tapina
napsal(a):
Měls to vydržet do návratu. Mohls říct. Vykonal jsem pouť a prozřel jsem. Nyní mě následujte. Ale takhle. Ani těch 1000 nedáme!
P.S. myslím že už sis mohl všimnout, že jsem kverulant. Neví co chce a nedá pokoj, dokud to bedostane.
Ale tak. Tisícovka by byla fajn, což o to.
Tak můžete to tam dotáhnout. Budu to sledovat.
A nezlob, Jůlino. Viš, že většinou dostaneš přesně to, co chceš.
tapina
napsal(a):
V předchozím díle jste viděli:.
Sardulah se přiznala, že nepustí nikoho ke slovu. Ozvali se další její přítelkyně a společně si zanotovaly na téma 'My a sport". Vše ale začalo tím, že se většina přiznala ze sklerózy.
Jak to bude pokračovat dál, uvidíme v následujících dnech.
Aliens_II
napsal(a):
Sardulah se přiznala, že nepustí nikoho ke slovu. Ozvali se další její přítelkyně a společně si zanotovaly na téma 'My a sport". Vše ale začalo tím, že se většina přiznala ze sklerózy.
Jak to bude pokračovat dál, uvidíme v následujících dnech.
Bude ticho, protože si nikdo nebude moct vzpomenout, co vlastně chtěl říct.
pardon a jdu.
Zrzavci
napsal(a):
Bude ticho, protože si nikdo nebude moct vzpomenout, co vlastně chtěl říct.
pardon a jdu.
No oni načnou znova.
Např. " Už jsem Vám řikala, jak jsem hodila ty tři šipky". A nebo. '" Jak jsem z lesa, ve svém príma oblečku, vyhnala jelena šestnácteráka".
Takže netřeba utíkat.
Bude zase prča.
Sledujete epické veledílo o lásce a zradě, lidských osudech, příkořích i šťastných shledáních. S humorem sobě vlastním se pořadem jak červená nit táhne, ač skrytý, příběh chrtice a jejího člověka. Na pozadí tohoto jímavého příběhu vystupují jednotlivé postavy více či méně s hlavním příběhem nedouvisejícím. Zdánlivé téma stárnoucích bardů nevyúsťuje naprosto v nic. A proto se pohodlně usaďte se svým zařízením a plácejte s námi tento výtvor.
Aliens_II
napsal(a):
No oni načnou znova.
Např. " Už jsem Vám řikala, jak jsem hodila ty tři šipky". A nebo. '" Jak jsem z lesa, ve svém príma oblečku, vyhnala jelena šestnácteráka".
Takže netřeba utíkat.
Bude zase prča.
Vy předjímáte . Všechnu sklerózu házíte na rod ženský /hodila, vyhnala/ žádnej chlap sklerotik? to by mě překvapilo vzhledem k tomu, že muži si nepamatují nic - tedy myšleno podstatné věci - již tak zhruba od pěti let věku
tapina
napsal(a):
Sledujete epické veledílo o lásce a zradě, lidských osudech, příkořích i šťastných shledáních. S humorem sobě vlastním se pořadem jak červená nit táhne, ač skrytý, příběh chrtice a jejího člověka. Na pozadí tohoto jímavého příběhu vystupují jednotlivé postavy více či méně s hlavním příběhem nedouvisejícím. Zdánlivé téma stárnoucích bardů nevyúsťuje naprosto v nic. A proto se pohodlně usaďte se svým zařízením a plácejte s námi tento výtvor.
Tak to jsem tedy spadl tvrdě na zem. Hustý.
No věděl jsem, že na to máš. Ovšem, hmmm, to sedí.
Ale prrr, pokračujme.
Hlavně klid, ona děvčata to stejně nevydrží a Chomutov, Brno a další nám známá a neznámá místa a lidé opět příjdou se svým příběhem.
Zrzavci
napsal(a):
Vy předjímáte . Všechnu sklerózu házíte na rod ženský /hodila, vyhnala/ žádnej chlap sklerotik? to by mě překvapilo vzhledem k tomu, že muži si nepamatují nic - tedy myšleno podstatné věci - již tak zhruba od pěti let věku
Ovšem. Položme si otázku. Co je to podstatné. Esenciální, chcete-li.
Zrzavci
napsal(a):
Už jsem to i přiznal. Je to daleko horší, než u Vás. Pravdu tedy máte.
Aliens_II
napsal(a):
Už jsem to i přiznal. Je to daleko horší, než u Vás. Pravdu tedy máte.
Jistě, páč to mám za těch mnoho století dost nastudovaný Nezapomeňme ovšem vzít v úvahu, že u vás -tedy u mužů, proto píšu malé v - je to určitý obranný mechanismus, kterým se bráníte případným potížím
tapina
napsal(a):
Nejhorší je, když se chlap vzdá pod tíhou argumentů, které ani argumenty nejsou. Aby měl od ženské pokuj. Chlape, proč si jsi sem lezl? ;-) A já bych se tě vždycky tak zastala ;-).
Tak o své paměti jsem již psal. Tak teď už to zapírat nemůžu.
Tíha v tom nebyla.
Ale hezké věci si pamatujeme. A pamatuji. O tom žádna.
Takže určitě slibuju, že až se vrátím, tak si vzpomenu, kde že jsem to vlastně psal a chodil.
Jakože je nějaká snad iFauna, či co.
Aliens_II
napsal(a):
Tíha v tom nebyla.
Takže určitě slibuju, že až se vrátím, tak si vzpomenu, kde že jsem to vlastně psal a chodil.
Napiš si to za uši. Tam se jako správnej chlap nemeješ. Alína Ti to pak přečte.
Aliens_II
napsal(a):
Tíha v tom nebyla.
tak si vzpomenu,
tapina
napsal(a):
Ne prosím ne. Ale protože jsem tu byla první, zamlouvám si originál. P.S. naklonujete i Alínu? Nehodila by se nějaká genetická modifikace? Pro koho víc?
By mě zajímalo, kolik by se našlo zájemců o klon takového psa. Ty lovecké pudy jsou fakt husté. A používaní očí, jako primárního smyslu. Nevím, nevím. Originál je jen jeden.
Genetika je sice fajn, ale nejsem si jist, jestli je na to vhodná doba. I když se jedná pořád jen o mazlíčky.
Ale někde snad už to někdo dal. Co si tak matně vzpomínám.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak člověk tady jeden den není...a aby vás naháněl po všech čertech ...jen jsem to tu prolétla, večer to musím pořádně pročíst, tak jestli butete zde moc akční, tak bych mohla mít celý večer co dělat...
Aliens II
Tak o své paměti jsem již psal. Tak teď už to zapírat nemůžu
Ke všemu už (hlavně po ránu, neboť jsem noční tvor) špatně vidím a navíc celoživotně strašně rychle čtu, pochopitelně nepozorně, tak jsem v prvním rozpoložení viděla: "svoje paměti už jsem napsal."
Už jsem se chtěla hlásit o knihu a autogram.
Zdravím By mě zajímalo, kolik by se našlo zájemců o klon takového psa. Ty lovecké pudy jsou fakt husté. A používaní očí, jako primárního smyslu. - díky nechci, jednoho takového mám ten používá ale hodně i čich. Minule jsme přešli kolem kočky v trávě, která byla krásně vidět, čekala jsem, jestli si pes všimne. Nevšimnul, jsem si oddechla, nejednou potvora zavětřil a už jsem tušila, že ji najde. Jak se zavrtěl, kočka vystartovala a blbec za ní letěl až sousedům do zahrady(mají novostavbu, neoplocenou) Takže dostal pěkný sprdunk. Naštěstí nehrozí, že by ji chytil
Člověk odjede a tady se spí. No toto.
S úspěchem oznamuji první etapa 80km zdolána a to zcela bravurně. Natřel jsem všem, ehm. Byla to pecka.
Pokusím se vložit nějakou fotku.
Zatím se mějte, odcházím na zasloužené večerní pivko.
O Alíně info mám, že si dovolila i na koně. No to je zlé. Bude sní ještě hodně práce.
Dámička.

Aliens_II
napsal(a):
Člověk odjede a tady se spí. No toto.
S úspěchem oznamuji první etapa 80km zdolána a to zcela bravurně. Natřel jsem všem, ehm. Byla to pecka.
Pokusím se vložit nějakou fotku.
Zatím se mějte, odcházím na zasloužené večerní pivko.
O Alíně info mám, že si dovolila i na koně. No to je zlé. Bude sní ještě hodně práce.
Dámička.
Takže nejdřív gratulace ke zdolání první etapy...doufám, že vám dali žlutej drez (nebo jakou barvu má ten první cyklista v tour de france...teda ve vašem případě tour de itali..
A kdo spí?...my musíme makat...rukama!
Dva dny jsme v práci předělávali prodejnu a dnes jsem se rozhodla, že konečně rozřežu mladou břízu, co nám na podzim sejmul vítr...normálně to asi dělá v rodině chlap , ale toho mýho, tak poslat pro smrt, tak mě zapíšou do "ginesovky" pro nejdéle žijícího člověka.
Vypůjčila jsem si řetězovou pilu a myslela jsem, že udělám "hrc prc" a bude hotovo...lidi ruce mě bolí tak jako bych to řezala ručně...co vám budu povídat tvrdý jak štolverk...a manžílek, když dorazil dom a viděl mě v roli dřevorubce jen prohlásil, že březový dřevo je dobrý na topení, že neprská ...
Teď jsem před chvílí byla na zahradě a koukám na celým dvoře mám roztahaný polínka a klacíky...ale pesani jsou spokojený, konečně maj plno klacků na okus

to už je na knížku
se bude ale dobře spát.).

napsal(a):
to už je na knížku
se bude ale dobře spát.).
To nevim...píšu s vypětím všech sil...tedy zápěstí
Měl manžílek štěstí, že jsem za tu pilu nechala 2000,. zálohu...měla jsem sto chutí ho s ní přetáhnout po hlavě ...mu asi nikdo neřekl, že dráždit ženu s řetězovou pilou v ruce je jak dráždit hada bosou nohou

A ještě jedna perlička snad na pobavení...
V úterý ráno v sedum pouštím k nám do prodejny pracovníky, co nám přijeli smontovat novej nábytek na pokladnu...a já protože asi musím bejt vtipná za každou cenu říkám "Dobrý den (s úsměvem) a rozverně jsem dodala "Že nám to tady uděláte hezký, pane architekte "...no chlap na mě zůstal zírat, to už se jen nabízelo dodat "a když se něčemu divíte, tak alespoň zavřete hubu, Kelišová "..ale to už jsem si ani netroufla...měli brněnskou značku...lidi v Brně nedávají Slunce, seno...?...myslím, že pán bude mít taky veselou historky, bude všude vykládat, co maj v Chomutově na prodejně za střevo
napsal(a):
A ještě jedna perlička snad na pobavení...
V úterý ráno v sedum pouštím k nám do prodejny pracovníky, co nám přijeli smontovat novej nábytek na pokladnu...a já protože asi musím bejt vtipná za každou cenu říkám "Dobrý den (s úsměvem) a rozverně jsem dodala "Že nám to tady uděláte hezký, pane architekte "...no chlap na mě zůstal zírat, to už se jen nabízelo dodat "a když se něčemu divíte, tak alespoň zavřete hubu, Kelišová "..ale to už jsem si ani netroufla...měli brněnskou značku...lidi v Brně nedávají Slunce, seno...?...myslím, že pán bude mít taky veselou historky, bude všude vykládat, co maj v Chomutově na prodejně za střevo
Jestli něco bytostně nesnáším, tak jsou to chlapi nedůvtipní a postrádající smysl pro humor Nemám to ráda ani u ženských, ale takový chlap, to je katastrofa přímo...

