Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.7.2016 15:06
dadu

XXX.XXX.250.70

S jakými granulemi máte nejlepší zkušenosti pro rotvajlera? Za týden si přivezu štěndo, tak abych se připravila.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.7.2016 15:20

A jaký máte cenový strop?
Nej zkušenost mám s krmením masem.

2.7.2016 16:33
dadu

XXX.XXX.250.70

Čivavce kupuju Calibru, tak asi tak něco. Na krmení masem nemám čas smajlík
Sestra má choďandu s velmi citlivým zažíváním a té dává Brit Care (myslím) a čubinka je pěkná, lesklá, bez problémů. Já k němu nemám nějak důvěru, ale přemýšlím, že bych ho taky zkusila.

2.7.2016 16:55
lavacca

XXX.XXX.164.49

dadu napsal(a):
Sestra má choďandu s velmi citlivým zažíváním a té dává Brit Care (myslím) a čubinka je pěkná, lesklá, bez problémů. Já k němu nemám nějak důvěru, ale přemýšlím, že bych ho taky zkusila.

No, nevím, co je na rozmražení a vysypání masa tak časově náročné, ale...

Prvně - štěněti bych dala ty granule, na které je zvyklý od chovatele. Pokud budete chtít přejít na jiné, tak po týdnu u vás postupně míchat ty nové do stávajících, ať neprůjmuje, apod.

A proč k BC nemáte důvěru? U nás sedí.

Neregistrovaný uživatel

2.7.2016 17:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.32

dadu napsal(a):

Na Brit Caru my vyrostl bílý ovčák a naprosto bez problémů...

Neregistrovaný uživatel

2.7.2016 17:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.32

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Na Brit Caru my vyrostl bílý ovčák a naprosto bez problémů...

Http://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3134735/ceske-granule-prakticke-zkusenosti#a3135283.

2.7.2016 18:11
nexxi

XXX.XXX.228.56

Znám i psy, kteří jsou spokojení na Calibře ;).

2.7.2016 18:14
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

lavacca napsal(a):
No, nevím, co je na rozmražení a vysypání masa tak časově náročné, ale...

Prvně - štěněti bych dala ty granule, na které je zvyklý od chovatele. Pokud budete chtít přejít na jiné, tak po týdnu u vás postupně míchat ty nové do stávajících, ať neprůjmuje, apod.

A proč k BC nemáte důvěru? U nás sedí.

Nam také brit care sedí smajlík

2.7.2016 18:44
Sam 90210

XXX.XXX.148.112

Nemám sice osobní zkušenost, jelikož krmím masem, ale hodně je vychvalované také Taste of the Wild.

2.7.2016 19:22
Andrýsek3

XXX.XXX.22.101

Krmila jsem TOTW, Acana, teď cca půl roku masem a jsem teda nejspokojenější na mase a už bych (jenom) granulemi nekrmila. Jinak Brit Care si celkem hodně lidí chválí.

2.7.2016 19:30
Arni

XXX.XXX.111.238

Andrýsek3 napsal(a):
Krmila jsem TOTW, Acana, teď cca půl roku masem a jsem teda nejspokojenější na mase a už bych (jenom) granulemi nekrmila. Jinak Brit Care si celkem hodně lidí chválí.

Kdys jsem také krmil granule, hodně jsem to studoval a řešil. Pes si sám řekl že to už nechce. Dávám vařené maso kuřecí s přílohou, konzervy Animonda a teď Macs.

2.7.2016 19:38

Arni napsal(a):
Kdys jsem také krmil granule, hodně jsem to studoval a řešil. Pes si sám řekl že to už nechce. Dávám vařené maso kuřecí s přílohou, konzervy Animonda a teď Macs.

A jak psisku ty Macs sedí?

2.7.2016 19:49
Arni

XXX.XXX.111.238

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A jak psisku ty Macs sedí?

Tak máme je necelých 14 dní, nic se nemění jako že zažívání a stolice oproti Animondě. Takže spokojenost a dík za tip.

2.7.2016 20:00
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Arni napsal(a):

My syrové se zeleninou, vločkami.., naprosto nenáročné a pes to miluje

2.7.2016 20:05
Arni

XXX.XXX.111.238

Andrýsek3 napsal(a):
My syrové se zeleninou, vločkami.., naprosto nenáročné a pes to miluje

Vločky dáváme s tvarohem a se syrovým vajíčkem jednou za týden. K vařenému masu rýži a zeleninu.

2.7.2016 20:24

Arni napsal(a):
Tak máme je necelých 14 dní, nic se nemění jako že zažívání a stolice oproti Animondě. Takže spokojenost a dík za tip.

To jsem ráda za málo

3.7.2016 12:06
dadu

XXX.XXX.250.70

No - jsem na všechno sama, bez mužského. Mám "na krku" chalupu (kde bydlíme), hospodářství (kozy,4 plemena slepic, ...) a chodím do práce na směny. Vyndat maso z mrazáku bych stopro zapomínala (občas zapomenu vyndat maso i pro mě a syna na vaření ). A psa si pořizuji na hlídání, páč už mi tu ukradli 2 housata a nemíním někomu dělat "samoobsluhu" co se masa týká (vykrmení kohouti, ... )

3.7.2016 12:15

dadu napsal(a):
No - jsem na všechno sama, bez mužského. Mám "na krku" chalupu (kde bydlíme), hospodářství (kozy,4 plemena slepic, ...) a chodím do práce na směny. Vyndat maso z mrazáku bych stopro zapomínala (občas zapomenu vyndat maso i pro mě a syna na vaření ). A psa si pořizuji na hlídání, páč už mi tu ukradli 2 housata a nemíním někomu dělat "samoobsluhu" co se masa týká (vykrmení kohouti, ... )

Tak zkuste ty Brit Care, nejsou špatné, nebo Calibra puppy jehněčí, určitě ne drůbeží.

