Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.8.2016 07:58
ivyinka

XXX.XXX.195.150

Dobrý den, nedávno mi umřela babička, a pes mi z ničeho nic začne štěkat do obýváku... může vycítit ducha? Docela mě to zajímá

5.8.2016 08:09
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.138

ivyinka napsal(a):
Dobrý den, nedávno mi umřela babička, a pes mi z ničeho nic začne štěkat do obýváku... může vycítit ducha? Docela mě to zajímá

Může štěkat na můry, mouchy, štěkat kvůli tomu, že sousedi o dva byty dál zapnuli vysavač, slyší nebo cítí něco, co vy nevnímáte... proč by to propánajána musel být hned duch vaší babičky? A co by dělal zrovna v obýváku? I kdyby duchové existovali?

5.8.2016 09:25
margoff

XXX.XXX.130.11

Žaneta kocková napsal(a):
Může štěkat na můry, mouchy, štěkat kvůli tomu, že sousedi o dva byty dál zapnuli vysavač, slyší nebo cítí něco, co vy nevnímáte... proč by to propánajána musel být hned duch vaší babičky? A co by dělal zrovna v obýváku? I kdyby duchové existovali?

Duchové existují. Musí, je o nich polovina všech filmů. Ta druhá polovina je o psech. Takže štěkání psů na duchy dává smysl.

5.8.2016 09:36
ivyinka

XXX.XXX.195.150

Bydlíme v paneláku, a muchy atd.. u nás nejsou :P.

5.8.2016 09:52
Šarina

XXX.XXX.231.146

Duchové se vyskytují jen na starých hradech, maximálně ve viktoriánských vilách.
V paneláku buďte v klidu.
Je to něco jiného.

5.8.2016 09:54
Aliens_II

XXX.XXX.77.30

ivyinka napsal(a):

To fakt ne.

Ale když tak, vemte virguli a zkuste pohledat. Ale sama, sama, abyste ducha nevyplašila a ostatním nepřivedla šok smíchem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.8.2016 09:59

Ale no tak. Každý přece ví, že duchové jsou duše zemřelých uvězněné na místě, kde zemřeli. Takže pokud babička zemřela v eldéence, straší tam, když už někde.

V panelákovém obýváku vám může strašit starý pán od vedle, který umřel před televizí a našli ho až po půl roce.

Nebo si zjistěte, jestli panelák nestojí na místě starého pohřebiště, popraviště nebo bitvy.

5.8.2016 10:04

Můj pes vrčel v paneláku, když na parkoviště před domem přijel soused, kterého neměl rád.
A to jsme bydleli dooost vysoko a parkoviště odděloval trávník s lesíkem. A soused byl živý - někdy až moc.

5.8.2016 10:05
MarkyGro

XXX.XXX.10.26

Nebo se mu to obýváku prostě jen něco nelibí. Může to být nějaká nová věc co jste tam dali nedávno a on neví co to je. U nás štěkal na zahrade na sochy krtků nebo na nasekané dřevo v lese, nové křeslo. Zkuste ho tam vzít všechno mu pořádně ukazat, že nemá důvod se ničeho bát a uvidíte :D když to nezabere tak jedině ducha vaší babicky vyvolat a požádat ho aby nedesil pejska..filmu o tom "jak na to" je dost, urcite si poradite

5.8.2016 10:15
margoff

XXX.XXX.130.11

Čistě logické zamyšlení... Jestliže denně zemřou miliony lidí, pohybují se mezi námi desítky miliard duchů... Všichni psi světa by se museli uštěkat... Pakliže ovšem na ty duchy neštěkají duchové mrtvých psů, to by dávalo smysl...
Lidé, neblázněte.
Ano, jsou věci mezi nebem a zemí, ale... Říká se jim letadla...

5.8.2016 10:22
Aliens_II

XXX.XXX.77.30

margoff napsal(a):
Čistě logické zamyšlení... Jestliže denně zemřou miliony lidí, pohybují se mezi námi desítky miliard duchů... Všichni psi světa by se museli uštěkat... Pakliže ovšem na ty duchy neštěkají duchové mrtvých psů, to by dávalo smysl...
Lidé, neblázněte.

