Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.8.2016 16:02
alla111

XXX.XXX.163.134

Před 10 dni se mi pejsek přestal chodit ven na zavolani zavrtěl hlavou a upadl z ničeho nic na bok, pomalu chodi a se svěšenou hlavou, teplota kolem 39 C, krevní obraz v pořádku jen mírně zvýšene leukocity, tak dostal ATB ani po dobrání ATB se stav nezlepšil pořád je smutný nechce ven ani nezaštěká, málo pije a jí, bříško měkké bolesti nemá, uzliny v pořádku, je skleslý. Vet neví co mu je, tak už nevím co dál? V pátek se pokusíme donést stolici a snad požádat o ultrazvuk nebo snad i RTG páteře. .

31.8.2016 17:39
Prestige

XXX.XXX.71.69

Zkusili jste test na boreliozu, anaplasmosu atd?

31.8.2016 17:57
lev

XXX.XXX.253.186

Mozková příhoda ?

31.8.2016 18:15
anonymx

XXX.XXX.143.207

A to je opravdu veterinář? Asi diagnostika nebude jeho nejsilnější stránka.

31.8.2016 19:12
Granulka

XXX.XXX.135.134

Zkuste nějakého dalšího veterináře. Třeba na to přijde.

31.8.2016 19:21
anonymx

XXX.XXX.143.207

Anaplasmosa a tenhle test mel byt uz udelan.

1.9.2016 12:59
alla111

XXX.XXX.163.134

Jen krevní obraz dělali a další testy zatím nedělala, řekli že by to mohla být nějaká slabá infekce dle zvýšených leukocitu a nasadila ATB, byla tam dcera, tedka jsem se vrátila z dovči tak se nenechám odbít a budu trvát na dukladnejším vyšetření, oni na všechno nasazuji ATB nebo léky proti bolesti už minule jsem se s nimi chytla.
Včera se už nažral a napil ale pořád chodí jako opilí, a teplota 39,5.

1.9.2016 13:14
alla111

XXX.XXX.163.134

Volala jsem z dovolené veterináři, aby mně informoval o stavu psa, a chtěl mně odbýt, že nemá čas vše budu mít ve zprávě. Ve středu byl na kontrole, jen pohmatem prohlédli a poslali domu že ho máme sledovat. A včera taky jsme volali, že pes má po ATB stále teplotu a špatně chodí, tak nám řekli at se objednáme na pátek, že toho mají hodně. Tak že zítra. další pokus o vyšetřní nebo pujdu jinám.

Neregistrovaný uživatel

1.9.2016 13:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

alla111 napsal(a):
Volala jsem z dovolené veterináři, aby mně informoval o stavu psa, a chtěl mně odbýt, že nemá čas vše budu mít ve zprávě. Ve středu byl na kontrole, jen pohmatem prohlédli a poslali domu že ho máme sledovat. A včera taky jsme volali, že pes má po ATB stále teplotu a špatně chodí, tak nám řekli at se objednáme na pátek, že toho mají hodně. Tak že zítra. další pokus o vyšetřní nebo pujdu jinám.

Běžte jinam HNED, ne až zítra!

1.9.2016 13:20
alla111

XXX.XXX.163.134

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.9.2016 14:04

alla111 napsal(a):

Proboha, co to máte za doktora, v životě nikdy, už bych k němu nešla. Naložte psa do auta a jeďte třeba i dále, ale na pořádnou veterinu. Nečekejte do zítra, jeďte HNED! Pak dejte vědět, jak jste dopadli. Držím všechny pěstí.

4.9.2016 09:31
alla111

XXX.XXX.163.134

Tak jsme byli na kontrole ujal se nás jiny Veterinář. Leukocity měl ze 17 tis vyběhly na 40tis. teplota 39,5, RTG hrudniku vporadku Sono -zvětšena slinivka jinak všechny orgány v pořádku. Pro podezření leukemie vzal vzorky na histologii a ve středu se dozvím. Ale dostal zas Atb. Prozatim na dg. čekeme do středy. Zhubnul 10kg chudak. Granule nechce vůbec, ale maso žere aspon trochu.

9.9.2016 11:23

alla111 napsal(a):
Tak jsme byli na kontrole ujal se nás jiny Veterinář. Leukocity měl ze 17 tis vyběhly na 40tis. teplota 39,5, RTG hrudniku vporadku Sono -zvětšena slinivka jinak všechny orgány v pořádku. Pro podezření leukemie vzal vzorky na histologii a ve středu se dozvím. Ale dostal zas Atb. Prozatim na dg. čekeme do středy. Zhubnul 10kg chudak. Granule nechce vůbec, ale maso žere aspon trochu.

Jak to u vás vypadá s pejskem?

9.9.2016 16:05
fikovnice

XXX.XXX.30.49

alla111 napsal(a):
Jen krevní obraz dělali a další testy zatím nedělala, řekli že by to mohla být nějaká slabá infekce dle zvýšených leukocitu a nasadila ATB, byla tam dcera, tedka jsem se vrátila z dovči tak se nenechám odbít a budu trvát na dukladnejším vyšetření, oni na všechno nasazuji ATB nebo léky proti bolesti už minule jsem se s nimi chytla.
Včera se už nažral a napil ale pořád chodí jako opilí, a teplota 39,5.

