Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.9.2016 09:22
romcakr

XXX.XXX.155.9

Naše Nancynka, maltezáček, rok a půl

9.9.2016 10:52
mishaad

XXX.XXX.23.43

9.9.2016 11:23
Lexaurin

XXX.XXX.83.65

Vany napsal(a):
Noo tak nějak za příhodného počasí a konstelace časoprostoru.. A když protestují čichové buňky (moje). Takže jak jistě uznáte, je to příliš faktorů, které se musí sejít.. Jsem ráda, že to klapne jednou do měsíce.. A vy? Jsou to božani. Ještě toužím po Tibeťanoj a Briardoj a budu mít super všechnovelikost smečku.. Jenže místo toho se musím podřizovat druhému dvounožci v domácnosti, no..

No ja take zhruba 1x za mesic.Jednou se mi se spravnou kosmetikou podařilo pul roku nekoupat a srst OK

9.9.2016 11:25
Lexaurin

XXX.XXX.83.65

Lexaurin napsal(a):
No ja take zhruba 1x za mesic.Jednou se mi se spravnou kosmetikou podařilo pul roku nekoupat a srst OK

Ještě jsem zapomněla:

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.9.2016 11:38

Lexaurin napsal(a):
Ještě jsem zapomněla:

Ta pod tim gaučem je super ...alespoň se tam už pak nemusí vytírat

9.9.2016 11:40
hlozi

XXX.XXX.97.26

Fiona.Praha napsal(a):
To je vše smečka jedné domácnosti?

Ano

9.9.2016 11:44
Lexaurin

XXX.XXX.83.65

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ta pod tim gaučem je super ...alespoň se tam už pak nemusí vytírat

No jednou k nam přišla návštěva den po te, co jsem s rozcesavacem cesala psy. Malem sebou řízla a pry, ze máme super naleštěnou podlahu, cim to dělám. Ja na to:"Ja ničím, to lesti psi" .A pak ze je ze psu binec

9.9.2016 11:46
hlozi

XXX.XXX.97.26

Fiona.Praha napsal(a):
To je vše smečka jedné domácnosti?

Opět se mi, nevim proč nenahrály fotky...
Tak tedy, ano, tato smečka obývá naši domácnost - jednu domácnost

9.9.2016 11:54

hlozi napsal(a):

To musíte venku na prochajdách a na výletech docela budit pozornost...

9.9.2016 12:03
Vany

XXX.XXX.50.243

Lexaurin napsal(a):
Ještě jsem zapomněla:

Krásná práce, ty momentky.. Mě by se tedy takto pod gaučích nevešel smajlík
Jo s kvalitní kosmetikou to jde lépe, ale stejně jak vymetáme po lese a u zvířat.. To je pak bříško ve stavu výše nafoceném smajlík
pokud byl malý, měl "krycí" tmavou barvu.. No a pak vyšisoval a..

9.9.2016 12:18
hlozi

XXX.XXX.97.26

To musíte venku na prochajdách a na výletech docela budit pozornost...

Asi takhle, teď jsme byli na dovolený, tohle jsem o tom sepsala pro kamarády na FB

Pokud se hodlate vydat na dovolenou se sedmi psy, pocitejte s tim, ze budete prinejmensim trochu zajimavi...no, proste na vas budou vsichni cumet a ti co nebudou, tak budou upozorneni nekym dalsim, ze cumet maji.
99% lidi vas pozdravi, to 1% co ne, jeste nestihlo spocitat, kolik vlastne tech psu mate nebo se usmivaji na psy a vy jste jim ukradeni.
Po pozdravu zpravidla prichazi otazka : To jsou vsichni vasi? pripadne od tech, co jsou vice zdeseni : To ale nejsou vsichni vasi? Kdyz odpovite, ze : ano, jsou to nasi. prichazi : fakt? A vypraveni o tom, jakeho pejska maji/meli oni, pripadne nejaci pribuzni...Otazku To jsou vsichni vasi?uz jsme slyseli asi 1186x a jeste zda se uslysime...Taky lidi velmi zaujme to, ze je kazdy pes jiny, zrejme, kdyby byli vsichni stejni, takovy rozruch by nevyvolali.
Pokud jedete n a dovolenou na prelomu srpna a zari a ubytujete se na Sumave v kempu u reky, vezte, ze vase presvedceni, ze psi budou spat v aute vam vydrzi max jednu.noc, kdy klepete kosu a modlite se, at uz je rano..Druhou noc je vam celkem jedno, ze mate psa na hlave a ze se po vas v noci nejaky sem tam projde, hlavne, ze muzete bez obav vystrcit ruku ze spacaku a nezmrzne vam.
Zkratka cestovani se smeckou je psina, i kdyz nekdy o nervy, treba kdyz jdete na vylet a trochu to pretahnete a poslednich 5km z dvaceti si rikate, ze uz by ti psi mohli prestat tahnout, navic, kdyz jdete z kopce a uz necitite nohy...no, tak tahnout neprestali, ale nohy se nastesti po par hodinach probrali k zivotu sami smajlík

