozumí, jestli si říká: ty seš fakt blbá, mně tak zajímá nějaká kytka, co tady nad nima hýkáš jak osel...

Ani nechci pomyslet na to, že by mi tohle rozumněla ...stačí, že doma musíme mluvit v šifrách, co se jídla a činností týče, když nechceme aby nám fena rozumněla

25.4.2016 15:06

lesnížínka napsal(a):

My v podobném stylu:

"Hele, támhle máš pipinku. No tám. Ježíš, kam čumíš, vždyť je přímo před tebou! - blik - start - Brzdi, brzdi! Kruci, tak ale zas mi nemusíš vyrvat ruku z ramene."

"No jo, kytička. - pčík - A smrdí, viď?"

S jedním obchůdkem to máte dobré, u nás jsou ty nástrahy velkoměsta děs. Večerky a krámky s piškoty pod pultem, pet-shop na každém rohu... Když nějaký nezná, tak ho minimálně ty dvě ulice vedle vyčenichá a ihned zařadí do své vnitřní mapy. Preventivně lustruje každé dveře a leze do všech obchodů a hospod, protože existuje šance, že se tam najde ochotný drbač, v lepším případě něco na zub.

25.4.2016 16:50

"No jo, kytička. - pčík - A smrdí, viď?"

Tak teď jsem se neskutečně nasmála

25.4.2016 17:35
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Take se pripojim...Vikendova rana...Spime s fenulkama a psi kluk hlida syny. Jakmile se otevrou dvere od pokojiku a kluk miri k loznici, tibetanda zarlivka, kdyz to zadlechne se na me vrhne a snazi se mi vylizat do obliceje diru-jako :"Mami, stejne te mam nejradeji ze vsech psu ja" .Lize a lize ja se snazim drzet zavrenou pusu, dusim se, dycham vsemi pory na kuzi co mam...mezitim se nebezpeci v podobe dalsi laskyplne chlupate duse odvazi zaskrabat na dvere od loznice.To uz tibetenda nenechava nic nahode a sedne si mi na hlavu

25.4.2016 20:33
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Lexaurin napsal(a):
Take se pripojim...Vikendova rana...Spime s fenulkama a psi kluk hlida syny. Jakmile se otevrou dvere od pokojiku a kluk miri k loznici, tibetanda zarlivka, kdyz to zadlechne se na me vrhne a snazi se mi vylizat do obliceje diru-jako :"Mami, stejne te mam nejradeji ze vsech psu ja" .Lize a lize ja se snazim drzet zavrenou pusu, dusim se, dycham vsemi pory na kuzi co mam...mezitim se nebezpeci v podobe dalsi laskyplne chlupate duse odvazi zaskrabat na dvere od loznice.To uz tibetenda nenechava nic nahode a sedne si mi na hlavu

To uz tibetenda nenechava nic nahode a sedne si mi na hlavu -

25.4.2016 21:03
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

No tak u nás taky tahá pes z postele mě. Spí s námi, a když se probudí, lehne si co nejblíž k mé hlavě a zírá a zírá, pak začne pokníkávat, nic, tak víc, nakonec do mě začne bušit packou, pokud otevřu jen malinko oko, tak už mi skáče po hlavě (křičící "Jdeme veen, jdeme veen"), už většinou oči neotvírám, zkusím mu říct "ještě pinkáme" pokud nezabere, tak kníká dál a mlátí packou, pokud ani to mě z postele nedostane, tak dostanu ránu přímo na nos.
Včera jsme poprvé potkali koně, Barney zalehnul, asi mu připadal jako přerostlej pes, pán na nás koukal, chtěl jet cestou, na které to pesan zakotvil, tak s povzbuzováním "pojď jdeme, to je jen koníček, šup, honéém, nebo nás zašlápne" jsme ho nakonec vzala za obojek a odvlekla, ještě jsme na koníčka z dálky v sedě koukali "ty jsi ale šikovný, to je hezký koníček" "ano Barney koníček, veliký koníček a jaký jsi šikovný pejsek" Pán na koni na mě docela zíral

25.4.2016 21:15
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

lesnížínka napsal(a):
To uz tibetenda nenechava nic nahode a sedne si mi na hlavu -

To je jako:"Panicka je jenom moje, schovam si ji pro sebe" ( Nebo -"pod sebe")

Přidejte reakci

Přidat smajlík