Lucie05

XXX.XXX.64.202
Dobrý den,
prosím, dá se psům změřit cukr v krvi klasickým lidským glukometrem? Jak vysoký cukr by měl pes mít?
Mám 11 letou fenku a ta za poslední dobu trochu zhubla, více pije, občas se v noci počůrá doma a také o něco více baští.
Moc děkuji.
Lucie05
napsal(a):
Dobrý den,
prosím, dá se psům změřit cukr v krvi klasickým lidským glukometrem? Jak vysoký cukr by měl pes mít?
Mám 11 letou fenku a ta za poslední dobu trochu zhubla, více pije, občas se v noci počůrá doma a také o něco více baští.
Moc děkuji.
V tejto veci sa moc nevyznam, ale ak mate podozrenie minimalne by som zavolala vetovi a popripade si dohodnuť termin na "navštevu" u veta.
(Môže viac piť z tepla, počuravanie vekom, ... možno len zhoda okolnosti. Najistejšie bude proste zavolať a aspoň sa spytať veta ).
Uživatel s deaktivovaným účtem

Lucie05
napsal(a):
Dobrý den,
Moc děkuji.
A nebylo by jednodušší navštívit veterináře?
ono totiž zvýšené pití a močení má mnoho, mnoho příčin, a cukrovka je jej jeden z nich. je imho dost zbytečné kupovat glukometr, když to cukrovka být nemusí. jo, když máte cukrovku u psa diagnostikovanou, pícháte inzulín, je domácí měření fajn. ale takhle, jako veterina samodomo? vykašlete se na to.
btw za poslední dva měsíce jsem odhalila čtyři nové případy cushingova syndromu, a to nejsem nějaká obr klinika.
Lucie05

XXX.XXX.64.202
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
A nebylo by jednodušší navštívit veterináře?
ono totiž zvýšené pití a močení má mnoho, mnoho příčin, a cukrovka je jej jeden z nich. je imho dost zbytečné kupovat glukometr, když to cukrovka být nemusí. jo, když máte cukrovku u psa diagnostikovanou, pícháte inzulín, je domácí měření fajn. ale takhle, jako veterina samodomo? vykašlete se na to.
btw za poslední dva měsíce jsem odhalila čtyři nové případy cushingova syndromu, a to nejsem nějaká obr klinika.
Děkuji za reakci. Glukometr doma mám, využívala jsem ho při těhotenské cukrovce.
Cukr jsem již změřila a večer měla 4,4 což je tedy v normálu.
Cushingův syndrom se projevu asi trochu ještě jinak. Slabá není, bříško zvětšené určitě nemá- naopak něco shodila, kožní problémy nejsou..
Veterináře navštěvuji, ale teď jsem prostě jen chtěla využít toho, že mám glukometr doma.
Děkuji