Obcas jsem slysela hlasku, ktera me velmi pobavila:
1)chlapecek : Maminko, podivej pejskove!
maminka : Ti jsou krasni, vid?
chlapecek: Jo, hezci nez celej tenhle hrad!
2)cekam na standu se vsemi psy a prochazi kolem me pani s vnuckama, holky na me koukaji a babicku upozorni, ze tam jsem a babicka zacne zasvecene vysvetlovat, ze jsem profesionalni hlidacka a vencitelka psu, ze je to moje prace..
3) Standa : hele, vidis to, ty lidi maji chytrejsi deti, nez my psy! (Pote, co jsme se vratili z petihodinove tury a nasi psi se dozadovali balonkovani, kdezto deti tech lidi v aute spali)
4)Standa : Tady maji Plzen!miluju tenhle kemp!

9.9.2016 12:26
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

hlozi napsal(a):

Zkusím si tipnout, jak se to tak stalo, že jich je 7.

Někteří psi jsou původně Vaši, někteří jsou původně Standy a někteří jsou společní útulkáči (nebo darovací). V současnosti jsou všichni vaši společní

Trefila jsem se?

9.9.2016 12:31
hlozi

XXX.XXX.97.26

Fiona.Praha napsal(a):
Zkusím si tipnout, jak se to tak stalo, že jich je 7.

Někteří psi jsou původně Vaši, někteří jsou původně Standy a někteří jsou společní útulkáči (nebo darovací). V současnosti jsou všichni vaši společní

Trefila jsem se?

Skoro, původně já měla čytři, Standa přišel s jedním, společně jsme si pořídili dva (jednoho jsem si vyprosila já a druhýho on ), ovšem v případě rozchodu odchází pořád sám se svým jedním psem, mě zůstávají všechny holky, tedy šest

9.9.2016 12:38
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

hlozi napsal(a):

Skoro, původně já měla čytři, Standa přišel s jedním, společně jsme si pořídili dva (jednoho jsem si vyprosila já a druhýho on ), ovšem v případě rozchodu odchází pořád sám se svým jedním psem, mě zůstávají všechny holky, tedy šest

Já si pro sebe tipovala 3 + 3 + 1 společný (nebo 2 + 2 + 3 společní), ani nevím proč

9.9.2016 12:43
Vany

XXX.XXX.50.243

hlozi napsal(a):

A kluk je který? Ono to tedy asi někde bylo, ale..

9.9.2016 12:52
hlozi

XXX.XXX.97.26

Fiona.Praha napsal(a):
Já si pro sebe tipovala 3 + 3 + 1 společný (nebo 2 + 2 + 3 společní), ani nevím proč

No, to já jsem u nás ten "magor" Standa se jen "veze" se mnou Vlastně ho docela obdivuju, že to dává

9.9.2016 12:52
hlozi

XXX.XXX.97.26

Vany napsal(a):
A kluk je který? Ono to tedy asi někde bylo, ale..

Kluk je ten "jakoJRT" bez PP samozřejmě, já bych si bezpapíráka nepořídila

9.9.2016 12:54
Vany

XXX.XXX.50.243

hlozi napsal(a):
Kluk je ten "jakoJRT" bez PP samozřejmě, já bych si bezpapíráka nepořídila

a bydlíte byt x dům? je krásné, když se potkají dva "nakažení"..

e

9.9.2016 13:03
e

XXX.XXX.213.70

Tak ještě trochu mopslí

1. mopslí Kámasútra (větší Aša, menší Hupi)
2.+3. můj odchov, nyní už sedmiletí: čuba Alyxandria a psi Amigo, Astor a Al Pacino.

9.9.2016 13:21
hlozi

XXX.XXX.97.26

Vany napsal(a):
a bydlíte byt x dům? je krásné, když se potkají dva "nakažení"..

