Členství v klubu Brno

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.5.2016 19:00
tterezkaaa

XXX.XXX.57.209

Dobrý den, můžete prosím poradit, který kynologický klub má cenově přijatelné členství (Brno a
okolí). Chtěla bych se psem výhledově zkusit nějakou zkoušku... Děkuji moc!

21.5.2016 21:25
anonymx

XXX.XXX.228.42

Podivejte se na stranky a obcas tam maji i vysi clenskych prispevku. Jsou na rok a.max je tak do 2 tis.

Neregistrovaný uživatel

22.5.2016 09:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

tterezkaaa napsal(a):
Dobrý den, můžete prosím poradit, který kynologický klub má cenově přijatelné členství (Brno a
okolí). Chtěla bych se psem výhledově zkusit nějakou zkoušku... Děkuji moc!

Pokud Vám nejde jen o členství, ale chcete se i účastnit výcviku, tak v první řadě nekoukejte na výši příspěvků, ale na kvalitu cvičáku. Pokud chcete být jen formálně někde členem, abyste mohla chodit na zkoušky, ale cvičíte si sama, tak je nejlevnější varianta být v chovatelském klubu plemene - to stojí jen kolem 500Kč na rok, nemusíte dělat brigády, ale taky vám nikdo nepomůže, neporadí, a namáte zázemí pro cvičení.

25.5.2016 22:50
tterezkaaa

XXX.XXX.182.65

Cvičím sama, jde mi tedy právě jen o to formální členství. Varianta být členem v chovatelském klubu plemene mě vůbec nenapadla, myslela jsem, že se tohle řeší především přes cvičák a tam jsou ty ceny jinde... (navíc mnohdy požadují nejen členství, ale rovnou i absolvování nějakého kurzu). Poohlédnu se po těch chovatelských klubech, děkuji moc za radu!

Neregistrovaný uživatel

25.5.2016 23:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

tterezkaaa napsal(a):
Cvičím sama, jde mi tedy právě jen o to formální členství. Varianta být členem v chovatelském klubu plemene mě vůbec nenapadla, myslela jsem, že se tohle řeší především přes cvičák a tam jsou ty ceny jinde... (navíc mnohdy požadují nejen členství, ale rovnou i absolvování nějakého kurzu). Poohlédnu se po těch chovatelských klubech, děkuji moc za radu!

Podmínkou pro účast na zkouškách je být členem ČMKU prostřednictvím nějakého jejich členského subjektu - to jsou cvičáky, kluby plemen, klub agility, asi i klub obedience, dogdancingu apod. Stačí si vybrat, co je vašemu srdci nejblíž;-). Jinak nevím, na co se chcete ve výcviku zaměřit, ale na skládání zkoušek ZOP, ZPU dokonce ani nemusíte být členem nikde.

26.5.2016 22:02
kniga

XXX.XXX.136.1

Cvicaky v Brne moc levne nejsou... pokud chcetw formalne tak staci fakt chovatelsky klub, nebo byt clenem klubu agility, ja prvni dva roky zkousky a zavody skaldala na karticku z klubu dogdancingu...
Ale cvicak sem hledala furt, sice taky si cvicim sama, ale nektere veci clovek nevidi atd...
VBrne doporucuji za prve KK VFU i je myslim nejlevnejsi, ale ma plac az za Brnem. Hodne fajn je KK Rybnicek a KK Kralovo pole, ale u obojiho vyjde clenstvi pres tri tisice smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.5.2016 22:05
Uživatel s deaktivovaným účtem

KK Rajhrad, necelých 15 minut vlakem z hlavního nádraží, první rok se platí 500, další roky 300.

27.5.2016 10:29
L(phi)

XXX.XXX.125.67

kniga napsal(a):
Cvicaky v Brne moc levne nejsou... pokud chcetw formalne tak staci fakt chovatelsky klub, nebo byt clenem klubu agility, ja prvni dva roky zkousky a zavody skaldala na karticku z klubu dogdancingu...
Ale cvicak sem hledala furt, sice taky si cvicim sama, ale nektere veci clovek nevidi atd...
VBrne doporucuji za prve KK VFU i je myslim nejlevnejsi, ale ma plac az za Brnem. Hodne fajn je KK Rybnicek a KK Kralovo pole, ale u obojiho vyjde clenstvi pres tri tisice smajlík

Pres tri tisice - to asi aj s uvodnym kurzom? Lebo inak to je tak polovica...
Ja teda dufam ze normalneho psa co uz ma nejake vysledky mi nikto nebude tlacit pred clenstvom do kurzu stat hodinu v rade medzi ostatnymi psami, to by dopadol :).

