HRiley

XXX.XXX.115.30
Tak trochu na odlehčení.
S jakými zajímavými jmény pro psa jste se setkali? Ať už neobvyklá, originální, bláznivá nebo taková, nad kterými jste se prostě pozastavili?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.32
Stačí otevřít výstavní katalog a člověk se opravdu občas zasměje...
Znám třeba šarplaninku jménem Borůvka nebo Cvička, což jako na šarplanince volat "Borůvko..." je docela úsměvné
Kamarádka má uhlově černého Novofundlanďana a říká mu Satan.
(Loni jsme se setkali na psí bojovce - vždy měla černého ovčáka, neměla sem ani tucha, že má fundlanda, bylo pološero, teď si najednou uvědomila, že nemá psa a skoro do tmy zařvala: "Satane! Ke mně!" A vyřítilo se odněkud obrovské černé hovado - musím říct, že kdybych jí potkala v lese a o ničem nevěděla, zakousnu se do stromu a dělám, že sem větev).
Dále holčina, která bydlí kousek od mejch rodičů má urostlého černého ovčáka Kerberose (volá na něj Kerbere!).
Můj bývalý přítel měl německou dogu harlekýna a říkal mu Filípek.
V parku "Filípku, ke mně!" a vyběhla doga.. taky moc pěkný
Má psiska se myslím jmenují tak nějak standardně - jméno, které se mi vrylo do srdce je Raven (tak se jmenoval můj první ovčák), berňák je Cyrano, šarplaninec je Ištar, bělouš je Cyron... když osud dovolí, tak si pojedu pro druhého bělouše (opět psa), bude to vrh H a tak jsem si nahlásila jméno HellBoy
HRiley

XXX.XXX.115.30
Díky všem za pobavení. Je vidět, že fantazii se meze nekladou. Ta zdrobnělá jména na velkých psech jsou boží. Já znám akorát nějakého křížence, co se jmenoval Kyblík. Měl velké hnědé oči a takovou střapatou srst. Jinak asi právě všude potkávám klasiku.
Máme chodského psa Neda a když odbočím, dvě z mých koček se jmenují Blecha a Kobra, tchánovci zase mají kočku Myšku. Psy znám z našeho okolí Zipa a Šuplíka, oba voříšky.
Takže těžko můžu něco říkat, ovšem naši známí mají novofundlanďana jménem Carmen, je to ale pes, ne fena. Vždycky, když někdo pronese "jdu vyvenčit Carmena" nebo "dej to Carmenovi, " nadskočím :).
Já mám kříženku Princeznu, jen co se naučila chodit tak byla nejmazlivější a všichni jí tak říkali. No a když už na to slyšela, tak jsem si ji nechala i s jménem Volám na ni Cezi jen když hodně zlobí tak je Princez a to ví, že už je zle
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jé já znám psů, nejvíc k smíchu mě přijde joršír Markýz, když za ním běží a volají Markýzi to je fakt prd.. jinak znám taky Karla, pepíka, Lojzíka.Růženku lidská jména dává hodně lidí, pak taky pohádkové bytosti, Cipísek, Hurvínek tak znám Griotku, Okurčičku prostě je jich moc a ani mě to už nepřijde divný prostě každý podle svého vkusu, já mám radši ty normální psí jména, ale běžící Markýz mě vždycky rozesměje

Měla jsem afgána vlastním jménem Lulumba ze Zličínských luk...námi přezdívaný Lupínek nebo Pupíček...jinak znala jsem paní, co měla dva pudlíky Rambo a Rocky...ty jsme potkávali, když jsme s jednou paní chodili na prochajdy s jejím berňákem...my dvě volali "Matýsku"..."Lupoušku" pocéém... a paní s pudlíky "Rocky, Rambo KE MNĚ!"...to mi přišlo docela vtipný...
Jinak mě se lidi docela smějou, když volám na ty svoje telátečka "štěňatááá, honéém k mamince", takhle jsem na ně volávala, když byli malý a už jim to zůstalo...poslouchají na to líp než na nějaký povel KE MNĚ...
e