Máme zděnou chatu se zahradou
Psiska bydlí s námi uvnitř, samotné je na zahradě nenechávám. Bydlíme sice skoro na samotě, ale vede kolem nás cesta a oni jsou samozřejmě jak pominutí, když jde někdo okolo...Tak se bojím, aby ten štěkot někomu moc nevadil a něco jim tam nehodil...

9.9.2016 14:21

hlozi napsal(a):
Asi takhle, teď jsme byli na dovolený, tohle jsem o tom sepsala pro kamarády na FB

Pokud se hodlate vydat na dovolenou se sedmi psy, pocitejte s tim, ze budete prinejmensim trochu zajimavi...no, proste na vas budou vsichni cumet a ti co nebudou, tak budou upozorneni nekym dalsim, ze cumet maji.
99% lidi vas pozdravi, to 1% co ne, jeste nestihlo spocitat, kolik vlastne tech psu mate nebo se usmivaji na psy a vy jste jim ukradeni.
Po pozdravu zpravidla prichazi otazka : To jsou vsichni vasi? pripadne od tech, co jsou vice zdeseni : To ale nejsou vsichni vasi? Kdyz odpovite, ze : ano, jsou to nasi. prichazi : fakt? A vypraveni o tom, jakeho pejska maji/meli oni, pripadne nejaci pribuzni...Otazku To jsou vsichni vasi?uz jsme slyseli asi 1186x a jeste zda se uslysime...Taky lidi velmi zaujme to, ze je kazdy pes jiny, zrejme, kdyby byli vsichni stejni, takovy rozruch by nevyvolali.
Pokud jedete n a dovolenou na prelomu srpna a zari a ubytujete se na Sumave v kempu u reky, vezte, ze vase presvedceni, ze psi budou spat v aute vam vydrzi max jednu.noc, kdy klepete kosu a modlite se, at uz je rano..Druhou noc je vam celkem jedno, ze mate psa na hlave a ze se po vas v noci nejaky sem tam projde, hlavne, ze muzete bez obav vystrcit ruku ze spacaku a nezmrzne vam.
Zkratka cestovani se smeckou je psina, i kdyz nekdy o nervy, treba kdyz jdete na vylet a trochu to pretahnete a poslednich 5km z dvaceti si rikate, ze uz by ti psi mohli prestat tahnout, navic, kdyz jdete z kopce a uz necitite nohy...no, tak tahnout neprestali, ale nohy se nastesti po par hodinach probrali k zivotu sami smajlík

Obcas jsem slysela hlasku, ktera me velmi pobavila:
1)chlapecek : Maminko, podivej pejskove!
maminka : Ti jsou krasni, vid?
chlapecek: Jo, hezci nez celej tenhle hrad!
2)cekam na standu se vsemi psy a prochazi kolem me pani s vnuckama, holky na me koukaji a babicku upozorni, ze tam jsem a babicka zacne zasvecene vysvetlovat, ze jsem profesionalni hlidacka a vencitelka psu, ze je to moje prace..
3) Standa : hele, vidis to, ty lidi maji chytrejsi deti, nez my psy! (Pote, co jsme se vratili z petihodinove tury a nasi psi se dozadovali balonkovani, kdezto deti tech lidi v aute spali)
4)Standa : Tady maji Plzen!miluju tenhle kemp!

No to si dovedu představit...u nás chodil pán, ten měl pejsků "jen" pět, taky různé, už při pohledu na něj jsem se musela začít usmívat...ale ne ve zlym...nějak to prostě člověku zvedne náladu

9.9.2016 18:03
Bledule

XXX.XXX.165.22

Tohle je naše princezna KATY...3 letá kříženka LR a GR

9.9.2016 18:10

hlozi napsal(a):

Hlozi,3. fotka na Kašperku, že jo?

9.9.2016 18:53
hlozi

XXX.XXX.97.26

Hlozi,3. fotka na Kašperku, že jo?

Jojo

9.9.2016 20:54
sisi58

XXX.XXX.191.1

Aliens_II napsal(a):
To je neuvěřitelné toto.
Pokaždé když jej vidím, tak hledám hlavu a jestli leží, nebo co dělá a jestli to je vůbec pes.
To je žrádlo prostě.

