Proč se nelíbí veterinářům BARF? Proč s tím mají problém a snaží se přesvědčit že jen granule te a te značky jsou pro všeho psa to nejlepší? Na mě to takhle někteří zkoušeli, ale když jsem jim odpověděl jestli chce na tohle téma pokračovat tak už moje psy v ordinaci neuvidí tak byl klid. Teď už mám veta který taky krmí masem...
Jinak si myslím že to mají stejně jak doktoři s těma dealerama různěných farmaceutických firem které jim nabízejí různé benefity nejčastěji zájezdy když budou preferovat jejích výrobek před ostatníma...
Jaké máte vy zkušenosti?
Uživatel s deaktivovaným účtem

CHs Kasami
napsal(a):
Proč se nelíbí veterinářům BARF? Proč s tím mají problém a snaží se přesvědčit že jen granule te a te značky jsou pro všeho psa to nejlepší? Na mě to takhle někteří zkoušeli, ale když jsem jim odpověděl jestli chce na tohle téma pokračovat tak už moje psy v ordinaci neuvidí tak byl klid. Teď už mám veta který taky krmí masem...
Jinak si myslím že to mají stejně jak doktoři s těma dealerama různěných farmaceutických firem které jim nabízejí různé benefity nejčastěji zájezdy když budou preferovat jejích výrobek před ostatníma...
Jaké máte vy zkušenosti?
LOL.
Ne, výrobci granulí vám pošlou tak maximálně propisku nebo stojan.

Takže veterináři prodávají Royal, Hills, Purinu apod. proto, že tato kvalitní strava tolik svědčí psům a kočkám ?

Veterinář může poradit, ale nebude mi diktovat, čím mám krmit, pokud nebude muset mít pes speciální dietu. Svému vetovi věřím, a v případě speciální diety bych se na názor a doporučení svého veta plně spolehla.

tapina
napsal(a):
Protože granule zdarma posílaj zubařům. Je to bordel, toto.
Granule na ledvinovou dietu rozpouští kámen, oni to myslí dobře ;-).
To vážně?
Tak to beru. Možná pak přestanu být naštvaná, že ta propiska zdarma je modrá a ne černá, materiály mají jiný odstín, než bych zrovna dnes použila a desinfekce nevoní po šeříku. Tyhle dárky, to je horší jak Vánoce. To mi připomíná - na co posílají ponožky ve vel.39.
Bodlinko. Máme stejné dodavatele. Pojďme bojovat ta dárky, co opravdu chceme!
Chci ten zájezd. To vážně.

tapina
napsal(a):
To vážně?
Tak to beru. Možná pak přestanu být naštvaná, že ta propiska zdarma je modrá a ne černá, materiály mají jiný odstín, než bych zrovna dnes použila a desinfekce nevoní po šeříku. Tyhle dárky, to je horší jak Vánoce. To mi připomíná - na co posílají ponožky ve vel.39.
Bodlinko. Máme stejné dodavatele. Pojďme bojovat ta dárky, co opravdu chceme!
Chci ten zájezd. To vážně.
Je mi jedno, jakou barvu mají ty propisky, hlavně, že píšou. ale zadarmo neposílají celkem nic, i blbé vzorky posílají jen, když má člověk obrat. jednou za uherský rok možná pošlou něco v rabatové akci. ale zájezd? kde žijete?
Nenapsal jsem že veterináři dostávají zájezdy. To jsem napsal o doktorech mám kamaráda doktora ten jezdí co 2-3 měsíce někde na dovolenou a říkal že to musí dost odmítat jinak by jezdi každý měsíc, tak mě zajímalo jak to mají veterináři...Taky mi nikdo nebyl schopen říct proč mi "doporučovali určitě granule" a to nejsem sám známi mají stejné zkušenosti...
napsal(a):
Je mi jedno, jakou barvu mají ty propisky, hlavně, že píšou. ale zadarmo neposílají celkem nic, i blbé vzorky posílají jen, když má člověk obrat. jednou za uherský rok možná pošlou něco v rabatové akci. ale zájezd? kde žijete?
Zájezd - legrace.
Nadsázka.
Ale jinak toho posílaj fakt mraky. Obrat. Volně na netu jsou bonusy, na které je nárok k jaké objednávce. Navíc dají spoustu jiných věcí, které nezmiňují. Dodavatelů je dost a celkem "bojují" nebo "pečují' o odběratele. Chce to asi změnu nebo otevřenější komunikaci.

Vážené doktorky, děkujeme, odejděte, s vaší přítomností zde v diskuzi vás asi těžko pomluvíme ;-).
napsal(a):
Tak pokud fakt výrobci/prodejci granulí ty vety neposílají ani na dovolenou, tak pro mě padá jediný argument, proč veti doporučují takové shity. Napadá mě pak už jenom, že si nechají nějakými dealery namluvit hromadu blbostí, aniž by sami přemýšleli.
Což je poměrně blbá zpráva.
napsal(a):
Granule na ledvinovou dietu rozpouští kámen, oni to myslí dobře ;-).
Já na rozpouštění ledvinových kamenů používám Calgon... Doporučil mi to jeden vet, asi od někoho podmáznutý, nevím... Ale funguje to. Zvířena si nestěžuje. Vlastně se už neprojevuje vůbec...
Mám výborného veta a nedám na něj dopustit. Ale už dávno jsme se domluvili, že krmit si budu své psy po svém, mám na to dost zkušeností. Konzultuji s ním vitamínové přídavky v případě potřeby. Prodává 3 druhy granulí, celkem kvalitních, určitě mnohem lepších než čím krmí většina jeho klientů, ale nikomu nic nevnucuje. Kdyby ano, jdu jinam.

Můj vet také prodává granule, ale byli jsme moc pochváleni, že jsme přešli na masíčko...
Megi + šarina
Bodlinko, nic si z toho nedělejte. Akorát nechápu, že se toho chytáte. Lidem to nevysvětlíte, že o nějaký granule propisky zájezdy vůbec nejde. Vlastně, ono ani nejde o ty pacoše. Jsou a budou
Omlouvám se za hnusnou nadsázku, ale přesně takhle to totiž nakonec vždycky skončí.
Dělejte každý, jak nejlíp umíte, dostanete, co si zasloužíte a možná se ani nezblázníte.

margoff
napsal(a):
Já na rozpouštění ledvinových kamenů používám Calgon... Doporučil mi to jeden vet, asi od někoho podmáznutý, nevím... Ale funguje to. Zvířena si nestěžuje. Vlastně se už neprojevuje vůbec...
Nesvádějte to na vet. Na příbalovém letáku je jasný postup:.

napsal(a):
Nesvádějte to na vet. Na příbalovém letáku je jasný postup:.