RomčaJelča
napsal(a):
To máš pravdu.
Jo, ale brněnská značka - to je široký záběr...
Ano pravda...spíš mě překvapilo...mojí známí z moravy jsou naopak "bodřejší" než my češi...ale tahle skvadra byla fakt divná...
Dobrý večer děvčata. Dnes etapa 72km se startem v n. výšce 2200m n. m. a po 20 km s výšlapem do šíleného ůdolí do výšky 1820. Následoval sjezd ( max rychlost 68km/h) a pak už jen z kopce do cílové stanice. Výšlap jsme dali jen tři. Fakt magořina. Teplota na slunci přesahovala 30, spálil jsem se. Ano já vím holky. Chlap, no. Jsem úplně hotový, ale pivko večerní si neodpustím.
Fotky nahraji později.
Mějte se prima.
Aliens_II
napsal(a):
Dobrý večer děvčata. Dnes etapa 72km se startem v n. výšce 2200m n. m. a po 20 km s výšlapem do šíleného ůdolí do výšky 1820. Následoval sjezd ( max rychlost 68km/h) a pak už jen z kopce do cílové stanice. Výšlap jsme dali jen tři. Fakt magořina. Teplota na slunci přesahovala 30, spálil jsem se. Ano já vím holky. Chlap, no. Jsem úplně hotový, ale pivko večerní si neodpustím.
Fotky nahraji později.
Mějte se prima.
Bože...tohle bych nedělala, ani kdyby mi platili, natož tak zadarmo Na kole jezdím k smrti nerada, radši jdu pěšky. Asi to bude tím, že málokdy spěchám Pokud jo, tak jedu autem Já se ploužila zahradou a hledala si místa k pletí podle toho, kde byl zrovna stín, jak ten skunk či co to bylo, z Bohové musejí být šílení 2
Aliens_II
napsal(a):
Fotky nahraji později.
Mějte se prima.
Blázen.
Ať se Ti daří! Užij si to.
tapina
napsal(a):
Já se těším, až pošlapem s vozejkem a psíkama a Aliens sem hodí fotky. A někdo si řekne, Ty brďo, tady to vypadá skoro jak za Chomutovem. Hehe ty cajzli se snad docórali až na prigl! No bať. Aj toť bele. Ať vali i semu. Bo neni čas. A tak Hec je hec.
Ty potvoro, vím přesně, jak to myslíš. A jo. To dáme! Slibuju. Krůček pro krůčku.
Teď už padám spát, zítra prý dalších 70. Tak uvidíme. Info dám.
Pro milovníky cyklistiky a angličtiny taky.
http://www.ilovebicycling.com/cycling-jokes-what-cyclists-say-and-what-they-mean/.
tapina
napsal(a):
Pro milovníky cyklistiky a angličtiny taky.
http://www.ilovebicycling.com/cycling-jokes-what-cyclists-say-and-what-they-mean/.
Nezlob jó?

lesnížínka
napsal(a):
Bože...tohle bych nedělala, ani kdyby mi platili, natož tak zadarmo Na kole jezdím k smrti nerada, radši jdu pěšky. Asi to bude tím, že málokdy spěchám Pokud jo, tak jedu autem Já se ploužila zahradou a hledala si místa k pletí podle toho, kde byl zrovna stín, jak ten skunk či co to bylo, z Bohové musejí být šílení 2
S tou zahradou to mám taky tak...já tedy trochu rozdíl v tom, že mám přesně lokalitu, která se musí vyčistit...ale já vím, že stín je tam až v půl šestý večer ...no takže vlastně celej den nemůžu nic dělat

Aliens_II
napsal(a):
Fotky jsem si prohlédla...takhle z gauče v obýváku vypadaj super
Né vážně je to paráda...mě spíš děsí to "do kopce a z kopce"...já radši lehce rovinku
lesnížínka
napsal(a):
To byl medojed kapský, sympatické to zvířátko :).
Aliens_II
napsal(a):
Tak dnes hotovo. Další etapa.62 km. Docela klidná trasa. Jen se muselo dosti šlapat a byyl protivítr. No s tím to mám o dost těžší. Vedro děs, ale už je hotovo.
Fotky přídám opět později.
Hodně štěstí všem, zítra poslední jízda a hurá domů.
My tu ve středočechách zažili dnes krásné krupobití. Silný vítr. Ale teplý. Jistě jste nám to poslali ;-) alína pak bude vyprávět Užijte si to pořádně!

Dobrý večer.)
Hlásím kroupy i na severu..
Aliene, trošku provokace, co

fikovnice
napsal(a):
Hlásím sucho, sucho a sucho. Češi jsou škrti!
tss

napsal(a):
Dobrý večer.)
Hlásím kroupy i na severu..
Aliene, trošku provokace, co
U nás na severu dnes odpolko jen pár kapek, k večeru hřmělo, ale nic a teď lehce prší...teta bydlí kousíček od Berouna, prý jí kroupy pomlátily rajčata a na borůvkách nezbylo žádný listí, ale ne dnes, tak nevím, zda včera nebo ještě před tím...

Aliens_II
napsal(a):
Tak pár snímků, pro spestření.
Ježíš, tady je to hezký jako v Krumlově...

fikovnice
napsal(a):
Tak já se hlásím ke smyslu pro humor k jako tomu nejesenciálnějšímu koření života! Brňačka jedna...jsem!
Tak možná chlapi, byť s moravskou SPZ byli čeští suchaři
Ha, tak já na všech fotkách hledám vyflusnutého sluncem osmahnutého kolaře, i jsem se dívala, jestli to nevzal někde přes ty zasněžené vrcholy na skůtru a ono stále nic...pche, to se pak dobře vytahuje.
A jak ti, my ubohé doma u PC sedící, máme věřit, že tam fakt jsi, hm?
Holky, kdo chce vidět autentické foto?
noemi
napsal(a):
Ha, tak já na všech fotkách hledám vyflusnutého sluncem osmahnutého kolaře, i jsem se dívala, jestli to nevzal někde přes ty zasněžené vrcholy na skůtru a ono stále nic...pche, to se pak dobře vytahuje.
A jak ti, my ubohé doma u PC sedící, máme věřit, že tam fakt jsi, hm?
Holky, kdo chce vidět autentické foto?
A je to tady!

Za dobrotu na faunu, Aliens_II, amen :D.
Aliens_II
napsal(a):
Zde, pár snímků. Hotovo. Konečná.
Jedno vám upřimně závidím, strašně rád fotím dravé vody.

Bezva. Venku prší a tady brečí chlapi
Arni
napsal(a):
Ano, cestou na Barborku.
Jasně - o žluté značce ;-), tam to mám moc ráda. Taky jsem se tam snažila fotit, ale manuální nastavení je pro mne španělská vesnice.
Vloni nás tam chytila taková bouřka, že jsme to potupně vzali dolů vrchem po modré. Údolíčkem dokonce nešla ani skupina omladiny, kterou jsme cestou potkali.
Sprška to byla pořádná - pes navíc šílel z bouřky, z turistického chodníku byl rázem potok.
Dole v KS samozřejmě sucho, a my jako zmoklé slípky doslova do poslední nitky...ale i jako vodník jsem stopla auto , dokonce nabídli, že vezmou i psa (ale toho jsem nechala pochodovat pěšky po asfaltu s manželem od sestřenice směr Malá Morávka) a zavezli mě až do Karlova k autu ... občas člověk potká super lidi.
Aliens_II
napsal(a):
Těším se na feňuli. Sakra. Chyběla mi. To je děs. Ale byl jsem fakt v klidu, když člověk ví, že je o ni dobre postaráno. Ale nejedla moc prý. Bohužel.
Vůbec se nedivím. Já jsem na dovolenou bez feňule jela jen jednou...a již nikdy více.
Vrhala jsem se na každého psa, kterého jsme potkali...a od té doby jezdí všude s námi.
Pes bývá během dovči u taťky. Ten mi pak hlásí, že se moc nevyspal, protože Bax v noci chrápal...a na radu, že na něj měl houknout, prý - nechtěl jsem ho budit .
Doufám, že Vaše setkání bude bouřlivé ;-) ;-) ;-).
noemi
napsal(a):
Vůbec se nedivím. Já jsem na dovolenou bez feňule jela jen jednou...a již nikdy více.
Vrhala jsem se na každého psa, kterého jsme potkali...a od té doby jezdí všude s námi.
Pes bývá během dovči u taťky. Ten mi pak hlásí, že se moc nevyspal, protože Bax v noci chrápal...a na radu, že na něj měl houknout, prý - nechtěl jsem ho budit .
Doufám, že Vaše setkání bude bouřlivé ;-) ;-) ;-).
Bude no. Oni neolizují, ale radost mají šílenou.
Snad se mnou bude mluvit, když jsem ji na 4 dny dal pryč.
Těším se na ráno.
A ano. Jeseníky všem moc doporučuji. Nádhera. Drsný kraj, drsní lidé a zubaté žáby.
A trochu sarkasmu. Kančí hory, kde se ani praseti nedaří.
A světe div se, pan pisatel, tedy osoba má, se tam narodila.
noemi
napsal(a):
Jasně - o žluté značce ;-), tam to mám moc ráda. Taky jsem se tam snažila fotit, ale manuální nastavení je pro mne španělská vesnice.
Vloni nás tam chytila taková bouřka, že jsme to potupně vzali dolů vrchem po modré. Údolíčkem dokonce nešla ani skupina omladiny, kterou jsme cestou potkali.
Sprška to byla pořádná - pes navíc šílel z bouřky, z turistického chodníku byl rázem potok.
Dole v KS samozřejmě sucho, a my jako zmoklé slípky doslova do poslední nitky...ale i jako vodník jsem stopla auto , dokonce nabídli, že vezmou i psa (ale toho jsem nechala pochodovat pěšky po asfaltu s manželem od sestřenice směr Malá Morávka) a zavezli mě až do Karlova k autu ... občas člověk potká super lidi.
Tak to focení chce stativ, stoupnout si do vody, zatížit petkou plnou vody. Dát malou dírku jako clonu a ta závěrka se pohybuje kolem třiceti sekund podle světla. Malá Morávka to nejdelší vesnice jakou znám. Buřinu jsme zažili na Malé Fatře, to byl taky mazec.
Arni
napsal(a):
Tak to focení chce stativ, stoupnout si do vody, zatížit petkou plnou vody. Dát malou dírku jako clonu a ta závěrka se pohybuje kolem třiceti sekund podle světla. Malá Morávka to nejdelší vesnice jakou znám. Buřinu jsme zažili na Malé Fatře, to byl taky mazec.
Ha, tak na Malé Fatře jsem v bouřce volala HZS, co máme dělat. Blesky lítaly mezi Malým a Velkým Kriváněm a my zrovna mezi nimi. Chvilku jsme si sedly a známá, ať jo nejsme izolované, si o mě opřela turistickou hůlku - já na vývrat .
Nejprve jsme šly směrem na Pekelník, pak jsme se rozhodly vrátit a vzaly jsme to přes Chrapáky a Dolinou za Kraviarskym...asi nemusím říkat, kolikrát jsem cestou spadla . Dokonce se mi podařilo ohnout i turistickou hůlku
Nakonec jsme stoply autobus z Vrátné, řidič protivný - že si nemám ani sedat .
Pak další komplikace...v životě jsem nepřijela z hor tak naštvaná .
Ale už mě to pomalu po 4 letech přešlo... hory mám asi fakt ráda...stejně moc jako psy ..
noemi
napsal(a):
Ha, tak na Malé Fatře jsem v bouřce volala HZS, co máme dělat. Blesky lítaly mezi Malým a Velkým Kriváněm a my zrovna mezi nimi. Chvilku jsme si sedly a známá, ať jo nejsme izolované, si o mě opřela turistickou hůlku - já na vývrat .
Nejprve jsme šly směrem na Pekelník, pak jsme se rozhodly vrátit a vzaly jsme to přes Chrapáky a Dolinou za Kraviarskym...asi nemusím říkat, kolikrát jsem cestou spadla . Dokonce se mi podařilo ohnout i turistickou hůlku
Nakonec jsme stoply autobus z Vrátné, řidič protivný - že si nemám ani sedat .
Pak další komplikace...v životě jsem nepřijela z hor tak naštvaná .
Ale už mě to pomalu po 4 letech přešlo... hory mám asi fakt ráda...stejně moc jako psy ..
Nás to chytlo na horných dierach cestou na Rozsutec, naštěstí jsme měli ubytování ve Štefanové tak to bylo kousek zpět. Štefanou doporučuji, z tama je to všude kousek
Vratná dolina, Tiesnavy. Horni i dolni diety. Neděláme velké tůry.
Arni
napsal(a):
Nás to chytlo na horných dierach cestou na Rozsutec, naštěstí jsme měli ubytování ve Štefanové tak to bylo kousek zpět. Štefanou doporučuji, z tama je to všude kousek
Vratná dolina, Tiesnavy. Horni i dolni diety. Neděláme velké tůry.
Smích - tam to znám, byla jsem hodněkrát...dokonce jsem se tam v roce 2011 i svezla rakouským vozíkem.
Se mně totiž podařilo při focení v vrcholu Velkého Rozsutce fotit tak zapáleně, že jsem přehlédla kámen v chodníčku k vrcholovému kríži, dopadla jsem krásně na objektiv foťáku.
Po svačině jsem zjistila, že mi krapet nefunguje koleno, ale "statečně" jsem za cca 3 hodiny dokulhala do sedla Medzirozsutce. Pak už bych to asi časově za světla dál nestihla, noha taky nic moc. Už cestou jsme byla domluvená s HZS, že uvidím, jestli dojdu do Štefanové k autu... jsem samozřejmě nedošla.
Domů jsme dorazily v noci, kamarádka to odřídila za mne, zavezla mě rovnou na rentgen.
A diagnoza vyřčená o půlnoci mooooooc hezká - zlomené koleno .
fikovnice
napsal(a):
Hlásím sucho, sucho a sucho. Češi jsou škrti!
Hlásím, že Češi nám včera na Moravu poslali pohromu! V tak šíleným lijáku - mosty zatopené, silnice zatopené, pole vyplavená, blesky šlehající oblohu až celá zářila - tak tedy v něčem takovým jsem snad v životě nejela. Taky jsem chytla aquaplanning - auto na chvíli neovladatelné - humus. Tak už si přestávám stěžovat na sucho...

