Vany
napsal(a):
Noo tak nějak za příhodného počasí a konstelace časoprostoru.. A když protestují čichové buňky (moje). Takže jak jistě uznáte, je to příliš faktorů, které se musí sejít.. Jsem ráda, že to klapne jednou do měsíce.. A vy? Jsou to božani. Ještě toužím po Tibeťanoj a Briardoj a budu mít super všechnovelikost smečku.. Jenže místo toho se musím podřizovat druhému dvounožci v domácnosti, no..
No ja take zhruba 1x za mesic.Jednou se mi se spravnou kosmetikou podařilo pul roku nekoupat a srst OK
Lexaurin
napsal(a):
No ja take zhruba 1x za mesic.Jednou se mi se spravnou kosmetikou podařilo pul roku nekoupat a srst OK
Ještě jsem zapomněla:
Uživatel s deaktivovaným účtem

Lexaurin
napsal(a):
Ještě jsem zapomněla:
Ta pod tim gaučem je super ...alespoň se tam už pak nemusí vytírat
napsal(a):
Ta pod tim gaučem je super ...alespoň se tam už pak nemusí vytírat
No jednou k nam přišla návštěva den po te, co jsem s rozcesavacem cesala psy. Malem sebou řízla a pry, ze máme super naleštěnou podlahu, cim to dělám. Ja na to:"Ja ničím, to lesti psi" .A pak ze je ze psu binec
Fiona.Praha
napsal(a):
To je vše smečka jedné domácnosti?
Opět se mi, nevim proč nenahrály fotky...
Tak tedy, ano, tato smečka obývá naši domácnost - jednu domácnost

hlozi
napsal(a):
To musíte venku na prochajdách a na výletech docela budit pozornost...
Lexaurin
napsal(a):
Ještě jsem zapomněla:
Krásná práce, ty momentky.. Mě by se tedy takto pod gaučích nevešel
Jo s kvalitní kosmetikou to jde lépe, ale stejně jak vymetáme po lese a u zvířat.. To je pak bříško ve stavu výše nafoceném
pokud byl malý, měl "krycí" tmavou barvu.. No a pak vyšisoval a..
napsal(a):
To musíte venku na prochajdách a na výletech docela budit pozornost...
Asi takhle, teď jsme byli na dovolený, tohle jsem o tom sepsala pro kamarády na FB
Pokud se hodlate vydat na dovolenou se sedmi psy, pocitejte s tim, ze budete prinejmensim trochu zajimavi...no, proste na vas budou vsichni cumet a ti co nebudou, tak budou upozorneni nekym dalsim, ze cumet maji.
99% lidi vas pozdravi, to 1% co ne, jeste nestihlo spocitat, kolik vlastne tech psu mate nebo se usmivaji na psy a vy jste jim ukradeni.
Po pozdravu zpravidla prichazi otazka : To jsou vsichni vasi? pripadne od tech, co jsou vice zdeseni : To ale nejsou vsichni vasi? Kdyz odpovite, ze : ano, jsou to nasi. prichazi : fakt? A vypraveni o tom, jakeho pejska maji/meli oni, pripadne nejaci pribuzni...Otazku To jsou vsichni vasi?uz jsme slyseli asi 1186x a jeste zda se uslysime...Taky lidi velmi zaujme to, ze je kazdy pes jiny, zrejme, kdyby byli vsichni stejni, takovy rozruch by nevyvolali.
Pokud jedete n a dovolenou na prelomu srpna a zari a ubytujete se na Sumave v kempu u reky, vezte, ze vase presvedceni, ze psi budou spat v aute vam vydrzi max jednu.noc, kdy klepete kosu a modlite se, at uz je rano..Druhou noc je vam celkem jedno, ze mate psa na hlave a ze se po vas v noci nejaky sem tam projde, hlavne, ze muzete bez obav vystrcit ruku ze spacaku a nezmrzne vam.
Zkratka cestovani se smeckou je psina, i kdyz nekdy o nervy, treba kdyz jdete na vylet a trochu to pretahnete a poslednich 5km z dvaceti si rikate, ze uz by ti psi mohli prestat tahnout, navic, kdyz jdete z kopce a uz necitite nohy...no, tak tahnout neprestali, ale nohy se nastesti po par hodinach probrali k zivotu sami
Obcas jsem slysela hlasku, ktera me velmi pobavila:
1)chlapecek : Maminko, podivej pejskove!
maminka : Ti jsou krasni, vid?
chlapecek: Jo, hezci nez celej tenhle hrad!
2)cekam na standu se vsemi psy a prochazi kolem me pani s vnuckama, holky na me koukaji a babicku upozorni, ze tam jsem a babicka zacne zasvecene vysvetlovat, ze jsem profesionalni hlidacka a vencitelka psu, ze je to moje prace..
3) Standa : hele, vidis to, ty lidi maji chytrejsi deti, nez my psy! (Pote, co jsme se vratili z petihodinove tury a nasi psi se dozadovali balonkovani, kdezto deti tech lidi v aute spali)
4)Standa : Tady maji Plzen!miluju tenhle kemp!
hlozi
napsal(a):
Zkusím si tipnout, jak se to tak stalo, že jich je 7.
Někteří psi jsou původně Vaši, někteří jsou původně Standy a někteří jsou společní útulkáči (nebo darovací). V současnosti jsou všichni vaši společní
Trefila jsem se?
Fiona.Praha
napsal(a):
Zkusím si tipnout, jak se to tak stalo, že jich je 7.
Někteří psi jsou původně Vaši, někteří jsou původně Standy a někteří jsou společní útulkáči (nebo darovací). V současnosti jsou všichni vaši společní
Trefila jsem se?
Skoro, původně já měla čytři, Standa přišel s jedním, společně jsme si pořídili dva (jednoho jsem si vyprosila já a druhýho on ), ovšem v případě rozchodu odchází pořád sám se svým jedním psem, mě zůstávají všechny holky, tedy šest
hlozi
napsal(a):
Skoro, původně já měla čytři, Standa přišel s jedním, společně jsme si pořídili dva (jednoho jsem si vyprosila já a druhýho on ), ovšem v případě rozchodu odchází pořád sám se svým jedním psem, mě zůstávají všechny holky, tedy šest
Já si pro sebe tipovala 3 + 3 + 1 společný (nebo 2 + 2 + 3 společní), ani nevím proč
hlozi
napsal(a):
A kluk je který? Ono to tedy asi někde bylo, ale..
e

