ruru29
napsal(a):
Za 10 dni očekáváme vrh stenat a chci mit doma koupené mléko. S jakou značkou mate nejlepší zkušenosti? Váhám mezi Royalem a Caninou. Zarazi me velky rozdíl ve vyzivove hodnotě - RC ma 33/39 a Canina 30/25.
Diky za rady!
Mám momentálně velmi početný vrh a mléko mám od Bosh je 2 kg /500 kč a k tomu lahvičky od RC, naštěstí zatím nemusím dokrmovat fena má mléka dostatek.Así spíš než na vyživovou hodnotu bych se dívala na složení a jsou v tom docela hnusy... rostline tuky a oleje...barviva apod což mi jako náhradní mléko pro masožravce moc nesedí.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Právě jsem odchovala vrh 11 štěňat na mlíce od RC. Takže za mě dobrý.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokud by někdo z jakýchkoliv příčin neměl možnost koupě štěněcího mléka, může použít tohle, pro telata http://www.driml-napajecky.cz/cz/ovce-kozy/nahrazky-mleka/mikrop-telmilk-ex-pro-telata-25kg-2013760.html má podobné složení jako mléko pro štěňata Eminent puppy milk.
Mám velmi dobré zkušenosti s mlékem od Happy Dog, s tím "obyčejným" bez probiotik. Bosch štěňata moc nechtěla, po Royalu se mi celý vrh... měl průjem, u Fitminu mi připadalo, že divně smrdí (nebylo prošlé, jen mi prostě nevonělo), Beaphar štěňata nechtěly vůbec.
lahvičky od Royalu jsou ale top!