vercasra

XXX.XXX.118.13
Ahoj mam takoví problém je to dooost zvláštní. Nemam ráda nase nove štěně mame ho doma 2dny a ja bych ho nejraději vratila.Uz od mala si preju štěně a o 3 roky se to splnilo jednu chvili jsem si říkala jo chci psa a dalsi den je to dobry nápad ? Asi radsi ne... nakonec kdyz rodice chteli tak jsem si rikala budu ho mit rada budu se na nej těšit budu ho od první chvile milovat ale ono ne :( tedy už ze moji mamku prokousl do krve a te nekdy chytne chvile ze to je snim k zbláznění nevim proste chci ho vratit někdy mam i hrozivý pocit v žaludku stratila jsem chuť s nim chodit na procházky zaznamenávat jeho vahu, výšku, pokroky chtela jsme i na fb přidávat fotky a tak ale stratila jsem do toho chuť ještě mame kralicka a nesedli si na začátku do late :'( nevim aspon to rict rodicum co cítím :( je to hrozny pocit
Uživatel s deaktivovaným účtem

Vraťte ihned! a nebo mu najděte nového páníka...

Si zvykneš.
pokud si pejska pořídili tvoji rodiče, celkem jim do toho nemáš co kecat.

napsal(a):
Si zvykneš.
pokud si pejska pořídili tvoji rodiče, celkem jim do toho nemáš co kecat.
Asi tak. Že by rozcapánek, který nakonec na to štěně žárlí ?

Sam 90210
napsal(a):
Jestli maj rodiče rači to štěně než své dítě Není se čemu divit, ah už aby byl čtvrtek, nemůžu se dočkat to klidu
Vždyť ho mají dva dny, to by snad každé normální dítě pochopilo, že je na chvíli na druhé koleji. Co kdyby jí pořídili sourozence ?

napsal(a):
Vždyť ho mají dva dny, to by snad každé normální dítě pochopilo, že je na chvíli na druhé koleji. Co kdyby jí pořídili sourozence ?
Tak ho vrazí do babyboxu

Sam 90210
napsal(a):
Takového fracka bych vrátila ihned zpět do hračkářství a nechala bych si štěně, doufám že rodiče mají rozum a udělají to taky tak.
A za výlohou bude ještě se slevou

napsal(a):
A za výlohou bude ještě se slevou
Ale kupec ho rychle vrátí !