Zdravim,
Nemate nekdo zkusenost s timto vyrobkem z Lidlu?
Pritel mi chtel udelat radost a koupil mi jej na vyzkouseni, ale neprijde mi, ze by fungoval tak, jak ma (viz foto).
Jak je videt na fotce, prijde mi, ze mu to skube i kryci srst, takze bych jej nejradeji hned vyhodila do kose. Mam v planu koupit original Furminator, ale pokud by to melo vypadat takle, tak to tedy nevim..
Je tohle normalni a jen zbytecne vysiluji, nebo je to kram na nic?
Diky! :).
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zas bych s tím vyhazováním tak nepospíchala, zkuste na srst v momentálním stavu ( líná ) od někoho vypůjčený značkový a porovnejte. Možná to bude stejné.
Dala jsem na radu orionky a půjčila si od sousedky originální Furminator a oba dva se chovají totožně.
Zkusila jsem tedy psa trochu vyčesat tím z Lidlu a kde má krátkou srst, tak super, ale kde je srst delší, tam to moc nefunguje.
Taktéž jsem vyzkoušela vyčesat kočku, která má kratší chlupy než pes, a naprostá spokojenost.
Myslíte, že když objednám Furminator pro dlouhou srst, bude to lepší, nebo jen vyhodím sedm stovek z okna?
jolyha

XXX.XXX.229.101
PumaCZ
napsal(a):
Dala jsem na radu orionky a půjčila si od sousedky originální Furminator a oba dva se chovají totožně.
Zkusila jsem tedy psa trochu vyčesat tím z Lidlu a kde má krátkou srst, tak super, ale kde je srst delší, tam to moc nefunguje.
Taktéž jsem vyzkoušela vyčesat kočku, která má kratší chlupy než pes, a naprostá spokojenost.
Myslíte, že když objednám Furminator pro dlouhou srst, bude to lepší, nebo jen vyhodím sedm stovek z okna?
Dle mé osobní zkušenosti, rozdíl mezi tím nebude. Nebo to s tím pořádně neumím, každopádně lze i tuto napodobeninu použít na delší srst, ale musí se fakt opatrněji. Mezi originalem na delší srst a tímto jsem nějak nezjistila rozdíl. Nebo psa napřed důkladně vyčesat jiným nástrojem a tímhle pak až dočesat. Zkusila jsem to teď koupit právě proto, že mě zajímalo jestli to za tu cenu může dosahovat stejného výkonu jako originál. Může.