XXX.XXX.213.70
Jedna moje mopsle má papírový jméno Whoopie, ale protože je od mala superakční a pořád někde skákala a lítala, tak je to prostě Hupi, Hupina. Můj další pes se bude jmenovat Šťopka nebo Žvejka
Psů s divnejma jménama moc neznám, zato koní...
e

XXX.XXX.213.70
Joo a ještě jsem si vzpomněla na jednu mopsíkářku, měla béžového mopse Rockyho a černého mopse Apolla
Psů s "lidským" jménem máme v okolí spoustu - york Kubík, pudl Dan, kříženci Filip, Bára, Fanda, Míša a můžu pokračovat.
Nejlepší je ale čivavák Goliáš. Když jsem prvně viděla jeho paničku jak ho volá, čekala jsem že z křoví vyběhne minimálně doga a nemít brýle, tak bych tu čivavu snad ani neviděla

RomčaJelča
napsal(a):
My jsme dali jméno podle postavy z jednoho sci-fi nebo fantasy seriálu (tedy můj potomek, já ne) .
Jaký ?
Admaz

XXX.XXX.199.251
Znám jednoho pejskaře, který má psa jménem Rukavice. My měli Broka a Punťu teď takové normální jména.

RomčaJelča
napsal(a):
Cirila.
To mě ani nepřijde nijak divný jméno, je docela pěkný ale seriál sem neviděla.
napsal(a):
To mě ani nepřijde nijak divný jméno, je docela pěkný ale seriál sem neviděla.
Já samozřejmě taky ne , scifi ani nic podobného mě nebere, ani bych si na název toho seriálu nebo snad filmu nevzpomněla. Pes patří dceři.
Předchozí psi - Teny, Lux, Alan, Dydyk, Igor, Filip, Sandy, Paša.
Jo a děkuji, vyřídím .
Maju2
napsal(a):
Včera byl u nás v práci sheltie Cipísek. My máme Lokiho z Avengers. :D Pak znám Whiskey, Tequila, Frisco, Čmoud :D. Na veterině jsem potkala vlkodavku Terezku a pitbullku Barunku. Docela sranda vzhledem k tomu, jak byly psice strašidelné. :D Můj další pes bude Lego.
Jj, a já znám Jim Beama! Ale je to kocour!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.32
fikovnice
napsal(a):
Jj, a já znám Jim Beama! Ale je to kocour!
Známí měli 3 labradory - Jima Beama, Johnyho Walkera a Jacka Danielse
kobylatko
napsal(a):
Tak nejvíc mě tu dostalo Kyblík, Šuplík a Lulumba .Jinak my máme kříženku jezevčíka Nastěnku a bývalá kámoška měla yorkšírku Pusinku .A ještě jsme měli kdysi Pepinu taktéž kříženka jezevčíka a skorotchán měl vořiška? (teď fakt nevím co to bylo za psa) ale jmenoval se Rušín.
Tak ta by se líbila našemu prezidentovi...

Já znám kříženku Pipinku a čivavu Zbrojaře

napsal(a):
Já znám kříženku Pipinku a čivavu Zbrojaře
Zbrojař...to snad ani nejde vymyslet

Lexaurin
napsal(a):
Jedna pani ze sidliste mela zanedbaneho pudla, sama vypadala jako majitelka vykriceneho domu a ten pes se jmenoval Sex asi, nevim jak se to psalo, ale porad ji utikal, ona litala po sidlisti jako by proletela rostim a volala:"Sexi, Sexiiiii, Sexiíiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!""
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.32
Lenka J.
napsal(a):
My máme fenku Rottweilera jménem Blažena.
Jé, vidíš, strýc měl rtw Berušku
(s rtw se viděla pouze v zrcadle, milovala lidi, děti a to se jí stalo osudným...).

