Uživatel s deaktivovaným účtem

Existují podle vás lepší granule než orijen ? popřípadě které.

Co je na nich tak vyjímečného ?
Jinak - dle jakých kritérií hodnotíte.
nataliae

XXX.XXX.73.11
napsal(a):
Snad jedině ZiwiPeak
napsal(a):
Strava psa není závod na 100 metrů, kde jde o setiny. Rozumnější je určit si laťku a mezi tím co je přes si už vybrat podle toho jak chutnají, sednou, atd. atd.
Někdo tu zmínil Ziwi Peak. Jo ty jsou opravdu "rachot", ale i finanční. Orijen zase má jako odpověď lyofilizovanou stravu (v Česku těžko přístupnou, když nepočítám malé pytlíky - také finanční pecka). Tenhle přístup je nesmysl. Tak leda do soukromých žebříčků nějakých fandů.

A kdyby jste měli sami porovnat..orijen, acana, fish for dogs, annameat, marp, platinum ? my si právě budeme pořizovat další štěně a chovatel po nás chce aby jsme ho krmili granulema minimálně než dospěje..všechny tyhle granule mému psovi vyhovovali hlavně platinum mu chutnalo asi nejvíc jen sem mu nikdy granule nedavala nějak často nebo dlouho protože normalně ho krmím masem..mě právě nepřijde nic zvlašního na složení orijenu oproti těm ostatním nějak ale všude slyším jak sou nejlepší..konkrétně marp red mix mi přijde že má ještě lepší složení než orijen regional red a to je to asi 700 kč rozdíl..

S těmito značkami nesáhnete vedle.
Ale chovatel je nějaký divný :D Maso je nej, v granulích nic tak dobrého nikdy nebude.
Ještě tohle teda vidím lépe jak Platinum a placení za "značku" :
Eden, N&D, Aatu, Wolfsblut, TimberWolf, Purizon, Essential, Simpsons, Naturea, ...

napsal(a):
A kdyby jste měli sami porovnat..orijen, acana, fish for dogs, annameat, marp, platinum ? my si právě budeme pořizovat další štěně a chovatel po nás chce aby jsme ho krmili granulema minimálně než dospěje..všechny tyhle granule mému psovi vyhovovali hlavně platinum mu chutnalo asi nejvíc jen sem mu nikdy granule nedavala nějak často nebo dlouho protože normalně ho krmím masem..mě právě nepřijde nic zvlašního na složení orijenu oproti těm ostatním nějak ale všude slyším jak sou nejlepší..konkrétně marp red mix mi přijde že má ještě lepší složení než orijen regional red a to je to asi 700 kč rozdíl..
Pokud máte s krmením masem štěňat zkušenosti, tak bych to chovateli odkývala a štěně převedla normálně na maso.
napsal(a):
Pokud máte s krmením masem štěňat zkušenosti, tak bych to chovateli odkývala a štěně převedla normálně na maso.
Maso je naprosto perfektní. Z granulí se mi už dělá pomalu zle.
Nějak jsem nevěřil, že bez toho to půjde, ale pomalu a jistě se těch bobulí zbavím nadobro.
Štve mě to, myslel jsem, že to bude v klidu, krmit psa, leč né tu mou příšeru.
Takže nejlepší granule? Maso.

Aliens_II
napsal(a):
Maso je naprosto perfektní. Z granulí se mi už dělá pomalu zle.
Nějak jsem nevěřil, že bez toho to půjde, ale pomalu a jistě se těch bobulí zbavím nadobro.
Štve mě to, myslel jsem, že to bude v klidu, krmit psa, leč né tu mou příšeru.
Takže nejlepší granule? Maso.
No vidíte