Také rakety, satelity a další havěť.

Já bych to ale tak neschazoval. Ať si lidé věří, v co chtějí. Odjakživa se se strachem umě zacházelo.

No a závěrem. Lidský rozum je úžasný, ale lidská blbost nezná mezí.

5.8.2016 10:46

Aliens_II napsal(a):
Také rakety, satelity a další havěť.

Já bych to ale tak neschazoval. Ať si lidé věří, v co chtějí. Odjakživa se se strachem umě zacházelo.

No a závěrem. Lidský rozum je úžasný, ale lidská blbost nezná mezí.

Ale zas na druhou stranu : Pes toho vnímá daleko víc než lidé.
( Nemyslím, že zrovna ducha ). Ale třeba babičku postrádá a jestliže v tom pokoji bývala, chce se tam podívat a proto štěká.
Zadavatelko - tak ho tam pusťte, ať to zkontroluje.

5.8.2016 10:59
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

margoff napsal(a):
Lidé, neblázněte.

5.8.2016 11:12

margoff napsal(a):
Lidé, neblázněte.

A věci pod zemí, že. Těm se jim říká jak ? "Jéé promiiiň, Alíku, zapomněl jsem tě v suterénu.".

5.8.2016 11:56
margoff

XXX.XXX.130.11

Ne, těm se říká: "Jé, promiň, Megííí, ta petlice od sklepa zapadla sama, fakt, ani jsem si nevšiml, že se mnou nesedíš u večeře... a u snídaně... a tak...".

5.8.2016 12:04
Sam 90210

XXX.XXX.148.57

ivyinka napsal(a):

Být váma, dám si s těmi horory pauzu

5.8.2016 13:23

Možné to je, potkala jsem duchy 2x s čubou a takhle agresivní jsem ji ještě nikdy neviděla.

5.8.2016 13:24
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Možné to je, potkala jsem duchy 2x s čubou a takhle agresivní jsem ji ještě nikdy neviděla.

A jak víte, že to byli duchové?

5.8.2016 13:27

marcelaamax napsal(a):
A jak víte, že to byli duchové?

Vím to stoprocentně, kdyžtak Vám tu situaci popíšu do SZ

5.8.2016 13:27
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Vím to stoprocentně, kdyžtak Vám tu situaci popíšu do SZ

Tak jo smajlík

5.8.2016 15:06
gajdovka

XXX.XXX.45.9

Věřte, že duše mrtvých jsou, kdo je vidí má z toho husí kůži, kdo ne, se poťouchle směje.

5.8.2016 15:12
Aliens_II

XXX.XXX.77.30

gajdovka napsal(a):
Věřte, že duše mrtvých jsou, kdo je vidí má z toho husí kůži, kdo ne, se poťouchle směje.

Neskutečné.

Ale od těch nižších pater mě dělí respekt k Vaší mysli a stavu Vašeho vědomí a ano, když s tím fungujete, tak jo. Respekt.

5.8.2016 15:23
gajdovka

XXX.XXX.45.9

Aliens_II napsal(a):
Neskutečné.

Ale od těch nižších pater mě dělí respekt k Vaší mysli a stavu Vašeho vědomí a ano, když s tím fungujete, tak jo. Respekt.

Musím s tím fungovat, ne a ne se toho zbavit, tuto schopnost mají jak děti, tak zvířata a právě někteří lidé.

5.8.2016 16:40
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

gajdovka napsal(a):
Musím s tím fungovat, ne a ne se toho zbavit, tuto schopnost mají jak děti, tak zvířata a právě někteří lidé.