Aliens_II
napsal(a):
Zde, pár snímků. Hotovo. Konečná.
A jak se jmenuje ta kráva?...Prostě kráva?...A můžu jí říkat Jitko?...Jitko, krávo!

Aliens_II
napsal(a):
Bude no. Oni neolizují, ale radost mají šílenou.
Snad se mnou bude mluvit, když jsem ji na 4 dny dal pryč.
Těším se na ráno.
A ano. Jeseníky všem moc doporučuji. Nádhera. Drsný kraj, drsní lidé a zubaté žáby.
A trochu sarkasmu. Kančí hory, kde se ani praseti nedaří.
A světe div se, pan pisatel, tedy osoba má, se tam narodila.
Chrťák s náma mluvil (ale zase na druhou stranu byl to chlap)...radost měl šílenou, vydržel kolem nás asi deset minut chodit a vrtět ocasem a dokonce se s námi POMAZLIL...dobrovolně! No a pak už si zase lehl na sedačku a byl prostě jenom rád, že je s rodinkou...ale to klasické, že by vám pes skákal na hlavu to teda rozhodně nebylo...
Teď naopak i když jdu před branku vyndat popelnici, tak jsem okamžitě náležitě přivítána...né teda skákáním na hlavu (skákat nesmí) ale nadšení je veliké, převeliké
fikovnice
napsal(a):
Hlásím, že Češi nám včera na Moravu poslali pohromu! V tak šíleným lijáku - mosty zatopené, silnice zatopené, pole vyplavená, blesky šlehající oblohu až celá zářila - tak tedy v něčem takovým jsem snad v životě nejela. Taky jsem chytla aquaplanning - auto na chvíli neovladatelné - humus. Tak už si přestávám stěžovat na sucho...
A u nás ve Slezsku jen lehounký krátký deštík . Po bramborami je stále suchá hlína, totéž pod stromy a ostatními kytkami...chjo.
Navíc - dnes totální sauna, vedro, vlhkost vzduchu 60%, slunko se klube, ale naplno nesvítí.
noemi
napsal(a):
A u nás ve Slezsku jen lehounký krátký deštík . Po bramborami je stále suchá hlína, totéž pod stromy a ostatními kytkami...chjo.
Navíc - dnes totální sauna, vedro, vlhkost vzduchu 60%, slunko se klube, ale naplno nesvítí.
Zlínsko hlásí nad ránem déšť, zahrada zalita
Sparno, polojasno vítr od jihu.

Zdar děcka ;-) počasí je všude stejné - zavážu tkaničky, začne lejt. pes: si upadla ne.
takže, zprávy o počasí nezájem. hoďte fotky
Ještě přidám poznatky z cest ohledně hafanů a ITA. Převážně jsme se pohybovali ve vysokohorském terénu a psi, kteří převažovali, byli jednoznačně kříženci. Labíci, NO, nic extra. Pár borderek, taky jsem viděl nádherného belgického ovčáka, nějaký dědula ho tam měl. A jednou jsem viděl překrásného staforda. Ve městech jednoznačně převažovala plemena malá. Jo a molosové nikde. Pastevci, jako na službu ani jeden. A to jsem viděl i sto kusová stáda ovcí, mezi nimi oslové a psi nikde. Kravky chodí tak nějak automaticky, stejné to je ve všech alpských zemích, cinkají zvony a ráno šup do kopců a k večeru dolů na podojení domů. Naprosto zcela automaticky.
Jo a ještě něco. Hovna se nesbírají. A to ani ve městech. Koše ani jeden, sáčky nikde. Venčila dámička tři veverky, hop na trávník, šup a nic.
Ale všude čisto. Tak nevím.
Jo a volně běhajícího psa, jsem nikde neviděl.
Asi máte i jiné zkušenosti, jen jsem přidal, co jsem v té rychlosti mohl stihnout vidět.

Aliens_II
napsal(a):
Ještě přidám poznatky z cest ohledně hafanů a ITA. Převážně jsme se pohybovali ve vysokohorském terénu a psi, kteří převažovali, byli jednoznačně kříženci. Labíci, NO, nic extra. Pár borderek, taky jsem viděl nádherného belgického ovčáka, nějaký dědula ho tam měl. A jednou jsem viděl překrásného staforda. Ve městech jednoznačně převažovala plemena malá. Jo a molosové nikde. Pastevci, jako na službu ani jeden. A to jsem viděl i sto kusová stáda ovcí, mezi nimi oslové a psi nikde. Kravky chodí tak nějak automaticky, stejné to je ve všech alpských zemích, cinkají zvony a ráno šup do kopců a k večeru dolů na podojení domů. Naprosto zcela automaticky.
Jo a ještě něco. Hovna se nesbírají. A to ani ve městech. Koše ani jeden, sáčky nikde. Venčila dámička tři veverky, hop na trávník, šup a nic.
Ale všude čisto. Tak nevím.
Jo a volně běhajícího psa, jsem nikde neviděl.
Asi máte i jiné zkušenosti, jen jsem přidal, co jsem v té rychlosti mohl stihnout vidět.
No tak to je velmi zajímavé...já jsem takovej přímořskej pecivál, takže toho moc z dovolený krom moře nevidim (ale zase tam se vydržím cachtat celej den)...v Chorvatsku jsem tedy moc psů neviděla...ve městě také spíš malé psy a je pravda, že vždy na vodítku...těžko říct jestli je to zvyk a nebo nějaká vyhláška, cestovali jsme vždy autem a ještě než bývala dálnice, tak se jezdilo těma vesnicema, kolikrát jsme zůstali stát v zácpě a když si to vemu zpětně, tak jsem nikde na dvorech psy neviděla, ale je možný, že jsou v tom jejich klimatu zalezlí...ani u ovcí v horách si nepamatuju, že bych nějakýho psa vůbec viděla, abych pravdu řekla, tak nejvíc psů tam měli turisti..
A jinak, co Alína? Jaké bylo shledání?...teda jestli už jste dorazil dom, nějak se teď lehce ztrácím v čase...

Aliens_II
napsal(a):
Ano. Ano. Dnes brzy ráno. Přivítání pecka. Lítala, skákala a chtěla snad do náruče. Hlídání střídavě oblačno. No je komplikovaná a zkušený pejskař by to dal asi lépe.
Ale vše v pohodě.
No tak huráááá...jsem snad ráda i za ní, že má pánečka konečně zase doma
napsal(a):
No tak huráááá...jsem snad ráda i za ní, že má pánečka konečně zase doma
Páneček je také moc rád. A že už je doma. A poslouchá to trdlo. Nějak jako víc. Jsem zvědav, jak dlouho ji to vydrží. Teď už kudlankuje a hajluje. Tákže je spokojená.
Ale to že víc poslouchá může být i tím vedrem.

Aliens_II
napsal(a):
Páneček je také moc rád. A že už je doma. A poslouchá to trdlo. Nějak jako víc. Jsem zvědav, jak dlouho ji to vydrží. Teď už kudlankuje a hajluje. Tákže je spokojená.
Ale to že víc poslouchá může být i tím vedrem.
Nebo do té doby než zase začnete víc poslouchat vy

Aliens_II
napsal(a):
To je krása u ďasa. Máme hezkou zem.
Nejhezčí. Všude dobře, doma.. s psí tlamou na tváři dvakrát tak.

napsal(a):
Komu prší - obr.1
Obr.2 důkaz místo slibů - i hrášku se tu líbí.
Tak u nás se daří nejen hrášku, máme i trošku rebarbory na koláč.

