Pes připouštění

XXX.XXX.13.27
Dobrý den chci se zeptet může se nechat pes připustit ve 2.letech je to Labrador × Německý ovčák nejsem si jistá doufám že mi poradíte jestli ano nebo ne.
Sam 90210

XXX.XXX.148.220
Nemůže.
To je vtip? Jestli ano, tak špatný.
http://nemnozdoma.cz/.
Pes připouštění

XXX.XXX.13.27
A v kolika.
Sam 90210

XXX.XXX.148.220
Až za 15 let.
Pes připouštění

XXX.XXX.13.27
Jej já jsem si spletla roky je mu 3,5. Já pořád ale nevím jestli se může nechat připustit?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pes připouštění
napsal(a):
Jej já jsem si spletla roky je mu 3,5. Já pořád ale nevím jestli se může nechat připustit?
A kdo by od něj asi chtěl štěňata?
Pes připouštění

XXX.XXX.13.27
A zase teď jsem si spletla i plemeno omlouvám se je to čstokrevný N.O já mám doma křížence tohke je on já jsem si je spletla.
Sam 90210

XXX.XXX.148.220
Pes připouštění
napsal(a):
Nemůžete je to pro něj moc brzo, umřel by, nejdřív tak ve 12ti ale i tak je to riziko, nejlépe ho vykastrovat

Pes připouštění
napsal(a):
Děláte si srandu? Když máte křížence tak ho mějte rádi, věnujte se mu a dopřejte mu co nejkrásnější život. Každý pejsek si to zaslouží. Ale proboha, NEMNOŽTE KŘÍŽENCE, každý třetí kříženec končí v útulku. To opravdu chcete takový život pro "svoje štěňátka?"

Pes připouštění
napsal(a):
A zase teď jsem si spletla i plemeno omlouvám se je to čstokrevný N.O já mám doma křížence tohke je on já jsem si je spletla.
Že Vy si z nás tak trochu střílíte?
Sam 90210

XXX.XXX.148.220
napsal(a):
Že Vy si z nás tak trochu střílíte?
Nedivila bych se když takové příspěvky každý tak strašně prožívá

Sam 90210
napsal(a):
Nedivila bych se když takové příspěvky každý tak strašně prožívá
Taky si myslím
Pes připouštění

XXX.XXX.13.27
Kastrovat psy nechci a štěnátka kdybych měla nikomu zlému bych nedala kdyby skončily někde v útulku vzala bych je spátky a chtěla bych štěnátka proto že já miluji psy a nikdy bych je nedala pryč až oni si někoho zamilují tak k němu pudou moji psy si mě vybrali tak jsem si je vzala takle to u nás chodí nemusíte mi hned nadávat.
Sam 90210

XXX.XXX.148.220
Pes připouštění
napsal(a):
Kastrovat psy nechci a štěnátka kdybych měla nikomu zlému bych nedala kdyby skončily někde v útulku vzala bych je spátky a chtěla bych štěnátka proto že já miluji psy a nikdy bych je nedala pryč až oni si někoho zamilují tak k němu pudou moji psy si mě vybrali tak jsem si je vzala takle to u nás chodí nemusíte mi hned nadávat.
To chce klid, jdi si lehnout a mokrý hadr na hlavu, to sluníčko dneska fakt pálí a hlavně hodně tekutin, ale jenom nealko, na to máš do 18ti ještě času dost
Pes připouštění
napsal(a):
Napiš, kolik ti je, pak poradíme.
Pes připouštění
napsal(a):
Dobrý den chci se zeptet může se nechat pes připustit ve 2.letech je to Labrador × Německý ovčák nejsem si jistá doufám že mi poradíte jestli ano nebo ne.
Takhle to zní, jako byste chtěla štěňata od psa, samce.
Ten vám je fakt neporodí, i kdyby byl připuštěn ve dvou, nebo třech a půl
Chcete li vaším psem krýt a on někde na nějakou háravku natrefí, asi ji nakryje.Ať je křížený, nebo čistý, mladší, nebo starší.

lesnížínka
napsal(a):
Omluvám se, ale jsem dnes nadřená jak hovado a na kraviny tohoto typu fakt nemám nervy, takže: buď je to dítě nebo...
Takhle Vás neznáme, Lesní Žínko

Šarina
napsal(a):
I Lesní Žínky mají své dny... ;).
Pravda, pravda
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.143.239
Pes připouštění
napsal(a):
Nemůže...
Sam 90210

XXX.XXX.148.220
lesnížínka
napsal(a):
Omluvám se, ale jsem dnes nadřená jak hovado a na kraviny tohoto typu fakt nemám nervy, takže: buď je to dítě nebo...
Vám poradím zalézt do postele, ale před tím dostatečně doplnit tekutiny, nejlépe vínem či rumem a kouknout se jak dopadl hokej Česko-Švédsko, zaručený recept, nálada vyrazí o 120% nahoru.