Natalin

XXX.XXX.252.175
Dobrý den cvičí tady někdo lovecké psy nejlépe Ústí nad Labem nebo okolí?
Natalina

XXX.XXX.252.175
Plemeno: Maďarský ohař a výcvik lovecký, příprava na zkoušky a věk 4 měsíce a nejlepší by to pro mě bylo z Ústí nad Labem, ale nevadí Teplice, Litoměřice, Děčín.
Zatím asi ani není kam chvátat. Na severu je vcelku silná základna pro ohaře, myslím, že bude kam se obrátit. Zkuste se obrátit na litoměřický nebo teplický OMS, řekl bych, že fungují o něco lépe než ústecký.
Na internetu si dohledejte termíny zkoušek pro ohaře a jeďte se tam podívat, myslím, že stále ještě probíhají v Dubí (ostatní lokality neznám). Tam navážete kontakty a určitě vám někdo poradí - z ústí jsou určitě 2 mladé holky, které se zabývají výcvikem ohařů, nepamatuji si jména. Paní Hrabáková a pan Hauf nejspíš stále působí na teplickém OMSu. Oba jsou velmi zkušení kynologové, možná nepomohou přímo s výcvikem, ale mohli by vás nasměrovat na někoho konkrétního.
Natalina

XXX.XXX.252.175
Děkuji vám.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Natalina
napsal(a):
Plemeno: Maďarský ohař a výcvik lovecký, příprava na zkoušky a věk 4 měsíce a nejlepší by to pro mě bylo z Ústí nad Labem, ale nevadí Teplice, Litoměřice, Děčín.
Napište mě SZ.
ohař

XXX.XXX.204.22
Dobrý den, jen se chci zeptat zda už jste našla někoho kdo vám
pomůže s výcvikem ?
Mám totiž ten samí problém Výmařský ohař stáří 14 týdnů, výcvik lovecký,
příprava na zkoušky atd. jsme z Ústí nad Labem.
Prý je dobré cvičit s jiným štěnětem dohromady, aby si zvykli, že jiný pes pracuje vedle něj.
Kdyby jste chtěla mohly bychom cvičit spolu.
Děkuji.