Mě vždycky přišly vtipný (v dobrém slova smyslu) jména, co dostávali afgáni z CHS Gandamak...
pár příkladů za všechny Ozzy Osbourne Gandamak, Omar Sharif Gandamak, Ornella Mutti Gandamak, Honky Tonky Gandamak, Alice Cooper Gandamak, Al Pacino Gandamak, Whitney Houston Gandamak, Flash Gordon Gandamak, Eddie Murphy Gandamak...no prostě, co pes to osobnost a celebrita...za mě originální nápad
A pak velice poetické pojmenování vrhu P, afgáni z CHS ze Zličínských luk, utkvěli mi v paměti dvě fenečky Pohádka a Pampeliška...
Fiona.Praha
napsal(a):
To má opravdu v PP napsáno Ing.Kalousek von...? Jako vrh I? Jsou to všechno inženýři?
Za prvé by mne takové jméno nenapadlo a za druhé bych tak nějak předpokládala, že se to ani nesmí.
Ano, vrh "I" a tak jak je napsáno. Byl jenom jeden. Má větší uši (asi jako Kalous ušatý).

Známí a sousedé: kříženci Bacil, Kokoska, čivavák Tarzan, kříženec pitbul x mexický naháč Hache [ače] - v překladu písmeno H, jezevčice Terezka,
Kamarádka Bára měla kříženku Kristýnku, a sousedé na chatě úplně stejnou kříženku Báru. Ne že bych se nikdy nespletla.
Já mám doma Čerta a Andílka, obě holky.
koně
napsal(a):
Měli jsme mopsličku Bubu.Bylo komické, když jsem někde chodila a volala si, bubu, bubu, sledovat kradmé pohledy kolemjdoucích
Teď máme ACD, Heduš.
Bubu je super. Asi bych se na vás taky divně koukala a ptala se, proč mě strašíte. :D
My teď plánujem kocoura jménem Karamel. Kamarádka měla dva kocoury Jackie a Chan.
Známí mají fenku krysaříka jménem Sorbon - tam si vždycky představím toho Sorbona z Hrbáče.
Naše fudlačka se jmenuje Majda, pravým jménem Henrietta. Kdybych ji pojmenovala já - vzali jsme si ji už se jménem - byla by určitě Hetty. Naši špringrové se klasicky jmenovali Gaston, kluci fudláci Bobánek, ten poslední byl metrákový a říkali jsme mu Mimi.
fikovnice
napsal(a):
Jo, a já mám ráda Campari, takže mi přátelé radili, že tak mám pojmenovat nového kocoura. Ale neudělala jsem mu to...
Já zase Martini..)
Ale my jsme dávali vždycky jména dvojslabičná. Tím trojslabičným bych asi nevolala - jak se znám . Výjimku dělám u kocoura, ale i tak mu jméno zkracuji, když ho volám.

kobylatko
napsal(a):
Já mám kocoura Rezatýho a Foxe.V sousední vesnici je leonberger a prý mu říkají Mazliku .
Mýmu synovi se strašně líbí váš nick "kobylatko" ...říkal, že by se to přesně hodilo na toho našeho psího troubu, že oslovení telátko to přesně nevystihuje
napsal(a):
Mýmu synovi se strašně líbí váš nick "kobylatko" ...říkal, že by se to přesně hodilo na toho našeho psího troubu, že oslovení telátko to přesně nevystihuje
Jééé díky , máte aspoň inspiraci se jménem na dalšího psa .Našemu předchozímu pastevci jsme říkali přezdívkou ovce .