Opravdu jen KO? Biochemku neudělali? Z té se dají zjistit naprosto zásadní věci - namátkou selhávání ledvin, selhávání jater, podvýživa, porucha funkce slinivky, atd.atd. Nechce se mi věřit, že by udělali krevní obraz bez biochemky - jde jen o odběr do dvou různých stříkaček a samozřejmě jiná vyhodnocení.

9.9.2016 16:07
fikovnice

XXX.XXX.30.49

alla111 napsal(a):

Uf, ty Leu jsou vysoké...

9.9.2016 16:19

fikovnice napsal(a):
Uf, ty Leu jsou vysoké...

Jo, ale u leukémií bývají klidně ke stu tisícům, čtyřicet tisíc může být pořád "jen" pořádný zánět.

12.9.2016 20:03
alla111

XXX.XXX.163.134

Tak nam umírá. Ma potvrzenou akutni leukémie .

12.9.2016 20:11

alla111 napsal(a):

To je mi fakt líto, doufala jsem, že to bude něco jiného, co se dá ustát

12.9.2016 20:15

alla111 napsal(a):

Moc mě to mrzí Kolik je pejskovi let? Co vám řekl vet, jsou nějaké možnosti léčby?

12.9.2016 22:39

alla111 napsal(a):

Tohle se čte hrozně, mě před 5 lety, taky tak umřela moje nejlepší fena co jsem kdy měla za svůj život a nejmíň se dožila pouhých 5 let. Zvětšenou slinivkou to začlo a pak to šlo moc rychle. Nechci se k tomu ani vracet.Moc těžko se to píše. Přeju hodně sil.

13.9.2016 20:18
babča2

XXX.XXX.168.67

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To je mi fakt líto, doufala jsem, že to bude něco jiného, co se dá ustát

To je mi líto. Náš pejsek měl podobné problémy, hodnoty v krvi měl naopak velmi nízké, ale při podezření na leukémii mu dělali odběr kostní dřeně a to se posílalo na rozbor do Prahy a do Brna a nic se nepotvrdilo. Diagnozu zánět slinivky myslím stanovili, jen proto, aby se neřeklo, že nemůžou zjistit co mu vlastně je. No a nakonec to byla rychlá rakoviny sleziny a jater a na všechno už bylo pozdě. Držte se a pokud je to opravdu tak vážné, užijte si ten zbývající čas co vám zbývá. Není to lehlé. Myslím na vás.

20.9.2016 22:45
alla111

XXX.XXX.163.134

19.9 ráno v 10h už se nemohl ani postavit, tak jsem zavola veterinaře domu. Byl uspán. Fenka jeho družka cely den nechtěla vylézt ani z chlívku asi to tušila. Teďka máme jen ji. Tak snad se s tím smíří.

20.9.2016 22:58
alla111

XXX.XXX.163.134

Je těžký divam se na zahradu a vidim jen jednoho pejska. Když mě je smutno, jak asi to cítí fenečka. Jen se modlím aby to zvládala.

21.9.2016 18:38

alla111 napsal(a):
Je těžký divam se na zahradu a vidim jen jednoho pejska. Když mě je smutno, jak asi to cítí fenečka. Jen se modlím aby to zvládala.

Úplně s vámi soucítím, ale upřímně, jak jsem četla před několika dny ten váš příspěvek, tenkrát jsem doporučila jet jinam hned, nějak jsem tušila, (nevím, mám takovou intuici, která mě nikdy neklamala, už jsem se přesvědčila ve vícero případech), že to nebude mít dlouhé trvání a pejsek odejde. Čte se to moc smutně a těžko, buďte ráda, že máte aspoň tu druhou fenku. Hodně se jí věnujte, buďte spolu co nejvíce, choďte na procházky apod.. Já, tenkrát jak mi umřela fena v náručí, jsem z toho byla hodně špatná dost dlouho. Na dvoře nikdo, smutno, pořád jsem ji hledala, dívala se na místa, kde byla nejraději apod. Žádný pes, ticho a prázdno. Za 14 dní, jsem si musela jet pro štěndo, nebo bych se zbláznila. Ještě dlouho jsem nové štěndo s ní srovnávala, ale nejde to. Tato je úplně jiná a taky ji máme rádi takovou, jaká je. Ovčouny jsme měli celý život a zrovna ta TOP, s kterou jsme si nejvíc sedly, v 5 letech odešla. Ostatní žili všichni průměr okolo 12 let. A žádný z nich nebyl takový, jako ta 5 letá. Prostě jsme si spolu sedly, jako jedno tělo jedna duše, myslím, že takovou už mít nikdy nebudu. Držte se a říkejte si, že jste přece udělala MAXIMUM pro to, aby tady byl ještě s vámi.

21.9.2016 19:53
babča2

XXX.XXX.168.67

alla111 napsal(a):

Je to nespravedlivé, ale je to tak. Zrovna před chvílí jsem bulela na balkoně a vzpomínala na mého pejska. Je to půl roku a nemůžu to ustát. Tahle rakovina je svinstvo a nevíme, kdy udeří. Jen si říkám my lidi nežijeme zrovna nejzdravěji, ale co zvířata. Nekouří, nepijou, mne když něco je, tak k doktoru nejdu, zato se psem jsem letěla vždy hned. A stejně to nepomohlo.Je mi to líto, vím, jak je to těžké loučit se s milovanou bytostí. Máte ještě fenečku, nám zůstalo doma pusto, prázdno. Možná by jí udělal radost nový společník. Rychleji by zapomněla a Vám by se možná trochu ulevilo. Možná. Držte se, myslím na Vás.

Přidejte reakci

Přidat smajlík