Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.5.2016 23:48
Nekupujadoptuj

XXX.XXX.161.56

Fenka v pátek kastrace-zánět dělohy. Dle veta jsem to podchytila včas, ale prý to rychle postupovalo a bylo to v ní velmi nepěkné. V sobotu ještě infuze a teplota okolo 39,3. V pondělí další antibiot.,39,3, už se mu to nepozdávalo, prý by už neměla být. Po injekci se jí ulevilo, i večer jedla, pila.

Dnes ráno 39,2. Fenka mi ještě jedla, i pila.
Dnes v noci 40,2. Dostala antibiotika-tabletu.teď jsem měřila a 40,3! fenka má nejspíš bolesti, podle očí a nulového pohybu, ale to má celou dobu.

Co to je?zažil to někdo?co mám dělat?mám tu akorát nurofen sirup pro kojence.

Na veterinu nemůžu. Máme nejbližší 25 km a mám malé miminko.náš vet mi nezvedne mobil.

3.5.2016 23:57
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Každý Vás pošle k vetovi. Její tělo s něčím bojuje. Čeká Vás asi bezesná noc. Jestli minulá atb zabrala a ulevilo se jí, tak snad se to povede i tentokrát.
Nezáviděni hodná situace. Držte se.

Neregistrovaný uživatel

4.5.2016 00:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Nekupujadoptuj napsal(a):
Fenka v pátek kastrace-zánět dělohy. Dle veta jsem to podchytila včas, ale prý to rychle postupovalo a bylo to v ní velmi nepěkné. V sobotu ještě infuze a teplota okolo 39,3. V pondělí další antibiot.,39,3, už se mu to nepozdávalo, prý by už neměla být. Po injekci se jí ulevilo, i večer jedla, pila.

Dnes ráno 39,2. Fenka mi ještě jedla, i pila.
Dnes v noci 40,2. Dostala antibiotika-tabletu.teď jsem měřila a 40,3! fenka má nejspíš bolesti, podle očí a nulového pohybu, ale to má celou dobu.

Co to je?zažil to někdo?co mám dělat?mám tu akorát nurofen sirup pro kojence.

Na veterinu nemůžu. Máme nejbližší 25 km a mám malé miminko.náš vet mi nezvedne mobil.

Tohle není sranda, a psa to může stát život - mazala bych okamžitě na pohotovost!
... takový stav jsme měli u feny (i když to nebyla pyometra, ale inf. endokarditida), a čuba málem nepřežila - několik dní jsem ji měla doma na infuzích, a veti mi říkali, že jsme ji sebrali hrobníkovi z lopaty 5 minut po 12!

4.5.2016 00:28
Nekupujadoptuj

XXX.XXX.161.56

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Tohle není sranda, a psa to může stát život - mazala bych okamžitě na pohotovost!
... takový stav jsme měli u feny (i když to nebyla pyometra, ale inf. endokarditida), a čuba málem nepřežila - několik dní jsem ji měla doma na infuzích, a veti mi říkali, že jsme ji sebrali hrobníkovi z lopaty 5 minut po 12!

Jenže já nemůžu! Já ji miluju, je moje srdíčko, ale miminku roste moc zubů naraz a několik nocí a dní nespím. Netroufnu si naložit malého a řídit. Odsuzujte si mě, ale já si dnes při venčení druhého psa ani nepamatovala trasu, kterou jsem šla, jak jsem mimo.

Neregistrovaný uživatel

4.5.2016 00:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Jenže já nemůžu! Já ji miluju, je moje srdíčko, ale miminku roste moc zubů naraz a několik nocí a dní nespím. Netroufnu si naložit malého a řídit. Odsuzujte si mě, ale já si dnes při venčení druhého psa ani nepamatovala trasu, kterou jsem šla, jak jsem mimo.

Neodsuzuju Vás, ale nemáte aspoň někoho z kamarádů nebo příbuzných, kdo by vám mohl pomoci?

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.5.2016 00:36

Pokud byste měla doma bylinky černý bez a květ lípy (meduňky) tak uvařit odvar a pojit tím fenku.

4.5.2016 04:29

Jistě bydlíte v čechách a ne někde na konci světa. Existují veterináři kteří vyjíždějí i domů, existuje taxislužba, existují i služby které pohlídají dítě a jistě máte nějaké známé, příbuzné, sousedy apod.. Kdyby jste opravdu chtěla řešení najdete ale na internetu se hledá nejsnadněji.

4.5.2016 05:27
scylla

XXX.XXX.150.32

Dejte si redbula a kafe a jeďte, dokud je čas. Můžete srazit teplotu tím, že jí budete otírat pacičky vlažnou vodou a před čumáček dát něco mraženého, aby dýchala studený vzduch. Ale bez té veteriny to bojím se nepřežije.

4.5.2016 08:06
Nekupujadoptuj

XXX.XXX.161.56

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jistě bydlíte v čechách a ne někde na konci světa. Existují veterináři kteří vyjíždějí i domů, existuje taxislužba, existují i služby které pohlídají dítě a jistě máte nějaké známé, příbuzné, sousedy apod.. Kdyby jste opravdu chtěla řešení najdete ale na internetu se hledá nejsnadněji.