Jo, děti mají velkou fantazii a možná někoho neopustí do smrti Dlouho jsem coby dítě, byla víla a jezdila jsem na neviditelném koni
Nevím, jestli se to běžně stává i ostatním lidem, ale jakmile mi někdo přijde na mysl, jééé, toho člověka jsem už neviděla léta!" Do pár dní ho buďto potkám, či o něm minimálně něco závažného uslyším. Sestřenice zdědily po bábě ne jen silné migrény, ale i toto: jakmile se jim začne zdát něco o zubech, umře někdo blízký. Občas se třeba zdá člověku i o zubech(hlavně když nějaký zlobí) ale jim se to zdá třeba týden každý den. Pak už jen z hrůzou čekají, kdo umře A to já jsem totální skeptik a za vším vidím buďto podvod nebo cvoka. Neumím si rozumově vysvětlit, co to u nich je, duchy nevidí Normálně by mne napadlo, že mají mozek svým způsobem poškozený těma migrénama, ale proč sakra někdo fakt umře?!? Možná my lidi máme nějakou schopnost vidět i dopředu, jen ji neumíme využívat?

5.8.2016 18:21
margoff

XXX.XXX.130.11

Lesní žínko, pokud jste nečetla, doporučuju Žítkovské bohyně od Kateřiny Tučkové. Jsem z Vašeho kraje, odkud je i ta kniha, resp. odehrává se o kousek výš, ale poznáte v ní všechny lidi kolem sebe, tak jako jsem je poznal i já. Myslím, že zrovna Vám se ta knížka bude svým zaměřením hodně líbit. Samozřejmě, možná Vás upozorňuju na něco, co už dávno znáte.

5.8.2016 18:24
gajdovka

XXX.XXX.45.9

lesnížínka napsal(a):
Jo, děti mají velkou fantazii a možná někoho neopustí do smrti Dlouho jsem coby dítě, byla víla a jezdila jsem na neviditelném koni
Nevím, jestli se to běžně stává i ostatním lidem, ale jakmile mi někdo přijde na mysl, jééé, toho člověka jsem už neviděla léta!" Do pár dní ho buďto potkám, či o něm minimálně něco závažného uslyším. Sestřenice zdědily po bábě ne jen silné migrény, ale i toto: jakmile se jim začne zdát něco o zubech, umře někdo blízký. Občas se třeba zdá člověku i o zubech(hlavně když nějaký zlobí) ale jim se to zdá třeba týden každý den. Pak už jen z hrůzou čekají, kdo umře A to já jsem totální skeptik a za vším vidím buďto podvod nebo cvoka. Neumím si rozumově vysvětlit, co to u nich je, duchy nevidí Normálně by mne napadlo, že mají mozek svým způsobem poškozený těma migrénama, ale proč sakra někdo fakt umře?!? Možná my lidi máme nějakou schopnost vidět i dopředu, jen ji neumíme využívat?

Všichni lidi nemají tu schopnost, to mi věřte a není to o fantazii dítěte, děje se to jen v noci, blázen nejsem, mám všech pět pohromadě i víc i nevěřící Tomáš má brouka v hlavě po líčení, co se mi občas v noci stává, co vidím, koho atd.

5.8.2016 18:27
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

gajdovka napsal(a):
Všichni lidi nemají tu schopnost, to mi věřte a není to o fantazii dítěte, děje se to jen v noci, blázen nejsem, mám všech pět pohromadě i víc i nevěřící Tomáš má brouka v hlavě po líčení, co se mi občas v noci stává, co vidím, koho atd.

Ale no ták.

A co Emzáci?

5.8.2016 18:30
gajdovka

XXX.XXX.45.9

margoff napsal(a):
Lesní žínko, pokud jste nečetla, doporučuju Žítkovské bohyně od Kateřiny Tučkové. Jsem z Vašeho kraje, odkud je i ta kniha, resp. odehrává se o kousek výš, ale poznáte v ní všechny lidi kolem sebe, tak jako jsem je poznal i já. Myslím, že zrovna Vám se ta knížka bude svým zaměřením hodně líbit. Samozřejmě, možná Vás upozorňuju na něco, co už dávno znáte.

Děkuji za připomenutí této knihy, byla jsem v tom kraji na dovolené a byla mi ta kniha doporučena.Tento kraj byl pro mne prazvláštní, měla jsem tam divné pocity, nemohu říct, jestli dobré, či zlé, ale zvláštní.Muselo se tam odehrávat velké zlo.