kobylatko
napsal(a):
Jééé díky , máte aspoň inspiraci se jménem na dalšího psa .Našemu předchozímu pastevci jsme říkali přezdívkou ovce .
No ještě, že další pes nebude čivava...pro ní by bylo asi jméno "Kobylátko" dost kuriózní a někdo by nás mohl pak uvádět v této diskuzi jako raritku
kobylatko
napsal(a):
Já mám kocoura Rezatýho a Foxe.V sousední vesnici je leonberger a prý mu říkají Mazliku .
Já měla kočku, která se jmenovala Černá. A pak také kočku a ta se jmenovala Čočka. Tak jsem si říkala jak origoš je to jméno...no a jednou se chlubím v práci a kolegyně prý:"Jéé, to my máme také kočku Čočku!"
Fiona.Praha
napsal(a):
Včera jsem potkala zrzavou kříženku kdovíčeho s jménem Bystrouška
A mně teď párkrát při noční jízdě přeběhla těsně před kolama opravdová liška a onehdá jezevec - a toho jsem viděla takto v přírodě poprvé - ještě že jsem nejela rychle - krásné zvíře. Představa, že poraním zvíře, to se trápí...správně se mají tuším volat myslivci. Nejlepší je zvíře dorazit znovupřejetím, ale já teda nevím, jestli bych na to měla...
fikovnice
napsal(a):
Já měla kočku, která se jmenovala Černá. A pak také kočku a ta se jmenovala Čočka. Tak jsem si říkala jak origoš je to jméno...no a jednou se chlubím v práci a kolegyně prý:"Jéé, to my máme také kočku Čočku!"
No a moje srdcovka byl kocour Bubo - všechny moje snad nejhorší nebo skoro nejhorší životní situace vlastně přečkal se mnou on, ptž jsem jej měla 12 let. Měl nádherné velké oči, proto Bubo. A pak jsem se kdesi, snad zde, dočetla, že těch Bubíků má vícero lidí.
fikovnice
napsal(a):
No a moje srdcovka byl kocour Bubo - všechny moje snad nejhorší nebo skoro nejhorší životní situace vlastně přečkal se mnou on, ptž jsem jej měla 12 let. Měl nádherné velké oči, proto Bubo. A pak jsem se kdesi, snad zde, dočetla, že těch Bubíků má vícero lidí.
BUBO - Souboj Titánů (stará verze, i když se na chviličku objevil i v nové)?
BUBLINA (zmiňovala jste ji vedle) - jednu jsem kdysi potkala na cvičáku, bylo to štěňátko fenka JRT s mladičkou paničkou. Panička na to štěndo volala Bublináčku
Fiona.Praha
napsal(a):
BUBO - Souboj Titánů (stará verze, i když se na chviličku objevil i v nové)?
BUBLINA (zmiňovala jste ji vedle) - jednu jsem kdysi potkala na cvičáku, bylo to štěňátko fenka JRT s mladičkou paničkou. Panička na to štěndo volala Bublináčku
A koho tam Bubo představoval? Tu sovu, co točila hlavou?
Fiona.Praha
napsal(a):
Ta zlatá sova s obrovskýma očima byl BUBO
Byl to kluk (sovák se asi neříká).
Tak ono děvčata. Jelikož souboj titánů je z dob starověkých a protože se v těch dobách mluvilo a psalo latinsky, tak Bubo, je latinsky výraz pro sovu. Např. Bubo Bubo je latinsky Výr velký.
Aliens_II
napsal(a):
Tak ono děvčata. Jelikož souboj titánů je z dob starověkých a protože se v těch dobách mluvilo a psalo latinsky, tak Bubo, je latinsky výraz pro sovu. Např. Bubo Bubo je latinsky Výr velký.
To jo, ale on se tak i jmenoval
Přece na nejlepšího kámoše a pomocníka nevolal "hej, Sovo".
Možná, že se správně jmenoval Buba.
Kámoš měl Ovčáka Argonauta (říkal mu Argo), další pán měl Ovčáka Cikána. Znala jsem dvě jezevčice Žofky (teď se tak jmenuje i naše číča). Sousedi měli jezevčíka Ferdu, další soused jezevčíka Hanze. Znám Labradorku Cilku, jezevčici Bobinu, křížence Edu, naháče Kačenku, Ovčáka Urana, "Bílého" Ovčáka Kryštofa. V rodině jsme měli Ovčáka Fernanda kterému se říkalo Nando. Znám spoustu dalších jmen na které si nyní nevzpomenu.
