Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.8.2016 14:01
SolidCryDen

XXX.XXX.249.175

Ahoj, jak se liší normální plyšáci od těch psích? Díky.

20.8.2016 16:40
Sam 90210

XXX.XXX.148.203

Co to ?

20.8.2016 16:57
rapotacka11

XXX.XXX.32.11

SolidCryDen napsal(a):

Vůbec.
Vlastně jo.
Levnej provoz.

20.8.2016 17:24
Terven

XXX.XXX.160.10

SolidCryDen napsal(a):

Nejspíš nemají plastové oči, knoflíky, atd. Naše štěně si tedy hraje s normálními "lidskými", ale na ty oči dávám bacha, jednou jsme mu vytáhli oko z tlamy a už tu o tom byla i diskuze, kterak pes sežral oči z plyšáka smajlík
Možná jsou psí hračky i z pevnějšího materiálu.

20.8.2016 17:29
rapotacka11

XXX.XXX.32.11

Aha .

20.8.2016 18:15
Sam 90210

XXX.XXX.148.203

Jo jeden zásadní rozdíl tam je, pro hloupé a líne lidi jsou ti plyšoví zaručeně lepší ! smajlík

20.8.2016 18:24
skaia

XXX.XXX.92.228

Myslím, že ty psí jsou vyrobeny z "pevnějšího" materiálu.

Ale moje holčina bohužel ještě nestihla pochopit, že tu psí hračku nemůže roztrhnout vejpůl během sekundy, že má vydržet alespoň den

20.8.2016 18:44
Terven

XXX.XXX.110.147

Sam 90210 napsal(a):
Jo jeden zásadní rozdíl tam je, pro hloupé a líne lidi jsou ti plyšoví zaručeně lepší ! smajlík

Zadavatele ale nezajímá rozdíl mezi živými a plyšovými psy, nýbrž mezi plyšáky "pro lidi" a plyšáky "pro psy".
Myslím, že zas tak ujetý dotaz to není, kdyby mi bylo dvanáct, zeptala bych se na to samé smajlík

20.8.2016 18:52
Sam 90210

XXX.XXX.148.203

Terven napsal(a):
Zadavatele ale nezajímá rozdíl mezi živými a plyšovými psy, nýbrž mezi plyšáky "pro lidi" a plyšáky "pro psy".
Myslím, že zas tak ujetý dotaz to není, kdyby mi bylo dvanáct, zeptala bych se na to samé smajlík

Takhle formulovaný dotaz jsem tipovala na 12ti letého trolla smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.8.2016 19:05

rapotacka11 napsal(a):
Aha .

...taky jsem to na první dobrou pochopila takhle...asi si budu muset zkrátit vedení

20.8.2016 19:06

SolidCryDen napsal(a):

Nám je to jedno, na atomy rozebereme obě varianty...

20.8.2016 21:13
SolidCryDen

XXX.XXX.249.175

Mm, díky. Myslela jsem to úplně vážně. Říkám si proč jsou ty psí dražší. A když chcete řešit věk, tak je mi čtrnáct, ale nechápu proč to zkoumat.

20.8.2016 21:24

Jsou dražší protože to lidi kupujou. Teoreticky by měly víc vydržet a být bezpečnější, ale moji psi to taky nějak nejsou schopní pochopit. Já většinou kupuju plyšáky v bazarech, je třeba si dát pozor na ty plastové části a aby náplň byla "vata" a ne ty kuličky, co jsou teďka v oblibě.

20.8.2016 22:13
Ebi

XXX.XXX.104.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jsou dražší protože to lidi kupujou. Teoreticky by měly víc vydržet a být bezpečnější, ale moji psi to taky nějak nejsou schopní pochopit. Já většinou kupuju plyšáky v bazarech, je třeba si dát pozor na ty plastové části a aby náplň byla "vata" a ne ty kuličky, co jsou teďka v oblibě.

Také kupuji pejskům plyšáky v sekáči, stojí to pár korun a stejně to během týdne zlikvidují, ve psím krámě by se mi to pěkně prodražilo Samozřejmě že plastové, skleněné oči odstraním předem a přesně - nesmí tam být jako náplň kuličky.

21.8.2016 08:02

Já sem nikdy žádnému psu plyšákY na hraní nedávala, stejně to rozkoušou a nepřijde mě to jako moc dobrá hračka.

21.8.2016 11:03

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já sem nikdy žádnému psu plyšákY na hraní nedávala, stejně to rozkoušou a nepřijde mě to jako moc dobrá hračka.

My jsme měli plyšáky cca do čtyř měsíců, kdy pesani zjistili, že nej zábava je plyšáka rozcupovat na kousky...dnes sem tam, když vidím někde malý plyšáky za dvacku, tak koupim, ale vím, že je to otázka pár minut...spíš ta radost, že jim panička něco přinesla...chrťák měl svýho plyšovýho pejska, který mu mírně jetej a ožužlanej vydržel celý život, ale on byl taková chůvička, tak asi z nedostatku příležitostí pečoval o plyšáka...

21.8.2016 11:13
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Žádná textilní hračka neměla delšího trvání, než půl dne. Gumová, jelikož si pohrajem a odebírám, vydrží pár týdnů.

21.8.2016 11:34

Já hračky kupuju normálně v chovatelských potřebách, v eshopech, vybírám hlavně zvukové (ne pískací, ale zvuky zvířat) a buď plyšové nebo latexové. A jsou u nás moc oblíbené, ikdyž už si nehraje tolik jako dřív. Neničí žádné hračky, jednoho velkého méďu - ten je pro něho vyloženě posvátný (jel s náma i na dovolenou ) má od 8 týdnů a pořád je celý. Ten je ale výjimečně z hračkářství.

Přidejte reakci

Přidat smajlík