Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.5.2016 18:56
nexxi

XXX.XXX.228.56

Čím napatlat psovi tlapku, abych ji mohla otisknout v rámci věnování, ale aby to bylo jednak šetrné ke psovi, a druhah aby to zůstalo a nestíralo se to? dík smajlík

12.5.2016 19:11
tapina

XXX.XXX.211.181

Alginát jakýkoli, půl kila do 200Kč max. Je potřeba si připravit nějakou formičku, např. kelímek od termixu apod.

12.5.2016 19:15
nexxi

XXX.XXX.228.56

Děkuju, ale já to špatně napsala, moc se omlouvám.. já ten otisk chci do knížky - diáře.. takže nějakou barvu... moc se omlouvám.

12.5.2016 19:20
Minie

XXX.XXX.62.218

nexxi napsal(a):
Děkuju, ale já to špatně napsala, moc se omlouvám.. já ten otisk chci do knížky - diáře.. takže nějakou barvu... moc se omlouvám.

Dobrý den, co třeba takové ty dětské prstové barvy? =). Je to bezpečné pro děti, tak pesanovi by to snad taky nemělo vadit.

12.5.2016 19:24
tapina

XXX.XXX.211.181

nexxi napsal(a):

Já se taky omlouvám. Profesní deformace. Tady furt někdo chce otiskovat dětské nožičky a vylívat to sádrou smajlík

12.5.2016 19:26
nexxi

XXX.XXX.228.56

tapina napsal(a):
Já se taky omlouvám. Profesní deformace. Tady furt někdo chce otiskovat dětské nožičky a vylívat to sádrou smajlík

Se sádrou dělali naši otisky tlapek mopsíkům :) do formičky z plastelíny. vypadá to krásně. ale já bych právě chtěla věnování do diáře pro dědu.. tak nevím čím napatlat..jeslti jsou nějaký barvičky na toto, nebo risknout vodovky a rychle umejt..

12.5.2016 19:30
tapina

XXX.XXX.211.181

nexxi napsal(a):
Se sádrou dělali naši otisky tlapek mopsíkům :) do formičky z plastelíny. vypadá to krásně. ale já bych právě chtěla věnování do diáře pro dědu.. tak nevím čím napatlat..jeslti jsou nějaký barvičky na toto, nebo risknout vodovky a rychle umejt..

Super nápad! Podle mě lepší než ta sádra. Uděláte krásné přáníčko apod.

http://www.nomiland.cz/prstove-barvy-baleni/ tady to prodávají i v papírnictví u nás na maloměstě, nebo různé ty kreativ obchody a pod. Jsou to oproti vodovkám syté barvy.

12.5.2016 19:34
nexxi

XXX.XXX.228.56

Díky moc!

Přidejte reakci

Přidat smajlík