Kapitola sama pro sebe jsou psi s PP. Tam se někteří chovatelé opravdu vyřádili
awake
napsal(a):
Kámoš měl Ovčáka Argonauta (říkal mu Argo), další pán měl Ovčáka Cikána. Znala jsem dvě jezevčice Žofky (teď se tak jmenuje i naše číča). Sousedi měli jezevčíka Ferdu, další soused jezevčíka Hanze. Znám Labradorku Cilku, jezevčici Bobinu, křížence Edu, naháče Kačenku, Ovčáka Urana, "Bílého" Ovčáka Kryštofa. V rodině jsme měli Ovčáka Fernanda kterému se říkalo Nando. Znám spoustu dalších jmen na které si nyní nevzpomenu.
Kapitola sama pro sebe jsou psi s PP. Tam se někteří chovatelé opravdu vyřádili
Myslíte? Ale určitě to nebyl "Kárl von Bánhóf", což?
Aliens_II
napsal(a):
Myslíte? Ale určitě to nebyl "Kárl von Bánhóf", což?
Tak třeba
Rotvík Pako, Atrakce, Xurikata, Baba Jaga, Existence Eržika, X-Man.
Dobrman Extaze, Eman, Civil, Drink, Manon, Bentley, Fraze, Diabolla, Diesel.
Australský honácký - Dudly, Ungarie, Padullah,
Australský ovčák - Aoirono, Aquamarine, Disney´s inspiration, Antigonon, Juráček, Borůvka, Caramba, Láska.
Bearded kolie - Bárt Simpson, Citronella, TV, Ofélie, Kofilka.
Nebo Kraken (ČV), Lakota (ČV), Cykada (ČV), Amazonka, Elixír Lásky (Kolie), Chyť si mě (Kolie), Flíček (NO), Leontýnka (Saarlos), Markýza (Šeltie), Ctirad (Anglický Buldok), Bugatka (Anglický Buldok), Alžbětka (Argentinská doga), Babetka (Fila), Bazuka (Dobrman), AK47 (Dobrman), Perla (Hovawart), Filip (Doga), Dracula (Doga), Popelka (Boxer). Jeltzin (Boxer) - matka je Bacardi, Peruánka (Boxer) - matka je Kája, Lolita (Pyr. horský pes), Mississippi (Pyr. Mastin), Muf (Šarplaninec), Lotr (Bulík), Anežka (Český teriér), Rozárka (Parson), Trip (Parson), Venca (Stafbul), Ruda (Pudl) Božena (Pudl). Badyánek a Tymiánek (Japan čin), Igráček (Vipet). A to ještě nejsem ani v půlce jednoho katalogu
To jsem nevybírala "lahůdky" jako Kurriculum (jezevčík), Wooloomooloo (jezevčík), Annouschka a Karkoolka (Australský honácký), Yampadampa (Vipet).
awake
napsal(a):
Nebo Kraken (ČV), Lakota (ČV), Cykada (ČV), Amazonka, Elixír Lásky (Kolie), Chyť si mě (Kolie), Flíček (NO), Leontýnka (Saarlos), Markýza (Šeltie), Ctirad (Anglický Buldok), Bugatka (Anglický Buldok), Alžbětka (Argentinská doga), Babetka (Fila), Bazuka (Dobrman), AK47 (Dobrman), Perla (Hovawart), Filip (Doga), Dracula (Doga), Popelka (Boxer). Jeltzin (Boxer) - matka je Bacardi, Peruánka (Boxer) - matka je Kája, Lolita (Pyr. horský pes), Mississippi (Pyr. Mastin), Muf (Šarplaninec), Lotr (Bulík), Anežka (Český teriér), Rozárka (Parson), Trip (Parson), Venca (Stafbul), Ruda (Pudl) Božena (Pudl). Badyánek a Tymiánek (Japan čin), Igráček (Vipet). A to ještě nejsem ani v půlce jednoho katalogu
To jsem nevybírala "lahůdky" jako Kurriculum (jezevčík), Wooloomooloo (jezevčík), Annouschka a Karkoolka (Australský honácký), Yampadampa (Vipet).
To je opsané z výstavního katalogu, to nepla
Aliens_II
napsal(a):
Ale to my přece s Fionou víme.
Vždyť proč jinak bych kocoura pojmenovala Bubo? Měl nádherné velké oči!
awake
napsal(a):
. Jo Donušku jsem měla někdy v roce 1995. To zrovna frčelo Beverly Hills
Teď mám Ethana a říkáme mu Otík. On je takový trouba
To je náš Otík
Já si jména u fenek z PP nechala. Nevím jestli jsou zajímavá, ale mě se líbila. Mám Bexlie Danel Sogno. Hodně lidem nejde přes pusu to L, ale co :-D Druhá feňule je Cassie White Danel Sogno.
Ze známých pejsků je hezké Desperádo (bearded colie), Ejsík (kr. kolie), Tara (stafbull), Brit (kříženec), apod. Mamči od mých bílých holek Aris a Adelheid