3.7.2016 13:57

Nechci se Vás, Rájko, dotknout, ale přestaňte doporučovat Calibru. Samé "dobroty", drahé, k ničemu. Tohle si rotvíci nezaslouží. A kdo ano.

3.7.2016 14:01

Nechci se Vás, Rájko, dotknout, ale přestaňte doporučovat Calibru. Samé "dobroty", drahé, k ničemu. Tohle si rotvíci nezaslouží. A kdo ano.

No, jelikož vybírám vzhledem k zadavatelce mezi granulemi menší zlo, tak se mě dotknout nemůžete

3.7.2016 14:02
LájošM

XXX.XXX.14.251

dadu napsal(a):

Ono je to o zvyku. Když dáte psovi misku se žrádlem, automaticky byste měla vyndat z mrazáku další. Taky jsem zprvu občas zapomněl, ale to pes prostě dostal granule, které mám stejně doma, jelikož jeden z mých psů maso nesnese.

Pokud ale chcete jen granule, vytipujte si několik značek, zkuste jestli je pes dobře žere a tráví a točte je. Není dobré krmit pořád jen jednu značku a jeden druh. Calibra i Brit jsou takový střed. Brit teda taky nemám v oblibě, ale to kvůli lžím, které se mi snažili namluvit jejich prodejci a kvůli jejich lživým popisům na konzervách. Když si to ale člověk logicky přebere, krmit se jimi dá. Mí psi mají v oblibě i Bosch senzitiv, TOTW, Acanu, Fitmin solution.

3.7.2016 14:03

No, jelikož vybírám vzhledem k zadavatelce mezi granulemi menší zlo, tak se mě dotknout nemůžete

Tak kolik ten pytel vedlejších produktů stojí ?

3.7.2016 14:07

Tak kolik ten pytel vedlejších produktů stojí ?

Ale Megí, vždy víte, že já se s Vámi dohadovat nebudu, navíc v neděli. Cenu si, myslím, můžete vyhledat sama

3.7.2016 14:27

Ale Megí, vždy víte, že já se s Vámi dohadovat nebudu, navíc v neděli. Cenu si, myslím, můžete vyhledat sama

Hm. Tak jestli koukám na správné složení a cenu, jsem chtěla vědět. Calibra ale nikdy nic dobrého neměla, tak asi ano. Dám ty stejné peníze za jehněčí vedlejší odpadky s drůbežím tukem nebo za jehněčí maso s kachnou a bramborami. Kdo by od Vás čekal Calibru

3.7.2016 14:29

Můj pes má také hrozně rád burger. Ale to neznamená, že jej má k obědu každý den.

3.7.2016 14:52

Hm. Tak jestli koukám na správné složení a cenu, jsem chtěla vědět. Calibra ale nikdy nic dobrého neměla, tak asi ano. Dám ty stejné peníze za jehněčí vedlejší odpadky s drůbežím tukem nebo za jehněčí maso s kachnou a bramborami. Kdo by od Vás čekal Calibru

A druhá varianta je konkrétně co? smajlík
Ode mě lze čekat neočekávané

3.9.2016 23:30
dadu

XXX.XXX.137.189

Tak krmím Calibrou od chovatelky, Ontario Junior... a Brit care. Bere si to, na co má zrovna chuť. K tomu denně tvaroh se žloutkem (neslazený) a čerstvé kozí mléko. smajlík + různé žvýkací pamlsky a prasečí nožičky (neustále totiž "musí" něco žvýkat a když není nic jiného, tak "nepohrdne" ani kameny smajlík ). Žádné zažívací ani jiné problémy nemáme, ve třech měsících měl 10kg...

4.9.2016 08:54

dadu napsal(a):
Tak krmím Calibrou od chovatelky, Ontario Junior... a Brit care. Bere si to, na co má zrovna chuť. K tomu denně tvaroh se žloutkem (neslazený) a čerstvé kozí mléko. smajlík + různé žvýkací pamlsky a prasečí nožičky (neustále totiž "musí" něco žvýkat a když není nic jiného, tak "nepohrdne" ani kameny smajlík ). Žádné zažívací ani jiné problémy nemáme, ve třech měsících měl 10kg...

Tak zrovna z tohoto výčtu jako "ucházející" jsou pouze Calibra (pokud je fialová jehněčí) a Brit Care, ostatní je opeavdu humus. A dodávejte i maso.

4.9.2016 09:08
CHs Kasami

XXX.XXX.174.95

Krmím masem, ale štěňata pro nové paničky rozkrmuju na Markus Mühle Black Angus Adult. Takže jestli mužu poradit tak granule co jsou za studena lisované. Ale chovatel by Vám měl říct na jaká granule jsou zvyklí a vy pokud budete chtít přejit na jiné tak postupně přejděte na jiné ne najednou...

4.9.2016 12:41

Přidejte reakci

Přidat smajlík