XXX.XXX.213.70
Tak ještě trochu mopslí
1. mopslí Kámasútra (větší Aša, menší Hupi)
2.+3. můj odchov, nyní už sedmiletí: čuba Alyxandria a psi Amigo, Astor a Al Pacino.
Vany
napsal(a):
a bydlíte byt x dům? je krásné, když se potkají dva "nakažení"..
Máme zděnou chatu se zahradou
Psiska bydlí s námi uvnitř, samotné je na zahradě nenechávám. Bydlíme sice skoro na samotě, ale vede kolem nás cesta a oni jsou samozřejmě jak pominutí, když jde někdo okolo...Tak se bojím, aby ten štěkot někomu moc nevadil a něco jim tam nehodil...

hlozi
napsal(a):
Asi takhle, teď jsme byli na dovolený, tohle jsem o tom sepsala pro kamarády na FB
Pokud se hodlate vydat na dovolenou se sedmi psy, pocitejte s tim, ze budete prinejmensim trochu zajimavi...no, proste na vas budou vsichni cumet a ti co nebudou, tak budou upozorneni nekym dalsim, ze cumet maji.
99% lidi vas pozdravi, to 1% co ne, jeste nestihlo spocitat, kolik vlastne tech psu mate nebo se usmivaji na psy a vy jste jim ukradeni.
Po pozdravu zpravidla prichazi otazka : To jsou vsichni vasi? pripadne od tech, co jsou vice zdeseni : To ale nejsou vsichni vasi? Kdyz odpovite, ze : ano, jsou to nasi. prichazi : fakt? A vypraveni o tom, jakeho pejska maji/meli oni, pripadne nejaci pribuzni...Otazku To jsou vsichni vasi?uz jsme slyseli asi 1186x a jeste zda se uslysime...Taky lidi velmi zaujme to, ze je kazdy pes jiny, zrejme, kdyby byli vsichni stejni, takovy rozruch by nevyvolali.
Pokud jedete n a dovolenou na prelomu srpna a zari a ubytujete se na Sumave v kempu u reky, vezte, ze vase presvedceni, ze psi budou spat v aute vam vydrzi max jednu.noc, kdy klepete kosu a modlite se, at uz je rano..Druhou noc je vam celkem jedno, ze mate psa na hlave a ze se po vas v noci nejaky sem tam projde, hlavne, ze muzete bez obav vystrcit ruku ze spacaku a nezmrzne vam.
Zkratka cestovani se smeckou je psina, i kdyz nekdy o nervy, treba kdyz jdete na vylet a trochu to pretahnete a poslednich 5km z dvaceti si rikate, ze uz by ti psi mohli prestat tahnout, navic, kdyz jdete z kopce a uz necitite nohy...no, tak tahnout neprestali, ale nohy se nastesti po par hodinach probrali k zivotu sami
Obcas jsem slysela hlasku, ktera me velmi pobavila:
1)chlapecek : Maminko, podivej pejskove!
maminka : Ti jsou krasni, vid?
chlapecek: Jo, hezci nez celej tenhle hrad!
2)cekam na standu se vsemi psy a prochazi kolem me pani s vnuckama, holky na me koukaji a babicku upozorni, ze tam jsem a babicka zacne zasvecene vysvetlovat, ze jsem profesionalni hlidacka a vencitelka psu, ze je to moje prace..
3) Standa : hele, vidis to, ty lidi maji chytrejsi deti, nez my psy! (Pote, co jsme se vratili z petihodinove tury a nasi psi se dozadovali balonkovani, kdezto deti tech lidi v aute spali)
4)Standa : Tady maji Plzen!miluju tenhle kemp!
No to si dovedu představit...u nás chodil pán, ten měl pejsků "jen" pět, taky různé, už při pohledu na něj jsem se musela začít usmívat...ale ne ve zlym...nějak to prostě člověku zvedne náladu