fikovnice
napsal(a):
Jinak znám RR fenu jménem Brenda, a nevím proč, vždy mám před očima Brendu z Beverly Hills!
Brenda je docela hezký, co na tom že byla v beverly hills to je jedno, ale jméno pro fenku dost dobrý
manbea
napsal(a):
Byl z české CHS. Jinak Diyarbakir je město v Turecku, velké asi jako Praha, takže chovatelka tuhle písmenkovou spleteninu nemusela vymýšlet.
Aha to jsem netušila. By mne zajímalo, jestli chovatel/ka googlila nebo to město znala.
Netušíte, jestli to je náhoda, nebo CHS používá jména měst pro štěňata?
Kdysi jsem narazila na CHS, která svá štěnda pojmenovávala po alkoholu. Netušila jsem, kolik druhů pití je. Nepamatuji si, bohužel, která CHS to byla

Fiona.Praha
napsal(a):
Aha to jsem netušila. By mne zajímalo, jestli chovatel/ka googlila nebo to město znala.
Netušíte, jestli to je náhoda, nebo CHS používá jména měst pro štěňata?
Kdysi jsem narazila na CHS, která svá štěnda pojmenovávala po alkoholu. Netušila jsem, kolik druhů pití je. Nepamatuji si, bohužel, která CHS to byla
Taky znám takovou chovku, asi to není zas až tak vyjímečné

Fiona.Praha
napsal(a):
A která to je? Třeba je to ta samá, co jsem na ni kdysi narazila.
Nechci jmenovat, jsou to jezevčíci.
napsal(a):
Nechci jmenovat, jsou to jezevčíci.
Ježíš, ono už je tajné i to, kdo dává zvláštní jména psům.
Nepamatuji si, co to bylo za plemeno, ale jmenovali se třeba Becherovka, Absint, Cognack, Metaxa,...
Přišlo mi to vtipné a nápadité a překvapilo mne, kolik je názvů pití.

Fiona.Praha
napsal(a):
Ježíš, ono už je tajné i to, kdo dává zvláštní jména psům.
Nepamatuji si, co to bylo za plemeno, ale jmenovali se třeba Becherovka, Absint, Cognack, Metaxa,...
Přišlo mi to vtipné a nápadité a překvapilo mne, kolik je názvů pití.
Já moc nemám ve zvyku přetřásat něčí jméno v anonymní diskuzi. Zvlášt ne jméno člověka na kterém mi záleží. Potom se to vždycky nějak zvrtne, a bude to ona napsala atd a pak to nebude pravda.ostatně je to přece jedno, bavíme se zde o jménech psů. Jinak podle jmen co uvádíte se jedná o jinou chovku

fikovnice
napsal(a):
Chudinka dobrmanka, takovou škaredou věc jí provést!
To proto, že Dona byla fakt ta nej...škaredější - pardon - mně se tak jevila a jeví dodnes.
Novofundlanku Donu měly sousedi už před padesáti lety, to ještě o nějakém seriálu nebyla ani zmínka. Vždycky měli novofundlanky a vždycky to byla Dona.
Tak přátelé, dnes jsme měli malou příhodu se psím jménem.
Jdem si po sídláku k domovu a vyběhl na nás kříženec veverky a jorka. Letí, štěká a pán vyběhl a volá. "Titáne pocééém, Titáne, nechej toho velkého psa na pokoji." No asi je Titán krutopřísný tvrdej pes, prostě skutečný Titáááán.
Aliens_II
napsal(a):
Tak přátelé, dnes jsme měli malou příhodu se psím jménem.
Jdem si po sídláku k domovu a vyběhl na nás kříženec veverky a jorka. Letí, štěká a pán vyběhl a volá. "Titáne pocééém, Titáne, nechej toho velkého psa na pokoji." No asi je Titán krutopřísný tvrdej pes, prostě skutečný Titáááán.
PP jméno, které mu zůstalo?
Moje kamarádka má Urana, ale pojmenovala si ho po svém
awake
napsal(a):
Https://www.google.cz/search?q=pluto&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjB4Yjx6KXOAhVKIsAKHb80Ah8Q_AUICCgB&biw=1280&bih=683#tbm=isch&q=pluto+disney.
Jo, to je pes Pluto
RKP