Vypadá jako lenochod, obrácený vzhůru nohama

10.9.2016 15:20
Lexaurin

XXX.XXX.190.215

Vany napsal(a):
Krásná práce, ty momentky.. Mě by se tedy takto pod gaučích nevešel smajlík
Jo s kvalitní kosmetikou to jde lépe, ale stejně jak vymetáme po lese a u zvířat.. To je pak bříško ve stavu výše nafoceném smajlík
pokud byl malý, měl "krycí" tmavou barvu.. No a pak vyšisoval a..

Verite, ze ten vysisovany je hezci . Ta moje tibetka byla jako stene take bilocerna, taky se vysisovala a sla do seda, ale kdyz si tak tu barvu uvedomim, tak je vlastne biloMODRA , takze jsme vlastne in

11.9.2016 09:58
Arni

XXX.XXX.111.238

Výraz v očích, nevinnost sama. Někdy jej lze ovšem nazvat Foxteror. Ale je zlatý.

Sbt

11.9.2016 15:54
Sbt

XXX.XXX.183.250

Krasny

11.9.2016 18:01
Beica

XXX.XXX.113.6

Taky přidám :) Naše chlupatá pohroma,11 let, maltézák :).

11.9.2016 19:28
sisi58

XXX.XXX.191.1

Sbt napsal(a):
Krasny

Tak proč ten pláč?

11.9.2016 19:44
ronx

XXX.XXX.94.129

My sa pridávame v našej oblúbenej polohe + prechádzka v parku.

11.9.2016 19:51
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Psi, kteří "kudlankují", jsou spokojení a šťastní. A jsou i tací, co přitom i hajlují.

11.9.2016 19:56
sisi58

XXX.XXX.191.1

Aliens_II napsal(a):
Psi, kteří "kudlankují", jsou spokojení a šťastní. A jsou i tací, co přitom i hajlují.

Tohle je ono?

11.9.2016 20:01
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

sisi58 napsal(a):
Tohle je ono?

Jako bych nic neřekl.

Chtělo by to ale delší nohy a pěkně výrazně. Nahoru, vztyčit, nóóó, jak to tehdá Áda učil?

11.9.2016 20:06
Iliena

XXX.XXX.37.7

My máme ty delší nohy, jen ta packa zbývá vychytat

11.9.2016 20:07
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Iliena napsal(a):
My máme ty delší nohy, jen ta packa zbývá vychytat

Moc do strany. Technika dobrá, ale chce to zapracovat. Ale body za umělecký styl se udělit dají. Dal bych tak 6,5.

11.9.2016 20:10
Iliena

XXX.XXX.37.7

Aliens_II napsal(a):
Moc do strany. Technika dobrá, ale chce to zapracovat. Ale body za umělecký styl se udělit dají. Dal bych tak 6,5.

zapracujeme

11.9.2016 20:11
Arni

XXX.XXX.111.238

11.9.2016 20:13
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Arni napsal(a):
Po zábavě, mrtvý muž.

Nóóó. Tak to u říkám předpoklady k Ádovi.
Čistá rasa, rovná záda, poloha přesně dle předpisů.

11.9.2016 20:14
Arni

XXX.XXX.111.238

Aliens_II napsal(a):
Nóóó. Tak to u říkám předpoklady k Ádovi.
Čistá rasa, rovná záda, poloha přesně dle předpisů.

11.9.2016 20:25

ronx napsal(a):

Moc pěknej pes

11.9.2016 20:27

Arni napsal(a):
Po zábavě, mrtvý muž.

Opět super momentka...pesan ve skoku...mám taky super momentky... pes je v bezva poloze, než ho stačím vyfotit, tak je na fotu rozmazaná šmouha (odbíhající pesan)

11.9.2016 20:40
sisi58

XXX.XXX.191.1

To není pes, to je gumídek

11.9.2016 20:49
Arni

XXX.XXX.36.58

Opět super momentka...pesan ve skoku...mám taky super momentky... pes je v bezva poloze, než ho stačím vyfotit, tak je na fotu rozmazaná šmouha (odbíhající pesan)

Tak ono to chce na to mít foťák a zkušenosti. Fotím od 11 let. někdy se to určitě povede i vám.

11.9.2016 20:58
manbea

XXX.XXX.18.54

Arni napsal(a):
Výraz v očích, nevinnost sama. Někdy jej lze ovšem nazvat Foxteror. Ale je zlatý.