5.8.2016 18:31
margoff

XXX.XXX.130.11

To Allien II:
Někteří lidé by měli brát léky.
Případně -pokud berou- je vysadit.
Nicméně, jak řekl jakýsi filozof, nebe i peklo máme mezi svýma ušima. Tak proč ne i představy, že ano.
A co na to Megííí?

5.8.2016 18:32
gajdovka

XXX.XXX.45.9

Aliens_II napsal(a):
Ale no ták.

A co Emzáci?

Nerozumím Vašemu slangu.

5.8.2016 18:34
gajdovka

XXX.XXX.45.9

margoff napsal(a):
To Allien II:
Nicméně, jak řekl jakýsi filozof, nebe i peklo máme mezi svýma ušima. Tak proč ne i představy, že ano.
A co na to Megííí?

Jak jsem psala, kdo nerozumí a nemá tuto schopnost, ťuká si na čelo, proto nechte být.

5.8.2016 20:20

margoff napsal(a):
To Allien II:
A co na to Megííí?

Ale proč to řekl. Chudák byl zavřený moc dlouho. Stačilo dodržet pár pravidel.
Neotvírat cizím.
Když už, tak neříkat "jsem doma sám" a "nebojte, pes je zavřený v patře" nebo "tmy se nebojím".
Pokud už jsme tak blbí, že se necháme vmanipulovat sériovým zavíračem do prostoru, kde není elektrika, okno, voda.. ukořistíme trubku trčící ze zdi jako první a řežeme po hlavě - hlava nehlava. Ujistíme se, že je po něm.
Klíče a zdrháme.
Zamkneme za sebou.
A k takovým výrokům, jež tu zazněly, nedojde.

Pokud si chcete ověřit, zda pes vidí duchy, stačí se zeptat margoffa na adresu, zajděte, má tam několik mrtvých manželek, neúspěšně převychovaných psů a kdo ví co ještě ;-)

PS: S Vámi nemluvím, margoff.

5.8.2016 20:28
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

margoff napsal(a):

Děkuju, knihu znám, tedy vím o ní, ale nečetla jsem. Jak jsem říkala, jsem skeptilk a pokud se něco nestane přímo mě, či člověku kterému 100% věřím, že si to nevymýšlí(třeba babča) tak prostě nevěřím. Zrovna před pár dny jsem sledovala nějaký dokument o duchařských historkách a bylo to o tom, jak dvě (snad 9leté?) holky přišly z lesa a tvrdily, že si hrály se skřítkama. A že když jim táta půjčí foťák, tak je vyfotí (byl to rok snad 1920, tuším v Anglii, já to jen poslouchala u práce) No a nafotiliy ty skřítky, jak tam jsou kolem nich. Až před smrtí se přiznaly, že ty figurky někde obkreslily na karton, vystříhaly a rozmístily kolem...Já prostě za vším vidím nějaký podvod a vždycky se to i nakonec potvrdilo.

5.8.2016 20:54

gajdovka napsal(a):

Bože chraň mě od toho, abych po smrti ještě někde strašila ...a to beze srandy

5.8.2016 21:55
tapina

XXX.XXX.211.161

Ale proč to řekl. Chudák byl zavřený moc dlouho. Stačilo dodržet pár pravidel.
Neotvírat cizím.
Když už, tak neříkat "jsem doma sám" a "nebojte, pes je zavřený v patře" nebo "tmy se nebojím".
Pokud už jsme tak blbí, že se necháme vmanipulovat sériovým zavíračem do prostoru, kde není elektrika, okno, voda.. ukořistíme trubku trčící ze zdi jako první a řežeme po hlavě - hlava nehlava. Ujistíme se, že je po něm.
Klíče a zdrháme.
Zamkneme za sebou.
A k takovým výrokům, jež tu zazněly, nedojde.

