Kristucha

XXX.XXX.168.111
Našemu Jerrymu, kterého zná celý Vyšší Brod jsme věk již přestali počítat.. Přišel k nám před 16ti lety a jeho věk Veterinář odhadl na 3-4 roky, dnes by jste mu řekli tak kolem 10let. Sice už moc nevidí a slyší jen když chce, ale je stále šťastný, i fenečky ho stále baví... Dávám mu jen čtvrtku denně a právě mu jdu objednat čtvrté balení.
Když mu zapomenu jeho dávku dát, tak se mu moc nechce na dlouhé procházky..
Kéž by i něco podobného bylo pro lidi :)
Kristucha
napsal(a):
Našemu Jerrymu, kterého zná celý Vyšší Brod jsme věk již přestali počítat.. Přišel k nám před 16ti lety a jeho věk Veterinář odhadl na 3-4 roky, dnes by jste mu řekli tak kolem 10let. Sice už moc nevidí a slyší jen když chce, ale je stále šťastný, i fenečky ho stále baví... Dávám mu jen čtvrtku denně a právě mu jdu objednat čtvrté balení.
Když mu zapomenu jeho dávku dát, tak se mu moc nechce na dlouhé procházky..
Kéž by i něco podobného bylo pro lidi :)
Aha...a čtvrtku čeho ? Pokud to má být reklama, tak nevíme na co
Uživatel s deaktivovaným účtem

Terven
napsal(a):
Aha...a čtvrtku čeho ? Pokud to má být reklama, tak nevíme na co
Karsivanu ? Také jsem ho svému starému psu záviděla.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Šarina
napsal(a):
Z textu to vyplývá jasně: čtvrtku fenečky.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
Hodonak
napsal(a):
Při pohledu na tu fotku... taky bych byl rád, kdyby mi ta panička dala! Klidně i na čtyřikrát! Taky jsem starý štětinatý dědek, podle mínění některých /hlavně těch, co po mě něco chtějí/ pořád v zachovalém stavu!
Při pohledu na tu fotku mi to příjde spíš jako reklama na paničku, než na na rozčtvrcené cokoliv, a pejsek tam jen dotváří pozadí...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
Aliens_II
napsal(a):
Ne, ne, já jsem slušný to hoch.
Bych si nedovolil.
Kuš! Běžte si za to lhaní vypláchnout pusu svěcenou vodou!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
Aliens_II
napsal(a):
Tak pozor jako jo! Jsem ateista a kdo ví co by to způsobilo. To za a. A za bé, "Mravnost nade vše". Jasný?
Naprosto!
... už jsem ve Vašem duchovním i duševním světě plně orientována!