SolidCryDen
napsal(a):
Ahoj, jak se liší normální plyšáci od těch psích? Díky.
Nejspíš nemají plastové oči, knoflíky, atd. Naše štěně si tedy hraje s normálními "lidskými", ale na ty oči dávám bacha, jednou jsme mu vytáhli oko z tlamy a už tu o tom byla i diskuze, kterak pes sežral oči z plyšáka
Možná jsou psí hračky i z pevnějšího materiálu.
Sam 90210
napsal(a):
Jo jeden zásadní rozdíl tam je, pro hloupé a líne lidi jsou ti plyšoví zaručeně lepší !
Zadavatele ale nezajímá rozdíl mezi živými a plyšovými psy, nýbrž mezi plyšáky "pro lidi" a plyšáky "pro psy".
Myslím, že zas tak ujetý dotaz to není, kdyby mi bylo dvanáct, zeptala bych se na to samé
Uživatel s deaktivovaným účtem

rapotacka11
napsal(a):
Aha .
...taky jsem to na první dobrou pochopila takhle...asi si budu muset zkrátit vedení

SolidCryDen
napsal(a):
Ahoj, jak se liší normální plyšáci od těch psích? Díky.
Nám je to jedno, na atomy rozebereme obě varianty...

Jsou dražší protože to lidi kupujou. Teoreticky by měly víc vydržet a být bezpečnější, ale moji psi to taky nějak nejsou schopní pochopit. Já většinou kupuju plyšáky v bazarech, je třeba si dát pozor na ty plastové části a aby náplň byla "vata" a ne ty kuličky, co jsou teďka v oblibě.
napsal(a):
Jsou dražší protože to lidi kupujou. Teoreticky by měly víc vydržet a být bezpečnější, ale moji psi to taky nějak nejsou schopní pochopit. Já většinou kupuju plyšáky v bazarech, je třeba si dát pozor na ty plastové části a aby náplň byla "vata" a ne ty kuličky, co jsou teďka v oblibě.
Také kupuji pejskům plyšáky v sekáči, stojí to pár korun a stejně to během týdne zlikvidují, ve psím krámě by se mi to pěkně prodražilo Samozřejmě že plastové, skleněné oči odstraním předem a přesně - nesmí tam být jako náplň kuličky.

Já sem nikdy žádnému psu plyšákY na hraní nedávala, stejně to rozkoušou a nepřijde mě to jako moc dobrá hračka.

napsal(a):
Já sem nikdy žádnému psu plyšákY na hraní nedávala, stejně to rozkoušou a nepřijde mě to jako moc dobrá hračka.
My jsme měli plyšáky cca do čtyř měsíců, kdy pesani zjistili, že nej zábava je plyšáka rozcupovat na kousky...dnes sem tam, když vidím někde malý plyšáky za dvacku, tak koupim, ale vím, že je to otázka pár minut...spíš ta radost, že jim panička něco přinesla...chrťák měl svýho plyšovýho pejska, který mu mírně jetej a ožužlanej vydržel celý život, ale on byl taková chůvička, tak asi z nedostatku příležitostí pečoval o plyšáka...

Já hračky kupuju normálně v chovatelských potřebách, v eshopech, vybírám hlavně zvukové (ne pískací, ale zvuky zvířat) a buď plyšové nebo latexové. A jsou u nás moc oblíbené, ikdyž už si nehraje tolik jako dřív. Neničí žádné hračky, jednoho velkého méďu - ten je pro něho vyloženě posvátný (jel s náma i na dovolenou ) má od 8 týdnů a pořád je celý. Ten je ale výjimečně z hračkářství.