Pokud si chcete ověřit, zda pes vidí duchy, stačí se zeptat margoffa na adresu, zajděte, má tam několik mrtvých manželek, neúspěšně převychovaných psů a kdo ví co ještě ;-)

PS: S Vámi nemluvím, margoff.

Megi, ta wifi nebyl dobrej nápad. Kdo mohl vědět, že to bude mít dosah i do krytu. Jenom pozor aby ses nebouchla o tu lopatu, až zas Tě napadne lézt ven. A vlastně, co Ti tam chybí?

5.8.2016 22:16

tapina napsal(a):
Megi, ta wifi nebyl dobrej nápad. Kdo mohl vědět, že to bude mít dosah i do krytu. Jenom pozor aby ses nebouchla o tu lopatu, až zas Tě napadne lézt ven. A vlastně, co Ti tam chybí?

Jak se takhle můžeš ptát.
EO s wifi ?
Pedigree.
Ale bez legrace, pečená krysa by bodla. Jenže. Ten dnešní svět. Wifi ano, sirky ne.
Kde to jsme.
A Tebe pustili kdy ?

5.8.2016 22:25
tapina

XXX.XXX.211.161

Jak se takhle můžeš ptát.
EO s wifi ?
Pedigree.
Ale bez legrace, pečená krysa by bodla. Jenže. Ten dnešní svět. Wifi ano, sirky ne.
Kde to jsme.
A Tebe pustili kdy ?

Pustili mě včera. No. Co by na mě měli. Brokovnici bych do ruky nevzala. Na co si špinit ruce. Však bych Tě tam nenechala umřít hlady. Koukej, jak jsem na Tebe hodná. Nebój. I krysa bude. Ale za odměnu.

5.8.2016 22:34

tapina napsal(a):
Pustili mě včera. No. Co by na mě měli. Brokovnici bych do ruky nevzala. Na co si špinit ruce. Však bych Tě tam nenechala umřít hlady. Koukej, jak jsem na Tebe hodná. Nebój. I krysa bude. Ale za odměnu.

Už umím "sedni" a "lehni". Tak co pořád. Trubkou po hlavě, nechtěně zapadlá závora, jasně. Sliby chyby, hlad, tma, zima. Začnu z toho vidět duchy a napíšu to na faunu. Budou koukat.

5.8.2016 22:38
tapina

XXX.XXX.211.161

Už umím "sedni" a "lehni". Tak co pořád. Trubkou po hlavě, nechtěně zapadlá závora, jasně. Sliby chyby, hlad, tma, zima. Začnu z toho vidět duchy a napíšu to na faunu. Budou koukat.

No jo no. Bachovky to chce. A pozitivní přístup. A vůbec. Žádná krysa. Dneska budou houby. A zkus to nežrat. Hlad Tě naučí.

5.8.2016 22:46

tapina napsal(a):
No jo no. Bachovky to chce. A pozitivní přístup. A vůbec. Žádná krysa. Dneska budou houby. A zkus to nežrat. Hlad Tě naučí.

Muchomůrky beztak. To ty rady z fauny. Ale děkuju i za to. Že to jde i bez EO. Věděla jsem, že tu 3V baterku pochopíš smajlík

5.8.2016 23:07
LillyTheBunny

XXX.XXX.12.212

Jo pes vyciti ducha. I male deti do 3 rokov vidia duchov.

Psi maji 6 zmysel.

5.8.2016 23:11
marketag

XXX.XXX.21.208

Každý pes i každý člověk má jiné vnímání. Někdo vám při příchodu do starého domu přesně popíše, co se tam kdysi přihodilo, jiný si nevšimne ani mrtvoly v předsíni. Stejné je to se psy. Zažila jsem něco podobného, za mě ano, některý pes je schopen vycítit přítomnost něčeho mimo obvyklé smysly, říkejte tomu jakkoliv. Ale má i dobrý sluch, tak může reagovat na tiché praskání nábytku či podlahy, klapnutí dveří, průvan, který zhoupne lustr. Bojí se neznámého, stejně jako my.