hlozi
napsal(a):
Hlozi,3. fotka na Kašperku, že jo?
Vany
napsal(a):
Krásná práce, ty momentky.. Mě by se tedy takto pod gaučích nevešel
Jo s kvalitní kosmetikou to jde lépe, ale stejně jak vymetáme po lese a u zvířat.. To je pak bříško ve stavu výše nafoceném
pokud byl malý, měl "krycí" tmavou barvu.. No a pak vyšisoval a..
Verite, ze ten vysisovany je hezci . Ta moje tibetka byla jako stene take bilocerna, taky se vysisovala a sla do seda, ale kdyz si tak tu barvu uvedomim, tak je vlastne biloMODRA , takze jsme vlastne in
Výraz v očích, nevinnost sama. Někdy jej lze ovšem nazvat Foxteror. Ale je zlatý.
Sbt

XXX.XXX.183.250
Krasny
Aliens_II
napsal(a):
Psi, kteří "kudlankují", jsou spokojení a šťastní. A jsou i tací, co přitom i hajlují.
Tohle je ono?

ronx
napsal(a):
My sa pridávame v našej oblúbenej polohe + prechádzka v parku.
Moc pěknej pes

Arni
napsal(a):
Po zábavě, mrtvý muž.
Opět super momentka...pesan ve skoku...mám taky super momentky... pes je v bezva poloze, než ho stačím vyfotit, tak je na fotu rozmazaná šmouha (odbíhající pesan)
napsal(a):
Opět super momentka...pesan ve skoku...mám taky super momentky... pes je v bezva poloze, než ho stačím vyfotit, tak je na fotu rozmazaná šmouha (odbíhající pesan)
Tak ono to chce na to mít foťák a zkušenosti. Fotím od 11 let. někdy se to určitě povede i vám.
Ještě Max, takhle lehaval nejraději když si tak prohlíží m ty fotky tak je mi smutno
Taky máme Ony snad ani jinak neleží. A akčnější fotky? No většina jsou dvě rozmáznuté bílé šmouhy, ale občas se i s tím mým šiťáčkem něco podaří :-D.

ronx
napsal(a):
My sa pridávame v našej oblúbenej polohe + prechádzka v parku.
Ronx, štěník vám už hezky vyrostl, pamatuju si ještě, jak jste tady řešil tu cestu, jak ho dovézt domů. Moc hezký N.O. nelze přesně určit podle fotky, ale zdá se, že má pěkné rovné záda bez hrbu a úhlení zadních končetin je taky OK. Dejte ještě nějakou fotku.

sisi58
napsal(a):
To není pes, to je gumídek
Jak není pes, normální činnost foxe s míčkem. Přídám další a už nebudu otravovat.

napsal(a):
Pridávam mojho SAO,1 rok - Zeki.
Ježíši, to je kulíšek...saošci jsou moje srdcovka

Arni
napsal(a):
Jak není pes, normální činnost foxe s míčkem. Přídám další a už nebudu otravovat.
Paráda, klíďo dávejte další fotečky, máte je super

Arni
napsal(a):
Bezva pes, to moji čubu nějaký balonek ani aport nebere. Už od štěněte na aportování nebyla, prostě ju to nebaví, lítat za něčím, jen tak. Buďte rád, že je takový šus.