27.5.2016 12:00
tterezkaaa

XXX.XXX.236.233

Momentálně se zaměřujeme na ZOP :) Bude to naše první zkouška a co dál ještě nevím, to se teprve uvidí... Fenka má 8 měsíců, je to jen kříženec, ale je šikovná. Baví ji překážky a ráda aportuje, základní výcvik zvládá bez problémů. Není to můj první pes, ale první s kterým jsem se rozhodla "něco dělat", jelikož mi přijde, že má nějaké "předpoklady". Tak pro ZOP nemusíme být členy? Většinou mi tvrdili opak a to jsem se ptala přímo na cvičáku. Pro L (phi) - mám zkušenost, že "cvičák" vás právě do úvodního kurzu tlačí a formální členství se jim moc nelíbí (ale asi jak kde). Možná ale, že když už máte výsledky a nějakou zkoušku za sebou, tak si to nedovolí

Neregistrovaný uživatel

27.5.2016 13:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

tterezkaaa napsal(a):
Momentálně se zaměřujeme na ZOP :) Bude to naše první zkouška a co dál ještě nevím, to se teprve uvidí... Fenka má 8 měsíců, je to jen kříženec, ale je šikovná. Baví ji překážky a ráda aportuje, základní výcvik zvládá bez problémů. Není to můj první pes, ale první s kterým jsem se rozhodla "něco dělat", jelikož mi přijde, že má nějaké "předpoklady". Tak pro ZOP nemusíme být členy? Většinou mi tvrdili opak a to jsem se ptala přímo na cvičáku. Pro L (phi) - mám zkušenost, že "cvičák" vás právě do úvodního kurzu tlačí a formální členství se jim moc nelíbí (ale asi jak kde). Možná ale, že když už máte výsledky a nějakou zkoušku za sebou, tak si to nedovolí

Na zkoušky KJ-ČR (ZPO, ZPU) není požadované členství v klubu;-). Jinak nezapomeňte, že u psa bez PP si budete muset nechat vystavit Výkonnostní průkaz psa bez PP (musí být čipovaný, a zaregistrovaný na MSKS nebo v ČKS). Tady zase platí, že na ZOPky to nepotřebujete, oni vystavují i své výkonnostní knížky, ale pokud už byste chtěla dělat zkoušky podle jiného zkušebního řádu (třeba ZZO, BH atd.), tak už zaregistrovanou výkonnostní knížku budete potřebovat, a je blbost pak mít několik "pracovních knížek", a každou zkoušku v jiné;-).

27.5.2016 15:34
kniga

XXX.XXX.128.66

L(phi) napsal(a):
Pres tri tisice - to asi aj s uvodnym kurzom? Lebo inak to je tak polovica...
Ja teda dufam ze normalneho psa co uz ma nejake vysledky mi nikto nebude tlacit pred clenstvom do kurzu stat hodinu v rade medzi ostatnymi psami, to by dopadol :).

Uvodni kurz na Rybnicku 2000, na kralovoplskem myslim 1500, pak litr zapisne (v obouu KK), pak celnsvi na rok v jednom 1000 a v druhem 1500... paK jeste tisicovka zaloha na brigady (alůe to myslim jen v jednom z tech klubu)... secte te si to sam.

27.5.2016 15:37
kniga

XXX.XXX.128.66

Ale kdybych byla v Brne asi bych se zkusila domluvit na nakych splatkach ci tak, pokud by byla moznost na cvicak jezdit i ve ny kdy se to hodi me a ne jen ve vycvikove dny...

27.5.2016 15:44
kniga

XXX.XXX.128.66

tterezkaaa napsal(a):

A jak jste velci? :D Jestli bude mit v dospelosti pod 45 cm (vcetne) tak pojdte zksuit vycvik malych plemen. mame v Brne, eventuelnu u Brna jednou mesicne spolecne treninky, zadarmo! Vyasvetli vam jak cvicit specialni cviky atd...

27.5.2016 18:57
LájošM

XXX.XXX.14.251

Třeba v Kníničkách zaplatíte kolem 2 tisíc včetně brigád. A zkoušky KJB, Nároďáky i IPO pořádají. V Kr. Poli mají podobné ceny.

Přidejte reakci

Přidat smajlík