Uživatel s deaktivovaným účtem

enynka13
napsal(a):
Vím, že zánět pobřišnice je následek jiného zdravotního problému, u nás diagnoza ruptura žlučového měchýře, proč praskne žluč. měchýř?
Nejčastěji kvůli úrazu.
pak kvůli zánětu žlučníku, který zeslabí jeho stěnu, nebo kvůli žlučovým kamenům, cystám nebo nádorům.
Uživatel s deaktivovaným účtem

enynka13
napsal(a):
Úraz žádný neměl a zdravotní problémy také ne, přišlo to velmi rychle, byl jen takový bez nálady, jednou nebo dvakrát zvracel a na sonu nic neviděli, až druhý den se stav velmi zhoršil.
No, tak to prostě bývá.
ono proto se podobným stavům taky říká NÁHLÁ PŘÍHODA BŘIŠNÍ. Jsou prostě patologické procesy, které se vyvíjejí velmi rychle.
enynka13
napsal(a):
Úraz žádný neměl a zdravotní problémy také ne, přišlo to velmi rychle, byl jen takový bez nálady, jednou nebo dvakrát zvracel a na sonu nic neviděli, až druhý den se stav velmi zhoršil.
Nevím jak je to s bolestí u zvířat. Ale já si difúzní peritonitidu zažila (tj. hnisavý zánět pobřišnice) a bez váhání - nejkrutější možná bolest jaká vůbec může být...
fikovnice
napsal(a):
Nevím jak je to s bolestí u zvířat. Ale já si difúzní peritonitidu zažila (tj. hnisavý zánět pobřišnice) a bez váhání - nejkrutější možná bolest jaká vůbec může být...
Tak zrovna tohle jsem vědět nemusela, je mi ještě hůř než bylo , do poslední chvíle jsem věřila, že to zvládne, ale bohužel se tak nestalo, pár hodin po operaci zemřel. Byl to už druhý pejsek během roku, první nám zemřel na cushingův syndrom. Je mi hrozně, když si pomyslím, že tak trpěl.Říká se, že méně je někdy více, ale já bych si vyčítala, že jsme neudělali maximum pro jeho uzdravení. Máme ještě jednu fenku maltézáka-jejich maminu, je jí 14,5 roku, doufám, že dožije v klidu.
enynka13
napsal(a):
Tak zrovna tohle jsem vědět nemusela, je mi ještě hůř než bylo , do poslední chvíle jsem věřila, že to zvládne, ale bohužel se tak nestalo, pár hodin po operaci zemřel. Byl to už druhý pejsek během roku, první nám zemřel na cushingův syndrom. Je mi hrozně, když si pomyslím, že tak trpěl.Říká se, že méně je někdy více, ale já bych si vyčítala, že jsme neudělali maximum pro jeho uzdravení. Máme ještě jednu fenku maltézáka-jejich maminu, je jí 14,5 roku, doufám, že dožije v klidu.
Promiňte, netušila jsem, že to u vás skončilo úmrtím pesana.
vetpet
napsal(a):
Velice vážná diagnoza...co přesně vás zajímá?
Prosím súrne o radu mám mopsa starú fenku na brušku pri ceciku sa jej urobila najprv tvrdá hrčka teraz má veľké tvrdé siaha jej to až dnu do vajecnika mokva tobide stáde hnis veľa hnisu krv má horúčky lekára nemáme zobrala som si ju z útulku bola tirana užto má dlho vraj čo mám robiť
Co byste s tím chtěla dělat ?
Na Faunu jste to hodila, tak ještě třeba sem:
https://search.seznam.cz/?q=diskuze.cz&sId=GT86fPLWvbjYnDtQh8cu&sourceid=top&sgId=TZfSncqN_bQixVMrncE_nhwokS4NzSZvkSqiYG4Nkw%3D%3D&oq=diskuze.cz&aq=-1&su=b.
xxxl

XXX.XXX.73.11
Lenuska sel berkyova
napsal(a):
Vyzerá to ako nádor aj z ceciku jej ide hnis biely potom hnedý a krv je to hrozné neviem čo ďalej.
Operace, co jiného? Když už je v nádoru zánět, vyléčit se nedá.
Lenuska sel berkyova
napsal(a):
Prosím súrne o radu mám mopsa starú fenku na brušku pri ceciku sa jej urobila najprv tvrdá hrčka teraz má veľké tvrdé siaha jej to až dnu do vajecnika mokva tobide stáde hnis veľa hnisu krv má horúčky lekára nemáme zobrala som si ju z útulku bola tirana užto má dlho vraj čo mám robiť
Jak "lekára nemáme"?! U Vás nefunguje žádná veterina? Vždyť to, co popisujete, je závažný stav, Vaše fena trpí a Vy s ní nezajedete na veterinu?!