Jsem na rodičáku.takže tyhle služby zaplatit by mě položilo. Jo čekám že někdo začne proč mámm psa když si ho nemůžu dovolit.už nyní to stálo několik tisíc a ještě bude a kdybych měla platit tyto služby, plus na vzdálenost k nám na konec světa...prostě nemám na to.nevím, kde vy žijete, ale tu na moravě si hodně lidí ani taxi nemůže dovolit! Ani tyhle nadstandard služby. A jo, bydlím na konci světa, kde je pár sousedů, kteří mi nepohlídají, leda že uřežu prso a nechám ho tu, navíc sami mají malé.jti chlapi vstávají do práce, kam musí a neudělají to pro mě kvůli psovi.a já to neudělám miminu, by se zbláznilo někde vřeštět dlouho.já nemám veta za rohem.ale nic, už tu psát nebudu, i tak mám nervy na pochodu a ještě se deptat tady.sbojhem.

4.5.2016 08:20

Jsem na rodičáku.takže tyhle služby zaplatit by mě položilo. Jo čekám že někdo začne proč mámm psa když si ho nemůžu dovolit.už nyní to stálo několik tisíc a ještě bude a kdybych měla platit tyto služby, plus na vzdálenost k nám na konec světa...prostě nemám na to.nevím, kde vy žijete, ale tu na moravě si hodně lidí ani taxi nemůže dovolit! Ani tyhle nadstandard služby. A jo, bydlím na konci světa, kde je pár sousedů, kteří mi nepohlídají, leda že uřežu prso a nechám ho tu, navíc sami mají malé.jti chlapi vstávají do práce, kam musí a neudělají to pro mě kvůli psovi.a já to neudělám miminu, by se zbláznilo někde vřeštět dlouho.já nemám veta za rohem.ale nic, už tu psát nebudu, i tak mám nervy na pochodu a ještě se deptat tady.sbojhem.

Jaký deptat. Tak nefnukám, dám mimino do autosedačky psa fo auta a jedu. A nebo si teda počkejte až pojde. Jinak nevim jak to chcete řešit.

4.5.2016 08:20
umpa.lumpa

XXX.XXX.195.92

Aji tady na Moravě je spousta veterinářů, kteří přijedou domů. Kdybyste místo vypisování se na ifauně radši pohledala a obvolala pohotovosti, udělala jste pro fenku lépe...

4.5.2016 08:39
lavacca

XXX.XXX.6.0

A kolika z nich jste se zeptala? Nevěřím tomu, že by se nenašel fakt nikdo, kdo by pomohl. Kamarádi, rodina, sousedi, atd... navíc někteří větu při těchto akutkách jsou ochotní se domluvit i na splátkách, atd.

Chápu, že to máte těžké, ale ta fena Vám věří a můžete ji pomoct jen Vy !

4.5.2016 08:40
lavacca

XXX.XXX.6.0

lavacca napsal(a):
A kolika z nich jste se zeptala? Nevěřím tomu, že by se nenašel fakt nikdo, kdo by pomohl. Kamarádi, rodina, sousedi, atd... navíc někteří větu při těchto akutkách jsou ochotní se domluvit i na splátkách, atd.

Chápu, že to máte těžké, ale ta fena Vám věří a můžete ji pomoct jen Vy !

* veti... ať žijou automatické opravy v mobilu...

4.5.2016 09:13
ivulka2

XXX.XXX.155.174

Ve většině vesnic na konci světa na moravě jsou veterináři a tito vesničtí doktoři jsou většinou velmi ochotní a i v případě nouze prostě dojedou, chápu vaše obavy či problém ale prostě to chce vzchopit se a řešit, jinak si to pak budete vyčítat ale to muže být už pozdě a případne komplikace pak mužou vyjít podstatně dráž.

4.5.2016 09:30
rapotacka11

XXX.XXX.32.54

Nechtěla jsem sejčkovat, ale...
Moje sestra o fenku přesně takhle přišla.
Bydlí v Pze, takže veta (večer - v noci?) samozřejmě vyhledali, fena byla po operaci
velmi špatná.
U dr. ji něco dali, poslali je domů a fenka tu noc zašla...

4.5.2016 09:39
sufle

XXX.XXX.49.81

Upřímně, věřím, že jste v těžké situaci, ale fena pravděpodobně velmi trpí.

Buď seženete veta nebo fenka s největší pravděpodobností zemře.
Také jsem jednou skončila v noci na pohotovosti se psem a dvěma miminama v autě. Teď je dopoledne, je to jednodušší. Zkuste napsat odkud jste, třeba někoho něco napadne.

Vždycky je nějaké řešení, ale tady vám asi nikdo moc nepomůže.

4.5.2016 09:52
ivulka2

XXX.XXX.155.174

sufle napsal(a):
Upřímně, věřím, že jste v těžké situaci, ale fena pravděpodobně velmi trpí.

Buď seženete veta nebo fenka s největší pravděpodobností zemře.
Také jsem jednou skončila v noci na pohotovosti se psem a dvěma miminama v autě. Teď je dopoledne, je to jednodušší. Zkuste napsat odkud jste, třeba někoho něco napadne.

Vždycky je nějaké řešení, ale tady vám asi nikdo moc nepomůže.

To je fakt zadavatelko zkuste napsat odkud jste třeba se i zde najde někdo kdo muže pomoct.

Přidejte reakci

Přidat smajlík