6.8.2016 00:07
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Ach. Nerozumím tomu, ale jsou to naprosté nesmysly. Duchové, cítění, někde se staly vraždy.

Nic. Nula. Hrajete si na média, vizionáře a kdoví co.

Člověk by měl spíše pochopit, proč tady je, proč funguje to, že kilo peři váží stejně, jako kilo olova a né takové nesmysly. Duchové a mrtváci.

Jsou to naprosté kraviny, které slouží jen pro ovlivňování lidí. Stejně jako víra v něco, co nikdo nikdy neviděl, ale vraždil by za to, že ten jeho bůh, je ten pravý.

Jo, jsem ochoten respektovat takové pomatence, ale řeknu to na rovinu. Hrabejte si svůj píseček, vědu a realitu stejně nikdy neporazíte. A dokud budou lidé, co Vám nikdy a nic neuvěří, tím lépe. Zahráváte si s ohněm a jen pro své potěšení? Nevím. Mě nepřesvědčíte a fakt jsem viděl hodně.

6.8.2016 08:19
jaandy

XXX.XXX.37.147

Pes vidi ducha bez problemov ale nestekal by na neho. Pride mu to normalne, nedesi ho to. Ked mate podozrenie na babicku, povedzte jej nieco pekne a poslite ju prec.

6.8.2016 08:25
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

jaandy napsal(a):
Pes vidi ducha bez problemov ale nestekal by na neho. Pride mu to normalne, nedesi ho to. Ked mate podozrenie na babicku, povedzte jej nieco pekne a poslite ju prec.

Omlouvám se, ale. "Chce se mi zvracet".

6.8.2016 08:33

Aliens_II napsal(a):
Omlouvám se, ale. "Chce se mi zvracet".

Říká se "velebnosti du blejt".

6.8.2016 10:07
margoff

XXX.XXX.130.11

Koukám, že Megííí a Tapina rozjely vlastní level...
Je tady ještě někdo, kdo jim nerozumí, anebo jsem natvrdlý jen já?

6.8.2016 10:08
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

margoff napsal(a):

To už je sakrasmus nehlubšího zrna.

6.8.2016 10:10
gajdovka

XXX.XXX.45.9

margoff napsal(a):

Logicky, když oni nerozumí nám, my nemůžeme rozumět jim.

6.8.2016 10:30

jaandy napsal(a):

Není pravda, tedy nevím, jestli by štěkal, ale vrčel hrůzostrašně

6.8.2016 10:59
tapina

XXX.XXX.211.83

margoff napsal(a):

Asi takhle. Potřeba usměrnit není totéž, co marně hledat cestu. Kdo umí, umí. Kdo neumí, káže pedygrý.

6.8.2016 11:10
margoff

XXX.XXX.130.11

tapina napsal(a):
Asi takhle. Potřeba usměrnit není totéž, co marně hledat cestu. Kdo umí, umí. Kdo neumí, káže pedygrý.

A v kolik Vám končí vycházky?

6.8.2016 11:25
tapina

XXX.XXX.211.83

margoff napsal(a):
A v kolik Vám končí vycházky?

Mně? Ale no tak...

6.8.2016 14:02

... ...a věřím také na Lochneskou příšeru, Olgoje Chorchoje, ďábla z Jersey a
El Chupacabru (jednu mám doma, vypadá jako fena psí)...
A pak máme samozřejmě další věci jako astrální projekce, telekineze, telepatie (což bohužel před vědci ještě nikdo nepředvedl)...je toho prostě hodně...

6.8.2016 14:08
margoff

XXX.XXX.130.11

... ...a věřím také na Lochneskou příšeru, Olgoje Chorchoje, ďábla z Jersey a
El Chupacabru (jednu mám doma, vypadá jako fena psí)...
A pak máme samozřejmě další věci jako astrální projekce, telekineze, telepatie (což bohužel před vědci ještě nikdo nepředvedl)...je toho prostě hodně...

Ovšem nejzákeřnější je tzv. duch lesní čili Hejkal...

