Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

TerGa

17.5.2016 15:32
TerGa

XXX.XXX.225.129

Dobrý den,
Chci se zeptat, na názor ostatních.
Před rokem umřela moje babička, která celý život, co si pamatuji se starala o zvířátka. Nejčastěji kočky. A tak se stalo, že kde kdo v okolí ji přes plot házel koťata, když je nechtěl. Babička se této dušičky ujala, vypiplala ji a starala se o ni. Stav koček se různě měnil, ale babička dělala pro ně maximum. Teď když není mě napadlo založit v jejím domě útulek pro kočky, ale nevím zda bych to zvládla finančně. Nevíte jak je to s dotacemi a tak? Upřímně je to nápad, který moc chci zrealizovat, ale nevím jak. Za každý tip budu ráda.

17.5.2016 18:07
umpa.lumpa

XXX.XXX.54.225

Doporučuji stát se napřed dobrovolníkem nějakého útulku či soukromé organizace. Nic jako "založím si útulek a dostanu na to dotace" bohužel neexistuje. Vše je od píky poctivě vydřená práce. Od prvního zachráněnce až po okruh dárců.

TerGa

25.5.2016 21:13
TerGa

XXX.XXX.225.129

Děkuji za reakci... samozřejmě mi o dotace v tomto případě nejde, ale zajímá mě, co vše to obnáší- založení atd. Jde mi o to zdá to není uplne ujetý nápad.

25.5.2016 21:52
daajs

XXX.XXX.89.28

TerGa napsal(a):
Děkuji za reakci... samozřejmě mi o dotace v tomto případě nejde, ale zajímá mě, co vše to obnáší- založení atd. Jde mi o to zdá to není uplne ujetý nápad.

Zkontaktujte nějaké útulky poptejte se, určitě rádi poradí.Třeba http://www.kockaapravo.cz/. Nenechte se odradit neochotou ( v to nevěřím), zkuste dalšíJste odvážná, držíme pěstičky a naši chlupatí pacičky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík