Krasny den, chci se zeptat, zda nekdo z ostravy, nema zkusenost s onkologii u vetsiho psa(konkretne zlaty retrivr)? Nevim jiste, zda ma nador na dolni celisti, na dasni. Chci se zeptat u jakeho veterinare je nejlepsi tohle resit + ceny? Musim to platit z brigady a chci vedet kolik musim nasetrit. Kolik stoji jen prohlidka a zjisteni o co se jedna? Dekuji vam moc..moc se o ni bojim..
Jelikož se v tomto oboru pohybuji, tak vím, že dobře recenze jsou na MVDr. Nitra, Gajdosik v Hlučíně je super( ale je celkem problém se mu dovolat, má totiž ještě kliniku ve Vítkovicích a dělá pro zoo) a prý i Raška je dobrý...Já budu upřímná, že bych třeba doporučila u nás veterinare Konvičku, vyplatilo by se myslím sem jet, a upřímně jde mu o zvířata, takže možná i by přistoupil na splátky, ale cenové si myslím, že je jedním z nejlevnejsich a nejkvalitnějších.
Kolik je pejskovi?
australáček
napsal(a):
Jelikož se v tomto oboru pohybuji, tak vím, že dobře recenze jsou na MVDr. Nitra, Gajdosik v Hlučíně je super( ale je celkem problém se mu dovolat, má totiž ještě kliniku ve Vítkovicích a dělá pro zoo) a prý i Raška je dobrý...Já budu upřímná, že bych třeba doporučila u nás veterinare Konvičku, vyplatilo by se myslím sem jet, a upřímně jde mu o zvířata, takže možná i by přistoupil na splátky, ale cenové si myslím, že je jedním z nejlevnejsich a nejkvalitnějších.
Kolik je pejskovi?
MVDr Nitra je MVDr Nytra , ordinuje v Ostravě - Porubě.
australáček
napsal(a):
Ve Frenštátě pod Radhoštěm... bohužel velcí psi v 7 letech už ty problémy začínají mít....jak kteří no...a je veselá? Žere normálně?
Ani na to nemůžu pomyslet . žere normálně. ale když má větší kus (třeba párek, točený) a musí to víc kousat, tak to nechce, musím jí to dát na menší kousky a pak si to vezme. je veselá, hravá, to ano. ale má na té dásni takový tvrdý výrůstek- hned u zubu.
litanie
napsal(a):
Http://www.konvicka.wbs.cz/.
Děkuji
Luci M
napsal(a):
Ani na to nemůžu pomyslet . žere normálně. ale když má větší kus (třeba párek, točený) a musí to víc kousat, tak to nechce, musím jí to dát na menší kousky a pak si to vezme. je veselá, hravá, to ano. ale má na té dásni takový tvrdý výrůstek- hned u zubu.
Klid...pes pozná rozpoložení majitele...vím, že je to strašně já před 7 měsíci musela nechat uspat 7 leteho křížence zlatého retrievera, selhaly mu ledviny. Vím hák se cítíte, ale zkuste se uklidnit ju? V pondělí Vám zkusím zjistit orientační ceny,...
australáček
napsal(a):
Klid...pes pozná rozpoložení majitele...vím, že je to strašně já před 7 měsíci musela nechat uspat 7 leteho křížence zlatého retrievera, selhaly mu ledviny. Vím hák se cítíte, ale zkuste se uklidnit ju? V pondělí Vám zkusím zjistit orientační ceny,...
Děkuju moc za podporu, ale bohužel, před 3lety jsem musela nechat utratit jejího taťku- rakovina, nádor mozku, šlo to rychle bylo to šílené, a nejsem připravená to opakovat. u ní už ne. děkuju Vám moc, jste velmi milá děkuju za pomoc jestli si vzpomenete, můj email je lucik231997@seznam.cz opravdu Vám moc děkuju
Vyfocené to mám, ale jelikož je to vzadu v tlamě, tak se to těžko s jednou rukou fotilo, no snad to najdete hned u zubu, růžové.
Já myslela extrémně teple;-) třeba můj pes jak měl zánět v dásní měl ji teplejší než třeba druhou stranu...já jen, jest, i můžu poradit hlídejte to, jestli se to ne zvětšuje a v pondělí Vám zkusím zjistit ty ceny. Ještě jestli ne sežral a třeba vosu, vcelu, ale nevím, jestli by to až tak na teklo...
australáček
napsal(a):
Tak to upřímně bude asi fakt ten nador;-( nevím kolik si můžete dovolit za veterinu, ale hned v pondělí bych zkusila toho Gajdosika ( je dle mě cenové dostupny) a uvidíte.... já zjistím ty ceny případných operaci... kdyby bylo nejhur rodiče by nepomohli finančně?
Snad ne doma už to ví, tak snad co nejrychleji se to vyřeší.
australáček
napsal(a):
Tak budu držet palce, ať se to vyřeší, ... já třeba co se týče zvířat mám oporu v rodině, takže v tomto mohu klidně spát...Kdyby bylo nejhur, nějakou částkou bych mohla také přispět...hlavně ať se beruška netrápí....
U nás je to složitější. snad bude v pořádku a bude to třeba, jen" ten zánět děkuji Vám
australáček
napsal(a):
Tak to upřímně bude asi fakt ten nador;-( nevím kolik si můžete dovolit za veterinu, ale hned v pondělí bych zkusila toho Gajdosika ( je dle mě cenové dostupny) a uvidíte.... já zjistím ty ceny případných operaci... kdyby bylo nejhur rodiče by nepomohli finančně?