6.8.2016 14:17

margoff napsal(a):
Ovšem nejzákeřnější je tzv. duch lesní čili Hejkal...

A nejhorší jsou trpaslíci

6.8.2016 14:27
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

A nejhorší jsou trpaslíci

A Jožin z bažin.

6.8.2016 14:35
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Psi na strašidla nevěří, mám to ověřeno od čtvrtka Byla jsem se psem na prochajdě a utekla za náma mamky feňule, takže jsem ji(jako už po několikáte) připnula na vodítko a dotáhnula zpátky domů. Už se stmívalo, strčím ji za branku, nasypu jí kokina se slovy: tu máš kokča, spapej si a už běž hlídat. Venku už je tma, chodí klekanice. A my už jdeme taky domů. netrvalo 5 minut a opět nás doběhnula. Takže nic, strašidla jsou jí putna.

6.8.2016 17:31
fikovnice

XXX.XXX.30.49

tapina napsal(a):

Jó, pozitivku na ní cvičíte, jo? Chápu to dobře?

6.8.2016 17:49

lesnížínka napsal(a):
Psi na strašidla nevěří, mám to ověřeno od čtvrtka Byla jsem se psem na prochajdě a utekla za náma mamky feňule, takže jsem ji(jako už po několikáte) připnula na vodítko a dotáhnula zpátky domů. Už se stmívalo, strčím ji za branku, nasypu jí kokina se slovy: tu máš kokča, spapej si a už běž hlídat. Venku už je tma, chodí klekanice. A my už jdeme taky domů. netrvalo 5 minut a opět nás doběhnula. Takže nic, strašidla jsou jí putna.

Taky kampak na dnešní psy s klekánicí, ty ani nevěděj co to je, to chce nějaký moderní strašidlo..

6.8.2016 18:41
Lexaurin

XXX.XXX.226.24

A co vy neverici kvantová fyzika? Energie přece nezanika

6.8.2016 18:43
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.138

Musím teda čestně přiznat, že když já vypustím ducha, tak na to reaguje nejen pes ale i další zvířectvo. :).

6.8.2016 18:45
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.138

Lexaurin napsal(a):

No, jsou lidi, co mají problémy i s běžnou Newtonovskou fyzikou, tak nevím, jestli s tématem kvantové fyziky zrovna uspějete.

6.8.2016 18:48
Lexaurin

XXX.XXX.226.24

No, jsou lidi, co mají problémy i s běžnou Newtonovskou fyzikou, tak nevím, jestli s tématem kvantové fyziky zrovna uspějete.

Neva, vždy se hodí rozšířit si obzory a obohatit ducha

6.8.2016 19:19
Arni

XXX.XXX.111.238

Musím teda čestně přiznat, že když já vypustím ducha, tak na to reaguje nejen pes ale i další zvířectvo. :).

Co potom když někdo vypustí Krakena, to je duch, duch. To psi šílí.

6.8.2016 20:12

Lexaurin napsal(a):

Ježiš já skončila u "těleso ponořené do kapaliny..."

6.8.2016 20:16
Arni

XXX.XXX.111.238

Ježiš já skončila u "těleso ponořené do kapaliny..."

Mám dojem že jsem si zapamatoval jen Ebonitovu tyč.

6.8.2016 20:19

Arni napsal(a):
Mám dojem že jsem si zapamatoval jen Ebonitovu tyč.

Tak na tu jsem zapomněla

6.8.2016 20:20
Arni

XXX.XXX.111.238

Tak na tu jsem zapomněla

6.8.2016 20:24
Lexaurin

XXX.XXX.226.24

Napadl me jeden vtip.Jde clovek o pulnoci z hospody a zastavi u zříceniny aby se vycuuuural.V tom kolem něj začne poletovat prisera a vola:" Uuuuuuu, ba jsem duch hradu!" Chlap se nenecha vyrušit, jen zvedne oci a dí:"A ja jde du ch cát"☺

6.8.2016 20:26
Aliens_II

XXX.XXX.11.94

Lexaurin napsal(a):

Ale prosím Vás. Energie. No ano. Ale v tom případě se bavíme o částicích, hmotě! To neberu. Tady fakt neuspějete. Ve vší úctě.