Aliens_II
napsal(a):
Tak to máme štěstí. My jsme poděs a nehodní.
Takový normální pes, ne

Aliens_II
napsal(a):
Co je v tomto světě normální?
Jsou z nich lidi. A to mě děsí.
Co je v tomto světě normal mě nijak zvlášť nezajímá. Moje psice si ze mne utahuje, držkuje, předvádí se, často dělá, že v životě neslyšela žádný povel..Ráno ona: sedíc na židli, podívala se na mne, lízla si kafe..Já: v šoku, chytající se futer, pravím: "Co prosím ?" Ona: uši dá vzad, nosánek vzhůru, zaklepe ocáskem, celá se rozvrtí a nasadí úsměv. Tak co s ní mám dělat ?
Normální = osobnost ;-)
Nezbyde nic než "pocéééém"

napsal(a):
Co je v tomto světě normal mě nijak zvlášť nezajímá. Moje psice si ze mne utahuje, držkuje, předvádí se, často dělá, že v životě neslyšela žádný povel..Ráno ona: sedíc na židli, podívala se na mne, lízla si kafe..Já: v šoku, chytající se futer, pravím: "Co prosím ?" Ona: uši dá vzad, nosánek vzhůru, zaklepe ocáskem, celá se rozvrtí a nasadí úsměv. Tak co s ní mám dělat ?
Normální = osobnost ;-)
Jooo, tak přesně takhle to se mnou koulí moje feňule...bohužel potvora na to přišla, že "po zlým" tzn. že na mě řve, nic nepořídí, ale její roztomilosti nemohu odolat a když se i snažím být "přísná" a odolávám, tak začne dělat srandovní ksichty, natáčet hlavu ze strany na stranu, to se pak neudržím a začnu se smát...no a kárejte psa, když se smějete... ...
napsal(a):
Normální = osobnost ;-)
Kafe že prej pro psy a kočky nevhodné. Na to bacha.
Jednu dobu jsem měla 7 koček. Večer, k učení, jsem si dala schládnout kávu na parapet - a neměla jsem nic. Říkala jsem si, seš snad blbá, nebo přetažená, tak druhej pokus. Prázdno. Prej máme doma skřítky. To určitě. Páni, ale káva to byla kvalitní - ale zvládly by to i bez kávy - bitky a lítání. Ven a domů ve stonásobné rychlosti
Ale při pohledu na hrneček nikdy žádná kočka nezastižena. Mlíko do misky - to kočky nepijou, pohled: ženská neblázni!
Tak dneska máme variantu kocour fena - pravidelně uklizeno co bylo dýl než 5s volně ložené a oba vzorně chrní v pelechu. Co vzorně. Roztomiloučce a sladce. Strašně tvrdý spánek. I chrápáníá občas nafixlujou. Když nadávám, kocour se musí stráášně protahovat po tom dlouhém spánku, ale tuše hněv, dekuje se nenápadně polehoučku pryč. Fena se otoči na druhý bok s výrazem nebuďte mě ještě.
Skřítci se přestěhovali se mnou.

tapina
napsal(a):
Jednu dobu jsem měla 7 koček. Večer, k učení, jsem si dala schládnout kávu na parapet - a neměla jsem nic. Říkala jsem si, seš snad blbá, nebo přetažená, tak druhej pokus. Prázdno. Prej máme doma skřítky. To určitě. Páni, ale káva to byla kvalitní - ale zvládly by to i bez kávy - bitky a lítání. Ven a domů ve stonásobné rychlosti
Ale při pohledu na hrneček nikdy žádná kočka nezastižena. Mlíko do misky - to kočky nepijou, pohled: ženská neblázni!
Tak dneska máme variantu kocour fena - pravidelně uklizeno co bylo dýl než 5s volně ložené a oba vzorně chrní v pelechu. Co vzorně. Roztomiloučce a sladce. Strašně tvrdý spánek. I chrápáníá občas nafixlujou. Když nadávám, kocour se musí stráášně protahovat po tom dlouhém spánku, ale tuše hněv, dekuje se nenápadně polehoučku pryč. Fena se otoči na druhý bok s výrazem nebuďte mě ještě.
...moje fena dá se říct nemůže vidět na stolku hrnek...jakýkoliv nehlídaný obsah hned vypije...tak dlouho chodí okolo a čeká až se nebude nikdo koukat až se jí to povede, moc dobře ví, že pak už jí to nechám dopít, kdo by to taky po ní pil...když přijdu a hrnek vypitej, tak přesně vím, zda to byla fena nebo pes...feňule inteligentně vypije a i těch pár kapiček co nacintá tak precizně slízne...zatímco pes defakto přemístí při pití z hrnku celý jeho obsah na stůl...no holt mu nenarostly blatníky
napsal(a):
...moje fena dá se říct nemůže vidět na stolku hrnek...jakýkoliv nehlídaný obsah hned vypije...tak dlouho chodí okolo a čeká až se nebude nikdo koukat až se jí to povede, moc dobře ví, že pak už jí to nechám dopít, kdo by to taky po ní pil...když přijdu a hrnek vypitej, tak přesně vím, zda to byla fena nebo pes...feňule inteligentně vypije a i těch pár kapiček co nacintá tak precizně slízne...zatímco pes defakto přemístí při pití z hrnku celý jeho obsah na stůl...no holt mu nenarostly blatníky
Nejlepší byl vořech, co jsme ho měli před lety. Sežral celé kuře, vánočku a dědovi vypil půlitr piva. Zalezl do sklepa a tak tvrdě usnul (po tom pivu asi), že jsme si mysleli, že je tuhej. Ale pak už nikdy nic neukradl. Asi se poučil, chudák.

tapina
napsal(a):
Nejlepší byl vořech, co jsme ho měli před lety. Sežral celé kuře, vánočku a dědovi vypil půlitr piva. Zalezl do sklepa a tak tvrdě usnul (po tom pivu asi), že jsme si mysleli, že je tuhej. Ale pak už nikdy nic neukradl. Asi se poučil, chudák.
No to se divím, že to ve zdraví přežil...
napsal(a):
To máte asi naše dvojče - náš NO se neumí - prostě neumí napít z misky tak, aby nenacintal ještě tak 30-100 cm od misky. A občas to vylepší ještě o to, že sedím a mazlím čubu a on se jde napít a naběhne na mě, takže mám pocintanou celou nohu. No, ale zlobte se na něj, když nahodí nevinej výraz a chce dávat pusinky (v jeho podání oblíznu ti půlku obličeje a ty buď šťastná, že tě mám tak rád!).

lavacca
napsal(a):
To máte asi naše dvojče - náš NO se neumí - prostě neumí napít z misky tak, aby nenacintal ještě tak 30-100 cm od misky. A občas to vylepší ještě o to, že sedím a mazlím čubu a on se jde napít a naběhne na mě, takže mám pocintanou celou nohu. No, ale zlobte se na něj, když nahodí nevinej výraz a chce dávat pusinky (v jeho podání oblíznu ti půlku obličeje a ty buď šťastná, že tě mám tak rád!).
Jo tak pusinky dáváme stejný...jinak, když jsem si tyhle psy pořídila, tak měli vodu normálně v misce, jak rostli a jak pesan víc a víc cintal, tak jsme misku změnili na třílitrový kyblík...tam pes musí strčit hlavu a tím pádem nacintá "jen" to co mu vykape-vyteče z pusinky, když od kyblíku odchází ...

tapina
napsal(a):
Vím, vím, nevhodné.
Ale když dnes bylo tak krásně, aj ten pohled, nevynadáš prostě ;-)
Tak jsem ráda, že netrpím bludy, že chrápání meg fixluje. Vždy, když mi leží na místě.
lavacca
napsal(a):
Tak na pinče určitě nemá. Nejen že nacintají okolo misky široko daleko, ale po napití si musí utřít tlamičku do nejbližšího člověka. Pokud se napijí po sobě obě trpasličí a po nich němcová, stačí pár krát máchnout hadrem a je celá kuchyň vytřená.
noemi
napsal(a):
Tak koukám, že ten přívalák chytl jen malý úsek ČR. Konkrétně mám na mysli Blanensko - tam to byl fakt děs!
lavacca
napsal(a):
Jojo, ta naše taky cintá... ještě metr od misky.
napsal(a):
Jo tak pusinky dáváme stejný...jinak, když jsem si tyhle psy pořídila, tak měli vodu normálně v misce, jak rostli a jak pesan víc a víc cintal, tak jsme misku změnili na třílitrový kyblík...tam pes musí strčit hlavu a tím pádem nacintá "jen" to co mu vykape-vyteče z pusinky, když od kyblíku odchází ...
Tak u nás se pije z kyblíku o obsahu 5 litrů, ale i tak toho umí spoustu vycintat přímo z huby mimo kyblík a misku, co je okolo, aby to nejhorší zachytila.
Je fakt, že on je to "vodník černý obecný", takže se není čemu divit - vždy mu žertem říkám, že věděl, kam se v necelých 9 měsících nastěhovat - máme na zahradě velké jezírko, takže jak se udělá hezky, je několikrát denně naložený ve vodě. Plus ještě takhle cintá z misky, aby si té vody užili i ostatní.
lavacca
napsal(a):
Tak u nás se pije z kyblíku o obsahu 5 litrů, ale i tak toho umí spoustu vycintat přímo z huby mimo kyblík a misku, co je okolo, aby to nejhorší zachytila.
Je fakt, že on je to "vodník černý obecný", takže se není čemu divit - vždy mu žertem říkám, že věděl, kam se v necelých 9 měsících nastěhovat - máme na zahradě velké jezírko, takže jak se udělá hezky, je několikrát denně naložený ve vodě. Plus ještě takhle cintá z misky, aby si té vody užili i ostatní.
To je ovšem krasavec! Moc pěkný.
A tohle je foto 2.den po příjezdu k nám po zjištění, že máme jezírko, kde se bude moct dle libosti cachtat. Ten výraz asi mluví za vše.
napsal(a):
No to se divím, že to ve zdraví přežil...
Moje kámoška měla psa alkoholika. Nutno dodat, že to z něj asi vypěstovala ona. On chtěl prostě všechno, co měli druzí. Když kámoška jedla syrovou cibuli, tak se mohl umlátit po syrové cibuli. Když pila pivo, chtěl pes pivo...

lavacca
napsal(a):
Lavacca, máte krásného pejska.

lavacca
napsal(a):
A tohle je foto 2.den po příjezdu k nám po zjištění, že máme jezírko, kde se bude moct dle libosti cachtat. Ten výraz asi mluví za vše.
Krásný pes - hotový Černý Bart.
Vím odtud, že máte většinou nechtěňátka. Takového fešáka ( určitě i hodného ) taky někdo odložil ?
napsal(a):
Krásný pes - hotový Černý Bart.
Vím odtud, že máte většinou nechtěňátka. Takového fešáka ( určitě i hodného ) taky někdo odložil ?
Přímo neodložil, i když... museli jsme uspat vlčí špicku kvůli rakovině mléčné žlázy a já už tou dobou přemýšlela, že by se mi jako další pes líbil černý NO - s PP, aby byl nějaký jakýsi předpoklad, že bude mít klouby ok a pracáka, aby neměl ten seseknutý zadek... cca po týdnu jsem tak sedla k netu a jala se hledat štěndo, když tu na mě vyskočila nabídka : "Nabízím za symbolickou cenu.8 měsíců starého pejska s PP, velmi pěkný, vyrovnaný, základní poslušnost. Do dobrých rukou. Ideální na hlídání domku. Spěchá.Cena 4000.-".
- no, znělo to pěkně. Tak jsem s paní mluvila - prý si ho nechávala do chovu, ale teď se jí už pokrevně nehodí (no, už to mi bylo trochu divný, ale budiž), máma pro něj pak s bráchou jeli, že se na něj mrknou a když bude vše ok, tak ho přivezou...no, přivezli hubenýho klučíka, co smrděl močí (byl zavřený v kotci, prej jak ho vypustila paní, tak lítal jak čára okolo), šmatlal na zadní nohu /což sem tam tu nohu trochu povolí i teď po skoro 2 letech/, atd. Dle popisu má paní malý dvorek, na tom spousta kotců - inu, psi jdou ven asi jen na cvičák a zase zpět. :( Takže následovalo koupání, vyčesání hnusných zrzavých chlupů, seznámení s našima psama, což bylo hnedka a vykrmování, učení chození na vodítku /hrozně tahal/, apod. Z povelů uměl jenom sedni, trochu lehni, jinak nepolíben (když se máma zeptala, co za povely umí, abych po něm nechtěla, co nezná, tak prej chovatelka "jé, to se musím podívat do papíru" ). Dle videa na youtube ho měla do 3 měsíců chovatelka doma (bydlí kousek od Prahy) a pak už je očkován někde u Tábora, takže dle mýho jí ho prostě někdo vrátil. A nemohla ho pořádně udat, protože původně byl inzerován za 8 tisíc a pak to stáhla na půlku...skoro bych tipla, že tam někdo dojel, zkouknul ho a řekl, že to si za ty peníze koupí štěně a nazdar... taky jsem mámě v první chvíli řekla, proč ho brala, když viděla, v jakém je stavu, ale koukla na mě "ale já ho tam nemohla nechat"...bál se ze začátku chlapů, koštěte, hlídat (štěkat) začal až skoro po 6 měsících u nás. Suma sumárum mám v podstatě zachráněnýho psa za 4 tisíce no.. Ale miluju ho a nedala bych ho za nic na světě. ♥.