Foxteror - to nemá chybu

11.9.2016 21:20
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Ještě Max, takhle lehaval nejraději smajlík když si tak prohlíží m ty fotky tak je mi smutnosmajlík

11.9.2016 22:04
plumosus

XXX.XXX.99.35

Taky máme smajlík Ony snad ani jinak neleží. A akčnější fotky? No většina jsou dvě rozmáznuté bílé šmouhy, ale občas se i s tím mým šiťáčkem něco podaří :-D.

11.9.2016 22:36
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Granulka napsal(a):
Taky mame :).

No výborně. Ale srážky na celkových 8,9 za ten vykřivený krk. Ale technicka část naprosto perfektní.

12.9.2016 11:00

ronx napsal(a):

Ronx, štěník vám už hezky vyrostl, pamatuju si ještě, jak jste tady řešil tu cestu, jak ho dovézt domů. Moc hezký N.O. nelze přesně určit podle fotky, ale zdá se, že má pěkné rovné záda bez hrbu a úhlení zadních končetin je taky OK. Dejte ještě nějakou fotku.

12.9.2016 11:08
Granulka

XXX.XXX.115.30

Aliens_II napsal(a):
No výborně. Ale srážky na celkových 8,9 za ten vykřivený krk. Ale technicka část naprosto perfektní.

Když on musí být něčím zajímavý.

12.9.2016 13:45
Gamas

XXX.XXX.199.251

Mé třeštidlo.

Německá ovčanda Dorri, včera 1 rok.

12.9.2016 14:36
12.9.2016 14:50
Arni

XXX.XXX.111.238

sisi58 napsal(a):
To není pes, to je gumídek

Jak není pes, normální činnost foxe s míčkem. Přídám další a už nebudu otravovat.

12.9.2016 15:46
sisi58

XXX.XXX.191.1

Arni napsal(a):
Jak není pes, normální činnost foxe s míčkem. Přídám další a už nebudu otravovat.

Kolik minut za den ten pes stojí všemi čtyřmi na zemi, smím-li se ptát?

12.9.2016 15:49
Arni

XXX.XXX.111.238

sisi58 napsal(a):
Kolik minut za den ten pes stojí všemi čtyřmi na zemi, smím-li se ptát?

To opravdu nevím, zeptám se ho

12.9.2016 16:09

Pridávam mojho SAO,1 rok - Zeki.

Ježíši, to je kulíšek...saošci jsou moje srdcovka

12.9.2016 16:10

Arni napsal(a):

Paráda, klíďo dávejte další fotečky, máte je super

12.9.2016 22:46

Arni napsal(a):

Bezva pes, to moji čubu nějaký balonek ani aport nebere. Už od štěněte na aportování nebyla, prostě ju to nebaví, lítat za něčím, jen tak. Buďte rád, že je takový šus.

12.9.2016 22:48

Gamas napsal(a):
Mé třeštidlo.

Německá ovčanda Dorri, včera 1 rok.

Gamas, moc hezká fenka.

13.9.2016 08:58
Aeqwyn

XXX.XXX.20.209

Taky přidáváme pár spinkacích.

13.9.2016 16:07
Mirec1

XXX.XXX.128.66

Americky Pitbulliterier Cora 4 mesice.

13.9.2016 16:32
AnetA21

XXX.XXX.107.241

13.9.2016 16:42
AnetA21

XXX.XXX.107.241

Takhle se Astinka vždycky vygulí když chce podrbat.

17.9.2016 21:58
sisi58

XXX.XXX.191.1

Tohle není můj pejsek, ale je boží!

17.9.2016 23:38
Lexaurin

XXX.XXX.190.215

sisi58 napsal(a):
Tohle není můj pejsek, ale je boží!

Ten vypada jako ten lenochod z doby ledove .
A nase modelka po vycesani.

17.9.2016 23:42
Lexaurin

XXX.XXX.190.215

Nevim proc je naruby

17.9.2016 23:50
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Když vidím foxíka s tenisákem, mám dotaz úplně mimo: nevíte komu by se hodily doslova stovky použitých tenisáků? Muž mi před časem říkal, ať je někam nabídnu a já na to úplně zapomněla. Fotka od Arniho mi to připomenula...

17.9.2016 23:51
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Lexaurin napsal(a):
Nevim proc je naruby

Asi taky lenochod

18.9.2016 08:01
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

lesnížínka napsal(a):
Když vidím foxíka s tenisákem, mám dotaz úplně mimo: nevíte komu by se hodily doslova stovky použitých tenisáků? Muž mi před časem říkal, ať je někam nabídnu a já na to úplně zapomněla. Fotka od Arniho mi to připomenula...