XXX.XXX.153.144
Sousedi mají jednookou (z útulku-má to po nějakém úrazu) fenku ovčáka a říkají jí Žižka. TA Žižka.
Roniemal

XXX.XXX.128.139
My máme čivavy Vendulu, Bohouše, Čendu a Růženku
No nejvíce udivující jména jsou asi tyto: Lentilka, Smetáček;Lopatka, Tequila, Burbon(anglický pinč), Kulička(mexický naháč), Mamut, Dortík, LG(jako ta televize LG), Uherák, Lampička a Muflon.
Ale to nejlepší na konec Tajga, nad tímto jménem jsem se pozastavila ale nakonec jsem zjistila že je úžasný asi jako u jména LG.
avalin
napsal(a):
No nejvíce udivující jména jsou asi tyto: Lentilka, Smetáček;Lopatka, Tequila, Burbon(anglický pinč), Kulička(mexický naháč), Mamut, Dortík, LG(jako ta televize LG), Uherák, Lampička a Muflon.
Ale to nejlepší na konec Tajga, nad tímto jménem jsem se pozastavila ale nakonec jsem zjistila že je úžasný asi jako u jména LG.
Nějaké jsou fakt vtipná. Tequila je každý druhý pes a chrtka Tajga s námi chodila nějaký čas cvičit - jméno se mi líbilo a ani mi moc zvláštní nepřišlo.
"Lampičku" mám v minulém vrhu - páníček jí tedy dal přezdívku Lampion, ale já si to takto zdrobňuji. Sice je to šílené jméno, ale k ní se to opravdu hodí - pořád někde lítá, má kulatou hlavu, ohnivý temperament a svítí bílou barvou i dobrou náladou.
Jinak před pár dny si moje štěně hrálo s nějakým jack russlem. Po chvíli povídání si s páníčkem jsem se dozvěděla, že je to syn našeho známého jacka jménem Piškot. Když chlápek s prckem odcházel, tak na něj volal "pojď Rohlíku". Asi se nechal inspirovat tátou svého psa, že zůstal u pojmenování dle pečiva.
asurwic
napsal(a):
Nějaké jsou fakt vtipná. Tequila je každý druhý pes a chrtka Tajga s námi chodila nějaký čas cvičit - jméno se mi líbilo a ani mi moc zvláštní nepřišlo.
"Lampičku" mám v minulém vrhu - páníček jí tedy dal přezdívku Lampion, ale já si to takto zdrobňuji. Sice je to šílené jméno, ale k ní se to opravdu hodí - pořád někde lítá, má kulatou hlavu, ohnivý temperament a svítí bílou barvou i dobrou náladou.
Jinak před pár dny si moje štěně hrálo s nějakým jack russlem. Po chvíli povídání si s páníčkem jsem se dozvěděla, že je to syn našeho známého jacka jménem Piškot. Když chlápek s prckem odcházel, tak na něj volal "pojď Rohlíku". Asi se nechal inspirovat tátou svého psa, že zůstal u pojmenování dle pečiva.
Já chtěla mého druhého psa pojmenovat Piškot, ale když tohle řeknu před mým prvním psem, tak ten kouká, kde mu kdo dá jídlo. Takže mu zůstalo PP jméno a je to Chips. Když se o něm bavíme, tak říkám Pan Brambůrek.
asurwic
napsal(a):
Kamarádka ma psa jménem Párek. Je to čivava. kdyby aspoň jezevčík.
A kdyby se skamarádil s Rohlíkem .
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!