lavacca
napsal(a):
No hezký, ještě že nemáme jezírko...moji pesani sice vodu nemusí, ale čvachtat si packy je moc baví, myslím, že kdyby byli zvyklí od štěňat tak by se asi cachtat naučili...
Kdysi moje feňule NO taky vodu milovala, chodili jsme...když bylo počasí...každý den plavat, kdyby měla jezírko na zahradě, tak by byla na tuty nejšťastnější...
Moji pesové maj na zahradě takové to dětské plastové pískoviště...takže takový minibazének (větší miska na pití)...fena vždycky jde namočí si v něm nohy, ale pak nevím proč musí jít pod keř a otírat se chvíli o větve, jenže pod keřem je hlína a ta se jí nalepí na ty mokrý packy...takže si je musí jít zase umýt...ale pak zas musí pod ten jalovec-nebo co to je...no a pak má zas špinavý packy ...minule šla takhle šestkrát...

fikovnice
napsal(a):
Moje kámoška měla psa alkoholika. Nutno dodat, že to z něj asi vypěstovala ona. On chtěl prostě všechno, co měli druzí. Když kámoška jedla syrovou cibuli, tak se mohl umlátit po syrové cibuli. Když pila pivo, chtěl pes pivo...
No u nás to samé...kdybych jedla s prominutím ho... tak ho budou chtít taky...ze psů nejsou alkoholici jen díky tomu, že jsme v podstatě abstinentská rodina

noemi
napsal(a):
Já ho ani jíst nemusím a psi si ho dají sami .
...taky se nám (myslím psy ne sebe) to dřív občas stávalo...pak jsme z toho tak nějak vyrostli..nebo jestli to bylo, tím že něco chybělo v krmení...těžko říct

Nespěte ;-) Úžasný víkend všem

lavacca
napsal(a):
Přímo neodložil, i když... museli jsme uspat vlčí špicku kvůli rakovině mléčné žlázy a já už tou dobou přemýšlela, že by se mi jako další pes líbil černý NO - s PP, aby byl nějaký jakýsi předpoklad, že bude mít klouby ok a pracáka, aby neměl ten seseknutý zadek... cca po týdnu jsem tak sedla k netu a jala se hledat štěndo, když tu na mě vyskočila nabídka : "Nabízím za symbolickou cenu.8 měsíců starého pejska s PP, velmi pěkný, vyrovnaný, základní poslušnost. Do dobrých rukou. Ideální na hlídání domku. Spěchá.Cena 4000.-".
- no, znělo to pěkně. Tak jsem s paní mluvila - prý si ho nechávala do chovu, ale teď se jí už pokrevně nehodí (no, už to mi bylo trochu divný, ale budiž), máma pro něj pak s bráchou jeli, že se na něj mrknou a když bude vše ok, tak ho přivezou...no, přivezli hubenýho klučíka, co smrděl močí (byl zavřený v kotci, prej jak ho vypustila paní, tak lítal jak čára okolo), šmatlal na zadní nohu /což sem tam tu nohu trochu povolí i teď po skoro 2 letech/, atd. Dle popisu má paní malý dvorek, na tom spousta kotců - inu, psi jdou ven asi jen na cvičák a zase zpět. :( Takže následovalo koupání, vyčesání hnusných zrzavých chlupů, seznámení s našima psama, což bylo hnedka a vykrmování, učení chození na vodítku /hrozně tahal/, apod. Z povelů uměl jenom sedni, trochu lehni, jinak nepolíben (když se máma zeptala, co za povely umí, abych po něm nechtěla, co nezná, tak prej chovatelka "jé, to se musím podívat do papíru" ). Dle videa na youtube ho měla do 3 měsíců chovatelka doma (bydlí kousek od Prahy) a pak už je očkován někde u Tábora, takže dle mýho jí ho prostě někdo vrátil. A nemohla ho pořádně udat, protože původně byl inzerován za 8 tisíc a pak to stáhla na půlku...skoro bych tipla, že tam někdo dojel, zkouknul ho a řekl, že to si za ty peníze koupí štěně a nazdar... taky jsem mámě v první chvíli řekla, proč ho brala, když viděla, v jakém je stavu, ale koukla na mě "ale já ho tam nemohla nechat"...bál se ze začátku chlapů, koštěte, hlídat (štěkat) začal až skoro po 6 měsících u nás. Suma sumárum mám v podstatě zachráněnýho psa za 4 tisíce no.. Ale miluju ho a nedala bych ho za nic na světě. ♥.
Mám to podobně, jen fena je fyzicky zdravá, psychicky je to horší a už to lepší nebude...Když jsem ji nechtěla ukrást, byla za desítku.

Tak dnes Chomutov hlásí slunečno...od západu, ale již oblačno...
večer mám sraz absolventů, vážení, ač se mi to zdá neuvěřitelné, po 25.letech
To znamená udělat ze sebe člověka...nejlépe o patnáct let mladšího a patnáct kilo lehčího ...jak jsem se ráno koukala do zrcadla, tak to dnes bude obzvlášť fuška
napsal(a):
To znamená udělat ze sebe člověka...nejlépe o patnáct let mladšího a patnáct kilo lehčího ...jak jsem se ráno koukala do zrcadla, tak to dnes bude obzvlášť fuška
Hoďte na sebe triko s hláškou "Nečum tak, lepší už to nebude" a vyražte.
Žádný stres přece. Netřeba. Jsme jací jsme a to musí stačit.

Aliens_II
napsal(a):
Hoďte na sebe triko s hláškou "Nečum tak, lepší už to nebude" a vyražte.
Žádný stres přece. Netřeba. Jsme jací jsme a to musí stačit.
Stres fakt nemám...mám elektrotechnickou průmyslovku, ve třídě pouze čtyři holky...z mých zkušeností to chlapi zas až tak neřešej...a spolužačky jsou v poho...no i tak z úcty ke všem tam nemůžu jít jak strašidlo...
ráno u zrcadla jsem zjistila, že mám vlasy jak vodník Česílko...tak s tím fakt musim něco udělat, pokud nechci jít v drdolu jako domovnice ...za dámu nepudu, to by stejně všichni za chvíli zjistili že jsem stejný střívko jako za mlada ... ...do kabelky vezmu fotky pesanů a až tam budou dávat kolovat fotky dětí, tak dám do placu svoje psí miláčky...
napsal(a):
Stres fakt nemám...mám elektrotechnickou průmyslovku, ve třídě pouze čtyři holky...z mých zkušeností to chlapi zas až tak neřešej...a spolužačky jsou v poho...no i tak z úcty ke všem tam nemůžu jít jak strašidlo...
ráno u zrcadla jsem zjistila, že mám vlasy jak vodník Česílko...tak s tím fakt musim něco udělat, pokud nechci jít v drdolu jako domovnice ...za dámu nepudu, to by stejně všichni za chvíli zjistili že jsem stejný střívko jako za mlada ... ...do kabelky vezmu fotky pesanů a až tam budou dávat kolovat fotky dětí, tak dám do placu svoje psí miláčky...
Ták. Výborný plán.

Teď na sebe zrovna koukám...učesaná-neučesaná, oblečená- neoblečená...triko vytahané, poslintané, neboť jsme s pesany před chvílí jedli bábovku a na noze mám právě přilepenej slintanec s chlupama... ...pohled pro bohy...
napsal(a):
No u nás to samé...kdybych jedla s prominutím ho... tak ho budou chtít taky...ze psů nejsou alkoholici jen díky tomu, že jsme v podstatě abstinentská rodina
Jo, s tím ho... to je přesné . To byl nejvíc lačný a nejvíc nevychovaný pes, jakého jsem kdy za život potkala. Bzl to fox, drsňák, zkazil mi vyloženě reputaci foxlíků. Až tady "Arni" a jeho sympaťák to zase napravuje.
napsal(a):
Napište radu jak ze sebe dělat lehčího člověka, to by se mi hodilo!
napsal(a):
napsal(a):
Teď na sebe zrovna koukám...učesaná-neučesaná, oblečená- neoblečená...triko vytahané, poslintané, neboť jsme s pesany před chvílí jedli bábovku a na noze mám právě přilepenej slintanec s chlupama... ...pohled pro bohy...
Teď na sebe zrovna koukám...učesaná-neučesaná, oblečená- neoblečená...triko vytahané, poslintané, neboť jsme s pesany před chvílí jedli bábovku a na noze mám právě přilepenej slintanec s chlupama...
...pohled pro bohy...
Tak Vy jste psala toto. A já pod Vámi: "Nádhernej! Také z útulku?" Škoda, že jsem to "omylem" nepřiřadila k Vašemu příspěvku!

fikovnice
napsal(a):
Napište radu jak ze sebe dělat lehčího člověka, to by se mi hodilo!
Tajemství je ve vrstvení oblečení a zdůraznění partií, co máte OK (a nebo držet dietu a zhubnout...ale jak já slyšim zdravá potravina a zdravý životní styl, tak okamžitě dostanu chuť na pečenej bůček )...takže já nemám problém s nohama od kolen dolu...navíc sem někde přišla k docela štíhlým kotníkům, když to celý nazuju do podpatků, tak super, navíc jak je známo vysoké podpatky ubírají kila (no neumím si představit, že bych v tom běhala celej den, ale když si jdu někam dřepnout, tak to přežiju)...no a nahoře nějaký výstřih, aby vám chlapy koukali do očí. ...za normármálních okolností pomáhají "stahující punčochy", ale naštěstí jsem se připravila i na letní variantu a párkrát navštívila solárko...teď už jen "vyžehlit" vlasy a na k.s.i.ch.t namalovat nějakej obličej...ale defakto, abych nevypadala namalovaná a je to... .
Zlatý lítání s pesanama po lese ve vytahaným svetru a starejch botaskách, kdybych nemusela, tak bych snad do civilizace ani nejezdila...