Tenisáky jsou ceným zbožím pro pejskaře. Minule je dál někdo na psí bazar na FB, za pár korun a byli hnedle pryč. A to jich byly taky stovky. Lidi brali po třiceti. Zkuste určitě se hodně lidí chytí. Ty pravé tenisové jsou nové drahé, a ty od Vietnamců nic nevydrží. Takže použité tenisové jsou cenné zboží.

18.9.2016 10:32
Arni

XXX.XXX.111.238

lesnížínka napsal(a):

To se někdo ozve, míčky mají nejen Foxi rádi. Nejvíc oblíbené jsou u nás Vilson. máme zdroj, sestřenka s manželem dělají do tenisu.

18.9.2016 10:42
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Andrýsek3 napsal(a):
Tenisáky jsou ceným zbožím pro pejskaře. Minule je dál někdo na psí bazar na FB, za pár korun a byli hnedle pryč. A to jich byly taky stovky. Lidi brali po třiceti. Zkuste určitě se hodně lidí chytí. Ty pravé tenisové jsou nové drahé, a ty od Vietnamců nic nevydrží. Takže použité tenisové jsou cenné zboží.

Na FB nejsem Až bude chvilka, zkusím to sem, na Faunu. Díky, ani mne to nenapadlo, že to někdo bude chtít

18.9.2016 10:54
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

lesnížínka napsal(a):
Na FB nejsem Až bude chvilka, zkusím to sem, na Faunu. Díky, ani mne to nenapadlo, že to někdo bude chtít

Určitě zkuste. Já bych si taky asi nějaký vzala.

18.9.2016 19:47
Arni

XXX.XXX.111.238

marcelaamax napsal(a):
Jeden čumáček

18.9.2016 20:21
Atheira

XXX.XXX.50.119

Jedna štěněčí, jak se dá vychutnávat déšť a (doslova) i okolní svět.

18.9.2016 20:23
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Atheira napsal(a):
Jedna štěněčí, jak se dá vychutnávat déšť a (doslova) i okolní svět.

Je krásně zbarvená smajlík

19.9.2016 10:01
AnetA21

XXX.XXX.106.175

20.9.2016 21:10
Iliena

XXX.XXX.93.5

Konečně se mi tu můru povedlo vyfotit na prochajdě a je tam celá a nerozmazaná, ovšem musela jsem ji uplatit míčkama

20.9.2016 21:18
AnetA21

XXX.XXX.107.241

21.9.2016 07:24

Iliena napsal(a):
Konečně se mi tu můru povedlo vyfotit na prochajdě a je tam celá a nerozmazaná, ovšem musela jsem ji uplatit míčkama

No nevim...foto číslo jedna-rozmazaný ocásek
ale jinak hezké, prostě nechápu, jak se lidi můžou, když se podívají do rozzářených a vysmátých tvářiček těchto psů, nerozplývat nebo se už z principu takového psa bát...když kolem mě projde takové stvoření, tak se začnu usmívat taky a hned mám lepší náladu

21.9.2016 10:24
Iliena

XXX.XXX.29.249

No nevim...foto číslo jedna-rozmazaný ocásek
ale jinak hezké, prostě nechápu, jak se lidi můžou, když se podívají do rozzářených a vysmátých tvářiček těchto psů, nerozplývat nebo se už z principu takového psa bát...když kolem mě projde takové stvoření, tak se začnu usmívat taky a hned mám lepší náladu

protože vrtěla jak blázen, i tak to považuju za úspěch, protože to jinak často končí takto

21.9.2016 10:25
Andrýsek3

XXX.XXX.3.86

Iliena napsal(a):

Je krásná

21.9.2016 10:28
Granulka

XXX.XXX.115.30

Iliena napsal(a):
protože vrtěla jak blázen, i tak to považuju za úspěch, protože to jinak často končí takto

Ta je super. Máme to dost podobný. Včera jsem ukecávala psa na společnou fotku.