Gamas
napsal(a):
Mé třeštidlo.
Německá ovčanda Dorri, včera 1 rok.
Gamas, moc hezká fenka.
sisi58
napsal(a):
Tohle není můj pejsek, ale je boží!
Ten vypada jako ten lenochod z doby ledove .
A nase modelka po vycesani.
lesnížínka
napsal(a):
Když vidím foxíka s tenisákem, mám dotaz úplně mimo: nevíte komu by se hodily doslova stovky použitých tenisáků? Muž mi před časem říkal, ať je někam nabídnu a já na to úplně zapomněla. Fotka od Arniho mi to připomenula...
Tenisáky jsou ceným zbožím pro pejskaře. Minule je dál někdo na psí bazar na FB, za pár korun a byli hnedle pryč. A to jich byly taky stovky. Lidi brali po třiceti. Zkuste určitě se hodně lidí chytí. Ty pravé tenisové jsou nové drahé, a ty od Vietnamců nic nevydrží. Takže použité tenisové jsou cenné zboží.
lesnížínka
napsal(a):
Když vidím foxíka s tenisákem, mám dotaz úplně mimo: nevíte komu by se hodily doslova stovky použitých tenisáků? Muž mi před časem říkal, ať je někam nabídnu a já na to úplně zapomněla. Fotka od Arniho mi to připomenula...
To se někdo ozve, míčky mají nejen Foxi rádi. Nejvíc oblíbené jsou u nás Vilson. máme zdroj, sestřenka s manželem dělají do tenisu.
Andrýsek3
napsal(a):
Tenisáky jsou ceným zbožím pro pejskaře. Minule je dál někdo na psí bazar na FB, za pár korun a byli hnedle pryč. A to jich byly taky stovky. Lidi brali po třiceti. Zkuste určitě se hodně lidí chytí. Ty pravé tenisové jsou nové drahé, a ty od Vietnamců nic nevydrží. Takže použité tenisové jsou cenné zboží.
Na FB nejsem Až bude chvilka, zkusím to sem, na Faunu. Díky, ani mne to nenapadlo, že to někdo bude chtít
Konečně se mi tu můru povedlo vyfotit na prochajdě a je tam celá a nerozmazaná, ovšem musela jsem ji uplatit míčkama

Iliena
napsal(a):
Konečně se mi tu můru povedlo vyfotit na prochajdě a je tam celá a nerozmazaná, ovšem musela jsem ji uplatit míčkama
No nevim...foto číslo jedna-rozmazaný ocásek
ale jinak hezké, prostě nechápu, jak se lidi můžou, když se podívají do rozzářených a vysmátých tvářiček těchto psů, nerozplývat nebo se už z principu takového psa bát...když kolem mě projde takové stvoření, tak se začnu usmívat taky a hned mám lepší náladu
napsal(a):
No nevim...foto číslo jedna-rozmazaný ocásek
ale jinak hezké, prostě nechápu, jak se lidi můžou, když se podívají do rozzářených a vysmátých tvářiček těchto psů, nerozplývat nebo se už z principu takového psa bát...když kolem mě projde takové stvoření, tak se začnu usmívat taky a hned mám lepší náladu
protože vrtěla jak blázen, i tak to považuju za úspěch, protože to jinak často končí takto
Iliena
napsal(a):
protože vrtěla jak blázen, i tak to považuju za úspěch, protože to jinak často končí takto
Je krásná, ale je vidět, že ji na focení moc neužije a chvíli neposedí. Muselo to stát hodně sil, zabrat ji celou a nemít tam jen hnědýho máznutýho ducha, že?
Mně se povedlo z tý mojí potvory udělat pořádnou primadonu. Jen co potkáme cokoli vyvýšeného - lavičku, pařez... nějakou pořádnou krtinu nebo cokoli, co tvoří dobré sedátko", už tam vysedává nebo nehnutě stojí, tváří se hrozně důležitě a čeká, až ji cvaknu a pochválím, jak je hodná, krásná, dokonalá a jak jí to sluší. Jak vždycky horlivě cvakám spouští a chválím, vstává, sedá, lehá a natáčí se, jak kdyby si to neuvěřitelně užívala.
Já si zase šíleně užívám focení, takže s sebou to dělo tahám prakticky všude. Zajímavé ale je, že když s sebou foťák nemám, nejde a sama se takhle nikde neposadí.
Jen mě štve, že opravdu málokdy se mi podaří udělat nějakou hezkou momentku, třeba jak roztomile někde leží, třeba jak tady marcelaamax postovala čumáček nebo někde výš všechny ty šílence vyvalené na zádech. Protože jakmile prostě vytáhnu foťák, buď už sedí a čeká nebo se postaví a tváří se jak pán světa.
Atheira
napsal(a):
Je krásná, ale je vidět, že ji na focení moc neužije a chvíli neposedí. Muselo to stát hodně sil, zabrat ji celou a nemít tam jen hnědýho máznutýho ducha, že?
Mně se povedlo z tý mojí potvory udělat pořádnou primadonu. Jen co potkáme cokoli vyvýšeného - lavičku, pařez... nějakou pořádnou krtinu nebo cokoli, co tvoří dobré sedátko", už tam vysedává nebo nehnutě stojí, tváří se hrozně důležitě a čeká, až ji cvaknu a pochválím, jak je hodná, krásná, dokonalá a jak jí to sluší. Jak vždycky horlivě cvakám spouští a chválím, vstává, sedá, lehá a natáčí se, jak kdyby si to neuvěřitelně užívala.
Já si zase šíleně užívám focení, takže s sebou to dělo tahám prakticky všude. Zajímavé ale je, že když s sebou foťák nemám, nejde a sama se takhle nikde neposadí.
Jen mě štve, že opravdu málokdy se mi podaří udělat nějakou hezkou momentku, třeba jak roztomile někde leží, třeba jak tady marcelaamax postovala čumáček nebo někde výš všechny ty šílence vyvalené na zádech. Protože jakmile prostě vytáhnu foťák, buď už sedí a čeká nebo se postaví a tváří se jak pán světa.
Jo občas mi přijde, že to dělá naschvál a fotek se šmouhou popřípadě jen se zadkem nebo ocasem jsem uz vymazala opravdu hodně. Abych jí nekřivdila občas se zadaříale většinous povelem, ty momentky jsou prostě o nervy