fikovnice
napsal(a):
Teď na sebe zrovna koukám...učesaná-neučesaná, oblečená- neoblečená...triko vytahané, poslintané, neboť jsme s pesany před chvílí jedli bábovku a na noze mám právě přilepenej slintanec s chlupama...
...pohled pro bohy...
Tak Vy jste psala toto. A já pod Vámi: "Nádhernej! Také z útulku?" Škoda, že jsem to "omylem" nepřiřadila k Vašemu příspěvku!
V pohodě...vono by to docela sedělo

fikovnice
napsal(a):
No, mně by na zhubnutí asi nepomohl žádný optický klam! Snad jen, že jsem hodně vysoká. Být malá, tak jsem doslova asi koule. Takto to tak nevypadá .
No koule je ideální těleso...i kdyyž někdo tvrdí, že ideální míry jsou 90-60-90...tak já už jsem téměř asimetrická...asi metr-asi metr- asi metr...
napsal(a):
No koule je ideální těleso...i kdyyž někdo tvrdí, že ideální míry jsou 90-60-90...tak já už jsem téměř asimetrická...asi metr-asi metr- asi metr...
Jo, tak to my byly kdysi s kámoškou v knajpě, ještě neexistovaly mobily, ale v hospodě byl telefon. A nějaká holčina pisklavě do sluchátka začala vyřvávat:"Tak mami, piš si: 80 - 120 - 120." No, byly jsme s kámoškou vychechtaný. Dnes už bych byla zticha!

fikovnice
napsal(a):
Jo, tak to my byly kdysi s kámoškou v knajpě, ještě neexistovaly mobily, ale v hospodě byl telefon. A nějaká holčina pisklavě do sluchátka začala vyřvávat:"Tak mami, piš si: 80 - 120 - 120." No, byly jsme s kámoškou vychechtaný. Dnes už bych byla zticha!
napsal(a):
Jo, my byly takový mrchy a vždy si sedávaly pod ten telefon! No a dalo se na něj i zavolat, když člověk věděl číslo. Moje máma byla stíhačka: vždy kam jdeš, s kým jdeš, kdy přijdeš! A tak když zazvonil telefon, tak jsme se vždy smály, že volá moje mamka. A pak také vznikla legendární věta, že zavolá někdo z početné party našich tehdejších přátel a otázka bude znít:"Dobrý den, je Jana doma?" Myšleno tak, že jsem v této občerstvovně byla pečená vařená!

fikovnice
napsal(a):
Jo, my byly takový mrchy a vždy si sedávaly pod ten telefon! No a dalo se na něj i zavolat, když člověk věděl číslo. Moje máma byla stíhačka: vždy kam jdeš, s kým jdeš, kdy přijdeš! A tak když zazvonil telefon, tak jsme se vždy smály, že volá moje mamka. A pak také vznikla legendární věta, že zavolá někdo z početné party našich tehdejších přátel a otázka bude znít:"Dobrý den, je Jana doma?" Myšleno tak, že jsem v této občerstvovně byla pečená vařená!
No to se v dnešní době mobilních telefonů už fakt stát nemůže... ...zase jak maj lidi mobil přes sluchátka, tak to někdy vypadá, že si povídaj sami pro sebe...

fikovnice
napsal(a):
Jj, vypadá to tak nějak autisticky...
Jj a můj pes to nesnášel. Jak šel někdo přes sídliště a vykládal si pro sebe, ještě k tomu rozhazoval rukama, byl ve střehu ( já taky ) a chystal se na něj. Asi mu připadal jako blázen a ke všemu nebezpečný.
fikovnice
napsal(a):
Jj, vypadá to tak nějak autisticky...
Jo, to já se taky kolikrát nachytám, jak tak špatně vidím... až pak si všimnu, že člověk má v uchu vražený sluchátko.
Ale pokud člověk to sluchátko nemá , tak... jsme prostě přetížení, máme moc starostí, no... tak... se asi může stát, že si něco mumláme a okolí nás má za blázny
.
Já jsem tuhle mazala z práce, spěchala jsem na chalupu, řešila návštěvu a nějaké okolnosti. přemýšlela o všem možným a přistihla jsem se, že na chodníku šel proti mně člověk zrovna ve chvíli, kdy jsem bezděčně zavrtěla hlavou . Naše oči se setkaly... evidentně jsem byla za blázna.
RomčaJelča
napsal(a):
Jo, to já se taky kolikrát nachytám, jak tak špatně vidím... až pak si všimnu, že člověk má v uchu vražený sluchátko.
Ale pokud člověk to sluchátko nemá , tak... jsme prostě přetížení, máme moc starostí, no... tak... se asi může stát, že si něco mumláme a okolí nás má za blázny
.
Já jsem tuhle mazala z práce, spěchala jsem na chalupu, řešila návštěvu a nějaké okolnosti. přemýšlela o všem možným a přistihla jsem se, že na chodníku šel proti mně člověk zrovna ve chvíli, kdy jsem bezděčně zavrtěla hlavou . Naše oči se setkaly... evidentně jsem byla za blázna.

Sraz - srazit. A ne padat ;-).

Aliens_II
napsal(a):
Tak už šla na sraz? Nu. Uvidíme zítra. Určo nám kočenda poví, jak dopadla.
Sraz za mnou...samozřejmě nejméně usedlé děvče jsem byla já...body navíc jsem získala za žlutou alfičku gtv a motorolu RAZR V8...prostě úžasný retro...a to jsem se ani nepochlubila, že mám doma světelnej meč a na klíčích přívěsek predátora ...jak jsem tušila, tak "dámy" začaly brzo řešit různé zdravotní problémy, zdravý jídelníček...školní problémy dětí apod...no tak jsem si odsedla ke klukům...jak jsem čekala nikdo není zapálený pejskař a i když někteří z nich psy mají, tak prostě řeknou...no my máme doma taky psa...nebo i více, ale nikdo se o nich nerozpovídal, ono stačilo, když jsem řekla jaké mám pesany a že to jsou "gaučáci"...no co vám budu povídat, byla jsem politována, jakej jsem chudák, že se na gauči musím tlačit se psy (nikdo nepochopil, že se na to celej den těšim až na mě ty bestie večer, když přijedu z práce naskáčou)...dokonce soucitné pohledy jako že jsem nezvládla výchovu a teď mi psi okupujou gauč ...pak se strašně divili, že neprovozuji žádný sport, co teda dělám, když nesportuju? ...no co asi...já mám psy(a barák a zahradu a rodinu atd)...no nic
Jinak hlásím, že i když to bylo ve sklepních prostorách restaurace, tak tam byl pěknej hic, byla jsem zpocená jak vrata od chlíva...no byl to hnus velebnosti, co vám budu povídat
napsal(a):
No hezký, ještě že nemáme jezírko...moji pesani sice vodu nemusí, ale čvachtat si packy je moc baví, myslím, že kdyby byli zvyklí od štěňat tak by se asi cachtat naučili...
Kdysi moje feňule NO taky vodu milovala, chodili jsme...když bylo počasí...každý den plavat, kdyby měla jezírko na zahradě, tak by byla na tuty nejšťastnější...
Moji pesové maj na zahradě takové to dětské plastové pískoviště...takže takový minibazének (větší miska na pití)...fena vždycky jde namočí si v něm nohy, ale pak nevím proč musí jít pod keř a otírat se chvíli o větve, jenže pod keřem je hlína a ta se jí nalepí na ty mokrý packy...takže si je musí jít zase umýt...ale pak zas musí pod ten jalovec-nebo co to je...no a pak má zas špinavý packy ...minule šla takhle šestkrát...
Je to zajímavý, dle mýho musí být pes vodomil - máme psů celkem 5, do vody s nadšení leze při vedru briardka cca po břicho a zase ven, zmíněný NO ten tam s nadšením plave několikrát denně od jara do podzimu a občas při vedru tam vleze i kříženka 25 kg. Kavkazačka tam chodila za mlada se smočit po břicho, teď už tam cca 5 lete neleze (vlastně od 9 let; je fakt, že výlez je strmější, tak se jí asi blbě vylézalo, jak je starší) a pak máme ještě voříška 15 kg a ten smočí max. packy v lodně, kam jim dáváme na léto taky vodu. Namočit se víc, tak má osypky. Přitom odmala viděl, jak NO se tam máčí a jsou spolu nerozlučná dvojka - až na tu vodu, to na něj čeká na souši.
napsal(a):
Mám to podobně, jen fena je fyzicky zdravá, psychicky je to horší a už to lepší nebude...Když jsem ji nechtěla ukrást, byla za desítku.
Taky "dobrý" teda. :(
My zdravotně ok až na letos v dubnu absolvovanou operaci s nohou, kde se mu udělaly 3 boule, takže uvidíme dál no... prý se mu zas můžou udělat a měl je blbě na lokti, kde už takhle měli trochu problém dát k sobě kůži, jak ji bylo málo. :( Tak máme vidinu, že pokud se to udělá zas tam, že ho čeká plastika, apod... Tak doufám, že se to nevrátí a bude klid no.

lavacca
napsal(a):
Taky "dobrý" teda. :(
My zdravotně ok až na letos v dubnu absolvovanou operaci s nohou, kde se mu udělaly 3 boule, takže uvidíme dál no... prý se mu zas můžou udělat a měl je blbě na lokti, kde už takhle měli trochu problém dát k sobě kůži, jak ji bylo málo. :( Tak máme vidinu, že pokud se to udělá zas tam, že ho čeká plastika, apod... Tak doufám, že se to nevrátí a bude klid no.
No tě bůh...tak budu držet palce, aby bylo co nejméně komplikací...