21.9.2016 10:59
Atheira

XXX.XXX.240.44

Iliena napsal(a):

Je krásná, ale je vidět, že ji na focení moc neužije a chvíli neposedí. Muselo to stát hodně sil, zabrat ji celou a nemít tam jen hnědýho máznutýho ducha, že?
Mně se povedlo z tý mojí potvory udělat pořádnou primadonu. Jen co potkáme cokoli vyvýšeného - lavičku, pařez... nějakou pořádnou krtinu nebo cokoli, co tvoří dobré sedátko", už tam vysedává nebo nehnutě stojí, tváří se hrozně důležitě a čeká, až ji cvaknu a pochválím, jak je hodná, krásná, dokonalá a jak jí to sluší. Jak vždycky horlivě cvakám spouští a chválím, vstává, sedá, lehá a natáčí se, jak kdyby si to neuvěřitelně užívala.
Já si zase šíleně užívám focení, takže s sebou to dělo tahám prakticky všude. Zajímavé ale je, že když s sebou foťák nemám, nejde a sama se takhle nikde neposadí.

Jen mě štve, že opravdu málokdy se mi podaří udělat nějakou hezkou momentku, třeba jak roztomile někde leží, třeba jak tady marcelaamax postovala čumáček nebo někde výš všechny ty šílence vyvalené na zádech. Protože jakmile prostě vytáhnu foťák, buď už sedí a čeká nebo se postaví a tváří se jak pán světa.

21.9.2016 12:00
Iliena

XXX.XXX.121.1

Atheira napsal(a):
Je krásná, ale je vidět, že ji na focení moc neužije a chvíli neposedí. Muselo to stát hodně sil, zabrat ji celou a nemít tam jen hnědýho máznutýho ducha, že?
Mně se povedlo z tý mojí potvory udělat pořádnou primadonu. Jen co potkáme cokoli vyvýšeného - lavičku, pařez... nějakou pořádnou krtinu nebo cokoli, co tvoří dobré sedátko", už tam vysedává nebo nehnutě stojí, tváří se hrozně důležitě a čeká, až ji cvaknu a pochválím, jak je hodná, krásná, dokonalá a jak jí to sluší. Jak vždycky horlivě cvakám spouští a chválím, vstává, sedá, lehá a natáčí se, jak kdyby si to neuvěřitelně užívala.
Já si zase šíleně užívám focení, takže s sebou to dělo tahám prakticky všude. Zajímavé ale je, že když s sebou foťák nemám, nejde a sama se takhle nikde neposadí.

Jen mě štve, že opravdu málokdy se mi podaří udělat nějakou hezkou momentku, třeba jak roztomile někde leží, třeba jak tady marcelaamax postovala čumáček nebo někde výš všechny ty šílence vyvalené na zádech. Protože jakmile prostě vytáhnu foťák, buď už sedí a čeká nebo se postaví a tváří se jak pán světa.

Jo občas mi přijde, že to dělá naschvál a fotek se šmouhou popřípadě jen se zadkem nebo ocasem jsem uz vymazala opravdu hodně. Abych jí nekřivdila občas se zadaříale většinous povelem, ty momentky jsou prostě o nervy

21.9.2016 12:05
Iliena

XXX.XXX.121.1

Granulka napsal(a):
Ta je super. Máme to dost podobný. Včera jsem ukecávala psa na společnou fotku.

A podařilo se?

21.9.2016 13:20
Granulka

XXX.XXX.115.30

Iliena napsal(a):
A podařilo se?

V mobilu mi přibylo asi 30 fotek a jedna je snad dobrá. Jen se pes tváří hrozně vykuleně

21.9.2016 14:05

Iliena napsal(a):

Vy jste celá já, co se focení týče...u nás to ale většinou končí tím, že vyfotím záď odcházejícího psa, který do té doby v klidu seděl nebo úplně bezvadně stál a nebo roztomiloučce ležel

21.9.2016 14:41
Iliena

XXX.XXX.229.10

Vy jste celá já, co se focení týče...u nás to ale většinou končí tím, že vyfotím záď odcházejícího psa, který do té doby v klidu seděl nebo úplně bezvadně stál a nebo roztomiloučce ležel

prostě je nima sranda

21.9.2016 14:45
Iliena

XXX.XXX.229.10

Iliena napsal(a):
prostě je nima sranda

Někam se mi ztratilo "s"

21.9.2016 17:56
Arni

XXX.XXX.111.238

To je strašné, já fotím zahradu a ten náš kaskadér mi vždy vletí do záběru. Snad to dělá naschvál.

21.9.2016 18:01
Aliens_II

XXX.XXX.21.161

Arni napsal(a):
To je strašné, já fotím zahradu a ten náš kaskadér mi vždy vletí do záběru. Snad to dělá naschvál.