6.8.2016 20:32
Lexaurin

XXX.XXX.226.24

Aliens_II napsal(a):
Ale prosím Vás. Energie. No ano. Ale v tom případě se bavíme o částicích, hmotě! To neberu. Tady fakt neuspějete. Ve vší úctě.

No z vašich prispevku se mi jevite jako hodne radikální a malo tolerantní, nechám si svůj názor a vy si nechte svůj, jú? Co mam ncteno bylo i pro me dost velké prekvapko

6.8.2016 20:36

Už je to i zváženo - 21 gramů někam zmizí po smrti člověka. Převážit uhlí v sklepě to chce, margoff, jděte, potřebujeme důkaz !

6.8.2016 20:48
Aliens_II

XXX.XXX.11.94

Lexaurin napsal(a):
No z vašich prispevku se mi jevite jako hodne radikální a malo tolerantní, nechám si svůj názor a vy si nechte svůj, jú? Co mam ncteno bylo i pro me dost velké prekvapko

Tolerantní? Málo? Asi to tak vypadá. Ale pletete se. Nicméně respektuji Váš názor a poučím se.

6.8.2016 20:53
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.138

Lexaurin napsal(a):

Tolerantní neznamená věřit každé blbině jen proto, že tomu věří někdo jiný.

6.8.2016 21:01
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.138

Už je to i zváženo - 21 gramů někam zmizí po smrti člověka. Převážit uhlí v sklepě to chce, margoff, jděte, potřebujeme důkaz !

Ano, zmizí 21 gramů.. akorát, že to se stalo u jednoho z těch 6 lidí, kteří se zúčastnili toho pokusu. U dalších dvou byl pokles 14 gramů a po druhém posmrtném převážení "zmizelo" dalších 28 g. U čtvrtého došlo k poklesu o 10 g a pak se vrátil na původní váhu. Ale už neobživl. :D
U pátého prý bylo měření narušené a šestého člověka nestihli zvážit.

Dotyčný vědec - a tady se vracíme zpátky ke kynologii - učinil stejný pokus ještě na 15 psech, tam nedošlo vůbec k žádné změně váhy. Z čehož tedy vyvodil, že psi nemají duši.

Jo, ten pokus se odehrál začátkem 20. století.

6.8.2016 21:07

Ano, zmizí 21 gramů.. akorát, že to se stalo u jednoho z těch 6 lidí, kteří se zúčastnili toho pokusu. U dalších dvou byl pokles 14 gramů a po druhém posmrtném převážení "zmizelo" dalších 28 g. U čtvrtého došlo k poklesu o 10 g a pak se vrátil na původní váhu. Ale už neobživl. :D

Dotyčný vědec - a tady se vracíme zpátky ke kynologii - učinil stejný pokus ještě na 15 psech, tam nedošlo vůbec k žádné změně váhy. Z čehož tedy vyvodil, že psi nemají duši.

A kdo ví, jestli měl v pořádku váhy.

7.8.2016 00:10
Lexaurin

XXX.XXX.226.24

Tolerantní neznamená věřit každé blbině jen proto, že tomu věří někdo jiný.

Opravdu nejde o to, věřit, ci neverit

7.8.2016 02:14
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Hmmm, byla jsem při posledním výdechu mé nejbližší osoby. Dokonce jsem ji měla v náruči. Ta duše může být také objem vzduchu, který dotyčný vydechne, ale už se pak nenadechne...

7.8.2016 13:33
margoff

XXX.XXX.130.11

Ano,21 gramů - jeden z nejlepších filmů, jaké jsem kdy viděl!
Aha, my se vlastně bavíme o duších (a o duších)...
No, nevím, co na to fyzika, na čísla a podobné věci jsem naprosto levý. Z fyziky si pamatuju pouze poučku: Tyč, do vody ponořená, zdá se býti zalomená.

Přidejte reakci

Přidat smajlík