Aliens_II
napsal(a):
Baf. Takže sraz byl v pohodě. Šikovná ženská jste a zvládla jste to s grácií. Což je perfekní.
Retro letí, takže netřeba se ostýchat.
Alfička gétéčko je pecka auto, štramanda.
Tak jak říkám. Celkový výsledek akce. Megaúspěch.
Grácie je silné slovo...spíš jsem všechny utvrdila v tom jak jsem praštěná...vedle mých spolužaček (seriózních matek) jsem opravdu působila nekonvenčně (i svým názorem na výchovu dětí...teď jsem to dokonce četla někde v časopise...článek "Líné matky mají hodné děti"pravda pravdoucí), obzvlášť když mi volala na mobil dcera a já dle mého zvyku říkám do telefonu "Tady ručník, tady ručník..volám mýdlo"...což dcerunku nevyvedlo vůbec z míry a říká "tady mýdlo...bla bla bla"...a nakonec "mýdlo končí" a já samozřejmě "ručník končí"...a spolužáci na mě dost divně koukali...prej, kdo ti volal? a já "no moje dospělá dcera...my jsme doma všichni GOGO "...no co vám budu povídat...pobavilo je to
napsal(a):
Sraz za mnou...samozřejmě nejméně usedlé děvče jsem byla já...body navíc jsem získala za žlutou alfičku gtv a motorolu RAZR V8...prostě úžasný retro...a to jsem se ani nepochlubila, že mám doma světelnej meč a na klíčích přívěsek predátora ...jak jsem tušila, tak "dámy" začaly brzo řešit různé zdravotní problémy, zdravý jídelníček...školní problémy dětí apod...no tak jsem si odsedla ke klukům...jak jsem čekala nikdo není zapálený pejskař a i když někteří z nich psy mají, tak prostě řeknou...no my máme doma taky psa...nebo i více, ale nikdo se o nich nerozpovídal, ono stačilo, když jsem řekla jaké mám pesany a že to jsou "gaučáci"...no co vám budu povídat, byla jsem politována, jakej jsem chudák, že se na gauči musím tlačit se psy (nikdo nepochopil, že se na to celej den těšim až na mě ty bestie večer, když přijedu z práce naskáčou)...dokonce soucitné pohledy jako že jsem nezvládla výchovu a teď mi psi okupujou gauč ...pak se strašně divili, že neprovozuji žádný sport, co teda dělám, když nesportuju? ...no co asi...já mám psy(a barák a zahradu a rodinu atd)...no nic
Jinak hlásím, že i když to bylo ve sklepních prostorách restaurace, tak tam byl pěknej hic, byla jsem zpocená jak vrata od chlíva...no byl to hnus velebnosti, co vám budu povídat
Mrkla jsem na vás a koukám...mám to podobně. Na strazy už tak nějak i odmítám chodit. tedy zatím jsem nevynechala, ale už o tom vážně uvažuju...na posledním jsem nějak neměla s kým o čem pokecat: baby jen o děckách, případně debilních manželech(ani jedno nemám) chlapi pracovní problémy...taky nemám A já mluvím jen o psech a kytkách a přírodě vůbec...a to zase nikoho nezajímá. Asi se na to už příště vyprdnu
lesnížínka
napsal(a):
Mrkla jsem na vás a koukám...mám to podobně. Na strazy už tak nějak i odmítám chodit. tedy zatím jsem nevynechala, ale už o tom vážně uvažuju...na posledním jsem nějak neměla s kým o čem pokecat: baby jen o děckách, případně debilních manželech(ani jedno nemám) chlapi pracovní problémy...taky nemám A já mluvím jen o psech a kytkách a přírodě vůbec...a to zase nikoho nezajímá. Asi se na to už příště vyprdnu
Hlavně nic nevzdávat! Vybočovat z průměru není nic špatného, ba naopak.
lesnížínka
napsal(a):
Nejhorší když si vás vybere na srazu nebo nějaké oslavě hypochondr. To jsem zažil a můžu říct že jsem měl otrávený večer a ráno všechny nemoci světa.
Takže kytičky a pejsci jsou v pohodě
Arni
napsal(a):
Nejhorší když si vás vybere na srazu nebo nějaké oslavě hypochondr. To jsem zažil a můžu říct že jsem měl otrávený večer a ráno všechny nemoci světa.
Takže kytičky a pejsci jsou v pohodě
To chce odpálkovat. Ty čoveče ale si představ, trpím strašně nakažlivou chorobou, šíří se vzduchem, tak se omlouvám, musím si jít odskočit. V klidu poseď, hned se vrátím. Ha a už tam sedět nebude. A nebo ano, ale to je hypochondr masochista.

lesnížínka
napsal(a):
No tak chlapi nějak vždycky klasicky skončej u práce...i když musím říct, že se kluci snažili mě nenudit...no a holky, vzhledem k tomu, že maj děti na základní škole, tak maj podobné problémy i když je mám ráda, tak to bylo takový moc navážno...mě to už fakt moc nezajímá...já jsem spíš pro srandu...dokonce jsem měla připravený i nějaký ten vtip a veselou historku z "natáčení"...no ani na to nedošlo ...a přesně jak u vás, to co zajímá mě tak to zase nezajímá nikoho jiného
Aliens_II
napsal(a):
To chce odpálkovat. Ty čoveče ale si představ, trpím strašně nakažlivou chorobou, šíří se vzduchem, tak se omlouvám, musím si jít odskočit. V klidu poseď, hned se vrátím. Ha a už tam sedět nebude. A nebo ano, ale to je hypochondr masochista.
To nějak neumím Ale příště tu nakažlivou chorobu použiji, ale aby to nebyla voda na mlýn

Aliens_II
napsal(a):
To mě říká spolužačka..."já ti mám problémy se zádama, někdy se probudím a nemůžu otočit hlavou"...no a já výbuch smíchu a říkám "no ale celá se otočit můžeš?"...bohužel jí to hned nedošlo a říká mi "ty to zlehčuješ, ale to není žádná sranda" (no naběhla si, když jí to došlo, tak se taky zasmála...)...
No a pak takový ty klasický klepy..."viděli jste támhletu...vzala si nějakýho prachatýho dědka...teď dostala k narozenínám auto..."
a na mě "čemu se zase směješ?"...no čemu bych se smála...nedávno jsme to tu probírali, co vás napadne..."paní inženýrka to je něco, auto má z tuzexu a hromadu peněz..."...to se s mojí povahou fakt nedá

U nás právě začalo pršet...taková smůla, zrovna když jsem chtěla posekat trávu ...no to asi nepřežiju ...já snad budu muset zahálet
napsal(a):
To mě říká spolužačka..."já ti mám problémy se zádama, někdy se probudím a nemůžu otočit hlavou"...no a já výbuch smíchu a říkám "no ale celá se otočit můžeš?"...bohužel jí to hned nedošlo a říká mi "ty to zlehčuješ, ale to není žádná sranda" (no naběhla si, když jí to došlo, tak se taky zasmála...)...
No a pak takový ty klasický klepy..."viděli jste támhletu...vzala si nějakýho prachatýho dědka...teď dostala k narozenínám auto..."
a na mě "čemu se zase směješ?"...no čemu bych se smála...nedávno jsme to tu probírali, co vás napadne..."paní inženýrka to je něco, auto má z tuzexu a hromadu peněz..."...to se s mojí povahou fakt nedá
Úplně to vidím.
napsal(a):
U nás právě začalo pršet...taková smůla, zrovna když jsem chtěla posekat trávu ...no to asi nepřežiju ...já snad budu muset zahálet
Kdyby u nás začalo pršet, tak se asi dám na modlení... Za těch 14 dní přívalových dešťů, povodní a krup, u nás nakapalo 5mm. Sucho jak na Sahaře a stejně takové vedro. nevím, jestli mám brečet, nebo si to rovnou hodit na trám...Poslední bouřkový mrak, co se šoural nadějně blízko je zase v pr... mám náladu..no, pod psa, doslova. Naposledy pršelo možná někdy začátkem května, ale ani to si jistá nejsem(měla bych to někde pohledat).

lesnížínka
napsal(a):
Kdyby u nás začalo pršet, tak se asi dám na modlení... Za těch 14 dní přívalových dešťů, povodní a krup, u nás nakapalo 5mm. Sucho jak na Sahaře a stejně takové vedro. nevím, jestli mám brečet, nebo si to rovnou hodit na trám...Poslední bouřkový mrak, co se šoural nadějně blízko je zase v pr... mám náladu..no, pod psa, doslova. Naposledy pršelo možná někdy začátkem května, ale ani to si jistá nejsem(měla bych to někde pohledat).
No tak tady to bylo chvilkové, už zas svítí slunéčko...docela dost pršelo v pátek...ale celkově to nejsou žádný velký zázraky...
Aliens_II
napsal(a):
Baf. Takže sraz byl v pohodě. Šikovná ženská jste a zvládla jste to s grácií. Což je perfekní.
Retro letí, takže netřeba se ostýchat.
Alfička gétéčko je pecka auto, štramanda.
Tak jak říkám. Celkový výsledek akce. Megaúspěch.
Co je alfička gétéčko? Alfa Romeo? Vložte snímek, pls.
napsal(a):
"paní inženýrka to je něco, auto má z tuzexu a hromadu peněz..."
To je lepší používat věty: "Copak o to, holka je to šikovná všechno... Ale ona už dva roky po sobě bere sedmsettisíc! Co sedmsettisíc, milión! Kdo z vás to má?"
fikovnice
napsal(a):
Co je alfička gétéčko? Alfa Romeo? Vložte snímek, pls.
Toto. Krasavice pro krasavici. Retróóó.
Aliens_II
napsal(a):
Jo, tak to jó! Můj táta byl autofil! Takže kdysi pradávno, v sedmdesátkách si pořídil stejně žlutého Chryslera - no lidi lezli i na zem a auto obhlíželi i zespoda. V době škodověnek a žigulíků něco nevídaného...
Pak zblbl, Octávku vyměnil za Rovera - sedan (sice výkon 200koní, ale co já s obrautem ve městě že jo?), jak by se mi teď hodila ta koktávka!
fikovnice
napsal(a):
Jo, tak to jó! Můj táta byl autofil! Takže kdysi pradávno, v sedmdesátkách si pořídil stejně žlutého Chryslera - no lidi lezli i na zem a auto obhlíželi i zespoda. V době škodověnek a žigulíků něco nevídaného...
Pak zblbl, Octávku vyměnil za Rovera - sedan (sice výkon 200koní, ale co já s obrautem ve městě že jo?), jak by se mi teď hodila ta koktávka!
Jo a jeho úplně první auto, já si je pamatuji úplně matně, byla Simca.
fikovnice
napsal(a):
Také mám povoz s lehce přes 200 koníkama. Slušné stádo. A jak jsou slyšet. A jak panečku žerou.

Aliens_II
napsal(a):
No skoro přesně jen jiná kola a nemám křídlo

fikovnice
napsal(a):
"paní inženýrka to je něco, auto má z tuzexu a hromadu peněz..."
To je lepší používat věty: "Copak o to, holka je to šikovná všechno... Ale ona už dva roky po sobě bere sedmsettisíc! Co sedmsettisíc, milión! Kdo z vás to má?"
Ale no tak...přece nebudeme dělat Zagorku
Aliens_II
napsal(a):
Také mám povoz s lehce přes 200 koníkama. Slušné stádo. A jak jsou slyšet. A jak panečku žerou.
No, tak toho Rovříka táta moc půjčovat nechtěl, já jsem byla výjimka a to jsem v té době ještě nebyla tak vyježděná jak dnes. Půjčil mi to v noci na D1. Tak já jen tak lechtám plyn, a najednou juknu na tacháč a tam 210 - no celkem šok!
Aliens_II
napsal(a):
No a teď mám autino maličké do městského provozu - radši nebudu psát značku neb byste se mi smáli. Ale ono je celkem vytuněné , takže má 100 koníků a koktávky v kopci vezmu levou zadní.

fikovnice
napsal(a):
Na to nebylo potřeba ani zahraniční automobilový vůz...my s manželem jako první auto škodovku stodvacítku...dělal v servisu, tak jí tam stříknul na tmavě hnědou, dal tomu novou masku, "křídlo" (takovej ten lavor) ze západního Německa jsme měli nějaký "rychlý proužky" a samolepky, poklice a bylo...když jsme přijeli do kempu se stejně postiženým kamarádem (červená škodovka a jiné pruhy)
...tak čuměl celej kemp a chodili nám auta okukovat a to byl rok cca 89-90
napsal(a):
Na to nebylo potřeba ani zahraniční automobilový vůz...my s manželem jako první auto škodovku stodvacítku...dělal v servisu, tak jí tam stříknul na tmavě hnědou, dal tomu novou masku, "křídlo" (takovej ten lavor) ze západního Německa jsme měli nějaký "rychlý proužky" a samolepky, poklice a bylo...když jsme přijeli do kempu se stejně postiženým kamarádem (červená škodovka a jiné pruhy)
Určo to těm škodlifkám ty úpravy přidaly tak pět, šest, maximálně deset koní.
Já měl první auto fáčko, to byla kára. Fííí. Pak už jen pohodlné hydra frantíky.
napsal(a):
To jo, jenže my to auto měli nějak od 75. Pak jsme jeli na dovču do NDR a najednou známí:Rychle, kradou vám auto. A oni Němčouři fakt byli zalezlí dole pod autem, jiní očumovali kapotu, jiní čuměli dovnitř, v Bulharsku nám je dokonce fakt ukradli, naštěstí se našlo jen o pár ulic dál - prý se jim zasekl volant či co...