My Vám věříme. Jo jó.
A jak dlouho se stálo na pořízení takových perfektních snímků.

21.9.2016 18:02
Arni

XXX.XXX.111.238

Aliens_II napsal(a):

My Vám věříme. Jo jó.
A jak dlouho se stálo na pořízení takových perfektních snímků.

Už to umím, to je za pět minut.

21.9.2016 18:06
Aliens_II

XXX.XXX.21.161

Arni napsal(a):
Už to umím, to je za pět minut.

To je ze stativu ale. Předpokládám.

21.9.2016 18:16
Arni

XXX.XXX.111.238

Aliens_II napsal(a):
To je ze stativu ale. Předpokládám.

Ne ne z ruky, musíte jít sním a nastavit foťák.Naučil jsem se to při focení rally.

21.9.2016 18:17
Aliens_II

XXX.XXX.21.161

Arni napsal(a):
Ne ne z ruky, musíte jít sním a nastavit foťák.Naučil jsem se to při focení rally.

Nooooo. Pecka teda.

21.9.2016 19:35
Iliena

XXX.XXX.37.7

Arni napsal(a):

O takových krásných fotkách se některým (včetně mě) může jenom zdát, protože pokud chci fotit pes zmizí

21.9.2016 19:41
Arni

XXX.XXX.111.238

Iliena napsal(a):
O takových krásných fotkách se některým (včetně mě) může jenom zdát, protože pokud chci fotit pes zmizí

Každý umí něco. Já sem chodím číst rady ohledně pejsků

21.9.2016 20:08

Arni napsal(a):

Zahrada je nuda...takhle máte zahradu i se psím akrobatem

21.9.2016 20:10

Iliena napsal(a):

Ano přesně obráceně...fotím psy a na fotce je pak pouze zahrada

21.9.2016 20:47
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Arni napsal(a):

A kdyby se měl fotit on - tak zdrhne mimo záběr?

Co změnit taktiku? Tvářit se, že jdete fotit psa a při tom si klíďo vyfotit zahradu bez psa. Jindy se zase tvářit, že jdete fotit zahradu a budete mít další takové super fotky psa

21.9.2016 21:23
sisi58

XXX.XXX.191.1

Něco jako když jdete na houby, tak musíte vykřikovat, že jdete na maliny?

21.9.2016 21:40
Iliena

XXX.XXX.37.7

sisi58 napsal(a):
Něco jako když jdete na houby, tak musíte vykřikovat, že jdete na maliny?

22.9.2016 06:33
Granulka

XXX.XXX.115.30

Ano přesně obráceně...fotím psy a na fotce je pak pouze zahrada

To mi povídejte. Loni jsem chtěla krásné vánoční přání a tak vezmu psa, nasadím mu motýlka, posadím ho ke stromečku a buď stojí nebo leží nebo se kouká jinam, nebo mu chybí půlka hlavy a prostě pořád je na útěku. Tak psa vyšoupnu, motýlka mu sundám a fotím jen stromek a co pes? No pes se mi cpe do záběru

22.9.2016 10:14
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Arni napsal(a):

Taky máme skokana, jen to neumím tak vyfotit . Ale mám v plánu profesionální fotografku, tak té se to určitě povede.

22.9.2016 10:19
Arni

XXX.XXX.4.199

marcelaamax napsal(a):
Taky máme skokana, jen to neumím tak vyfotit . Ale mám v plánu profesionální fotografku, tak té se to určitě povede.

No vidíte že to jde. Super.

22.9.2016 23:10
awake

XXX.XXX.115.233

mishaad napsal(a):
Ja tu mám jeden vysílač

Taky mám jednoho satelita .

22.9.2016 23:16
awake

XXX.XXX.115.233

rapotacka11 napsal(a):
Já to odsuzuji.
Každý si má 100x rozmyslet, jestli na to má podmínky.

Https://www.sbazar.cz/hledej/daruji/91-psi-stenata.
pardon...

Třeba tento chudák - https://www.sbazar.cz/lucienovotna88/detail/18814707-yorksir.

23.9.2016 12:44

awake napsal(a):
Třeba tento chudák - https://www.sbazar.cz/lucienovotna88/detail/18814707-yorksir.

Hmmm...místo, aby si umravnili děti a vysvětlili jim, jak se mají k pejskovi chovat a že chce mít pejsek klid, ať ho neobtěžujou, tak je jednodušší dát pryč čokla, to je jasný

Přidejte reakci

Přidat smajlík