Http://veterinagajdosik.cz/
Zajeďte se zeptat přímo s pejskem. Je to na delší čekání, pripadne zavolejte a domluvte si návštěvu předem.
Do Hlucina dojedete v pohodě i busem 34, zastávka Rovniny.
Tak jsme dnes zjistili u vet, že se jedná o epulis- prý je to zánětlivého původu. No, každopádně příští pondělí jdeme na odstranění a rovnou i vyčištění zubů. Takže mi spadl šílený kámen ze srdce... Doufám, že nezjistí už nic nespokojivého a má beruška mi bude dál oporou v životě
Luci M
napsal(a):
Tak jsme dnes zjistili u vet, že se jedná o epulis- prý je to zánětlivého původu. No, každopádně příští pondělí jdeme na odstranění a rovnou i vyčištění zubů. Takže mi spadl šílený kámen ze srdce... Doufám, že nezjistí už nic nespokojivého a má beruška mi bude dál oporou v životě
Dobrý večer, právě jsem se chystala Vám napsat, až teď jsem se dostala k PC. Ceny Vám tedy asi už budou k ničemu, ale právě u mámy v práci mi pár lidí řeklo, že i zánět, jak se to plní tím hnis může růst... a taky tedy doporučili toho Gajdosika, že je nejlepší z nich 3 ( ale samozřejmě 100 ľudí 100 nazoru) ale prý určitě cenové dostupnější....Jinak teda budeme držet palce a tlapky, ať je to v pořádku; -).
australáček
napsal(a):
Dobrý večer, právě jsem se chystala Vám napsat, až teď jsem se dostala k PC. Ceny Vám tedy asi už budou k ničemu, ale právě u mámy v práci mi pár lidí řeklo, že i zánět, jak se to plní tím hnis může růst... a taky tedy doporučili toho Gajdosika, že je nejlepší z nich 3 ( ale samozřejmě 100 ľudí 100 nazoru) ale prý určitě cenové dostupnější....Jinak teda budeme držet palce a tlapky, ať je to v pořádku; -).
Děkuji za snahu a ochotu Snad už nás nic čekat nebude nechám ji vzít i krev ať se zjístí, jestli je vše v pořádku i jinde v těle. Děkujeme moc i za podporu je to od Vás velmi milé
fikovnice
napsal(a):
Tipla bych si, že by se mohlo jednat o epulis. Anebo možná o relativně málo škodlivou papilomatózu...
Ano, tipla jste si správně. Jdeme příští pondělí na odstranění a rovnou i vyčištění zoubků-vezme se to při jednom. doufám jen, že se z toho nevyklube něco jiného jen na to mrkla a sáhla
Luci M
napsal(a):
Děkuji za snahu a ochotu Snad už nás nic čekat nebude nechám ji vzít i krev ať se zjístí, jestli je vše v pořádku i jinde v těle. Děkujeme moc i za podporu je to od Vás velmi milé
Vůbec ne děkujte; -) ano, krev nechejte preventivně vzít....já po tom co mi v lednu umřel 7 lety kříženec zlataka na selhání ledvin, nechám psům i kočce vzít při očkování krev preventivně.. Jinak Vaše fenulka je krásná, úplně jsem si vzpomněla na toho mého....
australáček
napsal(a):
Vůbec ne děkujte; -) ano, krev nechejte preventivně vzít....já po tom co mi v lednu umřel 7 lety kříženec zlataka na selhání ledvin, nechám psům i kočce vzít při očkování krev preventivně.. Jinak Vaše fenulka je krásná, úplně jsem si vzpomněla na toho mého....
... taky jsem už opatrnější po smrti jejího otce. Nechci nechat nic náhodě a nic riskovat. Je to nus, že i tak úžasným tvorům, se nevyhnou ohavné nemoci.. děkujeme za pochvalu ona se povedla, jak povahou, tak vzhledem
Štistko

XXX.XXX.119.64
Můj pes má 15 let je to kříženec knírač spudlem má nádor na varlatech ji normálně skáče a chodí také dobře prostě stále se na k světu nevím jestli má cenu ho ještě operovat nevím jestli má někdo zkušenosti ale, věřím že, určitě se tím trpí tak nevím co mám dělat protože je mi ho líto.
Štistko

XXX.XXX.119.64
Můj pes má 15 let je to kříženec knírač spudlem má nádor na varlatech ji normálně a chodí také dobře prostě stále se na k světu akorát srst mu odpadla pod krkem a na hřbetu nevím jestli má cenu ho ještě operovat nevím jestli má někdo zkušenosti ale, určitě se tím trpí tak nevím co mám dělat protože je mi ho líto.
Štistko
napsal(a):
Můj pes má 15 let je to kříženec knírač spudlem má nádor na varlatech ji normálně a chodí také dobře prostě stále se na k světu akorát srst mu odpadla pod krkem a na hřbetu nevím jestli má cenu ho ještě operovat nevím jestli má někdo zkušenosti ale, určitě se tím trpí tak nevím co mám dělat protože je mi ho líto.
Byli jste u veterináře? je nádor odstranitelný, zhoubný, nezhoubný? Asi bych psa netrápila a dokud žere pije vyměšuje a evidentně netrpí bolestmi nechala bych ho dožít...................
Štistko
napsal(a):
Pardon, ale co to má s tím krkem/na tom krku?
Štistko
napsal(a):
Zjišťovali jste, proč mu ta srst zmizela? Neměl nějakej nevhodnej obojek?