Uživatel s deaktivovaným účtem

A jaký máte cenový strop?
Nej zkušenost mám s krmením masem.
dadu
napsal(a):
Čivavce kupuju Calibru, tak asi tak něco. Na krmení masem nemám čas
Sestra má choďandu s velmi citlivým zažíváním a té dává Brit Care (myslím) a čubinka je pěkná, lesklá, bez problémů. Já k němu nemám nějak důvěru, ale přemýšlím, že bych ho taky zkusila.
No, nevím, co je na rozmražení a vysypání masa tak časově náročné, ale...
Prvně - štěněti bych dala ty granule, na které je zvyklý od chovatele. Pokud budete chtít přejít na jiné, tak po týdnu u vás postupně míchat ty nové do stávajících, ať neprůjmuje, apod.
A proč k BC nemáte důvěru? U nás sedí.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.32
dadu
napsal(a):
Čivavce kupuju Calibru, tak asi tak něco. Na krmení masem nemám čas
Sestra má choďandu s velmi citlivým zažíváním a té dává Brit Care (myslím) a čubinka je pěkná, lesklá, bez problémů. Já k němu nemám nějak důvěru, ale přemýšlím, že bych ho taky zkusila.
Na Brit Caru my vyrostl bílý ovčák a naprosto bez problémů...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.32
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Na Brit Caru my vyrostl bílý ovčák a naprosto bez problémů...
Http://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3134735/ceske-granule-prakticke-zkusenosti#a3135283.
lavacca
napsal(a):
No, nevím, co je na rozmražení a vysypání masa tak časově náročné, ale...
Prvně - štěněti bych dala ty granule, na které je zvyklý od chovatele. Pokud budete chtít přejít na jiné, tak po týdnu u vás postupně míchat ty nové do stávajících, ať neprůjmuje, apod.
A proč k BC nemáte důvěru? U nás sedí.
Nam také brit care sedí
Andrýsek3
napsal(a):
Krmila jsem TOTW, Acana, teď cca půl roku masem a jsem teda nejspokojenější na mase a už bych (jenom) granulemi nekrmila. Jinak Brit Care si celkem hodně lidí chválí.
Kdys jsem také krmil granule, hodně jsem to studoval a řešil. Pes si sám řekl že to už nechce. Dávám vařené maso kuřecí s přílohou, konzervy Animonda a teď Macs.

Arni
napsal(a):
Kdys jsem také krmil granule, hodně jsem to studoval a řešil. Pes si sám řekl že to už nechce. Dávám vařené maso kuřecí s přílohou, konzervy Animonda a teď Macs.
A jak psisku ty Macs sedí?

Arni
napsal(a):
Tak máme je necelých 14 dní, nic se nemění jako že zažívání a stolice oproti Animondě. Takže spokojenost a dík za tip.
To jsem ráda za málo
No - jsem na všechno sama, bez mužského. Mám "na krku" chalupu (kde bydlíme), hospodářství (kozy,4 plemena slepic, ...) a chodím do práce na směny. Vyndat maso z mrazáku bych stopro zapomínala (občas zapomenu vyndat maso i pro mě a syna na vaření ). A psa si pořizuji na hlídání, páč už mi tu ukradli 2 housata a nemíním někomu dělat "samoobsluhu" co se masa týká (vykrmení kohouti, ... )

dadu
napsal(a):
No - jsem na všechno sama, bez mužského. Mám "na krku" chalupu (kde bydlíme), hospodářství (kozy,4 plemena slepic, ...) a chodím do práce na směny. Vyndat maso z mrazáku bych stopro zapomínala (občas zapomenu vyndat maso i pro mě a syna na vaření ). A psa si pořizuji na hlídání, páč už mi tu ukradli 2 housata a nemíním někomu dělat "samoobsluhu" co se masa týká (vykrmení kohouti, ... )
Tak zkuste ty Brit Care, nejsou špatné, nebo Calibra puppy jehněčí, určitě ne drůbeží.

