Internetové obchody s chovatelskými potřebami - zkušenosti

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.8.2016 20:04
kobylatko

XXX.XXX.45.44

S jakými webovkami s chovatelskými potřebami máte dobrý nebo naopak špatný zkušenosti ? Já většinou objednávám z Profizoo a nemůžu si stěžovat, objednávala jsem i z kukačka.cz a též pohoda zato se zoocentrum byl problém, i když zboží bylo na skladě trvalo to cca dva týdny než vůbec došlo a navíc miska z objednávky byla promáčklá, nereklamovala jsem to bo to bylo zbytečný, misku za 75kč.Se trošku vyklepala a funguje.Ale už bych od nich nic neobjednala.Teď jsem objednávala z abckrmiva tak jsem zvědavá .

26.8.2016 08:35
Granulka

XXX.XXX.115.30

Objednávám ze zoohit a vše v poho. Nikdy jsem neměla žádný problém a zboží dorazilo rychle. Stejně tak i ze spokojenypes.cz. Jinak co se týče krmiva, nějakou dobu jsem objednávala i z granulky.cz hlavně z důvodu, že některé dny byl v našem městě rozvoz v odpoledních hodinách. Zboží vždy přišlo následující rozvozový den. Respektive pán ho dovezl, zazvonil a vynesl až do bytu (luxus). Když neměli skladem nějaké pamlsky, tak mi paní volala a ptala se, zda počkám nebo mi má poslat část objednávky nebo to vyměníme a tak jsme našly nějaké společné řešení.

psí mamina

27.8.2016 12:51
psí mamina

XXX.XXX.73.11

Já mohu doporučit obchod spokojenypes.cz a happypet.cz.
Tyto dva obchody mě nikdy nezklamaly. Nedoporučuji upejska.cz a granule.cz. Obchod u pejska posílá granule v roztrhaných pytlích a reklamaci neuzná. Granule.cz mi 2x poslali zboží neoznačené datem expirace, ztratila jsem k nim důvěru.

27.8.2016 14:32
nexxi

XXX.XXX.228.56

kobylatko napsal(a):
S jakými webovkami s chovatelskými potřebami máte dobrý nebo naopak špatný zkušenosti ? Já většinou objednávám z Profizoo a nemůžu si stěžovat, objednávala jsem i z kukačka.cz a též pohoda zato se zoocentrum byl problém, i když zboží bylo na skladě trvalo to cca dva týdny než vůbec došlo a navíc miska z objednávky byla promáčklá, nereklamovala jsem to bo to bylo zbytečný, misku za 75kč.Se trošku vyklepala a funguje.Ale už bych od nich nic neobjednala.Teď jsem objednávala z abckrmiva tak jsem zvědavá .

Kdy jste ze zoocentra obojednávala? já od nich brala dříve, ted jsem se k nim zase vrátila po dlouhé době - problém nebyl v eshopu jako takovém, problém byl v dopravní společnosti geis.. taky jsem šílela, když mi doma docházely granule a balíček si putoval po celé republice.. už ale s touto společností nespolupracují, a zase je všecko na pohodu, jeden den objednám, druhý den mám. takže za mě maximální spokojenost.

27.8.2016 22:29
kobylatko

XXX.XXX.45.44

nexxi napsal(a):
Kdy jste ze zoocentra obojednávala? já od nich brala dříve, ted jsem se k nim zase vrátila po dlouhé době - problém nebyl v eshopu jako takovém, problém byl v dopravní společnosti geis.. taky jsem šílela, když mi doma docházely granule a balíček si putoval po celé republice.. už ale s touto společností nespolupracují, a zase je všecko na pohodu, jeden den objednám, druhý den mám. takže za mě maximální spokojenost.

Naposled 26.10.2015.

27.8.2016 22:38
nexxi

XXX.XXX.228.56

kobylatko napsal(a):
Naposled 26.10.2015.

Tak teď už mají přepravní společnost lepší. sice pořád posílají pytle pouze obalené do strečky, ale objednávám granule a druhý den je mám doma. ale jako ten geis co jsem koukala byl problém všude, i jsem si o tom četla články, že je to asi nejhorší celorepublikový přepravce.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.8.2016 08:15

Dlouho jsem bral z Profizoo, ale jednak zboží chodilo (granule) potrhané, dodání jakžtakž tak brzy, potom mi přišla nekompletní dodávka a nechtěli mi uznat reklamaci.
Přešel jsem na Zoohit, ceny stejné, nebo menší, samé akce, dárky atd... (sice blbosti ale potěší).
Objednávka a zaplacení kartou a do tří dnů je to doma poštou což mi vyhovuje nejlepe oproti nějakým PPL, DHL.. Ale hlavně granule+ostatní jsou vždy v kartonové krabici, vyplněné těmi nafukovacími igelity a přetáhlé páskami. Takže to dojde vpohodě. Navíc vám tam načítají za nákupy body, které můžete použit na nějakou blbost, případně i užitečnost.No a je to Německý obchod a posílá se to z Německa tak služby tomu odpovídají.

29.8.2016 08:25
nexxi

XXX.XXX.145.251

Tak ja zas jedine ppl, dpd a jim podobne, neb mi to dovezou dopoledne do prace a nemusim se nahanet s postakem, nebo jezdit na postu.kdyz je ochotnej dipravce, tak mi na firemnim parkovisti zajede k autu, ja jen otevru kufr, prelozime veci a je to.

29.8.2016 08:50

No a já zase ČP, protože dělám na směny a nevím kdy přesně zásilka dojde, takže buď jsem doma, nebo při nejhorším si zajedu kousek na poštu. U dopravců bych to měl trochu z ruky.

29.8.2016 08:56
nexxi

XXX.XXX.145.251

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No a já zase ČP, protože dělám na směny a nevím kdy přesně zásilka dojde, takže buď jsem doma, nebo při nejhorším si zajedu kousek na poštu. U dopravců bych to měl trochu z ruky.

Tak to je jina jestli delate nepravidelne. Ja jen na rani a jeste tak, ze muzu z prace odejit.sice si to clovek musi pak napracovat, ale to je v radu minut. Vzdycky mi dojde smska, ze balicek prijali a muzu ho druhy den cekat, tak mi to tak vyhovuje. Doma by me asi nezastihli, zvlast ted v lete, kdy bud jsem v praci, nebo na houbach, boruvkach, bezu.. atd atd

Přidejte reakci

Přidat smajlík