No já měla takový období, že jsem si řekla že si pořídím malou úspornou nákupní tašku, když jsem prodala kiu carnivala, tak jsem koupila malinký VW Polo...asi po měsíci mi to do něj napasoval němec, když jsem parkovala u obchodu...zadek zničil on, předek se naboural o auto, co parkovalo přede mnou...pak jsem teda zase chodila sháněla...už jsem dokonce měla zamluvenej fiat punto, přijela jsem nešťastná k manželovi do práce a on tam se mnou projížděl inzeráty a alfička tam byla...a žlutá...láska na první pohled, tak jsem si řekla, že mi prostě "malé úsporné" autíčko není souzeno a mírně se usmívám, když kolega s renaultem pomalu omdlívá, když mu to žere 5,5 litru ...jako další auto bych ráda něco terénního, tak uvidíme...
napsal(a):
No já měla takový období, že jsem si řekla že si pořídím malou úspornou nákupní tašku, když jsem prodala kiu carnivala, tak jsem koupila malinký VW Polo...asi po měsíci mi to do něj napasoval němec, když jsem parkovala u obchodu...zadek zničil on, předek se naboural o auto, co parkovalo přede mnou...pak jsem teda zase chodila sháněla...už jsem dokonce měla zamluvenej fiat punto, přijela jsem nešťastná k manželovi do práce a on tam se mnou projížděl inzeráty a alfička tam byla...a žlutá...láska na první pohled, tak jsem si řekla, že mi prostě "malé úsporné" autíčko není souzeno a mírně se usmívám, když kolega s renaultem pomalu omdlívá, když mu to žere 5,5 litru ...jako další auto bych ráda něco terénního, tak uvidíme...
Italky jsou vždy atraktivní. To oni umí. Ani se nedivím.

fikovnice
napsal(a):
Jo, jenže já jsem bohužel smutný klaun. Ale to sem nepatří...
To chce trochu optimismu...já vím, že nejsem ve vaší kůži, ale věřte, že nemám jednoduchej život, kdybych měla jinou povahu, tak už asi visím někde na švestce...takže vstanete ráno?...výborně jsou lidi co nevstanou...otevřete oči a vidíte?...výborně jsou lidi co neviděj...atd.
Prosím neberte to jako útok nebo výsměch...je to jen příklad mojí životní filosofie...prostě si NA VŠEM najdu pozitiva a sociální jistoty

Aliens_II
napsal(a):
Italky jsou vždy atraktivní. To oni umí. Ani se nedivím.
Nemohu posoudit...v itálii jsem nikdy nebyla...ale vy to teď máte čerstvě nakoukaný ...já myslela, že jste koukal jen po krásách přírody a po psech
napsal(a):
To chce trochu optimismu...já vím, že nejsem ve vaší kůži, ale věřte, že nemám jednoduchej život, kdybych měla jinou povahu, tak už asi visím někde na švestce...takže vstanete ráno?...výborně jsou lidi co nevstanou...otevřete oči a vidíte?...výborně jsou lidi co neviděj...atd.
Prosím neberte to jako útok nebo výsměch...je to jen příklad mojí životní filosofie...prostě si NA VŠEM najdu pozitiva a sociální jistoty
Je to všechno složitější...
Ale toto vlákno má být odlehčovací, tak slibuji, že už toho nechám.
napsal(a):
A víte, že jste trefila ve Vašem textu mého současného vymazlence. Všem k smíchu a já jej mám ráda.

Aliens_II
napsal(a):
Určo to těm škodlifkám ty úpravy přidaly tak pět, šest, maximálně deset koní.
Já měl první auto fáčko, to byla kára. Fííí. Pak už jen pohodlné hydra frantíky.
Něco takovýho snad říkali v nějakým top gearu...závodní pruh na autě přidá 100 koní
ale to alfičce udělat nemůžu, to už by si mohl někdo myslet, že paroduju Bublebeeho z Transformerů ...a abych to pak vůbec uřídila, že?

fikovnice
napsal(a):
A víte, že jste trefila ve Vašem textu mého současného vymazlence. Všem k smíchu a já jej mám ráda.
Polo nebo punťu?
napsal(a):
Polo nebo punťu?
Za b) je správně. Němčourovi by se lidi nesmáli.
Ale on je dovežen z Německa, prý se tento typ u nás neprodával, takže 1.4 16V,100 koní, a výbava - prostě nechybí mi vůbec nic (onehdá známej užasl jak to že prej mám klimu) a přitom úsporné a malé.

fikovnice
napsal(a):
Je to všechno složitější...
Ale toto vlákno má být odlehčovací, tak slibuji, že už toho nechám.
Nezlehčuju...to bych si nedovolila, jen mi věřte že vím, že život není procházka růžovým sadem...

fikovnice
napsal(a):
Za b) je správně. Němčourovi by se lidi nesmáli.
Ale on je dovežen z Německa, prý se tento typ u nás neprodával, takže 1.4 16V,100 koní, a výbava - prostě nechybí mi vůbec nic (onehdá známej užasl jak to že prej mám klimu) a přitom úsporné a malé.
Tak pozor Punťu jsem měla asi dva roky jako služební auto a supééér...jen ten co jsem si pak chtěla koupit nebyl podle mých představ...každej na italský auta nadává, já na ně nedám dopustit...už jsme měli fiat ritmo, cromu, punto, teď mám alfičku a všechny byly moc spolehlivý...
jo a jestli si myslíte, že by se vám za Punťu smáli, tak jen dodám, že já jsem měla světle modrýho...
napsal(a):
Tak pozor Punťu jsem měla asi dva roky jako služební auto a supééér...jen ten co jsem si pak chtěla koupit nebyl podle mých představ...každej na italský auta nadává, já na ně nedám dopustit...už jsme měli fiat ritmo, cromu, punto, teď mám alfičku a všechny byly moc spolehlivý...
jo a jestli si myslíte, že by se vám za Punťu smáli, tak jen dodám, že já jsem měla světle modrýho...
No já měla mít antracit, a doputoval černej - jak pro cvoka, no co už... Ale přesně jak Vy - dožiju-li se nějakýho příštího auta, tak asi taky to bude Itoška, taky na ně nedám dopustit, a zrovna Alfička by asi taky byla v hledáčku. Ale zatím mám svýho mazlíka.

napsal(a):
Nezlehčuju...to bych si nedovolila, jen mi věřte že vím, že život není procházka růžovým sadem...
No teď přilítnul ze zahrady pes, dostala jsem pusu přes půl obličeje, svalil se na mě a obejmul mě packou...takže se mi sice blbě píše, ale člověk prostě nemůže jinak než bejt šťastnej ...odborně se to nazývá "vyplavování endorfinů"...prej je to i ze sportu, ale tam se mi to nějak neděje, když teda nepočítám vyhoupnutí se do koňského sedla (no teda dnes již spíš horolezecký výkon) ale to nemá ze sportem nic společnýho, to jsem prostě šťastná, že sedím na koni (a samozřejmě se hned začnu přiblble usmívat ).

Aliens_II
napsal(a):
Autáááá.
Jinak ženské jsem moc neokukoval, nebyl čas. Jezdím rychle.
A chodíš rychle ;-).

fikovnice
napsal(a):
No já měla mít antracit, a doputoval černej - jak pro cvoka, no co už... Ale přesně jak Vy - dožiju-li se nějakýho příštího auta, tak asi taky to bude Itoška, taky na ně nedám dopustit, a zrovna Alfička by asi taky byla v hledáčku. Ale zatím mám svýho mazlíka.
Já jsem celá taková na retro věci...hoodně bych chtěla starej nisan patrol...dlouhej se zvedlým podvozkem...to je auto co má k.o.u.l.e a je to klasika...ale obávám se, že to je nerealizovatelný sen a stojí to bohužel hodně peněz...

Aliens_II
napsal(a):
Autáááá.
Jinak ženské jsem moc neokukoval, nebyl čas. Jezdím rychle.
Jo jo, to se říká kdoví jestli
napsal(a):
Já jsem celá taková na retro věci...hoodně bych chtěla starej nisan patrol...dlouhej se zvedlým podvozkem...to je auto co má k.o.u.l.e a je to klasika...ale obávám se, že to je nerealizovatelný sen a stojí to bohužel hodně peněz...
Tak pozór. Auta co mají koule byly a jsou vždy hudraulické citroeny.
A že jako jó. Měl jsem jdnu potvoru a ta jich měla deset.
A zelené. Asi tak nějak, viz dole.

Aliens_II
napsal(a):
Tak pozór. Auta co mají koule byly a jsou vždy hudraulické citroeny.
A že jako jó. Měl jsem jdnu potvoru a ta jich měla deset.
A zelené. Asi tak nějak, viz dole.
No tak ale to jsou koule doslova ...takhle jsem to nemyslela

Aliens_II
napsal(a):
Ne. Ne. Určitě. Pravda pravdoucí. Jsem věren jen svým ctitelkám zde na iFauně.
No proto... ...kde jinde by jste taky měl takovej harém

Aliens_II
napsal(a):
Já vím, že ne e. Ale krásně jste mi nahrála.
No fakt je, že jsem ženská a podvozky moc neprohlížím, ale takovýhle koule jsem fakt neviděla. ...ale beze srandy ani jsem netušila, že to takhle vypadá...no zas jsem o něco vzdělanější...a na to přijde někdy řeč, tak můžu dělat chytrou
napsal(a):
No fakt je, že jsem ženská a podvozky moc neprohlížím, ale takovýhle koule jsem fakt neviděla. ...ale beze srandy ani jsem netušila, že to takhle vypadá...no zas jsem o něco vzdělanější...a na to přijde někdy řeč, tak můžu dělat chytrou
Budete za machra. Kde jaký chlap vyvalí oči. Takže frrrr. Nos nahoru a jen ať čučí.

Aliens_II
napsal(a):
Harém.
Síla. Fakt síla.
Hele, a nečekejte žádný břišní tance...to byste moh taky umřít smíchy

Aliens_II
napsal(a):
Budete za machra. Kde jaký chlap vyvalí oči. Takže frrrr. Nos nahoru a jen ať čučí.
No ono už tak stačí, že jsem chodila na kafe do dílny ke kamarádovy automechanikovi, člověk něco pochytí...nejhorší na tom je, že protistrana nabyde dojmu, že se o této tématice s váma dá bavit, tak mi te|ď kluci v práci dopodrobna popisujou vše co dělaj na autech... ...takže tato informace je jen další do mého hereckého repertoáru
napsal(a):
No ono už tak stačí, že jsem chodila na kafe do dílny ke kamarádovy automechanikovi, člověk něco pochytí...nejhorší na tom je, že protistrana nabyde dojmu, že se o této tématice s váma dá bavit, tak mi te|ď kluci v práci dopodrobna popisujou vše co dělaj na autech... ...takže tato informace je jen další do mého hereckého repertoáru
Tak ještě abyste je úplně vyřídila. Tak základ na začátku byly 4 gule, pak přibyla pátá. Nejběžnější počet byl šest, od cca roku 94-5, lepší pérování jich dostalo osm a silnější trubky.
Extrém byl 10, to bylo jedno takové speciální vozítko, zbraň na kolech a taková motokára. Ale úžasná. Teď jich je standard opět šest a osm.
A dostanete je a budou zírat.