Nechci se Vás, Rájko, dotknout, ale přestaňte doporučovat Calibru. Samé "dobroty", drahé, k ničemu. Tohle si rotvíci nezaslouží. A kdo ano.

napsal(a):
Nechci se Vás, Rájko, dotknout, ale přestaňte doporučovat Calibru. Samé "dobroty", drahé, k ničemu. Tohle si rotvíci nezaslouží. A kdo ano.
No, jelikož vybírám vzhledem k zadavatelce mezi granulemi menší zlo, tak se mě dotknout nemůžete
dadu
napsal(a):
Ono je to o zvyku. Když dáte psovi misku se žrádlem, automaticky byste měla vyndat z mrazáku další. Taky jsem zprvu občas zapomněl, ale to pes prostě dostal granule, které mám stejně doma, jelikož jeden z mých psů maso nesnese.
Pokud ale chcete jen granule, vytipujte si několik značek, zkuste jestli je pes dobře žere a tráví a točte je. Není dobré krmit pořád jen jednu značku a jeden druh. Calibra i Brit jsou takový střed. Brit teda taky nemám v oblibě, ale to kvůli lžím, které se mi snažili namluvit jejich prodejci a kvůli jejich lživým popisům na konzervách. Když si to ale člověk logicky přebere, krmit se jimi dá. Mí psi mají v oblibě i Bosch senzitiv, TOTW, Acanu, Fitmin solution.

napsal(a):
No, jelikož vybírám vzhledem k zadavatelce mezi granulemi menší zlo, tak se mě dotknout nemůžete
Tak kolik ten pytel vedlejších produktů stojí ?

napsal(a):
Tak kolik ten pytel vedlejších produktů stojí ?
Ale Megí, vždy víte, že já se s Vámi dohadovat nebudu, navíc v neděli. Cenu si, myslím, můžete vyhledat sama

napsal(a):
Ale Megí, vždy víte, že já se s Vámi dohadovat nebudu, navíc v neděli. Cenu si, myslím, můžete vyhledat sama
Hm. Tak jestli koukám na správné složení a cenu, jsem chtěla vědět. Calibra ale nikdy nic dobrého neměla, tak asi ano. Dám ty stejné peníze za jehněčí vedlejší odpadky s drůbežím tukem nebo za jehněčí maso s kachnou a bramborami. Kdo by od Vás čekal Calibru

Můj pes má také hrozně rád burger. Ale to neznamená, že jej má k obědu každý den.

napsal(a):
Hm. Tak jestli koukám na správné složení a cenu, jsem chtěla vědět. Calibra ale nikdy nic dobrého neměla, tak asi ano. Dám ty stejné peníze za jehněčí vedlejší odpadky s drůbežím tukem nebo za jehněčí maso s kachnou a bramborami. Kdo by od Vás čekal Calibru
A druhá varianta je konkrétně co?
Ode mě lze čekat neočekávané
Tak krmím Calibrou od chovatelky, Ontario Junior... a Brit care. Bere si to, na co má zrovna chuť. K tomu denně tvaroh se žloutkem (neslazený) a čerstvé kozí mléko. + různé žvýkací pamlsky a prasečí nožičky (neustále totiž "musí" něco žvýkat a když není nic jiného, tak "nepohrdne" ani kameny
). Žádné zažívací ani jiné problémy nemáme, ve třech měsících měl 10kg...

dadu
napsal(a):
Tak krmím Calibrou od chovatelky, Ontario Junior... a Brit care. Bere si to, na co má zrovna chuť. K tomu denně tvaroh se žloutkem (neslazený) a čerstvé kozí mléko. + různé žvýkací pamlsky a prasečí nožičky (neustále totiž "musí" něco žvýkat a když není nic jiného, tak "nepohrdne" ani kameny
). Žádné zažívací ani jiné problémy nemáme, ve třech měsících měl 10kg...
Tak zrovna z tohoto výčtu jako "ucházející" jsou pouze Calibra (pokud je fialová jehněčí) a Brit Care, ostatní je opeavdu humus. A dodávejte i maso.
Krmím masem, ale štěňata pro nové paničky rozkrmuju na Markus Mühle Black Angus Adult. Takže jestli mužu poradit tak granule co jsou za studena lisované. Ale chovatel by Vám měl říct na jaká granule jsou zvyklí a vy pokud budete chtít přejit na jiné tak postupně přejděte na jiné ne najednou...

Co to je za žrádlo
"jehněčí maso a produkty jehněčího původu (>30%), rýže (>20%), drůbeží tuk"
1049kč za 15kg trapností
Ovce tu
https://www.krmivo-pes.cz/psi/granule/petkult-dog-mini-adult-lamb-rice-12kg-sleva-pro-registrovane-pastika-150g-zdarma/
http://www.spokojenezvire.cz/index.php?route=product/product&product_id=26739
http://www.granul.cz/granule-pro-psy/essential-foods/?variantId=140.