Iliena
napsal(a):
Vy jste celá já, co se focení týče...u nás to ale většinou končí tím, že vyfotím záď odcházejícího psa, který do té doby v klidu seděl nebo úplně bezvadně stál a nebo roztomiloučce ležel
napsal(a):
Vy jste celá já, co se focení týče...u nás to ale většinou končí tím, že vyfotím záď odcházejícího psa, který do té doby v klidu seděl nebo úplně bezvadně stál a nebo roztomiloučce ležel
To je strašné, já fotím zahradu a ten náš kaskadér mi vždy vletí do záběru. Snad to dělá naschvál.
Aliens_II
napsal(a):
To je ze stativu ale. Předpokládám.
Ne ne z ruky, musíte jít sním a nastavit foťák.Naučil jsem se to při focení rally.

Arni
napsal(a):
To je strašné, já fotím zahradu a ten náš kaskadér mi vždy vletí do záběru. Snad to dělá naschvál.
Zahrada je nuda...takhle máte zahradu i se psím akrobatem

Iliena
napsal(a):
O takových krásných fotkách se některým (včetně mě) může jenom zdát, protože pokud chci fotit pes zmizí
Ano přesně obráceně...fotím psy a na fotce je pak pouze zahrada
Arni
napsal(a):
A kdyby se měl fotit on - tak zdrhne mimo záběr?
Co změnit taktiku? Tvářit se, že jdete fotit psa a při tom si klíďo vyfotit zahradu bez psa. Jindy se zase tvářit, že jdete fotit zahradu a budete mít další takové super fotky psa
napsal(a):
Ano přesně obráceně...fotím psy a na fotce je pak pouze zahrada
To mi povídejte. Loni jsem chtěla krásné vánoční přání a tak vezmu psa, nasadím mu motýlka, posadím ho ke stromečku a buď stojí nebo leží nebo se kouká jinam, nebo mu chybí půlka hlavy a prostě pořád je na útěku. Tak psa vyšoupnu, motýlka mu sundám a fotím jen stromek a co pes? No pes se mi cpe do záběru
Arni
napsal(a):
Taky máme skokana, jen to neumím tak vyfotit . Ale mám v plánu profesionální fotografku, tak té se to určitě povede.
mishaad
napsal(a):
Ja tu mám jeden vysílač
Taky mám jednoho satelita .
rapotacka11
napsal(a):
Já to odsuzuji.
Každý si má 100x rozmyslet, jestli na to má podmínky.
Https://www.sbazar.cz/hledej/daruji/91-psi-stenata.
pardon...
Třeba tento chudák - https://www.sbazar.cz/lucienovotna88/detail/18814707-yorksir.

awake
napsal(a):
Třeba tento chudák - https://www.sbazar.cz/lucienovotna88/detail/18814707-yorksir.
Hmmm...místo, aby si umravnili děti a vysvětlili jim, jak se mají k pejskovi chovat a že chce mít pejsek klid, ať ho neobtěžujou, tak je jednodušší dát pryč čokla, to je jasný